Euroleague Round 4: Olympiacos vs Partizan

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:10 am

Πέμπτη 19/10/2023 21:15

Μετά από 2 συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα εντός έδρας και Αρμάνι εκτός έδρας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν η οποία βρίσκεται και αυτή στο 1-2 έχοντας χάσει από Μπαρτσελόνα και Μακάμπι και έχοντας κερδίσει μόνο την Βιλερμπάν.
Έχουν ομαδικότητα, 6 παίκτες έχουν διψήφιο μ.ο πόντων, έχουν βάλει και στα 3 παιχνίδια πάνω από 80 πόντους αλλά σουτάρουν με χάλια ποσοστά από το τρίποντο. Οι 2 νεαροί σέντερ τους έχουν ύψος αλλά δεν μπορούν να κοντράρουν Μιλού-Φαλ αν και ο Κοπρίβιτσα έχει μοιράσει ως τώρα 5 κοψίματα. Ο Λεντέϋ πάλι είναι ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής αλλά θα δυσκολευτεί πολύ αμυντικά.
Εμείς μετά τον Φαλ θα έχουμε και τον Γκος στην 12άδα και ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση.
Θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη για να αποφορτιστεί η ομάδα και να βρει χρόνο να βελτιωθεί. Ο Καναάν νομίζω θα είναι πιο προσεκτικός αυτήν την φορά,
Σχόλια για τον αγώνα.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:29 am

Καλημέρα!

Νομίζω ότι θα μπούμε δυνατά στο ματς με στόχο να χτυπήσουμε μέσα, πράγμα το οποίο λογικά θα καταφέρουμε και με τα δύο πεντάρια.
Γενικά, περιμένω ένα καλό ξεκίνημα και στην συνέχεια την ομάδα πιο ήρεμη σε σχέση με το ξεκίνημα. Με πίεση που θα φέρει λάθη νωρίς για την Παρτιζαν. Περιμένω και τρέξιμο στο τρανζισιο, η Αρμάνι μας το έκοψε τελείως αυτό.

Νομίζω ότι ο Πίτερς θα επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις και θα προβλεψω ότι θα πάρει και θα βάλει καλά σουτ ο Παπ.
Περιμένω επίσης, χωρίς να είναι όντως σε καλύτερη κατάσταση φαντάζομαι, να φανεί καλύτερος ο Σικμα σήμερα. Ίσως δούμε ένα δείγμα από το τι έχει στο μυαλό του ο κόουτς με Φαλ/Σικμα, Σικμα/Μπραζντέικις και Σικμα/Γκος, γενικά θα δούμε λίγο πιο κανονικά την 2η 5αδα.

Από την άλλη βέβαια, κόβοντας τους Παντερ/Λεντει όσο γίνεται, δεν βλέπω πως δεν θα φάμε 2-3 τρίποντα από τον Ναναλι.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2001

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:41 am

Καλημέρα κι από εμένα. Σήμερα θα κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα είναι παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Και η Παρτιζάν δεν είναι σε καλή κατάσταση έχει κι αυτή προβλήματα χημείας

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Πέμ Οκτ 19, 2023 9:57 am

Απο την μια θέλω να κερδίσουμε . Από την άλλη αν χάσουμε μήπως βαρέσουν καμπάνες και αναγκαστούν να κοιτάξουν για καμιά μεταγραφή...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Πέμ Οκτ 19, 2023 10:04 am

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... -pisteyeis

Βάζω εδώ αυτό το άρθρο που μου άρεσε πάρα πολύ και συμφωνώ απόλυτα με τον τίτλο που λέει ότι "είναι εύκολο να ανησυχείς , δύσκολο να πιστεύεις".

Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας , η ομάδα είχε δύσκολη off season και στο μυαλό όλων μας δεν έγινε η υπέρβαση που χρειαζόταν για να στηριχθεί το project που εδώ και δύο χρόνια δεν πήρε όσα φαινομενικά άξιζε.

Δεν θα βγάλω λοιπόν τρελούς όσους βλέπουν προβλήματα αφού και εγώ αν και πιο συγκρατημένα έχω εκφράσει πολλές φορές τους προβληματισμούς μου , από την άλλη όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι άνθρωποι που έχουν κυριολεκτικά "ματώσει" για να φέρουν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι τόσο χαλαροί που είπαν φέτος να βουλιάξουν τις χιλιάδες ώρες εργασίας και προσπάθειας και να αφήσουν την ομάδα στην τύχη της.

Ας γυρίσουν λοιπόν σιγά σιγά όλοι και τότε θα υπάρχει καλύτερη εικόνα. Ελπίζω σήμερα με την Παρτιζάν να έρθει η νίκη και να μπορέσει η ομάδα να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητη από τις δεδομένα δύσκολες καταστάσεις των ημερών λόγω προγράμματος και απουσιών.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Οκτ 19, 2023 10:37 am

Δύσκολο το ματσάκι. Και οι 2 είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Αν χάσουμε θα αρχίσει γκρίνια..

0
AlexD

nba

Πέμ Οκτ 19, 2023 10:51 am

georbap έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 10:04 am
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... -pisteyeis

Βάζω εδώ αυτό το άρθρο που μου άρεσε πάρα πολύ και συμφωνώ απόλυτα με τον τίτλο που λέει ότι "είναι εύκολο να ανησυχείς , δύσκολο να πιστεύεις".

Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας , η ομάδα είχε δύσκολη off season και στο μυαλό όλων μας δεν έγινε η υπέρβαση που χρειαζόταν για να στηριχθεί το project που εδώ και δύο χρόνια δεν πήρε όσα φαινομενικά άξιζε.

Δεν θα βγάλω λοιπόν τρελούς όσους βλέπουν προβλήματα αφού και εγώ αν και πιο συγκρατημένα έχω εκφράσει πολλές φορές τους προβληματισμούς μου , από την άλλη όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι άνθρωποι που έχουν κυριολεκτικά "ματώσει" για να φέρουν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι τόσο χαλαροί που είπαν φέτος να βουλιάξουν τις χιλιάδες ώρες εργασίας και προσπάθειας και να αφήσουν την ομάδα στην τύχη της.

Ας γυρίσουν λοιπόν σιγά σιγά όλοι και τότε θα υπάρχει καλύτερη εικόνα. Ελπίζω σήμερα με την Παρτιζάν να έρθει η νίκη και να μπορέσει η ομάδα να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητη από τις δεδομένα δύσκολες καταστάσεις των ημερών λόγω προγράμματος και απουσιών.
Μα αυτό είναι το θέμα. Μπορεί τελικά όντως να χρειαστεί κάποια αλλαγή, κάτι να μην πηγαίνει καλά. Μπορεί όντως να μην τραβήξει ο Σικμα, να χρειαστεί κανονικός 5ος ψηλός, 2ο 4αρι ή και τα δύο, να μην τραβάει το σκορ όπως το φαντάζεται και να αλλάξει κάποιον.

Αλλά αυτήν την στιγμή η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε με κυριολεκτικά μηδέν προετοιμασία, είχε και ατυχίες με τραυματισμούς πέραν της καταπόνησης κτλ, είχε και μικρές ατυχίες τύπου με τον Άρη παίχτηκε ξύλο ή η Αρμάνι δεν έπαιξε παιχνίδι 6 μέρες και ετοιμάστηκε καλύτερα... και έχουμε χάσει 2 ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει έτσι και αλλιώς.

Ότι είναι λοιπόν να πούμε ότι χρειάζεται η ομάδα θα το πούμε σε 2-3 εβδομάδες και μετά, μέχρι τότε ας ξεκινήσουμε με νίκη σήμερα που δείχνει να μας ταιριάζει το ματς περισσότερο και βλέπουμε.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 19, 2023 12:47 pm

Πες πες οι δημοσιογραφοι κανουν το μαυρο ασπρο.
Υπομονη αλλα σημερα ειναι μαχη ζωτικης σημασιας για την οκταδα. Βλεπω τουλαχιστον 11 ομαδες για 8κταδα , καθε αγωνιστικη μετραει.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Οκτ 19, 2023 3:41 pm

σημασία έχει να βγουν μπροστά οι εξαθανισμένοι για να μην παίξουν 35 λεπτά οι κουβαλητές . Να οδεύσουμε σιγά σιγά σε μια ομαλότητα αφού γυρίζει και ο Γκος και ο Φαλ έχει ήδη παίξει κάποια λεπτά

υγεία να έχουν μπας και ρολάρει

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Οκτ 19, 2023 4:08 pm

Φαβορί ο Ολυμπιακός για μένα (και για τις στοιχηματικές δηλαδή). Πολύ αδύναμη front line η Παρτιζάν φέτος κι αυτό έχει και επίπτωση στις δυνατότητες ελεύθερων σουτ των περιφερειακών της, λείπει πολύ ο Λεσόρτ. Αν όντως πάρει το Ρος, τυχερός ο Ολυμπιακός που την πετυχαίνει τώρα. Τα γκαρντ του Ολυμπιακού είναι όλοι πολύ καλοί αμυντικοί, νομίζω δε θα έχει αμυντικά θέματα ο Ολυμπιακός, το αντίθετο η Παρτιζάν θα δυσκολευτεί πάρα πολύ με Φαλ και Μιλουτίνοφ.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
AlexD

nba

Πέμ Οκτ 19, 2023 4:35 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 4:08 pm
Φαβορί ο Ολυμπιακός για μένα (και για τις στοιχηματικές δηλαδή). Πολύ αδύναμη front line η Παρτιζάν φέτος κι αυτό έχει και επίπτωση στις δυνατότητες ελεύθερων σουτ των περιφερειακών της, λείπει πολύ ο Λεσόρτ. Αν όντως πάρει το Ρος, τυχερός ο Ολυμπιακός που την πετυχαίνει τώρα. Τα γκαρντ του Ολυμπιακού είναι όλοι πολύ καλοί αμυντικοί, νομίζω δε θα έχει αμυντικά θέματα ο Ολυμπιακός, το αντίθετο η Παρτιζάν θα δυσκολευτεί πάρα πολύ με Φαλ και Μιλουτίνοφ.
Και τους έβαλες με την σωστή σειρά κατά την γνώμη μου, ο Φαλ σήμερα αν είναι καλά θα είναι ασταμάτητος. Αν έπρεπε να παίξω κάτι οπωσδήποτε θα έπαιζα οβερ τον Φαλ σε όλα, οβερ 2 τρίποντα Πίτερς, το ίδιο και Ναναλι. Οβερ τους πόντους ή το τρίποντο του Παπ επίσης :shot:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Οκτ 19, 2023 5:06 pm

Εγω πιστευω θα κερδισουμε και σχετικα ευκολα σημερα...μας ταιριαζει σαν ομαδα η παρτιζαν ειδικα την συγκεκριμενη περιοδο..αν εμφανιστουμε το ιδιο κακοι με αρμανι κατι παει πολυ λαθος αλλα θεωρω πως θα δουμε ωραιο ματς και δεν θα δυσκολευτουμε και ιδιαιτερα..

Παντως οσες ομαδες εχουμε αντιμετωπισει με ελειπη προετοιμασια ειναι,τραυματισμους και με τα ιδια παιχνιδια... Πχ τωρα η παρτιζαν αν δεσει φερει και τον ρος και κανα μπιρτς (καπου στο τουιτερ το ειδα μην το δενετε και κομπο :lol: ) μετα θα την κερδιζεις?? Η αρμανι επαιζε με τον πανγκος μονο,αν φερει και τον ναν?
Το οτι εχουμε μικρο ροστερ και με παικτες που ειναι ευπαθης σε τραυματισμους αλλα και αρκετοι τερμα επιβαρυμενοι δεν προκεται να αλλαξει αν δεν ερθει μεταγραφη/ες..

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1035
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Οκτ 19, 2023 5:13 pm

Τι να πρωτοπώ...Πφφφ...Λοιπόν, ας ελπίσουμε Γκος και Κάνααν να τραβήξουν το σκορ γιατί οι άλλοι δεν...Ο Σίκμα δεν μπορεί ρε παιδιά τι να κανουμε τώρα. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί, δεν μπορεί να σκοράρει, δεν ξέρω αν είναι και ψυχολογικό. Αυτό που ξέρω είναι ότι βλέπω ένα παικτη εκτός τόπου και χρόνου, μοιάζει παλαίμαχος!

Ας ελπίσουμε ένα πιο μεγάλο ροτεισον να μας βοηθήσει ενεργειακά. Θα τελειώσω το ποστ με ένα μόττο:
Λιγότερος Ουόκαπ, περισσότερος Πάππας.

ΥΓ: Πάρτε επιτελους τρίτο πεντάρι θα σκάσουν οι σέντερ! Ο Ακόμα δε βοηθά (και) εκεί!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Πέμ Οκτ 19, 2023 7:43 pm

Τενοντίτιδα αφήνει εκτός Σίκμα και Μπραζντέικις

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:10 pm

3/4 μεταγραφές έχουν προβλήματα τραυματισμών πριν καλά καλά ξεκινήσει η χρονιά. Και Από ιατρικές εξετασεις πέρασαν στη μεταγραφή τους;
Βέβαια τον Λιθουανό τον πήραμε τελευταία στιγμή... Τραυματισμένο
Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος της ομάδας θα διδάσκεται.... ως παράδειγμα προς αποφυγη

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”