Euroleague Round 4: Panathinaikos vs Maccabi
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3407
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Επιβεβαιώνεις τα γραφόμενα μου.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:20 pmΕίμαστε τελευταίοι σε fouls committed φέτος και 5οι σε fouls drawn, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
4
3
1

-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον, δεν το κατάλαβες, είσαι η ομάδα που έχεις κάνει τα λιγότερα φάουλ έως τώρα (δλδ δεν σου έχουν σφυρίζει εναντίων σου πολλά φάουλ, γιατί δεν παίζεις σκληρή άμυνα!!) ενώ από την άλλη, έχεις πάρει πολλά φάουλ γιατί οι αντίπαλοι σου σε παίζουν σκληρά!BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:26 pmΕπιβεβαιώνεις τα γραφόμενα μου.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:20 pm
Είμαστε τελευταίοι σε fouls committed φέτος και 5οι σε fouls drawn, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αρά δεν υπάρχει αόρατος/ορατός εχθρός, καθαρά δικό σου το πρόβλημα, απλά δεν παίζεις δυνατή άμυνα ενώ σε παίζουν δυνατά οι αντίπαλοι.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο σημανει ακριβως οτι εμεις παιζουμε πολυ σοφτ και δεν δινουμε φαουλ, και αυτο δεν χρειαζεται να δεις τα στατιστικα, φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου. Εξαλλου, και το ματς με Περιστερι να δεις, που φωναζει ο Σπανουλης 22-3 βολες, εμεις οχι δεν παιζαμε αμυνα, αλλα υπαρχαν περιοδοι στο παιχνιδι (ειδικα μεχρι και την 3η περιοδο) που εμεις απλως κοιταζαμε στην αμυνα, οποτε πως να επαιρνε βολες?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:20 pmΕίμαστε τελευταίοι σε fouls committed φέτος και 5οι σε fouls drawn, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Με αυτο το στυλ παντως στην Ευρωλιγκα δεν πας μακρια, ακομα και αν εχεις ποιοτικη ομαδα. Δυστυχως ή ευτυχως, η ευρωλιγκα ειναι η πιο physical Λιγκα στον κοσμο, δεν επιβιωνεις χωρις αυτο!
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο φίλος nikolas_asteri δεν είναι Ολυμπιακός;Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:51 pmΑυτο σημανει ακριβως οτι εμεις παιζουμε πολυ σοφτ και δεν δινουμε φαουλ, και αυτο δεν χρειαζεται να δεις τα στατιστικα, φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου. Εξαλλου, και το ματς με Περιστερι να δεις, που φωναζει ο Σπανουλης 22-3 βολες, εμεις οχι δεν παιζαμε αμυνα, αλλα υπαρχαν περιοδοι στο παιχνιδι (ειδικα μεχρι και την 3η περιοδο) που εμεις απλως κοιταζαμε στην αμυνα, οποτε πως να επαιρνε βολες?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:20 pm
Είμαστε τελευταίοι σε fouls committed φέτος και 5οι σε fouls drawn, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Με αυτο το στυλ παντως στην Ευρωλιγκα δεν πας μακρια, ακομα και αν εχεις ποιοτικη ομαδα. Δυστυχως ή ευτυχως, η ευρωλιγκα ειναι η πιο physical Λιγκα στον κοσμο, δεν επιβιωνεις χωρις αυτο!
4
4

- nikolas_asteri
- Reactions: 3407
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ ότι είναι αποτέλεσμα της άμυνας με τα μάτια που παίζουμε, απλά ήθελα να δείξω ότι δεν υπάρχει κάποιος μπαμπούλας.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:51 pmΑυτο σημανει ακριβως οτι εμεις παιζουμε πολυ σοφτ και δεν δινουμε φαουλ, και αυτο δεν χρειαζεται να δεις τα στατιστικα, φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου. Εξαλλου, και το ματς με Περιστερι να δεις, που φωναζει ο Σπανουλης 22-3 βολες, εμεις οχι δεν παιζαμε αμυνα, αλλα υπαρχαν περιοδοι στο παιχνιδι (ειδικα μεχρι και την 3η περιοδο) που εμεις απλως κοιταζαμε στην αμυνα, οποτε πως να επαιρνε βολες?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:20 pm
@Μπίλυ: Μπα, Παναθηναικός είμαι. Απλά δεν είμαι και ο πιο φανατικός οπαδός που θα βρεις.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για να παίξεις άμυνα, πρέπει και να σε αφήσουν, πόσο πιο απλά να το πω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 5:15 pmΔεν διαφωνώ ότι είναι αποτέλεσμα της άμυνας με τα μάτια που παίζουμε, απλά ήθελα να δείξω ότι δεν υπάρχει κάποιος μπαμπούλας.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 4:51 pm
Αυτο σημανει ακριβως οτι εμεις παιζουμε πολυ σοφτ και δεν δινουμε φαουλ, και αυτο δεν χρειαζεται να δεις τα στατιστικα, φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου. Εξαλλου, και το ματς με Περιστερι να δεις, που φωναζει ο Σπανουλης 22-3 βολες, εμεις οχι δεν παιζαμε αμυνα, αλλα υπαρχαν περιοδοι στο παιχνιδι (ειδικα μεχρι και την 3η περιοδο) που εμεις απλως κοιταζαμε στην αμυνα, οποτε πως να επαιρνε βολες?
@Μπίλυ: Μπα, Παναθηναικός είμαι. Απλά δεν είμαι και ο πιο φανατικός οπαδός που θα βρεις.
4
1
2
1

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1.
3 μέρες off, μια για κάθε ποστ για την διατησία και ένα φάουλ.
2,
3.
@BillyPao σε είχα ενημερώσει προσωπικά ότι αναφορές στην διαιτησία δεν θα γίνουν δεκτές όπως και για τις προβλεπόμενες συνέπειες,BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 5:36 pmnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 5:15 pm
Δεν διαφωνώ ότι είναι αποτέλεσμα της άμυνας με τα μάτια που παίζουμε, απλά ήθελα να δείξω ότι δεν υπάρχει κάποιος μπαμπούλας.
Για να παίξεις άμυνα, πρέπει και να σε αφήσουν, πόσο πιο απλά να το πω.
3 μέρες off, μια για κάθε ποστ για την διατησία και ένα φάουλ.
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αποψινό είναι ένα από εκείνα τα ματς που η νίκη δεν γεννά ιδιαίτερα συναισθήματα (καθώς θεωρείται ενδεχομένως και επιβεβλημένη), αλλά τυχόν ήττα είναι προάγγελος εσωστρέφειας.
Καλώς ή κακώς, απόψε έχουμε μια υποχρέωση που θα πρέπει να την φέρουμε σε πέρας με επιτυχία.
Μακάρι να δούμε και κάποια πράγματα που ακόμα αγνοούνται.
Προσωπικά, θα ήθελα να δω ξεκάθαρο ρόλο και plays στον Ισπανό. Νομίζω πως ένας τόσο ποιοτικός παίχτης χαραμίζεται με τον τρόπο που χρησιμοποιείται.
Καλώς ή κακώς, απόψε έχουμε μια υποχρέωση που θα πρέπει να την φέρουμε σε πέρας με επιτυχία.
Μακάρι να δούμε και κάποια πράγματα που ακόμα αγνοούνται.
Προσωπικά, θα ήθελα να δω ξεκάθαρο ρόλο και plays στον Ισπανό. Νομίζω πως ένας τόσο ποιοτικός παίχτης χαραμίζεται με τον τρόπο που χρησιμοποιείται.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2