Δεν είναι από επιλογή, είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:14 pmΚακή επιλογή να μην παίξει ο Βιλντόζα! Θα πιέσουμε πολύ το Σλούκα και έχουμε καλή φροντλαιν οπότε ο Λεσόρτ δύσκολα να κάνει όργια με εμάς! Μητογλου καλός παίχτης αλλά θα τραβήξει εικοσάρα? Αν ο Σλούκας δεν αποδώσει φουλ το παιχνίδι είναι για πάνω από 10 πόντους υπέρ μας!
A1 2023-2024, Olympiacos vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3609
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι το διάβασα τώρα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να παίξει με ένεση όμως αν καιγόταν για το ματς.. Ίσως να είναι περίπτωση Σίκμα. Αν έρθει δυνατός παίχτης 2άρι στον ΠΑΟ λογικά χαιρετάει!Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:22 pmΔεν είναι από επιλογή, είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:14 pmΚακή επιλογή να μην παίξει ο Βιλντόζα! Θα πιέσουμε πολύ το Σλούκα και έχουμε καλή φροντλαιν οπότε ο Λεσόρτ δύσκολα να κάνει όργια με εμάς! Μητογλου καλός παίχτης αλλά θα τραβήξει εικοσάρα? Αν ο Σλούκας δεν αποδώσει φουλ το παιχνίδι είναι για πάνω από 10 πόντους υπέρ μας!
0
-
- Reactions: 1417
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Έτσι είναι, όταν οι δικοί μας πέρυσι μπήκαν σταμάτησαν τον αγώνα διέλυσαν όλο το γήπεδο, κινδύνεψαν ζωές και τιμωρηθηκαμε με 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων αντί να τους βρουν να τους χωσουν μέσα να μας αφαιρέσουν καμιά δεκαριά βαθμούς για να μην πω τίποτα χειρότεροassistant77 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:09 pmΝτροπη απλα.......η διμοιρια των ΜΑΤ τους παει αγκαζε μεχρι τις ντουζιερες......λες και ειμαστε στη Γαζα....ποτε δε θα φτιαξει ο ελληνικος αθλητισμος,γιατι καποιοι δε θελουν απλα να φτιαξει.......
τι περιμένεις.
Ξέρουν που τα κάνουν
1
1

Ο επαγγελματικός αθλητισμός (δυστυχώς όχι μόνο ο αθλητισμός)έχει παραδοθεί στον υπόκοσμοassistant77 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:09 pmΝτροπη απλα.......η διμοιρια των ΜΑΤ τους παει αγκαζε μεχρι τις ντουζιερες......λες και ειμαστε στη Γαζα....ποτε δε θα φτιαξει ο ελληνικος αθλητισμος,γιατι καποιοι δε θελουν απλα να φτιαξει.......
2
2

2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
στο γκαζετα απο τη μια λενε
"Οι δύο ομάδες έχουν απουσίες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις, με έναν εκ των δύο να έπρεπε να μείνει εκτός έτσι και αλλιώς, λόγω του κανονισμού απαγόρευσης ξένων."
απο την αλλη τον δειχνουν στην 12αδα κανονικα. οτιναναι.
0
Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη για εμένα μια νίκη του Παναθηναϊκου.
Καταρχάς δεν μου έχει δείξει ότι έχει καταλάβει πως πρέπει να σταματήσει τον Ολυμπιακό, να μπλοκάρει δηλαδή το τάισμα των ψηλών και την γενικότερη δημιουργία συνεχούς κίνησης της περιφέρειας του. Όταν και εφόσον το βρει τότε μένει να φανεί η αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης αυτού του πλάνου.
Δεν το βλέπω σαν κάτι εφικτό, ειδικά σε αυτή την φάση.
Ο άλλος τρόπος είναι να κάνουν τουλάχιστον 3-4 παίκτες αγώνα καριέρας και ταυτόχρονα να είναι κακός ο Ολυμπιακός.
Μπορούν να γίνει κάτι από αυτά απόψε; Αμφιβάλω.
Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος αν ευστοχήσει τουλάχιστον σε 2 βολές ο Παπανικολάου
Καταρχάς δεν μου έχει δείξει ότι έχει καταλάβει πως πρέπει να σταματήσει τον Ολυμπιακό, να μπλοκάρει δηλαδή το τάισμα των ψηλών και την γενικότερη δημιουργία συνεχούς κίνησης της περιφέρειας του. Όταν και εφόσον το βρει τότε μένει να φανεί η αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης αυτού του πλάνου.
Δεν το βλέπω σαν κάτι εφικτό, ειδικά σε αυτή την φάση.
Ο άλλος τρόπος είναι να κάνουν τουλάχιστον 3-4 παίκτες αγώνα καριέρας και ταυτόχρονα να είναι κακός ο Ολυμπιακός.
Μπορούν να γίνει κάτι από αυτά απόψε; Αμφιβάλω.
Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος αν ευστοχήσει τουλάχιστον σε 2 βολές ο Παπανικολάου

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Coach Periklis
- Reactions: 2296
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δεν έχω δει να έχει και γίνει και κάτι (ακόμα) για να τα λέμε αυτά , ε;tarp7 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:53 pmΟ επαγγελματικός αθλητισμός (δυστυχώς όχι μόνο ο αθλητισμός)έχει παραδοθεί στον υπόκοσμοassistant77 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 7:09 pmΝτροπη απλα.......η διμοιρια των ΜΑΤ τους παει αγκαζε μεχρι τις ντουζιερες......λες και ειμαστε στη Γαζα....ποτε δε θα φτιαξει ο ελληνικος αθλητισμος,γιατι καποιοι δε θελουν απλα να φτιαξει.......
Και μιλάμε για μια εποχή που πλακωνονται μέχρι θανάτου οπαδοί Μπέτις με Οσασούνα και τα Μαρσέιγ Λυών δεν ξεκινούν καν επειδή σπάνε λεωφορεία και τραυματίζονται αθλητές
Δεν θα πω ότι είμαι αισιόδοξος για σήμερα,ειδικά μετά τα ποδοσφαιρικά αλλά ούτε θα πω ότι έχει γίνει και κάτι
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- karamelitsa
- Reactions: 1113
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1