Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2264
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ο πουθενάς όμως δε μπορει να μιλάει ούτε για το δεύτερο ούτε για κανέναν!!Rebedierdos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:43 pmΗ διάκριση στην Ευρώπη είναι η κούπα. Συμμετοχές μετράνε μόνο οι μικροί.georbap έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 4:43 pm
Αγγελόπουλοι αγόρασαν όλες τις μετοχές την σεζόν 2008 -2009
2 τρόπαια (2012, 2013)
5 τελικοί (2010, 2012, 2013, 2015, 2017)
7 Final Four (2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017,2022)
14 παρουσίες στα playoffs (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018 , 2022 ,2023)
4 πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016, 2022)
4 κύπελλα (2 από εποχής dpg)
Ο Dpg ανέλαβε την σεζόν 2012-2013
Καμία διάκριση στην Ευρώπη πλην final 8
7 πρωταθλήματα (2013, 2014, 2017, 2018,
2019, 2020, 2021)
7 κύπελλα Ελλάδος
Δηλαδή στην περίοδο συνύπαρξης Αγγελόπουλων και Γιαννακόπολου
Ο Ολυμπιακός έχει 1 Ευρωλίγκα, σύνολο 3 τελικούς και 4 F4 , στα εγχώρια 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα
Ο Παναθηναϊκός 7 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδος χωρίς καμία διάκριση στην Ευρώπη πέρα από final 8
Έτσι όπως τα λες είναι !!!!

1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3025
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4494
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι? απτο οι προεδροι κοροιδευουν και δεν θελουν να παρουν παιχτη που γραφουν μερικοι αυτο δεν ειναι καλυτερο?δειχνει οτι δεν κοροιδευουν και πραγματικα ηθελαν να παρουν παιχτη
οτι καποιος εδωσε πιο πολλα ειναι ενα σεναριο που μπορει να συμβει ανετα δεν ειναι κατι απιστευτο
0
Όταν τον Ιούνιο φώναζα για μήτογλου, μου απαντούσατε, ότι έχει 2 χρόνια να παίξει μπάσκετ, δε θα επανέλθει ποτέ,έχει ξεχάσει το μπασκετ
Δύο χρόνια φώναζα για τον Αγραβάνη και με φτηνατε. Το τελευταίο μήνα διαβάζω συνέχεια ποστ σε αυτό το φόρουμ για τον Αγραβάνη
2 χρόνια φωνάζω ότι ο κάναν είναι ανεπαρκής, πάλι φτύσιμο. Τώρα όλοι μιλάνε για την κακή κυκλοφορία κι ότι θέλουμε κόμπο γκαρ. Και τον κάναν ως τι τον έχουμε;;;;
Είναι τιμή μου αν εσύ και οι φίλοι σου δε με παίρνετε στα σοβαρά.
0
-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξέρω γιατι σου φωνάζουν εδώ. Συμφωνω μαζί σου για Μητογλου Αγραβανη(αν και τραυματίας όπως είπε καποιος) ο Κανααν όμως είναι πολυτιμος παίκτης. Το ότι δεν είναι σαν το James, Dorsey η άλλον σε αυτό το στυλ δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Το γεγόνος ότι η ομάδα χρειάζεται και άλλον χεριστη/σκορερ δε σημαίνει ότι ο Κανααν δεν κάνει. Μην τα ισοπεδώνεις.Dedalos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:58 pmΌταν τον Ιούνιο φώναζα για μήτογλου, μου απαντούσατε, ότι έχει 2 χρόνια να παίξει μπάσκετ, δε θα επανέλθει ποτέ,έχει ξεχάσει το μπασκετ
Δύο χρόνια φώναζα για τον Αγραβάνη και με φτηνατε. Το τελευταίο μήνα διαβάζω συνέχεια ποστ σε αυτό το φόρουμ για τον Αγραβάνη
2 χρόνια φωνάζω ότι ο κάναν είναι ανεπαρκής, πάλι φτύσιμο. Τώρα όλοι μιλάνε για την κακή κυκλοφορία κι ότι θέλουμε κόμπο γκαρ. Και τον κάναν ως τι τον έχουμε;;;;
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Κάναν είναι καλός και ο Πίτερς αξιοπρεπής φέτος. Πέρσι ήταν χάλια και οι 2 με εξαίρεση το φάιναλ 4 ο Κάναν. Αυτά που έλεγες έχουν δόση αλήθειας, απλά είσαι υπερβολικός! Πέρσι είχαμε τον MVP Βέζε και τον ηγέτη επίσης Σλούκα που εξαιτίας του περάσαμε την Φενέρ! Ο Μήτογλου είναι περιπτωσάρα. Τον αφήσαμε έτσι..Dedalos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:58 pmΌταν τον Ιούνιο φώναζα για μήτογλου, μου απαντούσατε, ότι έχει 2 χρόνια να παίξει μπάσκετ, δε θα επανέλθει ποτέ,έχει ξεχάσει το μπασκετ
Στα γκαρντ δεν είμαστε τόσο άσχημα. Το θέμα μας είναι στους ψηλούς!
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2264
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, αν ήθελαν θα έπαιρναν , τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:57 pm
γιατι? απτο οι προεδροι κοροιδευουν και δεν θελουν να παρουν παιχτη που γραφουν μερικοι αυτο δεν ειναι καλυτερο?δειχνει οτι δεν κοροιδευουν και πραγματικα ηθελαν να παρουν παιχτη
οτι καποιος εδωσε πιο πολλα ειναι ενα σεναριο που μπορει να συμβει ανετα δεν ειναι κατι απιστευτο
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην μπάλα λοιπόν η Νότιγχαμ Φόρεστ με δυο κατακτήσεις είναι πάνω από Σίτυ και Παρί και στο ίδιο επίπεδο με Τσέλσι και Γιουβέντους. Α ρε Βαγγέλη Μαρινάκη τι ψώνισες!Rebedierdos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:43 pm
Η διάκριση στην Ευρώπη είναι η κούπα. Συμμετοχές μετράνε μόνο οι μικροί.
Στο μπάσκετ δε η Βαρέζε με 5 κατακτήσεις ούτε καν βλέπει Ολυμπιακό και Μπαρτσελονα!
Πρώτοι εδώ!!!
2
2

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Φίλε μου ο κάναν φέτος δεν είναι αρνητικός. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Μη ξεχνάς ότι υπάρχει ο περιορισμός των ξένων. Πρέπει ο κάθε ξένος να είναι πλήρης παίκτης στη θέση τουkraftf έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:06 pmΔεν ξέρω γιατι σου φωνάζουν εδώ. Συμφωνω μαζί σου για Μητογλου Αγραβανη(αν και τραυματίας όπως είπε καποιος) ο Κανααν όμως είναι πολυτιμος παίκτης. Το ότι δεν είναι σαν το James, Dorsey η άλλον σε αυτό το στυλ δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Το γεγόνος ότι η ομάδα χρειάζεται και άλλον χεριστη/σκορερ δε σημαίνει ότι ο Κανααν δεν κάνει. Μην τα ισοπεδώνεις.Dedalos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:58 pm
Όταν τον Ιούνιο φώναζα για μήτογλου, μου απαντούσατε, ότι έχει 2 χρόνια να παίξει μπάσκετ, δε θα επανέλθει ποτέ,έχει ξεχάσει το μπασκετ
Για μένα πχ ο Μήτρου Λονγκ είναι καλύτερο πακέτο απο τον κάναν. Λίγο χειρότερος σουτέρ αλλά καλός, λίγο χειρότερος στην πίεση στη μπάλα αλλά καλός, πιο ψηλός, χειριστής της μπάλας/οργανωτης ενώ ο κάναν χειρότερος του Παπ, ελληνικό διαβατήριο και πιο φτηνός.
Κι άφηνες χώρο για επιπλέων ξενο
0
Φίλε με λίγα λόγια μου λες να διαλέξω αν οι πρόεδροι της ομάδας μου είναι ψεύτες 'η χαζοί
Γιατί πάει να πει ότι είτε δε δώσανε 1,5 για τον Λιθουανό άρα λένε ψέματα, είτε δώσανε 1,5 για το Λιθουανό και δε δώσανε 1,8 για τον ναν. Ειλικρινά δε ξέρω τι είναι χειρότερο
Πάντως ότι δίνουν 800000 στον σικμα που λένε δε το πιστεύω με τίποτα.
0
Aστους φιλε. Αυτοι νομιζουν οτι επειδη τους εκατσε η χρυση περιοδος με τα εκατομμυρια των Γιαννακοπουλων και την καθοδηγηση του μαεστρου Ζοτς, ειναι πανευκολο να παρεις την ευρωλιγκα. Αφενος πλεον δνε υπαρχουν τα χρηματα του παρελθοντος και οι ελληνικες ομαδες ειναι αουσαιντερ και κατα δευτερον κανενα ευρωπαικο μεγαθηριο δεν παιρνει τους τιτλους με το τσουβαλι. Ολοκληρη ρεαλ πηρε 3 τροπαια σε 12 σεζον με ισαριθμα φ4. Η Τσκαα τα ιδια. Μαλλον εμεις ειμαστε οι μαγκες και οι αλλοι τα κοροιδα....Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:19 pmΣτην μπάλα λοιπόν η Νότιγχαμ Φόρεστ με δυο κατακτήσεις είναι πάνω από Σίτυ και Παρί και στο ίδιο επίπεδο με Τσέλσι και Γιουβέντους. Α ρε Βαγγέλη Μαρινάκη τι ψώνισες!Rebedierdos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:43 pm
Η διάκριση στην Ευρώπη είναι η κούπα. Συμμετοχές μετράνε μόνο οι μικροί.
Στο μπάσκετ δε η Βαρέζε με 5 κατακτήσεις ούτε καν βλέπει Ολυμπιακό και Μπαρτσελονα!
Πρώτοι εδώ!!!
Αυτο που συνεβη με την ομαδα του Ζοτς ειναι θαυμα και απιστευτη συγκυρια. Βεβαια τις χρονιες που δεν πηρε το τροπαιο, ετρωγε συνηθως γερες κατραπακιες με αποκορυφωμα το 2010 που δεν περασε καν στα πλει οφ. Μονο τυφλωμενοι οπαδοι θα πιστευαν οτι ο ΠΑΟ εχει κατι το εξαιρετικο σαν σωματειο το οποιο ειναι υπερανω προσωπων.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4494
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω σχολιασα αυτο που γραφεις πολλες φορες οτι κοροιδευουν και δεν θελουν να δωσουν λεφταDedalos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:41 pm
Φίλε με λίγα λόγια μου λες να διαλέξω αν οι πρόεδροι της ομάδας μου είναι ψεύτες 'η χαζοί
Γιατί πάει να πει ότι είτε δε δώσανε 1,5 για τον Λιθουανό άρα λένε ψέματα, είτε δώσανε 1,5 για το Λιθουανό και δε δώσανε 1,8 για τον ναν. Ειλικρινά δε ξέρω τι είναι χειρότερο
Πάντως ότι δίνουν 800000 στον σικμα που λένε δε το πιστεύω με τίποτα.
οτι θα παρεις και παλτα ειναι δεδομενο δηλαδη εσυ τι περιμενεις οτι θα εχεις 8 ξενους και θα ειναι ολοι του 9-10?
αν μια ομαδα απτους 8 ξενους το καλοκαιρι κρατησει και ειναι ευχαριστημενη απτους 4 ειναι πολυ καλο ratio
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τρί Οκτ 31, 2023 6:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.