Ο περσινός φιναλίστ στην ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με φετινή ομάδα, της έχει φύγει ο καλύτερος της παίκτης και σ πρώτος σκόρερ της που αντικαταστάθηκε με τον κανένα. Αλλαγή του σλούκα με το γκος που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι και διαφορετικός παίκτης, ο παπ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και έχουν τη φαεινή ιδέα στη καε ότι μπορεί στα γεράματα του να παίξει και στο 4 + ότι δεν έγινε προετοιμασία.panpav έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 8:57 amΟι Χουάντσο και Λεσόρ έκαναν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους και κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, κερδίσαμε τον περσινό φιναλίστ της Euroleague, ο οποίος μας έριξε τριαντάρα πριν λίγες ημέρες.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 10:16 pmΗθελε μεγαλη προσπαθεια για να χασουμε απο εναν παο που ειχε τραγικο σλουκα,τραυματια τον βιλντοζα και αφαντους χουαντσο λεσσορ.. Σε σχεση παντως με το χαλι μας παιξαν καλυτερα και την αξιζαν την νικη.
Μηπως ολη η ομαδα ειχε παει και παρταρε και επινε?και μονο ο γκος εμεινε σπιτι που χει το μωρο?
Καλα οτι ακομα δεν εχει ακουστει οτι κοιταμε παικτη ειναι πολυ ανησυχητικο..Τουλαχιστον ενας..Αλλιως το σημερινο αλλα και της αρμανι θα το δουμε πολλες φορες φετος..
Ο μπραζντεικις χαλια αλλα νταξει δεν μπορουμε να τον κρινουμε οταν ηρθε τραυματιας και δεν παιζει καν πολυ ωστε να βρει ρυθμο..
Κάτι πρέπει να έκαναν καλά και ο Χουάντσο και ο Λεσόρ...
A1 2023-2024, Olympiacos vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι εστί κουμπαγια, αλλά εφόσον άφησε υπονοούμενα ότι η υποδοχή δεν θα είναι αυτή που οφείλουμε ( δικαιολογημένα υπήρχε η καχυποψία), σωστά και μπράβο του που το σχολίασεxomitsious έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 9:32 amΝταξει το είπε.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 30, 2023 10:23 pm
Περιμένω από Γιαννακόπουλο να βγει να πει ότι το ΣΕΦ ήταν ως όφειλε σωστό με μόνο πικάρισμα τη φωνή
Τώρα μένει αναρτησουλα με Αγγελόπουλους, κιθαρίτσα και κουμπαγια
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- xomitsious
- Reactions: 652
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 9:51 amΔεν ξέρω τι εστί κουμπαγια, αλλά εφόσον άφησε υπονοούμενα ότι η υποδοχή δεν θα είναι αυτή που οφείλουμε ( δικαιολογημένα υπήρχε η καχυποψία), σωστά και μπράβο του που το σχολίασεxomitsious έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 9:32 am
Νταξει το είπε.
Τώρα μένει αναρτησουλα με Αγγελόπουλους, κιθαρίτσα και κουμπαγια
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Πολύ καλή ήττα θα ομολογήσω ότι δεν την περίμενα καλύτερα βέβαια που ήρθε έτσι γιατί ορισμένοι είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και προσγειώθηκαν ανώμαλα (βλ κάναν) . Φέτος θα έχουμε αντίπαλο εκατέρωθεν και όπως φαίνεται θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκεί θέλω να δω προσωπικότητες το μάτι να γυαλίζει και όχι σοφτ αντιδράσεις με βουτυρατους τύπου σικμα Πίτερς πραζτεικι. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάμε και όπως βγει οι Αφοί είναι κολλημένοι ώρες ώρες στις επιτυχίες του 2012 και 2013.
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αφού είσαι Παναθηναικός γιατί το προσπαθείς...?Rebedierdos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 10:00 amΠολύ καλή ήττα θα ομολογήσω ότι δεν την περίμενα καλύτερα βέβαια που ήρθε έτσι γιατί ορισμένοι είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και προσγειώθηκαν ανώμαλα (βλ κάναν) . Φέτος θα έχουμε αντίπαλο εκατέρωθεν και όπως φαίνεται θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκεί θέλω να δω προσωπικότητες το μάτι να γυαλίζει και όχι σοφτ αντιδράσεις με βουτυρατους τύπου σικμα Πίτερς πραζτεικι. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάμε και όπως βγει οι Αφοί είναι κολλημένοι ώρες ώρες στις επιτυχίες του 2012 και 2013.
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
θεωρησε τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟ και low effort τρολ και ριξτου ignorακι ;)TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 10:37 amΑφού είσαι Παναθηναικός γιατί το προσπαθείς...?Rebedierdos έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 10:00 amΠολύ καλή ήττα θα ομολογήσω ότι δεν την περίμενα καλύτερα βέβαια που ήρθε έτσι γιατί ορισμένοι είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και προσγειώθηκαν ανώμαλα (βλ κάναν) . Φέτος θα έχουμε αντίπαλο εκατέρωθεν και όπως φαίνεται θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκεί θέλω να δω προσωπικότητες το μάτι να γυαλίζει και όχι σοφτ αντιδράσεις με βουτυρατους τύπου σικμα Πίτερς πραζτεικι. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάμε και όπως βγει οι Αφοί είναι κολλημένοι ώρες ώρες στις επιτυχίες του 2012 και 2013.
3
3

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος.

4
4

-
- Reactions: 95
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχετε ίσως σκεφτεί, πως πιάσατε ταβάνι με την περσινή ομάδα, αποδυναμωθήκατε και σταδιακά θα ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ μας, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις ; Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως παίζει τον έχω οριακά στη δεκάδα euroleague. Περιμένω από Δεκέμβρη και μετά να ανέβει, διαφορετικά εκτός δεκάδας. Σήμερα απλά τονίσαμε τις αδυναμίες σας και είναι πολλές και ευδιάκριτες !tarp7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 9:41 amΟ περσινός φιναλίστ στην ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με φετινή ομάδα, της έχει φύγει ο καλύτερος της παίκτης και σ πρώτος σκόρερ της που αντικαταστάθηκε με τον κανένα. Αλλαγή του σλούκα με το γκος που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι και διαφορετικός παίκτης, ο παπ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και έχουν τη φαεινή ιδέα στη καε ότι μπορεί στα γεράματα του να παίξει και στο 4 + ότι δεν έγινε προετοιμασία.panpav έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 8:57 am
Οι Χουάντσο και Λεσόρ έκαναν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους και κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, κερδίσαμε τον περσινό φιναλίστ της Euroleague, ο οποίος μας έριξε τριαντάρα πριν λίγες ημέρες.
Κάτι πρέπει να έκαναν καλά και ο Χουάντσο και ο Λεσόρ...
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχεις δίκαιο, με τρεις ψηλούς δεν πας πουθενά!! και πρέπει να μάθουν να είναι πάντα πιο συγκεντρωμένοι και να μάθουν να βαρούν βολές !!panpav έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 12:55 pmΈχετε ίσως σκεφτεί, πως πιάσατε ταβάνι με την περσινή ομάδα, αποδυναμωθήκατε και σταδιακά θα ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ μας, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις ; Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως παίζει τον έχω οριακά στη δεκάδα euroleague. Περιμένω από Δεκέμβρη και μετά να ανέβει, διαφορετικά εκτός δεκάδας. Σήμερα απλά τονίσαμε τις αδυναμίες σας και είναι πολλές και ευδιάκριτες !tarp7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 9:41 am
Ο περσινός φιναλίστ στην ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με φετινή ομάδα, της έχει φύγει ο καλύτερος της παίκτης και σ πρώτος σκόρερ της που αντικαταστάθηκε με τον κανένα. Αλλαγή του σλούκα με το γκος που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι και διαφορετικός παίκτης, ο παπ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και έχουν τη φαεινή ιδέα στη καε ότι μπορεί στα γεράματα του να παίξει και στο 4 + ότι δεν έγινε προετοιμασία.
Το πιο βασικό, η ομάδα θέλει τεχνικό διευθυντή που να έχει ο ίδιος μια σχετική άποψη από μπάσκετ και με διορατικότητα να βλέπει τι κινείτε στην αγορά και να πηγαίνει στους μάνατζερ, όχι να έρχονται οι μάνατζερ σε αυτόν!
0
- Conan1982
- Reactions: 3556
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.
1
1

- plo koon
- Reactions: 757
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έλα μωρέ τώρα μην ασχολείσαι. Εχει φάει πολύ σιχτήρι και ξέσπασε. Στη χειρότερη περίπτωση (αν το εννοεί πραγματικά δλδ) καλό σε εμάς κάνει.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pmΔιορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.
Ψυχραιμία, πίστη στο πλάνο και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε ποιος θα χαμογελάει.
0

Πρέπει να σχολιαστεί η πολυ καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτός από κάποια ανόητα συνθήματα. Ακόμα και τα λέιζερ ήταν περιορισμένα. Θύμιζε αγώνα Ευρωλίγκας και όχι την καφρίλα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες Ελληνικού πρωταθλήματος
Που σημαίνει ότι αν θέλουν οι διοικήσεις μπορούν να κάνουν το γήπεδο όπως πρέπει.
Ξαναρωταω λοιπόν, θέλουν;
Που σημαίνει ότι αν θέλουν οι διοικήσεις μπορούν να κάνουν το γήπεδο όπως πρέπει.
3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 2390
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ποια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 11:57 amρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος.![]()
![]()
1
1

-
- Reactions: 1084
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα αυτο με το λειζερ χτες ηταν για κλαμματα ... ο Θεουλης που το χρησιμοποιουσε εριξε λειζερ και στο μιλου σε μια προσπαθεια για βολη προσπαθωντας να πετυχει το Σλουκα στον παγκο... αφου δεν το εχεις ρε κουμπαρε αστο καλυτεραshtarkws έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:32 pmΠρέπει να σχολιαστεί η πολυ καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτός από κάποια ανόητα συνθήματα. Ακόμα και τα λέιζερ ήταν περιορισμένα. Θύμιζε αγώνα Ευρωλίγκας και όχι την καφρίλα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες Ελληνικού πρωταθλήματος
1
1

-
- Reactions: 1084
- Προειδοποιήσεις:
1
ρε μπιλλυ ειλικρινα βγαλε τις παρωπιδες ... εχουμε τρεις τυχερες ευρωλιγκες θα μας πεις σε λιγοBillyPao έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:48 pmΠοια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 11:57 amρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος.![]()
![]()
0