A1 2023-2024, Olympiacos vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2120
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 31, 2023 9:41 am

panpav έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 8:57 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 30, 2023 10:16 pm
Ηθελε μεγαλη προσπαθεια για να χασουμε απο εναν παο που ειχε τραγικο σλουκα,τραυματια τον βιλντοζα και αφαντους χουαντσο λεσσορ.. Σε σχεση παντως με το χαλι μας παιξαν καλυτερα και την αξιζαν την νικη.

Μηπως ολη η ομαδα ειχε παει και παρταρε και επινε?και μονο ο γκος εμεινε σπιτι που χει το μωρο?

Καλα οτι ακομα δεν εχει ακουστει οτι κοιταμε παικτη ειναι πολυ ανησυχητικο..Τουλαχιστον ενας..Αλλιως το σημερινο αλλα και της αρμανι θα το δουμε πολλες φορες φετος..

Ο μπραζντεικις χαλια αλλα νταξει δεν μπορουμε να τον κρινουμε οταν ηρθε τραυματιας και δεν παιζει καν πολυ ωστε να βρει ρυθμο..
Οι Χουάντσο και Λεσόρ έκαναν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους και κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, κερδίσαμε τον περσινό φιναλίστ της Euroleague, ο οποίος μας έριξε τριαντάρα πριν λίγες ημέρες.
Κάτι πρέπει να έκαναν καλά και ο Χουάντσο και ο Λεσόρ...
Ο περσινός φιναλίστ στην ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με φετινή ομάδα, της έχει φύγει ο καλύτερος της παίκτης και σ πρώτος σκόρερ της που αντικαταστάθηκε με τον κανένα. Αλλαγή του σλούκα με το γκος που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι και διαφορετικός παίκτης, ο παπ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και έχουν τη φαεινή ιδέα στη καε ότι μπορεί στα γεράματα του να παίξει και στο 4 + ότι δεν έγινε προετοιμασία.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Οκτ 31, 2023 9:51 am

xomitsious έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 9:32 am
Coach Periklis έγραψε:
Δευ Οκτ 30, 2023 10:23 pm

Περιμένω από Γιαννακόπουλο να βγει να πει ότι το ΣΕΦ ήταν ως όφειλε σωστό με μόνο πικάρισμα τη φωνή
Νταξει το είπε.

Τώρα μένει αναρτησουλα με Αγγελόπουλους, κιθαρίτσα και κουμπαγια
Δεν ξέρω τι εστί κουμπαγια, αλλά εφόσον άφησε υπονοούμενα ότι η υποδοχή δεν θα είναι αυτή που οφείλουμε ( δικαιολογημένα υπήρχε η καχυποψία), σωστά και μπράβο του που το σχολίασε

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Οκτ 31, 2023 9:59 am

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 9:51 am
xomitsious έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 9:32 am

Νταξει το είπε.

Τώρα μένει αναρτησουλα με Αγγελόπουλους, κιθαρίτσα και κουμπαγια
Δεν ξέρω τι εστί κουμπαγια, αλλά εφόσον άφησε υπονοούμενα ότι η υποδοχή δεν θα είναι αυτή που οφείλουμε ( δικαιολογημένα υπήρχε η καχυποψία), σωστά και μπράβο του που το σχολίασε

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 31, 2023 10:00 am

Πολύ καλή ήττα θα ομολογήσω ότι δεν την περίμενα καλύτερα βέβαια που ήρθε έτσι γιατί ορισμένοι είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και προσγειώθηκαν ανώμαλα (βλ κάναν) . Φέτος θα έχουμε αντίπαλο εκατέρωθεν και όπως φαίνεται θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκεί θέλω να δω προσωπικότητες το μάτι να γυαλίζει και όχι σοφτ αντιδράσεις με βουτυρατους τύπου σικμα Πίτερς πραζτεικι. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάμε και όπως βγει οι Αφοί είναι κολλημένοι ώρες ώρες στις επιτυχίες του 2012 και 2013.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 31, 2023 10:37 am

Rebedierdos έγραψε:
Πολύ καλή ήττα θα ομολογήσω ότι δεν την περίμενα καλύτερα βέβαια που ήρθε έτσι γιατί ορισμένοι είχαν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και προσγειώθηκαν ανώμαλα (βλ κάναν) . Φέτος θα έχουμε αντίπαλο εκατέρωθεν και όπως φαίνεται θα ενισχυθεί περισσότερο. Εκεί θέλω να δω προσωπικότητες το μάτι να γυαλίζει και όχι σοφτ αντιδράσεις με βουτυρατους τύπου σικμα Πίτερς πραζτεικι. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πάμε και όπως βγει οι Αφοί είναι κολλημένοι ώρες ώρες στις επιτυχίες του 2012 και 2013.
Αφού είσαι Παναθηναικός γιατί το προσπαθείς...?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 31, 2023 10:39 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 10:37 am
Rebedierdos έγραψε:
Αφού είσαι Παναθηναικός γιατί το προσπαθείς...?
θεωρησε τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟ και low effort τρολ και ριξτου ignorακι ;)

3
3 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Τρί Οκτ 31, 2023 11:57 am

ρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος. :mutombo: :mutombo:

4
4 Εικόνα
panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Τρί Οκτ 31, 2023 12:55 pm

tarp7 έγραψε:
panpav έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 8:57 am

Οι Χουάντσο και Λεσόρ έκαναν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους και κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, κερδίσαμε τον περσινό φιναλίστ της Euroleague, ο οποίος μας έριξε τριαντάρα πριν λίγες ημέρες.
Κάτι πρέπει να έκαναν καλά και ο Χουάντσο και ο Λεσόρ...
Ο περσινός φιναλίστ στην ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με φετινή ομάδα, της έχει φύγει ο καλύτερος της παίκτης και σ πρώτος σκόρερ της που αντικαταστάθηκε με τον κανένα. Αλλαγή του σλούκα με το γκος που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι και διαφορετικός παίκτης, ο παπ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και έχουν τη φαεινή ιδέα στη καε ότι μπορεί στα γεράματα του να παίξει και στο 4 + ότι δεν έγινε προετοιμασία.
Έχετε ίσως σκεφτεί, πως πιάσατε ταβάνι με την περσινή ομάδα, αποδυναμωθήκατε και σταδιακά θα ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ μας, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις ; Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως παίζει τον έχω οριακά στη δεκάδα euroleague. Περιμένω από Δεκέμβρη και μετά να ανέβει, διαφορετικά εκτός δεκάδας. Σήμερα απλά τονίσαμε τις αδυναμίες σας και είναι πολλές και ευδιάκριτες !

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 31, 2023 1:09 pm

panpav έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 12:55 pm
tarp7 έγραψε:

Έχετε ίσως σκεφτεί, πως πιάσατε ταβάνι με την περσινή ομάδα, αποδυναμωθήκατε και σταδιακά θα ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ μας, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις ; Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως παίζει τον έχω οριακά στη δεκάδα euroleague. Περιμένω από Δεκέμβρη και μετά να ανέβει, διαφορετικά εκτός δεκάδας. Σήμερα απλά τονίσαμε τις αδυναμίες σας και είναι πολλές και ευδιάκριτες !
Έχεις δίκαιο, με τρεις ψηλούς δεν πας πουθενά!! και πρέπει να μάθουν να είναι πάντα πιο συγκεντρωμένοι και να μάθουν να βαρούν βολές !!

Το πιο βασικό, η ομάδα θέλει τεχνικό διευθυντή που να έχει ο ίδιος μια σχετική άποψη από μπάσκετ και με διορατικότητα να βλέπει τι κινείτε στην αγορά και να πηγαίνει στους μάνατζερ, όχι να έρχονται οι μάνατζερ σε αυτόν!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm

Διορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Οκτ 31, 2023 3:09 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm
Διορθώστε με αν έχω πει κάτι κακό για τον Σλούκα ως τώρα από τότε που έφυγε πέραν της απογοήτευσης που ένοιωσα. Δεν τον είχα κατηγορήσει και τον είχα υπερασπιστεί ακόμα και με την Φενέρ ως δικαίωμα του να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας του με την δική του απόδοση η καλάθια. Το ίδιο και τώρα αλλά βλέπω το βιντεάκι, όχι αυτό στα αποδυτήρια, το άλλο με το σύνθημα, που αποκαλούν τους πρώην συμπαίκτες του, φιλάθλους, ομάδα δεν έχει σημασία π... γιούς και αυτός πανηγυρίζει και τους παρακινεί να φωνάξουν πιο δυνατά γιατί δεν ακούει. Τι του έκαναν πια στην ομάδα πέρυσι; Τον βασάνιζαν, απρεπή συμπεριφορά κατ' εμέ όχι προς τα ούγκανα που τον βρίζουν προφανώς αλλά προς τους παίκτες που ήταν μαζί στην ομάδα και που με μερικούς όπως ο Παπ γνωρίζονται και χρόνια.
Έλα μωρέ τώρα μην ασχολείσαι. Εχει φάει πολύ σιχτήρι και ξέσπασε. Στη χειρότερη περίπτωση (αν το εννοεί πραγματικά δλδ) καλό σε εμάς κάνει.

Ψυχραιμία, πίστη στο πλάνο και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε ποιος θα χαμογελάει.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Οκτ 31, 2023 6:32 pm

Πρέπει να σχολιαστεί η πολυ καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτός από κάποια ανόητα συνθήματα. Ακόμα και τα λέιζερ ήταν περιορισμένα. Θύμιζε αγώνα Ευρωλίγκας και όχι την καφρίλα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες Ελληνικού πρωταθλήματος

Που σημαίνει ότι αν θέλουν οι διοικήσεις μπορούν να κάνουν το γήπεδο όπως πρέπει.

Ξαναρωταω λοιπόν, θέλουν;

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Οκτ 31, 2023 6:48 pm

villiskabas έγραψε:
ρε παιδια τι σκοταδισμος και απογοητευση ειναι αυτη απο οκτωβρη μηνα?! δλδ μεχρι προχθες ο παο εχασε στις λεπτομερειες απο την φενερ και την μακαμπι ενω ο Ολυμπιακος διελυσε την Εφες και εχασε απο την κωλοφαρδια της Μπαρτσελονα και γινανε κακες ομαδες? και με τπτ δεν θα προχωρησουνε? ηρεμηστε λιγο! σας τα λεω εγω που ειμαι απο την φυση μου απαισιοδοξος. :mutombo: :mutombo:
Ποια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Τρί Οκτ 31, 2023 7:00 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 6:32 pm
Πρέπει να σχολιαστεί η πολυ καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτός από κάποια ανόητα συνθήματα. Ακόμα και τα λέιζερ ήταν περιορισμένα. Θύμιζε αγώνα Ευρωλίγκας και όχι την καφρίλα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες Ελληνικού πρωταθλήματος

Που σημαίνει ότι αν θέλουν οι διοικήσεις μπορούν να κάνουν το γήπεδο όπως πρέπει.

Ξαναρωταω λοιπόν, θέλουν;
καλα αυτο με το λειζερ χτες ηταν για κλαμματα ... ο Θεουλης που το χρησιμοποιουσε εριξε λειζερ και στο μιλου σε μια προσπαθεια για βολη προσπαθωντας να πετυχει το Σλουκα στον παγκο... αφου δεν το εχεις ρε κουμπαρε αστο καλυτερα

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Τρί Οκτ 31, 2023 7:01 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Οκτ 31, 2023 6:48 pm
villiskabas έγραψε:
Ποια "κωλοφαρδία" της Μπαρτσελόνα, απλά ήταν πιο εύστοχη σε εκείνο το παιχνίδι. Άμα το πάμε έτσι, και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.
ρε μπιλλυ ειλικρινα βγαλε τις παρωπιδες ... εχουμε τρεις τυχερες ευρωλιγκες θα μας πεις σε λιγο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”