Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 01, 2023 8:53 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 8:49 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 8:41 pm
Ο Παθαναικοςχρειαζοταν πιο πολύ παικτη τύπου Μπάρτον κ εμείς ίσως τύπου Ναν θεωρητικα .εχω την εντύπωση οτι οι απέναντι κάνουν μεταγραφές πιο πολύ επικοινωνιακού τύπου και δεν ξερω που μπορει να οδηγήσει αυτο ειλικρινά.εγώ πιστεύω στη δουλειά και στη χημεία που προκύπτει απο αυτή πέρα απο το ταλέντο .τι να πω.ο κοουτς έχει κατακτήσει το δικαίωμα να ξέρει καλύτερα και να δείχνουμε υπομονή με τις αποφάσεις που παίρνει η δεν παίρνει .θα δείξει
το λες διοτι ο μπαρτον ειναι και καλος αμυντικος. και αμυντικα γκαρντ χρειαζεται ο Παναθηναικος. ενω ο ναν ειναι εκτελεστης μονο.απο αμυνα γιοκ.

τωρα παρατηρησα οτι στους free agent ειναι και ο Terence Ross. και αυτος πολυ καλος παικτης. αθλητικοτατος αξιοπιστο σουτ με πολυ καλα drive. 32 χρονων.
Αλλά έχει δηλώσει ότι αν έρθει Ευρώπη θα είναι μονο στην Σερβία από όπου είναι η σύζυγος του.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Νοέμ 01, 2023 8:59 pm

και Αν θελουμε καποιον να τα σταζει απο το 3ποντο υπαρχει στους free agents.
και εχει ποσοστο καριερας κοντα 44% στα τριποντα.
Bryn Forbes. 30 χρονων.

ας με ξυπνησει καποιος.

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 345

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:08 pm

Εγώ θα ήθελα να μου θυμίσει κάποιος τον πιο πρόσφατο Αμερικανό που ήρθε απευθείας από nba και πέτυχε σε εμάς ή στον ΠΑΟ.

0
Heisenberg

euroleague

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:28 pm

Rice έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να μου θυμίσει κάποιος τον πιο πρόσφατο Αμερικανό που ήρθε απευθείας από nba και πέτυχε σε εμάς ή στον ΠΑΟ.
οταν λες επιασε τι εννοεις? ατομικα? γιατι θυμαμαι τον Γκριρ μια χαρα πηγε αλλα επεσε σε χρονια που δεν πηραμε τιποτα.
και ο Τσιλντρες μια χαρα ειχε παει.
δεν ειναι κανονας οτι οσοι ερχονται απο NBA απευθειας δεν πιανουν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:29 pm

Rice έγραψε:
οταν εμεις δινουμε 950χιλ μαξ δεν εχουμε και πολλες πιθανοτητες να πιασει παντως..ο ναν πχ εχει αλλες πιθανοτητες να πιασει απο τον χακιμ γουορικ πχ..Επισης ποσους αμερικανους εχουμε παρει απο ΝΒΑ? ο χολις ο ρομπερτς και ο τζος παουελ?

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:30 pm

Rice έγραψε:
για αρχη οταν φερνεις παιχτες με 6ψηφιο συμβολαιο απο το ΝΒΑ δεν περιμενεις και πολλα πολλα.
εν συνεχεια τα τελευταια 10 χρονια περαν των Ερικ Γκριν, Χολις Τομπσον και Γουιλι Ριντ δεν νομιζω να εχουμε φερει αλλον. (μιλαμε για μεταγραφη απο την αρχη της σεζον οχι στα χασομερια τυπου μπαικς που βεβαια τον φεραμε απο την κινα και πρωην παιχτη κουινσι εισι που ακυρος και αυτος καθως ειχε παιξει μακαμπι)

o παναθηναικος δε πρεπει να εχει φερει μονο τον γουεσλι τζονσον.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Τετ Νοέμ 01, 2023 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:34 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 9:29 pm
Rice έγραψε:
οταν εμεις δινουμε 950χιλ μαξ δεν εχουμε και πολλες πιθανοτητες να πιασει παντως..ο ναν πχ εχει αλλες πιθανοτητες να πιασει απο τον χακιμ γουορικ πχ..Επισης ποσους αμερικανους εχουμε παρει απο ΝΒΑ? ο χολις ο ρομπερτς και ο τζος παουελ?
εσυ πηγες πολυ πισω ρε τρελακια!

ο τζος ο παουελ πριν ερθει σε εμας ηταν κινα, πουερτο ρικο και ελβετια, οποτε δεν ηρθε απο το ΝΒΑ και δεν ειχε και γονατα βασικα.
για τον ρομπερτς εχεις δικιο, τον ειχα ξεχασει! δεν ειχε κανει και προσφυγη αυτος? δεν ηταν κακος παντως.
και ο γουορικ πριν απο εμας ηταν αυστραλια κινα και τουρκια

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1791
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:39 pm

reignman έγραψε:
εν ειχε κανει και προσφυγη αυτος? δεν ηταν κακος παντως.
Ναι επειδή είχε καθυστερήσει μία από τις δόσεις που είχαν μείνει για την εξόφληση του συμβολαίου του. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ένα από τα λάθη των Αγγελόπουλων που δεν έδωσαν κλειστό συμβόλαιο που ζήταγε ο Aaron Jackson και ήταν η πρώτη επιλογή του Σφαιρόπουλου.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mixalisgate7 την Τετ Νοέμ 01, 2023 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:42 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 9:39 pm
reignman έγραψε:
εν ειχε κανει και προσφυγη αυτος? δεν ηταν κακος παντως.
Ναι επειδή είχε καθυστερήσει μία από τις δόσεις που είχαν μείνει για την εξόφληση του συμβολαίου του. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ένα από τα λάθη των Αγγελόπουλων που έδωσαν κλειστό συμβόλαιο που ζήταγε ο Aaron Jackson και ήταν η πρώτη επιλογή του Σφαιρόπουλου.
μονο παιχτες τυπου aaron jackson και acie law στα guards μπορουσαν να παιξουν διπλα στο σπανουλη.
ερικ γκριν και ρομπερτς που ηταν shoot first guards δεν γινοταν να την βγαλουν καθαρη σε ομαδα με βασιλαρα, κακες επιλογες. τρικακες actually.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3409
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:44 pm

Δεν έχει άδικο ο Rice, οι προπονητές (κι εγώ μαζί) είναι πολύ σκεπτικοί απέναντι σε παίκτες που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Εδώ ο Καμίνσκι δεν ήξερε τους κανόνες λέει :shock:

Από την άλλη, εξαρτάται από τον παίκτη και τη συνθήκη που θα συναντήσει. Αν απλά τον θέλεις να σκοράρει από mid/long range θα δουλέψει πολύ πιο εύκολα απο κάποιον καθαρό PG ή από κάποιον slasher. Είναι εντελώς άλλο το παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να το μάθεις γρήγορα. Δεν κρατάω και την ανάσα μου για τον Ναν να βάζει 20άρες κάθε βράδυ. Γι’αυτό έγραφα στο τόπικ του Παναθηναϊκού ότι θα ήθελα να υπέγραφε και για του χρόνου (έστω με ΝΒΑ out) ώστε να μπορεί να είναι μέρος της ομάδας έχοντας συνηθίσει στον ευρωπαϊκό τρόπο.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:46 pm

Εγω λεω αν ειναι να ψαχνουμε κατι να ειναι οι χρονιες που πηγαν χαμενες επειδη ενω μας ελειπε ενας παικτης επιπεδου μεσα στην σεζον ειτε λογω τραυματισμων η κακου σχεδιασμου οι αφοι η δεν φερανε παικτη η φερανε με 150χιλ κατι ντομινικ γουοτερς ,τζονσον οντομ..τον ψηστη προπερσι κτλ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary

Τετ Νοέμ 01, 2023 9:46 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Νοέμ 01, 2023 9:44 pm
Δεν έχει άδικο ο Rice, οι προπονητές (κι εγώ μαζί) είναι πολύ σκεπτικοί απέναντι σε παίκτες που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Εδώ ο Καμίνσκι δεν ήξερε τους κανόνες λέει :shock:

Από την άλλη, εξαρτάται από τον παίκτη και τη συνθήκη που θα συναντήσει. Αν απλά τον θέλεις να σκοράρει από mid/long range θα δουλέψει πολύ πιο εύκολα απο κάποιον καθαρό PG ή από κάποιον slasher. Είναι εντελώς άλλο το παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να το μάθεις γρήγορα. Δεν κρατάω και την ανάσα μου για τον Ναν να βάζει 20άρες κάθε βράδυ. Γι’αυτό έγραφα στο τόπικ του Παναθηναϊκού ότι θα ήθελα να υπέγραφε και για του χρόνου (έστω με ΝΒΑ out) ώστε να μπορεί να είναι μέρος της ομάδας έχοντας συνηθίσει στον ευρωπαϊκό τρόπο.
μανι μανι το μεγαλυτερο προβλημα που θα βρουν ολα τα guards και τα slashing forwards που ερχονται κατευθειαν απο το ΝΒΑ ειναι οτι εδω δεν υπαρχουν ουσιαστικα zero step, gather step, negative step, crab step κτλ.
εδω σφυριζουν το palming/carrying
και ενω οι περισσοτεροι αμερικανοι ειναι απο ικανοποιητικοι εως αρκετα καλοι στο man to man defense , εχουν προβλημα οταν πρεπει να γινουν αλλαγες στα rotation και γενικα στην ομαδικη αμυνα χανουν λιγο τα αυγα και τα πασχαλια.

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 345

Τετ Νοέμ 01, 2023 10:03 pm

Εγώ βλέπω ότι στην ομάδα μας τουλάχιστον οι Αμερικανοί που πιάνουν είναι αυτοί που έρχονται από μικρότερη ευρωπαϊκή ομάδα όχι απαραίτητα Ευρωλίγκας.Έτσι πρόχειρα θυμάμαι στην Ελλάδα να έχουν έρθει Χολις Τόμσον,Κιλπατρικ,Φερελ,Γουέσλεϊ Τζονσον,Φριντετ,Καπονο.Όλοι ήρθαν με πρωτοσέλιδα «βόμβα» και όλοι έφυγαν νύχτα.

Εδώ είμαστε και θα δούμε τους Ναν,Κέμπα,Καμίνσκι,Ντοζιερ,Πάρκερ.

0
Heisenberg

euroleague

Τετ Νοέμ 01, 2023 10:05 pm

Στους Κινγκς του Βενζεκοφ ο Πετρούσεφ. Για να δουμε θα τον κρατήσει ο Μπράουν?

0
Apegnosmenos
Reactions:

Τετ Νοέμ 01, 2023 10:08 pm

Μπαρτζώκας: "Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό που έχει Φαλ και Μιλουτίνοβ" https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 09451.html via @sport24

Εγωισμος
Ξερολιαση
Ελληνικη νοοτροπια
Οταν ενας χαρισματικος ανθρωπος φτανει σε αυτο το σημειο
Το πιο απλο που το λες δεν τα ακουει
Δεν το ξερει
Μονο το εγω υπερισχυει
Δυστυχως Γιωργο αν και δικος μας ανθρωπος αρχισεις και χανεις ποντους
Αλλαξε νοοτροπια

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”