Euroleague Round 6: Barcelona vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:03 am

Soupamantar έγραψε:
Παρ Νοέμ 03, 2023 11:56 pm
reignman έγραψε:
Παρ Νοέμ 03, 2023 11:52 pm
λετε για διαιτησια (που μπορει και να εχετε δικιο), λετε για μπαλτσεροφσκι(που και μικρος ειναι και απο eurocup ερχεται) και δεν ξερω γω τι...

και για τον Μπο Κρουζ που εχει 1.5-2 ποντους μεσο ορο στα τελευταια 4 παιχνιδια δεν ανοιγει ρουθουνι.
Ο Χουάντσο, όπως και ο Ντίνος δεν τράβηξαν..
Ο Χουάντσο θέλει χρόνο, δε νομίζω να συνεχίσει σε αυτά τα χάλια, πάντως ο σένγκελια που κάποιοι τον είχαν βγάλει σακάτη και βετεράνο,, κάνει παπάδες !!
Κοιτα δεν ειχαν αδικο για Σενγκελια, δεν βλεποταν για 1.5-2 χρονια, Φετος φαινεται να επιστρεφει στη φορμα του. χαιρομαι γιατι ηταν παιχτουρα.

Για τον Χουαντσο... δεν ειναι κακος παιχτης ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Αλλα σε ομαδα Αταμαν δεν ξερω πως πιστευαν οτι μπορεις να δωσεις ας πουμε 2μυρια σε 4αρι σαν τον Χουαντσο, που φαινεται δλδ μεσο του συστηματος και της ομαδικης δουλειας και οχι του ατομικου ταλεντου.
Ο Αταμαν εχει ενα "συστημα" επιθετικα συνηθως. Δωστου 2 mvp caliber guards να τους δωσει την μπαγκετα και παμε καλα.
Εμενα δεν μου αρεσει σαν προπονητης και προσωπικα θεωρω οτι αδικα εχει φτασει σε τετοια επιπεδα η φημη του. Μπορει να ειναι καλος "players coach" αλλα in game δεν κανει τιποτα τρελα, απο συστημα δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο με τον οποιο μπορω να τον συνδεσω.. καποια φιλοσοφια περαν του παρτε γκαρνταρες μου τη μπαλα και αλωνιστε το παρκε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:07 am

shtarkws έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:01 am
WOW.

μηδεν ευθυνες ο ιδιος. ατομικες ευθυνες στους παιχτες.
ΠΑΙΧΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ.

throw the players under the bus. WOWOWOWWOWOWOW

απιστευτος. τραγικες δηλωσεις.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:08 am

Καλά το είπε.Αυτη ειναι η αληθεια..Δεν τους "επιτέθηκε" φραστικα.Σιγα μην είναι ευχαριστημένος ο Χουαντσο και ο Βιντοζα με την απόδοση τους.Δεν τους μειώνει μια τέτοια δήλωση,ίσα ίσα πρέπει να τους πισμωσει.Τσιτωμα είναι, όχι κατηγορία.

Φραστικη επίθεση θα ήταν "Καλά θα κάνουν κάποια μεγάλα ονόματα να βελτιωθούν γιατί μαυρος Dpgης που τους εφαγε" 😆

0
nikkal

euroleague
Reactions: 473
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:12 am

Ευτυχώς που δεν υπάρχει ΚΤΕΛ στην Καταλωνία...

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:13 am

reignman έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:07 am
shtarkws έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:01 am
WOW.

μηδεν ευθυνες ο ιδιος. ατομικες ευθυνες στους παιχτες.
ΠΑΙΧΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ.

throw the players under the bus. WOWOWOWWOWOWOW

απιστευτος. τραγικες δηλωσεις.
Δεν νομίζω ότι τους πέταξε under the bus. Μου μοιάζει καμπανάκι ανάληψης ευθυνών. Αυτό βέβαια κατ εμε πρέπει να λύνεται εσωτερικά. Αν αύριο του απαντήσει δημόσια ο Χουάντσο ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να κάνω στο γήπεδο το πράγμα θα γίνει χειρότερο.

Πάντως, ο Λεσορτ "καίει" τα τεσσαρια αφού όταν παιρνει μπάλα δεν βλέπει ποτέ πάσα ούτε κάποιο γρήγορο σπάσιμο για να έχει flow η επίθεση.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:14 am

Η αλήθεια είναι ότι ο Χουάντσο και ο Βιλντόζα είναι κακοί αλλά δεν έχουμε δει και κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να αξιοποιηθούν.

Ειδικά ο Χουάντσο πάνω κάτω πηγαίνει το γήπεδο και περιμένει στο φτερό αν θα του έρθει καμιά μπάλα ή αν πάρει κάνα επιθετικό ριμπάουντ.
Δεν έχουμε δει κάτι σχεδιασμένο για αυτόν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

reignman έγραψε:
Soupamantar έγραψε:

Ο Χουάντσο θέλει χρόνο, δε νομίζω να συνεχίσει σε αυτά τα χάλια, πάντως ο σένγκελια που κάποιοι τον είχαν βγάλει σακάτη και βετεράνο,, κάνει παπάδες !!
Κοιτα δεν ειχαν αδικο για Σενγκελια, δεν βλεποταν για 1.5-2 χρονια, Φετος φαινεται να επιστρεφει στη φορμα του. χαιρομαι γιατι ηταν παιχτουρα.

Για τον Χουαντσο... δεν ειναι κακος παιχτης ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Αλλα σε ομαδα Αταμαν δεν ξερω πως πιστευαν οτι μπορεις να δωσεις ας πουμε 2μυρια σε 4αρι σαν τον Χουαντσο, που φαινεται δλδ μεσο του συστηματος και της ομαδικης δουλειας και οχι του ατομικου ταλεντου.
Ο Αταμαν εχει ενα "συστημα" επιθετικα συνηθως. Δωστου 2 mvp caliber guards να τους δωσει την μπαγκετα και παμε καλα.
Εμενα δεν μου αρεσει σαν προπονητης και προσωπικα θεωρω οτι αδικα εχει φτασει σε τετοια επιπεδα η φημη του. Μπορει να ειναι καλος "players coach" αλλα in game δεν κανει τιποτα τρελα, απο συστημα δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο με τον οποιο μπορω να τον συνδεσω.. καποια φιλοσοφια περαν του παρτε γκαρνταρες μου τη μπαλα και αλωνιστε το παρκε.
Ο Αταμάν σε συνέντευξη του αν θυμάμαι καλά είχε δηλώσει πως του αρέσει να προετοιμάζει την ομάδα, να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις, τακτικές και συστήματα για το πως θα πορευτούν όλοι μαζί, μέσα στη χρονιά. Παράλληλα όμως, αφήνει στους παίκτες αρκετές αποφάσεις να παίρνουν οι ίδιοι… δεν είναι της προπονητικής τύπου Γιασικεβίτσιους. ΣτηνΜπάρτσελονα βλέπουμε πως ως τώρα λειτουργεί θετικά αυτό..
Οι παίκτες, η μπασκετική σχολή, η ιστορία κτλ καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και τον τύπο προπονητή που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του κάθε συλλόγου ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

EXASFAIROS13 έγραψε:
Καλά το είπε.Αυτη ειναι η αληθεια..Δεν τους "επιτέθηκε" φραστικα.Σιγα μην είναι ευχαριστημένος ο Χουαντσο και ο Βιντοζα με την απόδοση τους.Δεν τους μειώνει μια τέτοια δήλωση,ίσα ίσα πρέπει να τους πισμωσει.Τσιτωμα είναι, όχι κατηγορία.

Φραστικη επίθεση θα ήταν "Καλά θα κάνουν κάποια μεγάλα ονόματα να βελτιωθούν γιατί μαυρος Dpgης που τους εφαγε" 😆
μαλλον δεν διαβασε το job description του καλα ο Εργκιν.
Σε μια ομαδα που εινια κυριολεκτικα 2 months old , δεν αδειαζεις παιχτες ετσι. Δουλεια σου ειναι να τους κανεις το παιχνιδι πιο ευκολο. Ο Χουαντσο δεν ειναι Μισιτς ουτε Λαρκιν. Ο Χουαντσο φαινεται μεσω της ομαδας, αν τον εφερε για να κουβαλησει την ομαδα στις πλατες του μαλλον... τον ειχε δει μονο στην ταινια.

αυτες τις δηλωσεις τις εκανε ο Ζελικο σε ομαδα που ειχε χρονια. Η σε παιχτες που παρα τις προσπαθειες στα μισα της χρονιας και βαλε συνεχιζαν να μην αποδιδουν. Αλλα επισης παμε και στο οτι... αλλο μεγεθος ο Ζελικο στο αθλημα και αλλο ο Εργκιν.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:17 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Νοέμ 03, 2023 11:59 pm
nikkal έγραψε:
Παρ Νοέμ 03, 2023 11:25 pm
Στο ΟΑΚΑ Δώρα Παντελή και στο Παλάου Μπλαουγκράνα ένας καραφλος μεσηλικας με αγγλικά της κακιάς ώρας!!!
Α ρε Ελλάδα με τα ωραία σου!
Mε διαφορά καλύτερη απ όλες η μελαχρινη τουρκαλα της Φενερlol
Like για αυτό το σχόλιο. Τι ωραία γυναίκα και αυτή :mrgreen:

Από κει και πέρα , από ότι άκουσα στο ραδιόφωνο στα 7 δευτερόλεπτα καθόντουσαν να δουν ριπλει για αντιαθλητικό φάουλ ;;

Τι να σχολιάσεις

Συμπεραίνω ότι η 2nd unit ήταν αξιοπρεπής για να έληξε 80-72 ενώ υπήρχε διαφορά 20 πόντων. That's something i guess

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tarp7

allstar
Reactions: 1998

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:20 am

reignman έγραψε:
Soupamantar έγραψε:

Οι ΝΒΑερς που ήρθαν φέτος στην Ευρώπη είναι ασταθείς στην απόδοση τους μέχρι τώρα έκτος του Στέρλινγκ Μπράουν της Άλμπα που παίζει σταθερά καλά. Κι ο Πάρκερ που σήμερα ήταν πολύ καλός με τη Ρεάλ δεν έβαλε πόντο.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:22 am

Ναι Μωραιτης, Καλαιντζακης και Μπαλτσε έπαιξαν καλά σήμερα. Ο Μωραιτης ειδικά μου άρεσε πολύ, κρίμα που λογικά δεν θα βρει χρόνο φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:24 am

reignman έγραψε:
EXASFAIROS13 έγραψε:

μαλλον δεν διαβασε το job description του καλα ο Εργκιν.
Σε μια ομαδα που εινια κυριολεκτικα 2 months old , δεν αδειαζεις παιχτες ετσι. Δουλεια σου ειναι να τους κανεις το παιχνιδι πιο ευκολο. Ο Χουαντσο δεν ειναι Μισιτς ουτε Λαρκιν. Ο Χουαντσο φαινεται μεσω της ομαδας, αν τον εφερε για να κουβαλησει την ομαδα στις πλατες του μαλλον... τον ειχε δει μονο στην ταινια.

αυτες τις δηλωσεις τις εκανε ο Ζελικο σε ομαδα που ειχε χρονια. Η σε παιχτες που παρα τις προσπαθειες στα μισα της χρονιας και βαλε συνεχιζαν να μην αποδιδουν. Αλλα επισης παμε και στο οτι... αλλο μεγεθος ο Ζελικο στο αθλημα και αλλο ο Εργκιν.
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.
Όταν αξιώνεις 2,5 μύρια σαν παίκτης και θεωρείς πως είναι αυτή η μπασκετική (χρηματιστηριακή) σου αξία, δε γίνεται να έρχεσαι με το ψυχισμό συμπληρωματικού ρόλου, αλλά για πρωταγωνιστής. Δεν είσαι για να κουβαλήσεις σε κάθε ματς την ομάδα στις πλάτες σου, αλλά χρειάζεται να έχεις την ικανότητα να το κάνεις και αυτό, που και που ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:25 am

Δεν ειπε χουαντσο παντως ασχετως αν αυτον εννοουσε.. ενδιαφερον θα χε να πει και ο ισπανος τωρα ΄΄περιμενω απο εναν μεγαλο προπονητη να μαθει να με χρησιμοποιει καλυτερα'' οπως καναν ο λαρκιν ο κλαιμπερν κτλ και ηταν ολοι μια αγαπημενη ατμοσφαιρα :lol: Εχω την εντυπωση πως αυτες οι δηλωσεις δεν πιανουν σε φτασμενους παικτες και μονο κακο μπορουν να φερουν. Δηλαδη τι?ο χουαντσο τοσα ματς επιτηδες παιζει ετσι? Οποιος τον ειχε δει τον παικτη θα ηξερε οτι δεν μπορει να την πιασει καλα καλα δεν εχει καθολου χειρισμο και ακουω οτι τον προοριζουν για 3ρι :roofl:

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:30 am

Πολύ περίεργη εμφάνιση απόψε. Καμία διάθεση, καθόλου νεύρο, σα να παίζαμε φιλικό. Πρώτη φορά βλέπω όλους τους ψηλούς μας τόσο κακούς. Παρεμπιπτόντως, κάτι πρέπει να χει παιχτεί με τον Κωστακουμπο και τον εχει dnp, δεν εξηγείται αλλιώς. Κακή βραδιά και για τον Αταμαν που δεν έβαλε γρηγορότερα Μωραιτη Μπαλτσε αφού το ματς είχε χαθεί.
Νοοτροπία μικρής ομάδας δείξαμε απόψε. Πισωγύρισμα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:30 am

Χωρις να παρακολουθω τα εντος της ομαδας σας βλεπω οτι παροτι ο Αντετοκουμπο ξεκινησε τη χρονια ελπιδοφορα εχει παρκαροστει......δεν καταλαβαινω το λογο ουτε και μπαινω σε θεωριες συνωμοσιας.....απλα μου κανει εντυπωση.

Ο Χουαντσο ειναι λογικο να ειναι λιγο ΄΄χαμενος΄΄.....ποτε δεν εχει παιξει οργανωμενο μπασκετ...απο μια ομαδα της Γερμανιας πηγε 5-6 χρονια στο ΝΒΑ σε ρολο ρολιστα.......δεν ειναι παραξενο που δυσκολευεται να προσαρμοστει σε ρολο σταρ και πρωταγωνιστη....

Ο Γκραντ ειναι πραγματικα καλος παιχτης.....ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ.......δε θα ξεσηκωσει ποτε το ΟΑΚΑ αλλα τα 5 βασικα θα τα κανει παντα σε πολυ καλο επιπεδο.

Ο Γκριγκονις τιμαει το συμβολαιο του .......ο πιο επικινδυνος σας μπροστα και στην αμυνα αν και δεν εχει τα skills προσπαθει και παλευει.....μπραβο του,υπηρξα αδικος με την παρτη του.

Ο Αταμαν πρεπει να καταλαβει αμεσα οτι αλλο υλικο ειχε στην Εφες κι αλλο φετος στον Παναθηναικο.....φταιει κι αυτος λιγο για τη γενικοτερη εικονα.....

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”