Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν είδα καμία αναφορά στο σύστημα του φόρουμ για υβριστικό ποστ ώστε να πέσουν και οι αντίστοιχες ποινές. Μπορείς να το κάνεις σε παρακαλώ;Dedalos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 10:59 pmΜα πως ειναι δυνατο να κρατατε ισες απιστασεςι;;; Με βριζει συστηματικα επι χρονια. Δε του απανταω ,σας να τον αναγκασετε να σταματησει να με βριζει. Τι να ληξω εγω;;; Αυτος με βριζειSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 10:49 pm
Και όμως δεν εχεις πατήσει το Ignore για τα δικά τους ποστ.
Όπως και οι υπόλοιποι 2 (djole,assistant) για του Dedalou.
Επιδιώκετε δηλαδή την ποινή γιατί προσωποποιείτε καταστάσεις αντι να μιλήσετε για μπάσκετ.
Λήξτε το.
Εγω μιλαω για μπασκετ, βρειτε μου ενα ποστ που να του απανταω στις προσβολες του
Επίσης γιατί δεν έχεις κάνει ignore τους συγκεκριμένους χρήστες;
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα μωρε, του αρεσει καταβαθοςSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 11:04 pmΕγώ δεν είδα καμία αναφορά στο σύστημα του φόρουμ για υβριστικό ποστ ώστε να πέσουν και οι αντίστοιχες ποινές. Μπορείς να το κάνεις σε παρακαλώ;Dedalos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 10:59 pm
Μα πως ειναι δυνατο να κρατατε ισες απιστασεςι;;; Με βριζει συστηματικα επι χρονια. Δε του απανταω ,σας να τον αναγκασετε να σταματησει να με βριζει. Τι να ληξω εγω;;; Αυτος με βριζει
Εγω μιλαω για μπασκετ, βρειτε μου ενα ποστ που να του απανταω στις προσβολες του

0
Ο Πίτερς πάντως παίζει πολύ καλυτερα

0
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Και τι θα ωφελήσει αυτό; Δε θα βλέπω εγώ τις βρισιές του και θα τις βλέπουν όλα τα υπόλοιπα μέλη αφού δε του λέει κανείς τιποταSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 11:04 pmΕγώ δεν είδα καμία αναφορά στο σύστημα του φόρουμ για υβριστικό ποστ ώστε να πέσουν και οι αντίστοιχες ποινές. Μπορείς να το κάνεις σε παρακαλώ;Dedalos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 03, 2023 10:59 pm
Μα πως ειναι δυνατο να κρατατε ισες απιστασεςι;;; Με βριζει συστηματικα επι χρονια. Δε του απανταω ,σας να τον αναγκασετε να σταματησει να με βριζει. Τι να ληξω εγω;;; Αυτος με βριζει
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως κι αυτός μέχρι τώρα είναι ασταθείς στην απόδοση του με μας έβαλε 3 πόντους και με τη Ρεάλ δεν έβαλε καλάθι. Μου φαίνεται πιο βαρύς απ' ότι ήταν στο ΝΒΑ. Αν πάρουμε κάποιον ΝΒΑΕρ που δεν βρίσκει συμβόλαιο μην περιμένετε να βάζει 30αρες έχουν περάσει αυτές οι εποχές . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι η ομάδα δεν πρέπει να ενισχυθεί στο 4 και έναν σκόρερ
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως βλέποντας χτες τον Μωραιτη, αυτός είναι ένας παίχτης που φαινόταν να έχει εξέλιξη αλλά δυστυχώς οι συγκυρίες τον πήγαν απέναντι. Αν βρει χώρο εκεί, θα παίξει καλά πιστεύω. Αν όχι, ας είμαστε έτοιμοι.
Να πω και κάτι άσχετο, ρε Dedalos, έχει κουράσει αυτή η φάση με το "κυρία κυρία ο Χρήστος με κοίταξε άγρια". Δεν σε έβρισε κανείς. Το μόνο που είπε ο άνθρωπος είναι ότι δεν έχει νόημα να σου απαντάει κανείς γιατί είσαι απόλυτος, λες τα ίδια και τα ίδια με επιθετικό και απαξιωτικό τρόπο και φέρεσαι σαν να έχεις κάποια εμμονή με τον Μπαρτζω.
Ίσως όταν λες ότι ο κόουτς έχει εμμονές να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν ξέρω. Αλλά είναι κουραστικό, δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο και παρόλα αυτά είσαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη μόλις κάποιος το επισημαίνει να πεις ότι σου κάνουν επίθεση.
Να πω και κάτι άσχετο, ρε Dedalos, έχει κουράσει αυτή η φάση με το "κυρία κυρία ο Χρήστος με κοίταξε άγρια". Δεν σε έβρισε κανείς. Το μόνο που είπε ο άνθρωπος είναι ότι δεν έχει νόημα να σου απαντάει κανείς γιατί είσαι απόλυτος, λες τα ίδια και τα ίδια με επιθετικό και απαξιωτικό τρόπο και φέρεσαι σαν να έχεις κάποια εμμονή με τον Μπαρτζω.
Ίσως όταν λες ότι ο κόουτς έχει εμμονές να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν ξέρω. Αλλά είναι κουραστικό, δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο και παρόλα αυτά είσαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη μόλις κάποιος το επισημαίνει να πεις ότι σου κάνουν επίθεση.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά, @assistant77 τελευταία φορά που κάθομαι να σβήνω αναρτήσεις άμεσα ή έμμεσα ειρωνικές,προσβλητικές, υποτιμητικές για μέλος του φόρουμ που απλά εκφράζει τις απόψεις του. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα κρατάει μήνες τώρα από την επόμενη για κάθε παρόμοια ανάρτηση θα έχει 10 μέρες αποκλεισμό. Αν κάποιον τον θεωρείτε τρόλ, δεν συμφωνείτε μαζί του, σας ανάβουν τα λαμπάκια όταν βλέπετε ανάρτηση του πηγαίνετε στο προφίλ του και τον προσθέτετε σαν εχθρό (που ακούγεται κάπως είναι αλήθεια) και δεν βλέπετε ξανά κάπόια ανάρτηση του. Ας το λήξουμε εδώ σας παρακαλώ.
Κάποιοι του απαντάνε και κάποιοι συμφωνούν, αν κάποιος κρίνει ότι δεν έχει νόημα να του απαντάει ας μην του απαντάει, αν κάποιος θέωρεί ότι το ποστ είναι ανάρμοστο ας κάνει αναφορά, απλά πράγματα.
1
1