Βασικά αυτο που ανέφερες στην αρχή είναι που μας τρώει όλους και μας χαλάει. Αν είχαμε πάρει μια κούπα από τις εξαιρετικές τελευταίες 2 χρονιές θα είμασταν όλοι μας αρκετά πιο χαλαροί και ανεκτικοί, δεν ήρθε η κούπα και τώρα τρωγόμαστε, βιαζόμαστε, ανυπομονούμε και δεν μπορούμε να δεχτούμε τίποτα.georbap έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:08 pmΚαταλαβαίνω τι λες όμως αξίζει λίγο υπομονή και εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα , άλλωστε είναι λογικό μετά από 2 εκπληκτικές σεζόν που δεν έφεραν όμως τον πολυπόθητο τίτλο να είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:50 pm
Έχω ξενερώσει...Δυστυχώς φίλε μου οι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής είναι ελάχιστοι και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους αφήνουμε αμαχητί. Επίσης, αφού οι Λιθουανοί δε μας βγαίνουν γιατί το κουράζουμε; Έλεγα μήπως ο Μπραζ διαφέρει, αλλά μπα...Ούτε μπορώ να χωνέψω ότι είμαστε με δύο σέντερ πανομοιότυπους κιόλας. Ούτε ότι δεν κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και καθόμαστε και κοιτάμε.
Λάθη θα γίνουν , ατυχίες θα υπάρξουν και τέλος πάντων όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αν εσύ σκας και στεναχωριέσαι , πιστεύεις ότι αυτοί που έχουν χύσει τόνους ιδρώτα γι αυτή την ομάδα το έχουν πάρει αψήφιστα;
Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Όσο και να μην το αναφέρουμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ελέφαντα από το δωμάτιο, μας πόνεσε πολύ ο περσινός τελικός, και δεν ξέρω ποσό εύκολο στην πράξη είναι να συνέλθουμε όλοι μας, και αυτο πάει και στους προέδρους και τον Μπαρτζωκα. Αν αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά οι κάλες εμφανίσεις ίσως ξεχαστούμε και μας κάνει πάλι η ομάδα να ονειρευόμαστε όπως μας έκανε την περσινή χρονιά.