Δε θέλω να είμαι στους υπεραισιόδοξους αλλά και ούτε στους μηδενιστες.Αγαπαμε μπαρτζω έχω ξαναπεί ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να γεράσει και να μην μπορεί άλλο.
Ναι ο μπαρτζω ξέρει και το έχει αποδείξει.Ο μπαρτζω όμως δεν είναι AI για να υπολογίσει εκατομμύρια ενδεχόμενα και καταλήξεις.Θα πάρει και λάθος αποφάσεις και κάποια πράγματα δεν θα του βγουν.Το λογικό αυτό είναι όπως και σε κάθε προπονητή τοπ επιπέδου.
Σίγουρα έχει εμμονές και κάποιες προκαταλήψεις.
Ίσως θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο ευέλικτος στα θέματα των μεταγραφών αν και καλά κάνει και στηρίζει τους παίκτες του.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον για τώρα ένα ψηλό για να μοιράζεται το 4 με τον Πίτερς και να μπορεί να παίξει και στο 5 σε πολύ καλό επίπεδο.Ο σικμα δε χρειάζεται να φύγει(και δε νομίζω κιόλας) αλλά να μείνει σαν 5ος ψηλός για όταν χρειαστεί.
Τώρα για γκαρντ ακόμα δεν θα έπαιρνα αλλά θα ήμουν σε επιφυλακή για ένα τέτοιον για αργότερα ανάλογα και με την κατάσταση σακ και το πόσο θα έχει προσαρμοστεί ο μπραζ που πρέπει επιτέλους να ανέβει.