Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και αναφερόμουν στην θητεία τους στον Ολυμπιακό. Είναι χρήσιμη η παρατήρηση σου. Γιατί αρκετοί λένε ότι είναι χομπίστας, και ήρθε από μια κατώτερη ομάδα δίχως πίεση. Όμως ξεχνάνε ότι ο Σίκμα ήταν σε μια ομάδα που έπρεπε να βγάλει 70-80 ματς την χρονιά, και σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το Γερμανικό.
Είναι αυτονόητο ότι δεν συγκρίνονται οι 2 καριέρες. Όπως και η ατομική αξία τους.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αμ να τανε πατσάς πάει καλά, αλλά άμαν είναι για ένα μήνα σερί μπέργκερ με μεταλλαγμένο μπείκον επεξεργασμενο στη Φουκουσίμα, δε θέλει και πολύ.berry έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 04, 2023 2:48 pmΤέτοια άρθρα πάντα μου φαίνονταν ύποπτα
Σαν να πρεοετοιμαζουν κάτι
Α.ελπιζω να μην χάσω την Μπεριλ δεν θα ταντεξω
Β.ευχομαι να μην παίζει κάνα ντόπινγκ.Τι πα να πει δεν έχει καλές αιματολογικες και δεν παιζει .Έφαγε πολύ πατσά και ανέβασε τριγλυκεριδια ; Τι ;
Άσε και το άλλο. Μπορεί να κόλλησε τίποτα που τον πήγε πίσω, κανέναν ιό, κανένα βακτήριο. Μπορεί να έχει ποστ κόβιντ! Μπορεί να έχει καταθλιπτικό επεισόδιο, μπορεί χίλια δύό.
Το θέμα είναι να γυρίσει σύντομα κοντά μας γιατί εκτός που μας λείπει το κάθετο παιχνίδι του, είναι και ωραίο τυπάκι.
2
2

- georbap
- Reactions: 1050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο λόγος που ανέφερες είναι το μόνο ίσως άλλοθι του Σίκμα μέχρι στιγμής , έχει συνηθίσει να παίζει πολύ (ελέω Άλμπα) και ίσως χρειάζεται χρόνο για να ρολάρει.
Ομολογώ πως αν και δεν μου αρέσει να βγάζω γρήγορα συμπεράσματα, ο συγκεκριμένος παίκτης με έχει ήδη ξενερώσει , αν όμως καταφέρει ο Μπαρτζώκας και τον μεταμορφώσει και αυτόν τότε θα φύγει και το τελευταίο ίχνος αμφισβήτησης για τις ενίοτε αποφάσεις του coach.
0
- kojito
- Reactions: 2702
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Milutinov λέει έβγαλε μέρος της προπονησής σήμερα οπότε λογικά θα παίξει μεθαύριο αν και δεν νομίζω να τον βάλει παραπάνω από 15 λεπτά ο κόουτς, ειδικά αν το ματς πάει εκεί που θέλουμε.
Sikma τώρα ξεκίνησε με τρέξιμο οπότε ούτε αυτή την εβδομάδα θα παίξει πιθανότατα. Και την επόμενη υπάρχει διαβολοβδομάδα οπότε αμφιβάλλω αν θα είναι έτοιμος και για το πρώτο ματς την Τρίτη με Maccabi. Άντε το πολύ-πολύ να τον έχει στην δωδεκάδα αντί του Πάπας. Αν δεν έχει βγάλει 2-3 γεμάτες προπονήσεις δεν νομίζω να τον δούμε να πατάει παρκέ, και αυτό για 5-10 λεπτά μόνο.
Sikma τώρα ξεκίνησε με τρέξιμο οπότε ούτε αυτή την εβδομάδα θα παίξει πιθανότατα. Και την επόμενη υπάρχει διαβολοβδομάδα οπότε αμφιβάλλω αν θα είναι έτοιμος και για το πρώτο ματς την Τρίτη με Maccabi. Άντε το πολύ-πολύ να τον έχει στην δωδεκάδα αντί του Πάπας. Αν δεν έχει βγάλει 2-3 γεμάτες προπονήσεις δεν νομίζω να τον δούμε να πατάει παρκέ, και αυτό για 5-10 λεπτά μόνο.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Σίκμα αν τον υπολογίζει ο Μπαρτζωκας θέλει φουλ χρόνο στην Α1 να πάρει πολλά λεπτά όμως εκτός αν δεν μπορεί να σταθεί ούτε εκεί! Μετά τον εντάσει και ευρωλίγκα. Αν δεν μπορεί να γράψει νούμερα ούτε Α1 τότε θέλει αλλαγή! Και λέω νούμερα γιατί στα άλλα δεν μπορεί να προσφέρει έτσι κι αλλιώς. Ούτε άμυνα έχει ούτε σκληράδα και αλτικότητα κλπ.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τις αγαπημένες μου ιστορίες όταν ήμουν πιτσιρικάς το έμπαινε Γιούτσο και η (δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια) περιγραφή ενός τύπου που είχε το σκιλ να περάσει μια ομάδα μόνος του αλλά και το άλλο σκιλ μετά να "ξεχνιέται" και να βγαίνει έξω με την μπάλα. Πρέπει να ήταν φοβερός παίχτης.lefpan έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 8:50 pmΕντελώς οφ τόπικ, αλλά δεν μπορώ να μη το γράψω:
Σήμερα έφυγε ο τεράστιος Νίκος Γιούτσος. Όσοι είχαμε την τύχη να τον δούμε να αγωνίζεται, τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Οι υπόλοιποι είναι απλώς άτυχοι: τέτοιοι παίκτες δεν βγαίναν κάθε μέρα, ενώ σήμερα δεν βγαίνουν καθόλου.
0