Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καβουροσαλάτα λοιπόν.
Εγώ πάλι λέω κάτι άλλο. Τόσα χρόνια λέμε ότι οκ δεν ανεβάζετε μπάτζετ, αλλά τουλάχιστον κάντε ανανεώσεις στα λαβράκια που φτιάχνετε για να μένει η ομάδα ανταγωνιστική.
Η ομάδα της τελευταίας 3τιας στηρίχτηκε στους Σλουκα/Βεζενκοφ/Φαλ/Γουόκαπ/Παπ/Μακκισικ/Λαρε/. Πλην Σλουκα που στράβωσε η κατάσταση και Βεζενκοφ που αν και ανανέωσε έφυγε για ΝΒΑ, οι υπόλοιποι 5 ανανέωσαν (με τις απαραίτητες αυξήσεις).
Σε αυτούς είχε βάλει από πέρυσι Κανααν/Πίτερς και φέτος έφεραν Μιλου και Γκος που θεωρούνται τοπ και "από το πάνω ράφι" αντίστοιχα, Μπραζντέικις που θεωρείται προσπεκτ και Σικμα που παρά την απαξίωση όλο αυτόν τον καιρό είναι τόσα χρόνια στα τοπ 4αρια της λίγκας.
Από άποψη μπάτζετ και βάζοντας τις ανανεώσεις πρέπει να είμαστε περίπου στα ίδια με πέρυσι, αν κάτι ίσως λίγο περισσότερο. Αριθμητικά, η ομάδα είναι ίδια και απλώς έχει μετατοπιστεί μια θέση προς τα κάτω.
Πέρυσι η 12αδα ήταν
Σλούκας/Γουόκαπ/Λούντζης
Κανααν/Μακκισικ/Λαρε
Παπ
Βεζενκοφ/Πίτερς
Φαλ/Μπολομποι/Μπλακ
Φέτος είναι
Γουόκαπ/Γκος/Λούντζης
Κανααν/Μακκισικ/Λαρε
Παπ/Μπραζντέικις
Πίτερς/Σικμα
Μιλου/Φαλ
Για κάποιο λόγο ο κόουτς αποφάσισε να μην έχει 3ο 5αρι αλλά να πάρει ένα 3αρι που μπορεί να πατήσει στο 2 και το 4, το τελευταίο σε ειδικά σχήματα. Άρα, υπολογίζει να καλύπτει το 5 ο Σίκμα και το 4 ο Παπ.
Μοιάζει παράλογο; Σαφώς.
Μπορεί να του βγει τελικά χωρίς να πάρει παίχτη; δύσκολο, αλλά και το να βγουν τόσες χρονιές με ένα 3αρι ήταν δύσκολο, βγήκαν όμως. Και αν δεν βγαίνει, δεν πιστεύω ότι δεν θα κάνει προσθήκη.
Έχει πει ότι άσχετα από τις πρώτες δύο κινήσεις (Μιλου/Γκος) που ήταν ακριβώς αυτές που ήθελε, ο σχεδιασμός φέτος είχε αντικειμενικες δυσκολίες. Το ξέρει ότι μπορεί κάτι να μην του βγει, δεν τίθεται θέμα εγωισμού πιστεύω.
Άλλωστε όταν χάνεις τον MVP (τον Σλούκα πες το επέλεξε), τα πράγματα είναι αντικειμενικά δύσκολα.
Εγώ πάλι λέω κάτι άλλο. Τόσα χρόνια λέμε ότι οκ δεν ανεβάζετε μπάτζετ, αλλά τουλάχιστον κάντε ανανεώσεις στα λαβράκια που φτιάχνετε για να μένει η ομάδα ανταγωνιστική.
Η ομάδα της τελευταίας 3τιας στηρίχτηκε στους Σλουκα/Βεζενκοφ/Φαλ/Γουόκαπ/Παπ/Μακκισικ/Λαρε/. Πλην Σλουκα που στράβωσε η κατάσταση και Βεζενκοφ που αν και ανανέωσε έφυγε για ΝΒΑ, οι υπόλοιποι 5 ανανέωσαν (με τις απαραίτητες αυξήσεις).
Σε αυτούς είχε βάλει από πέρυσι Κανααν/Πίτερς και φέτος έφεραν Μιλου και Γκος που θεωρούνται τοπ και "από το πάνω ράφι" αντίστοιχα, Μπραζντέικις που θεωρείται προσπεκτ και Σικμα που παρά την απαξίωση όλο αυτόν τον καιρό είναι τόσα χρόνια στα τοπ 4αρια της λίγκας.
Από άποψη μπάτζετ και βάζοντας τις ανανεώσεις πρέπει να είμαστε περίπου στα ίδια με πέρυσι, αν κάτι ίσως λίγο περισσότερο. Αριθμητικά, η ομάδα είναι ίδια και απλώς έχει μετατοπιστεί μια θέση προς τα κάτω.
Πέρυσι η 12αδα ήταν
Σλούκας/Γουόκαπ/Λούντζης
Κανααν/Μακκισικ/Λαρε
Παπ
Βεζενκοφ/Πίτερς
Φαλ/Μπολομποι/Μπλακ
Φέτος είναι
Γουόκαπ/Γκος/Λούντζης
Κανααν/Μακκισικ/Λαρε
Παπ/Μπραζντέικις
Πίτερς/Σικμα
Μιλου/Φαλ
Για κάποιο λόγο ο κόουτς αποφάσισε να μην έχει 3ο 5αρι αλλά να πάρει ένα 3αρι που μπορεί να πατήσει στο 2 και το 4, το τελευταίο σε ειδικά σχήματα. Άρα, υπολογίζει να καλύπτει το 5 ο Σίκμα και το 4 ο Παπ.
Μοιάζει παράλογο; Σαφώς.
Μπορεί να του βγει τελικά χωρίς να πάρει παίχτη; δύσκολο, αλλά και το να βγουν τόσες χρονιές με ένα 3αρι ήταν δύσκολο, βγήκαν όμως. Και αν δεν βγαίνει, δεν πιστεύω ότι δεν θα κάνει προσθήκη.
Έχει πει ότι άσχετα από τις πρώτες δύο κινήσεις (Μιλου/Γκος) που ήταν ακριβώς αυτές που ήθελε, ο σχεδιασμός φέτος είχε αντικειμενικες δυσκολίες. Το ξέρει ότι μπορεί κάτι να μην του βγει, δεν τίθεται θέμα εγωισμού πιστεύω.
Άλλωστε όταν χάνεις τον MVP (τον Σλούκα πες το επέλεξε), τα πράγματα είναι αντικειμενικά δύσκολα.
2
2

- Sokos
- Reactions: 518
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 8:17 pmο οσφπ δεν μπαινει σε πλειστηριασμους παιχτων οπως εχει γραφτει πολλες φορεςSokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 5:59 pmΟμολογώ πως είχα μια κρυφή ελπίδα όσο δεν έβγαινε ανακοίνωση, ότι θα μπαίναμε στο παιχνίδι για τον Caboclo που νομίζω θα ταν τέλειο fit στην ομάδα. Πολύ αθλητικός και θα μπορούσε να προσφέρει ευελιξία στο 4-5. Δυστυχώς απλά γυρίζω πλευρό και συνεχίζω τα όνειρα.
εφοσον ενδιαφερθηκε η παρτιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθει ο οσφπ
Ας βολευτούμε τότε με τα «αποφάγια» των άλλων. Οι καλοί παίκτες είναι λογικό να ναι περιζήτητοι. Δεν μεγάλωσαν όλοι με άφησα Μπακατσια ατο δωμάτιο τους να προσπερνάνε καλύτερες προσφορές για να έρθουν σε μας.
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά σίγουρα δεν θα τα πετύχει με Ολυμπιακό αν έρθειTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 7:59 pmΟ Μίσιτς έχει κίνητρο να έρθει! Μπορεί να γίνει ο νέος Σπανούλης και να ξεπεράσει τους πάντες σε φάιναλ 4 mvp σε ιστορική ομάδα της Ευρώπης και ταυτόχρονα να χτυπάει και μετάλλια με Γιόκιτς και Μπόγκντα στην Εθνική.
Επίσης παιδιά εγώ δεν έχω παίξει μπάσκετ, κάνει να γράφω εδώ μέσα ;
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Είναι ντόμιναντ παίχτης και θα προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό αν έρθει. Το ντράιβ του δεν χτυπιέται στην Ευρώπη.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:38 pmΑυτά σίγουρα δεν θα τα πετύχει με Ολυμπιακό αν έρθειTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 7:59 pmΟ Μίσιτς έχει κίνητρο να έρθει! Μπορεί να γίνει ο νέος Σπανούλης και να ξεπεράσει τους πάντες σε φάιναλ 4 mvp σε ιστορική ομάδα της Ευρώπης και ταυτόχρονα να χτυπάει και μετάλλια με Γιόκιτς και Μπόγκντα στην Εθνική.
Ήδη έχει 2 φάιναλ 4 mvp και 1 season mvp.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
- golitog7
- Reactions: 1739
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα ένας οδηγός νταλίκας που τις φέρνει από ΤουρκίαWeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:53 pmΆτομο στην GSA μου πε ότι τυπώνονται φανέλες Μίσιτς.

3
3

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε... παιδιά ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Βρήκα το πρότυπο που έστειλε η ΚΑΕ στην GSA. Δεν το πιστεύωgolitog7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:56 pmΕμένα ένας οδηγός νταλίκας που τις φέρνει από ΤουρκίαWeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:53 pmΆτομο στην GSA μου πε ότι τυπώνονται φανέλες Μίσιτς.![]()

9
8
1

- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
επιβεβαιωνω!! Μου πε μπατζανακης που εχει κολλητο στην gsa οτι μολις εγινε υποπτα μεγαλη παραγγελια κλωστων! Ο παικταρας ειναι προ των πυλων!WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:53 pmΆτομο στην GSA μου πε ότι τυπώνονται φανέλες Μίσιτς.
5
5

- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κουνιαδος του μπατζανακη ενος τριτοξαδελφου ενος φιλου μου που εχει κολλητο μεσα στην καντινα του ΣΕΦ ο οποιος ειναι κολλητος με την συννυφαδα της γυναικας του ιδιοκτητη της GSA το επιβεβαιωσε και σε εμενα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 08, 2023 12:51 amεπιβεβαιωνω!! Μου πε μπατζανακης που εχει κολλητο στην gsa οτι μολις εγινε υποπτα μεγαλη παραγγελια κλωστων! Ο παικταρας ειναι προ των πυλων!WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:53 pmΆτομο στην GSA μου πε ότι τυπώνονται φανέλες Μίσιτς.

3
3

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι η βελόνα που περνάνε οι κλωστές, can confirmshaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 08, 2023 12:51 amεπιβεβαιωνω!! Μου πε μπατζανακης που εχει κολλητο στην gsa οτι μολις εγινε υποπτα μεγαλη παραγγελια κλωστων! Ο παικταρας ειναι προ των πυλων!WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:53 pmΆτομο στην GSA μου πε ότι τυπώνονται φανέλες Μίσιτς.
3
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 65
- Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εννοειτε οτι κανει. απλα εχει μια διαφορα η θεωρια με την πραξη.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:38 pmΑυτά σίγουρα δεν θα τα πετύχει με Ολυμπιακό αν έρθειTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 7:59 pmΟ Μίσιτς έχει κίνητρο να έρθει! Μπορεί να γίνει ο νέος Σπανούλης και να ξεπεράσει τους πάντες σε φάιναλ 4 mvp σε ιστορική ομάδα της Ευρώπης και ταυτόχρονα να χτυπάει και μετάλλια με Γιόκιτς και Μπόγκντα στην Εθνική.
για αυτο ο νικολας ο παππας κραζει τον καρυδα.. γιατι ειναι σαν γκολουμ 1,60 και εχει αποψη επειδη βλεπει στην νοβα τα παιχνιδια ενω ο αλλος (ιδιαιτερο παιδι) εχει βγει πρωτος σκορερ Α1 και επαιζε ευρωλιγκα
0
- berry
- Reactions: 1476
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/dialogos- ... 13464.htmlΣυμφωνήσαμε πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, η εικόνα που θα μας δοθεί, αν πονάει κάπου η ομάδα, αν έχει κενό, τότε θα γίνει κίνηση. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να δώσει η ομάδα, επειδή δεν είναι ποτέ πλήρης. Και όλο αυτό είναι αλυσίδα, γιατί αν κάποιος χτυπήσει και κάποιος παίξει περισσότερο τραυματίζεται αυτός στην συνέχεια. Συν τις άλλοις εμείς είχαμε 7 παίκτες στο Παγκόσμιο , που σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες είναι είναι κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά.
Κοιτάμε την αγορά. Αυτό το “πάμε να πάρουμε παίκτη" όμως είναι σχετικό γιατί έχει σχέση με το επίπεδο της ομάδας. Για να παίξει άμεσα ένας παίκτης πρέπει να είναι πολύ μεγάλης κλάσης. Η ομάδα έχει δημιουργήσει προσδοκίες την τελευταία διετία, πέρυσι ήμασταν πρώτοι όλη την σεζόν στην EuroLeague και κατακτήσαμε ό,τι μπορούσαμε στην Ελλάδα. Πρέπει να φέρουμε δηλαδή καλύτερο παίκτη από αυτούς που υπάρχουν ή έναν παίκτη που θα μας δώσει ώθηση με την ποιότητά του.
0
-
- Reactions: 65
- Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
10000000% σωστος αλλη μια φορα!!!berry έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 08, 2023 12:57 pmhttps://www.sport24.gr/basket/dialogos- ... 13464.htmlΣυμφωνήσαμε πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, η εικόνα που θα μας δοθεί, αν πονάει κάπου η ομάδα, αν έχει κενό, τότε θα γίνει κίνηση. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να δώσει η ομάδα, επειδή δεν είναι ποτέ πλήρης. Και όλο αυτό είναι αλυσίδα, γιατί αν κάποιος χτυπήσει και κάποιος παίξει περισσότερο τραυματίζεται αυτός στην συνέχεια. Συν τις άλλοις εμείς είχαμε 7 παίκτες στο Παγκόσμιο , που σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες είναι είναι κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά.
Κοιτάμε την αγορά. Αυτό το “πάμε να πάρουμε παίκτη" όμως είναι σχετικό γιατί έχει σχέση με το επίπεδο της ομάδας. Για να παίξει άμεσα ένας παίκτης πρέπει να είναι πολύ μεγάλης κλάσης. Η ομάδα έχει δημιουργήσει προσδοκίες την τελευταία διετία, πέρυσι ήμασταν πρώτοι όλη την σεζόν στην EuroLeague και κατακτήσαμε ό,τι μπορούσαμε στην Ελλάδα. Πρέπει να φέρουμε δηλαδή καλύτερο παίκτη από αυτούς που υπάρχουν ή έναν παίκτη που θα μας δώσει ώθηση με την ποιότητά του.
Εγώ δεν έχω social media και δεν με επηρεάζει τόσο πολύ αυτό. Βέβαια μου μεταφέρουν τι λέγεται και τι πιστεύει ο κόσμος. Αυτό που λένε όλοι βασικά. Εσείς οι δημοσιογράφοι γράφετε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο παικτες. Θα ήθελα να μου πείτε αν εννοείται τους 2 παίκτες που λείπουν (σ.σ Σίκμα, ΜακΚίσικ) ή αυτούς τους δύο και άλλους δύο, δηλαδή τέσσερις παίκτες".
μα ρε κοουτς εδω στο φορουμ αλλα λενε...
Στην περιφέρεια μας ο ΜακΚίσικ θα επανέλθει στις επόμενες μέρες. Σε σχέση με την περσινή ομάδα έχουμε ήδη +1 παίκτη στην περιφέρεια με τον Μπραζντέικις. Αν παίξει και ο ΜακΚίσικ, τότε (σ.σ αν γίνει νέα προσθήκη) θα είμαστε +2 παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Πώς θα καταφέρω εγώ να αξιοποιήσω όλους αυτούς τους παίκτες; Πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;
Οι πρόεδροι δεν μου έχουν χαλάσει ποτέ χατίρι όσο είμαι στον Ολυμπιακό σε θέμα για ανανέωση παίκτη, προσθήκη ή μεταγραφή, λέγοντάς μου ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό που έχει συμβεί είναι το αντίθετο. ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΙ
Θέλω να δείτε τις μεταγραφές, τις βόμβες-μεγατόνων όπως λεγόταν που έγιναν το καλοκαίρι και την προσφορά αυτών των παικτών στις ομάδες τους. Τι έχουν προσφέρει οι ΝΒΑερς;.Αυτή τη στιγμή είναι στην αγορά 5-6 ομάδες, δείτε τι παίκτη παίρνουν ή δεν παίρνουν, τι ψάχνουν.
2
2