Κάποιες σκέψεις...
Αυτήν την στιγμή το ροστερ είναι γεμάτο και κατά την γνώμη μου δεν θέλει ούτε αλλαγή, ούτε προσθήκη μέχρι τον Ιανουάριο.
Εγώ το έλεγα ότι θα διαλέξει Ναν ο Αταμαν, όντως του ταιριάζει σαν παίχτης. Ρισκάρω να πω ότι θα πάρει για αρχή λίγο την μπάλα από τα χέρια του Σλούκα και θα τους βάλει μαζί.
Έτσι θα προστατεύσει τον Σλούκα από την πίεση στην αρχή των παιχνιδιών χωρίς να χρειάζεται να τον έχει εκτός, θα βάλει τον Ναν πιο εύκολα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας έναν τόσο έμπειρο συμπαίκτη να τον καθοδηγεί και θα απελευθερώσει τον Βιλντοζα που θα έρθει στην 2η 5αδα με Γκάι/Γκραντ να μοιράζεται τις μπάλες με τον Γκαι.
Φυσικά, αργότερα στο παιχνίδι ο Σλούκας θα πάρει μπάλες στα χέρια του, έχοντας μείνει φρέσκος, είτε με Ναν είτε με άλλον στο πλάι του. Το κλείσιμο των παιχνιδιών είναι το δύσκολο ως προς την ισορροπία αλλά θα έχει εξαιρετικές επιλογές και φαντάζομαι θα το βρει.
Θα μειωθεί ο χρόνος του Γκριγκόνις (φαντάζομαι γύρω στα 20') και του Γκραντ (15-20).
Θα παίζει δηλαδή με
Σλούκα/Ναν/Γκριγκόνις
Βιλντοζα/Γκαι/Γκραντ
Τα 5-10' στο 3 θα τα συμπληρώνει κάποιος από το 4 (Χουάντσο/Μαντζουκας) ή ο Παναγιώτης.
Σλούκας 25', Ναν 25', Βιλντοζα 20', Γκαι 10-15', Γκραντ 10-20', δηλαδή από 90' έως 105' λεπτά θα παίζουν οι 5 γκαρντ και προφανώς σε κάποιο ματς μπορεί να παίξουν οι Σλουκας/Ναν 30' και ο Γκαι DNP πχ.
Κάποιοι θα πουν ότι αμυντικά δεν στέκει το Σλούκας/Ναν/Γκριγκόνις, αλλά εγώ μέχρι στιγμής βλέπω ότι εδώ αμυντικά δεν έχετε σοβαρό θέμα όταν παίζετε με αυτό το σχήμα και Βιλντοζα, με Ναν θα κολλήσει; Στην επίθεση έχετε θέμα και αν με το ανακάτεμα ξεκολλήσει θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και η άμυνα.
Ο Βιλντοζα πραγματικά είχε χτύπημα, αλλά υπήρχε και θέμα με Αταμαν. Αποκλείω να μην τα βρήκαν πάντως και περιμένω πως τελικά θα κουμπώνουν καλά τα κομμάτια στην νέα περιφέρεια έτσι όπως διαμορφώθηκε.
Αφού δούμε πως πάει αυτό, βλέπουμε και πως ανταποκρίνεται το 5, στο οποίο έτσι και αλλιώς υπάρχει βάθος.
Υγ: Από τις φήμες κτλ, μόνο για Χουάντσο θα με ανησυχούσε λίγο. Μου κάνει για τύπος που έχει στραβώσει με το γεγονός ότι δεν τον βοηθάει στο παιχνίδι αλλά τον βγάζει σέντρα στις δηλώσεις. Πάλι μπορεί να τα βρουν, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση και να γινόταν όντως μια τράμπα με Μαδρίτη. Έχει αρκετούς στο ροστερ της που θα σας έκαναν