Ερμής Σχηματαρίου - ΓΣ Ελευθερούπολης 1 Ωραίο ματς. Ο Ερμής δείχνει σε καλό φεγγάρι και φορτσάρει επικίνδυνα. Καλύτερα ποιοτικά η (πλήρης) Ελευθερούπολη, αλλά την έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί τον τελευταίο μήνα και δεν ξέρω αν έχει αντίδοτο για τον Bryant. Προβάδισμα στην έδρα.
Πανερυθραϊκός - Ψυχικό 1 Στήριζα Ψυχικό τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αλλά με έχει απογοήτευσει. Θα το κοντράρω εδώ ελπίζοντας ότι θα κάνει επιτέλους νίκη, αν και ο Πανερυθραϊκός σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση.
ΝΕ Μεγαρίδας - Αμύντας 1 Παρελθόν ο Παπαρέγκας για την ΝΕΜ, ο οποίος όμως δεν είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του μέχρι τώρα. Αργά ή γρήγορα λογικά θα κάνουν κάποια προσθήκη οι γηπεδούχοι γιατί έχουν ήδη -2 βασικά γρανάζια του αρχικού σχεδιασμού. Ο Αμύντας καραδοκεί και είναι ικανός για εκπλήξεις, αλλά η ΝΕΜ μπορεί να τις αποφύγει.
Παπάγου - Πανιώνιος 2 Τεράστια νίκη του Πανιώνιου την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Πιο εύκολο το έργο του θεωρητικά εδώ πέρα, αρκεί να μην υποτιμήσει τους Στρατηγούς. Ίσως ακολουθήσουν κοντά στο σκορ οι γηπεδούχοι για 2-3 δεκάλεπτα, αλλά δύσκολα να κάνουν το κάτι παραπάνω.
Κόροιβος Αμαλιάδας - Αίας Ευόσμου 1 Με νέο (υπηρεσιακό) κόουτς ο Αίαντας. Το θέλουν και οι δύο αυτό το ματς αφού έχουν κοινό στόχο. Ο Κόροιβος με προβληματίζει πάντα στις προβλέψεις μου αφού είναι ικανός την μια αγωνιστική να φάει 30 πόντους από αντίπαλο στα μέτρα του και την επόμενη να κάνει μεγάλη νίκη ως αουτσάιντερ. Θα τον εμπιστευτώ όμως εδώ.
Μύκονος - Δόξα Λευκάδας 1 "Προσγείωση" για την Μύκονο στην Ν. Σμύρνη. Σαφώς όμως πιο βατός αντίπαλος η Δόξα και δύσκολα θα σπάσει η έδρα.
Χαρ. Τρικούπης - Ηρακλής 2 Πολύ ασταθής και ο Χ. Τρικούπης. Επιστρέφει στην έδρα του εδώ πέρα και θέλει να ανακάμψει μετά τις πρόσφατες ήττες. Ο Ηρακλής παρ'οτι έφτιαξε ομάδα σχεδόν στο παρά πέντε, δείχνει σχετικά καλή εικόνα μέχρι τώρα. Νομίζω ήρθε και η ώρα του να κάνει ένα σημαντικό διπλό στην μάχη των play-offs.
Μίλων - Έσπερος Λαμίας 1 Δεν εντυπωσιάζει ο Μίλωνας στο παρκέ, αλλά η ουσία είναι που μετράει περισσότερο και όχι το θέαμα. Παραλίγο να την πατήσει από τον Χολαργό στο Κύπελλο προχτές και ίσως αυτό ήχησε ένα καμπανάκι να αποφύγει τον εφησυχασμό. Έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και παραπάνω επιλογών στους ψηλούς, αν και αναμένω σκληρό ματς που θα κριθεί με μονοψήφια διαφορά, ισως και κάτω από 5-6 πόντους.