Εγώ είχα βάλει στο μάτι τον Γκραντ με τον ατσουμπαλο τροπο που χειριζοταν την μπάλα.Πλεον ο τύπος εχει σταθερό χειρισμό,υπομονή και καθαρό μυαλό.Τα σωματικά του προσόντα ουδέποτε τα αμφισβήτησα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου στην αρχή.Τον θεωρούσα ότι θα φύγει νωρίς.
Ο Μπαλτσε κάτι πήγε να κάνει στην αρχή της προετοιμασίας , μετά με απογοητευσε μέχρι που μπήκε με την Μπαρτσα και φάνηκε ήλιος στο οριζοντα.
Αρχή είναι ακόμα ανεβαίνει και ο Βιλντοζα που αποκτά αυτοπεποίθηση με τα σουτ που του μπαινουν.
Πιστευω είναι good timing πλέον η ομαδα να βρει τους αυτοματισμους και τις 5αδες της!!!!!!Η ομάδα ξεκίνησε αυτοματισμους και έχει αυτοπεποίθηση!!!!
Χωρίς την νίκη στο Σεφ δεν νομίζω να αλλάζαμε εικόνα τόσο άμεσα περισσότερο λόγω ψυχολογίας.
Τώρα μένει να δούμε αν ο Γκαι θα βγει και αυτός αλλά λόγω Ναν λίγο δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.Και εγώ κάτι σαν Κάρολ τον θέλω πλέον και όχι σαν δημιουργο(παρόλο που δείχνει καλά στοιχεία).Δεν μπορουν ολοι να έχουν μια μπάλα στα χερια.Η αμυνα του με Ολυμπιακο με συγκίνησε.
2/3 μας δειχνει να μας έχει προς το παρον ο Αταμαν,αλλά ακόμα είναι νωρις
Δύσκολο να μην θέλει να επιστρέψει το καλοκαιρι ο Γκριγκονις στο Καουνας.Αυτος πήρε μπρος πρωτος πρώτος!!!!
Τώρα μένει ο Ισπανός, ο Ναν φυσικά και ο Παπαπετρου να πάρουν μπρος.
Πιστεύω ότι ο Ισπανός θα ανέβει.Παρολο που οπτικά θα ήθελα 2 4-5αρια Μιτογλου στυλ δίπλα σε Λεσσορτ,Μπαλτσε,Κωστα,ίσως ο Ισπανός βρει τον ρόλο του και η ομάδα προσαρμόσει το παιχνίδι της πάνω του με πολλά περιφερειακά σουτ και να του ανοίξει χώρους προς την ρακέτα.