Εγώ μαγκες το έχω πάρει απόφαση για φέτος, πως η δύναμη μας (με μια ακομη προσθήκη) θα είναι η ρακέτα μας όσο ποτε!.. Εκεί είναι το κέντρο βάρους μας (κυρίως, δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε υπερθετικό βαθμό ) και αναλόγως την ημέρα πάντα θα ξεπροβάλει και κάποιος από τους αμφιλεγόμενους σουτέρ μας (άλλωστε αυτό δεν ήταν ο σκοπός μας?, αφού σταρουμπες δεν γουσταρουμε), δοκιμασμένη εν μέρη η συνταγή από πέρυσι και δεν βρίσκω λόγο να κρατάμε καυτούς κάποιους σουτέρ που σε ένα παιχνίδι knock out θα σε κρεμάσουν...
Υπομονή να έλθει και η προσθήκη, εγώ προβλέπω συγκλονιστικά πράματα και φέτος.. Δεν θα ήμαστε η ομάδα των 85 και 95 πόντων εύκολα αλλά στο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που είναι συνολικό πρωτίστως (σε άμυνα και επίθεση) θα δούμε και καλύτερη επίθεση απ' ότι τώρα και καλύτερη άμυνα κυρίως στο 4 με extra βοήθεια στο 5.. Με περισσότερες δεύτερες επιθέσεις, με καλύτερες βοήθειες οι ψηλοί μας, με περισσότερη αθλητικότητα, με πιο αξιοπρεπές σουτ όταν δεν παίζει ο Peters στο 4 και με άμυνες που βγαίνουν μακρυά από τη ρακέτα στα αντίπαλα 4αρια διαμορφώνει άλλη δυναμική συνολικά όλη η ομάδα..
Ακόμα και με τα εμφανή θέματα που υπάρχουν, όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα δεν απλά ανταγωνιστική, οπότε λίγο σεβασμος δεν βλάπτει..