2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1643
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο ΝΒΑ 3-4 έπαιζε ο Poythress. Στην Ευρώπη μετατοπίστηκε στο 4 κυρίως, αλλά σίγουρα μπορεί να καλύψει και το 5 λόγω σωματοδομής. Περίπτωση Batiste δηλαδή
Νομίζω κι ο Μπαρτζώκας με την προοπτική αυτή κατέληξε σε αυτόν, για να έχει έναν διθεσίτη να καλύπτει και το 5 σε περίπτωση που προκύψει κάποιος τραυματισμός ή ο Χασάν δεν τραβήξει.

Νομίζω κι ο Μπαρτζώκας με την προοπτική αυτή κατέληξε σε αυτόν, για να έχει έναν διθεσίτη να καλύπτει και το 5 σε περίπτωση που προκύψει κάποιος τραυματισμός ή ο Χασάν δεν τραβήξει.
0
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
Γκιλ τελος ; Ποιθρες -Γουιτινγκτον παιζουν τωρα ως φαβορι ;
Ποιθρες απ οσο ξερω εγω παει πιο πολυ προς το 3,οχι στο 5 οπως λεει ο shaq !
ισως η πιο ταιριαστη επιλογη ,ωστε να καλυφθουν με επιλογες τα φοργουορντ μαζι με τον Βεζενκοφ.
παντως στο Μαρινακικο 10 διαβαζα οτι παιζει δυνατα και του Χαρισον !αυτος μπορει να καλυψει το 3 ξεκινωντας απο το 2 !το αντιστροφο του Ποιθρες δηλαδη
ισως η πιο ταιριαστη επιλογη ,ωστε να καλυφθουν με επιλογες τα φοργουορντ μαζι με τον Βεζενκοφ.
παντως στο Μαρινακικο 10 διαβαζα οτι παιζει δυνατα και του Χαρισον !αυτος μπορει να καλυψει το 3 ξεκινωντας απο το 2 !το αντιστροφο του Ποιθρες δηλαδη
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Poythress στα higlights που είδα σκοράρει μόνο με κάρφωμα και κάνει μάξιμουμ μία ντρίμπλα. Δε νομίζω πως τέτοιος παίκτης μπορεί να παίξει 3.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 12:07 pmΓκιλ τελος ; Ποιθρες -Γουιτινγκτον παιζουν τωρα ως φαβορι ;
Gill φαίνεται να είναι οριστικό τέλος. Άλλοι λένε για θέμα στα ιατρικά, άλλοι λόγω Σάσα αλλά κοινή γραμμή είναι πως Gill τέλος.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πόθιρες είναι 4-5ρι στην Ευρώπη. Στη Γαλατά έπαιξε και τις 2 θέσεις.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 12:32 pm
οτι ενδιαφερομαστε κ εμεις το χει πει εδω κ παρα πλ καιρο ο Κοτζιας πρωτος (μαλιστα εχει επιβεβαιωθει)
αυτος παντως τον παρουσιαζει ως τεσσαροτριαρο ! δεν τον εχω μελετησει αρκετα τον παικτη ,οποτε δεν αποκλειω να εισαι εσυ ο σωστος και οχι ο γκουρου...![]()
Εγώ μάλιστα τον βλέπω περισσότερο στο 5. Δύναμη και ξέρει μπάσκετ.
Ο Κοτζιάς θα τον μπέρδεψε με τον Γουίτιγκτον. Πλάκα έχει ο Τόλης, πάντως. Μαγκιά του που πληρώνεται από το μπάσκετ.

- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αμα παιξει ποτε στο 3(στην ευρωπη) ο ποιθρες θα γελασει και το σκυλι..ο τυπος ειναι 2.06 120 κιλα ντουλαπα και τριποντο συνηθως βαζει μονο στα βιντεακιαportokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 12:07 pmΓκιλ τελος ; Ποιθρες -Γουιτινγκτον παιζουν τωρα ως φαβορι ;

Καλα ναι οτι ο κοτζιας πληρωνεται απο το μπασκετ ειναι τρελο κατορθωμα

Ο ζερβας λεει οτι δεν κοιταει τον ποιθρες παντως ο μπαρτζω και οτι για 2ρι ειναι μπροστα στην λιστα ο χαρισον.
1
1

- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
ο πατρικ γιανγκ (ισως μαζι με τον Ντανιελ χακετ ) παιζει να ειναι και ενα απο τα μεγαλυτερα "what if..." που εχουν περασει απο ολυμπιακο...αν δηλαδη εκεινη τη χρονια δεν ειχε χτυπησει και συνεχιζε να κανει εμφανισεις οπως εκεινες οι 2-3 πρωτες πριν τον τραυματισμο του τι θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει (καθως και ποσα λεφτα θα του εδινε η τσσκα με το τελος του συμβολαιου του ) σορρυ για το οφ τοπικ τον πονο μου ελεγα ...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 2:09 amΔαγκώθηκα κι εγώ όταν το έγραφα, απλώς βρήκα αφορμή να γράψω ότι τα μπράτσα και οι διάφοροι -κέφαλοι δεν κεφαλοποιούνται πάντα στον αθλητισμό και τη ζωή. Ιδίως στα μαχητικά αθλήματα. Ο Γιανγκ ήταν όντως τρομερά γυμνασμένος με φοβερή πλαστικότητα κι έκρηξη για τα κιλά του.
Το ίδιο κι ο Τζένκινς. Είναι πιο δυνατός από αυτό που φάινεται. Το ίδιο κι ο Καμπάσο ας πούμε. Μπορεί κανείς να το καταλάβει από τις κινήσεις τους ή από τη γλώσσα του σώματος των αντιπάλων τους. Σαν να βρίσκουν σε τοίχο, δηλαδή.![]()
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Με βάση τα δημοσιεύματα πάντα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δε πολύ υπολογίζει το λαρεντζάκη στο υπάρχον ροστερ ο μπαρτζωκας. Με τη λογική ότι έχουμε το μακκισικ που δε φεύγει, το τζενκινς που έρχεται λογικά για 3ος και άλλον έναν παίχτη στο φτερό ( Χαρισον, μπροκχοφ, ντενμον). Έτσι στο 2 θα έχει σπανουλη, έναν απ αυτούς τους 3 και το τζενκινς. Επομένως θεωρώ ότι θα κρατήσει κονιαρη για 3ο pg κ θα κηνυγησει σλουκα και άλλον έναν. Έτσι πιστεύω διαμορφώνεται στα γκαρντ το ροστερmixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 2:41 pmΟι Aaron Harrison, Marcus Denmon και Ryan Broekhoff είναι στην λίστα του κόουτς για το 2-3.
0