Στη διεθνοποιημενη κοινωνια που ζουμε που φυσικα αντανακλαται και στον αθλητισμο περισσοτερο τονιζει την ταυτοτητα της ομαδας μας η παλικαρια και η αυτοθυσια του Φαλ που επαιξε 70 λεπτα σε 48 ωρες και του βγηκε η γλωσσα αναποδα παρα η ταυτοτητα ή το διαβατηριο του Παπαγιαννη....δε βλεπω παραδειγμα στο ποδοσφαιρο που ψαχνεις τους γηγενεις με το κυαλι οι οπαδοι να ξενερωνουν με την ομαδα τους....Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 10:46 amΚοίτα κι εμένα δεν με απασχολεί αν πάρουμε το πρωτάθλημα η όχι, όχι γιατί δεν ενδιαφέρομαι για το πρωτάθλημα αυτό καθ' αυτό, αλλά γιατί δεν έχει νόημα να κρίνεται ο πρωταθλητής ανάμεσα σε 2 ομάδες τις ίδιες πάντα και να έρχεται η καταστροφή αν δεν το πάρουμε, αυτό μόνο.
Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να βλέπω την ομάδα μου να έχει 10 ξένους και 2-3 διακοσμητικούς Έλληνες γιατί έτσι χάνει και την ταυτότητά της, γιατί να ασχολούμαι μετά με τον Ολυμπιακό και όχι π.χ. με την Μπάρτσελόνα;
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έχει τόσο να κάνει με τους Έλληνες παίχτες! Είναι το πάθος των οπαδών, η έδρα, το brandname, η αυτοθυσία και το πάθος που πρέπει να βγάζουν οι παίχτες κλπ. Αλλά ναι ο αρχηγός καλά είναι να είναι ένας φτασμένος Έλληνας παίχτης! Σπαν, μετά Πριντ μετά ΠΑΠ και μετά δεν νομίζω να έρχεται κάποιος άλλος ακόμα..
0
ΟυδείςRice έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 11:49 amΈχει ξεφύγει το πράγμα με τα ελληνικά διαβατήρια.Ο Παπαγιάννης το καλοκαίρι πήρε 1,5m,o Dorsey αν γινόταν μετακίνηση το καλοκαίρι λέγεται ότι θα έφτανε το συμβόλαιο του και ίσως ξεπερνούσε τα 2m.Ο Σλούκας πήρε κοντά 3m.Ο Λαρεντζακης σχεδόν 800κ.Αξιζει κανείς τους αυτά τα χρήματα?
0
- berry
- Reactions: 1481
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως άμα ισχύουν τα γραφόμενα πάλι κυνηγάμε δύσκολη περίπτωση με συμβόλαιο με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να έχουμε άλλο ένα σαξες στορι πάλι...
Αφήστε τα χαζά ρε και πάρτε κάναν φρι εϊτζεντ ρεεεεε
αν θέλουν να ερθουν Ευρώπη βέβαια και αν τους ικανοποιούν τα φράγκα που δίνουμε (χλωμο μαλλον)
Αφήστε τα χαζά ρε και πάρτε κάναν φρι εϊτζεντ ρεεεεε
αν θέλουν να ερθουν Ευρώπη βέβαια και αν τους ικανοποιούν τα φράγκα που δίνουμε (χλωμο μαλλον)
0
- gspara
- Reactions: 1498
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Και θυμαμαι που διαβαζαμε οτι το εχει και μεγαλη καψουρα να παιξει εκει.Πιο πιθανη βλεπω την επιλογη Καιλ Αλεξαντερ.berry έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 12:15 pmΚαι κάτι άλλο
Είσαι ο Πετρουσεφ και γίνεται το όνειρο σου πραγματικότητα και περνάς τον Ατλαντικό
Δεν σου πάει καλά οκ ,αλλά δεν θα κάτσεις τουλάχιστον ένα χρόνο να το παλέψεις; έστω και μια τζιλιγκ βρε αδερφέ
Δεν νομίζω να το κάψει τόσο γρήγορα το αμερικαν ντριμ
0
Αν ευσταθουν οι φημες για Πετρουσεφ και Παγκος τις θεωρω δυο εξαιρετικες κινησεις που μπορουν να ανεβασουν επιπεδο τον Ολυμπιακο.
Ο Πετρουσεφ δεν νομιζω να χρειαστει χρονο προσαρμογης καθως εχει παιξει στην διοργανωση, μπορει να παιξει 4/5 αν και ειναι περισσοτερο σεντερ και θα ειναι πολυ ενδιαφερον προτζεκτ υπο τον κοουτς Μπαρτζωκα. Οι Κινγκς τον πηραν επειδη ειχαν τραυματισμους, ελαβαν επισης χρηματα οποτε δεν ειναι παραλογο να τον αποδεσμευσουν. Το καλυτερο για την καριερα του θα ηταν να παιξει σε ενα τοπ κλαμπ που βελτιωνει παικτες και να δοκιμασει ΝΒΑ μετα απο μια τριετια.
Ο Παγκος μπορει να παιξει ακριβως το μπασκετ που θελει η ομαδα, μπορει να οργανωσει μπορει να εκτελεσει. Το μειονεκτημα της περιπτωσης του ειναι οτι θα ειναι διαθεσιμος απο Γεναρη, εχει ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο και θα πρεπει η Αρμανι να καλυψει ενα μερος του ενω ενω βγαζει μικροτραυματισμους.
Ο Πετρουσεφ δεν νομιζω να χρειαστει χρονο προσαρμογης καθως εχει παιξει στην διοργανωση, μπορει να παιξει 4/5 αν και ειναι περισσοτερο σεντερ και θα ειναι πολυ ενδιαφερον προτζεκτ υπο τον κοουτς Μπαρτζωκα. Οι Κινγκς τον πηραν επειδη ειχαν τραυματισμους, ελαβαν επισης χρηματα οποτε δεν ειναι παραλογο να τον αποδεσμευσουν. Το καλυτερο για την καριερα του θα ηταν να παιξει σε ενα τοπ κλαμπ που βελτιωνει παικτες και να δοκιμασει ΝΒΑ μετα απο μια τριετια.
Ο Παγκος μπορει να παιξει ακριβως το μπασκετ που θελει η ομαδα, μπορει να οργανωσει μπορει να εκτελεσει. Το μειονεκτημα της περιπτωσης του ειναι οτι θα ειναι διαθεσιμος απο Γεναρη, εχει ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο και θα πρεπει η Αρμανι να καλυψει ενα μερος του ενω ενω βγαζει μικροτραυματισμους.
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- kojito
- Reactions: 2556
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πετρούσεφ πάντως είναι μόλις 23, τώρα πήγε απέναντι οπότε προσωπικά αν ήμουν ο Σέρβος θα προτιμούσα να μείνω ένα χρόνο εκεί, έστω και στην G-League. Αν κάνει καλές εμφανίσεις όλο και κανένα δεκαήμερο συμβόλαιο θα βρει από Γενάρη και μετά, και ίσως τον τσιμπήσει και καμία ομάδα αργότερα και με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον.
Περίπτωση Ποκουσέφσκι μέχρι το τέλος της χρονιάς άραγε να υπήρχε σαν ενδεχόμενο; Ναι μεν έχει μεγάλο συμβόλαιο (4-5 εκατομμύρια νομίζω), αλλά στους Thunder δεν παίζει καθόλου φέτος. Ξέρει και το περιβάλλον του Ολυμπιακού αρκετά καλά, οπότε αν έμενε ελέυθερος σύντομα ίσως να είχε ενδιαφέρον η περίπτωση του.
Ή από Ρωσία αν κοιτάγαμε κανέναν ψηλό τύπου Labeyrie ή Okaro White (αν και ο δεύτερος μάλλον είναι αρκετά αδύναμος για να πατήσει στο 5).
Πάντως μου φαίνεται λίγο κουλό και Πάνγκος και Πετρούσεφ. Εδώ το καλοκαίρι που μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα, παζαρεύαμε περιπτώσεις παικτών για 200-300 χιλιάρικα. Θα δίναμε τώρα μεσούσης της σεζόν σχεδόν 2 εκατομμύρια για 2 παίχτες;
Πάντως στα ρεπορτάζ γράφτηκε ότι από Δευτέρα μπαίνει και ο McKissic στις προπονήσεις και αν δεν παίξει με Zalgiris θα παίξει λογικά με Monaco.
Περίπτωση Ποκουσέφσκι μέχρι το τέλος της χρονιάς άραγε να υπήρχε σαν ενδεχόμενο; Ναι μεν έχει μεγάλο συμβόλαιο (4-5 εκατομμύρια νομίζω), αλλά στους Thunder δεν παίζει καθόλου φέτος. Ξέρει και το περιβάλλον του Ολυμπιακού αρκετά καλά, οπότε αν έμενε ελέυθερος σύντομα ίσως να είχε ενδιαφέρον η περίπτωση του.
Ή από Ρωσία αν κοιτάγαμε κανέναν ψηλό τύπου Labeyrie ή Okaro White (αν και ο δεύτερος μάλλον είναι αρκετά αδύναμος για να πατήσει στο 5).
Πάντως μου φαίνεται λίγο κουλό και Πάνγκος και Πετρούσεφ. Εδώ το καλοκαίρι που μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα, παζαρεύαμε περιπτώσεις παικτών για 200-300 χιλιάρικα. Θα δίναμε τώρα μεσούσης της σεζόν σχεδόν 2 εκατομμύρια για 2 παίχτες;
Πάντως στα ρεπορτάζ γράφτηκε ότι από Δευτέρα μπαίνει και ο McKissic στις προπονήσεις και αν δεν παίξει με Zalgiris θα παίξει λογικά με Monaco.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3969
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εφοσον ο οσφπ εχει μιλου φαλ δεν χωραει αλλος παιχτης που ειναι τοσο ακριβος και που θελει να παιζει ωστε να τον δουνε και να παει στην αμερικη που ειναι η τρελα του
ο μονος τροπος για να παρετε τον παπαγιαννη ειναι να διωξετε τον φαλ η τον μιλου
μακαρι να ειστε τοσο αφελεις,μακαρι να ειμαστε τοσο τυχεροι
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ηλικία του ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο αν υποθέσουμε ότι δεν βρίσκει θέση εκεί και έχει δίλημμα μεταξύ τζι λίγκ και ομάδα Ευρωλίγκας με στόχο το Φ4.kojito έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 2:16 pmΟ Πετρούσεφ πάντως είναι μόλις 23, τώρα πήγε απέναντι οπότε προσωπικά αν ήμουν ο Σέρβος θα προτιμούσα να μείνω ένα χρόνο εκεί, έστω και στην G-League. Αν κάνει καλές εμφανίσεις όλο και κανένα δεκαήμερο συμβόλαιο θα βρει από Γενάρη και μετά, και ίσως τον τσιμπήσει και καμία ομάδα αργότερα και με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον.
Ίσως αν καταφέρει να γίνει βασικό 4αρι στον Ολυμπιακό και καταφέρει να πάει Φ4 με μεγάλη συνεισφορά να βρει καλύτερη ευκαιρία σε 2 χρόνια από ότι αν μένει στην τζι λίγκ με δεκαήμερα συμβόλαια στο ενδιάμεσο, όσο καλά νούμερα και αν κάνει εκεί. Ίσως, δεν ξέρω.
Ο Ποκου δυστυχώς μου φαίνεται χλωμό, αν έχω καταλάβει καλά έχει γυρίσει συντηρητικά από νέο τραυματισμό αλλά δεν υπάρχει σκέψη για εγκατάλειψη του πρότζεκτ.
Για Πάνγκος θα ήταν πολύ ωραίο γιατί είναι παιχταράς και αν είναι καλά τα κάνει όλα και συμφέρει... αλλά θα πάρουμε Πάνγκος αφού έχει επιστρέψει ο Γκος; πως θα κάνει το ροτέισιο όπως του αρέσει με το ρολεξ όταν θα τους έχει όλους;
Αν θέλει να πάρει όντως γκαρντ για τώρα τώρα, χωρίς οπωσδήποτε να του ανακατέψει μετά την ομάδα, ίσως ο Σπίσου να ήταν καλή επιλογή αν έχει μπαι άουτ για ευρωλιγκα. Έχει παίξει λίγο στην λίγκα και γενικά ξέρει το παιχνίδι οπότε θα μπει σχετικά γρήγορα στο πνεύμα, είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την στιγμή και σουτάρει καλά, είναι χοτ. Όταν γυρίσουν όλοι δεν θα έχει απαίτηση να παίζει 20', μπορεί να παίζει 10-15' μόνο ευρωλιγκα και να είναι οκ, ενώ αν τελικά σου βγει πολύ καλός θα τον χωρέσεις λίγο παραπάνω έναντι κάποιου που δεν τραβάει για τον χ ψ λόγο ή αν χτυπήσει πάλι κάποιος.
Ο Σακ μακάρι να παίξει ήδη με Ζαλγκιρις, μου έχει λείψει

0
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο πανγκος ρε παιδια γιατι να παρει πανω απο 500χιλ? θα παρει αποζημιωση απο την αρμανι και με τοσους τραυματισμους εχει να παιξει σοβαρο μπασκετ απο την ζενιτ.. Προσωπικα δεν θα τον ηθελα καλοκαιρι αλλα τωρα αν ειναι να παρουμε παικτη γιουροκαπ και αν βγει καλυτερα πανγκος και κανεις τον σταυρο σου να μην ειναι συνεχεια τραυματιας.
Το οτι θα χασει 8 ματς βεβαια αναιρει οτι παιρνουμε παικτη επειδη τραυματιστηκε ο γκος.. απο την αλλη αν παρουμε τον ντι μποστ πχ θα μπει και θα προσφερει με την μια?η θα ειναι καλυτερος του λουντζη?χλωμο..
Τραυματιστηκε ο γιαμπουσελε,ελπιζω να μην ψαξει παικτη η ρεαλ γιατι ολοι ξερουμε που θα καταληξει ο πετρουσεφ..
τον θεωρω την καλυτερη λυση αλλα και προτζεκτ για το μελλον..ειναι και σερβος.. Θα θελει κανα 800ρι και βαλε ομως οποτε μεχρι να δω ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα..
Το οτι θα χασει 8 ματς βεβαια αναιρει οτι παιρνουμε παικτη επειδη τραυματιστηκε ο γκος.. απο την αλλη αν παρουμε τον ντι μποστ πχ θα μπει και θα προσφερει με την μια?η θα ειναι καλυτερος του λουντζη?χλωμο..
Τραυματιστηκε ο γιαμπουσελε,ελπιζω να μην ψαξει παικτη η ρεαλ γιατι ολοι ξερουμε που θα καταληξει ο πετρουσεφ..
τον θεωρω την καλυτερη λυση αλλα και προτζεκτ για το μελλον..ειναι και σερβος.. Θα θελει κανα 800ρι και βαλε ομως οποτε μεχρι να δω ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα..
0