Ο Χουαντσο μια χαρά θα προσαρμοστεί.Αν σκεφτεί να συμφωνήσει να φύγει δεν νομίζω να το κάνει μεσούσης της σεζόν.Στην χειρότερη παίρνω το καλοκαίρι Τόκο με κλειστά μάτια.
Η Ρεάλ καίγεται για 4αρι με το προσεχώς πολύμηνο πρόβλημα του Γιαμπουσελε.Εμεις επίσης χρειαζόμαστε 4αρι πίσω από τον Μιτογλου.
Μια χαρά έπαιξε ο Ναν στο χθεσινό.Αν έβαζε 2 σουτακια ακόμα θα γράφαμε διθυράμβους .Μια χαρά άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.Μια φορά του έφυγε ο Χάκερ και σκόραρε.
Ο Γκριγκονις νομίζω θα θέλει ο ίδιος να επιστρέψει στην πατρίδα του Σίγουρα θα του κάνουμε καλή προσφορά αλλά και η Ζαλγκίρις το μυριο δεν το λες λίγο .Θα δείξει.
Προς το παρόν Σλούκας,Βιλντοζα,Γκραντ,Ναν,Γκριγκονις,Μιτογλου,Λεσσορτ,Μπαλτσεροβσκι.
Μαντζουκας,Κώστας,Γκάι,Καλαϊτζάκης,Μωραιτης,Σαμο για βοήθεια αν χρειαστει,κυρίως στην Α1.
2 τραυματιες ,βασικό 3αρι που έπαιξε φέτος μόνο στο παιχνίδι με Μπάγερν .
Εγώ θα έπαιρνα ένα καθαρό τριάρι στην χειρότερη.Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Παπαπέτρου και πότε θα ρολαρει.
Οι ομάδες χρειάζονται μεγάλο ρόστερ λόγω τραυματισμών σε μια απαιτητική Λίγκα φέτος.Ξεχαστε τα παλιά.Δοξα το Θεό έχουμε πολλούς κοντούς που βελτιωνονται.
Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θα χρειαστούμε στο 3-4 βοηθεια.
Τον Πολωνό θα τον κρατήσω κανονικά!!!!!!.Ανεβαινει!!!!!και έχω από πίσω Κωστα και Μιτογλου αν χρειαστεί .
Και να φύγει ο Ναν θα ήθελα σίγουρα παίχτη ίδιου στυλ και σκόρερ στην ίδια θέση 1-2 του χρόνου.
Σλουκας-Βιλντοζα-Γκραντ-Μωραιτης
αντι-Ναν- Γκριγκονις /Μιχαιλιουκ
Παπαπετρου-Μαριο-Καλαιτζακης
Χουαντσο/Τόκο -Μαντζουκας,(Σάμο)
Μιτογλου
Λεσσορτ-Μπαλτσεροβσκι-Κωστας.
16 παίχτες.