Α να γειά σου και τον έψαχνα στο μυαλό μου αυτόν.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 20, 2023 7:23 pmΚαλα το δεν πηδανε εφημεριδα σχετικο ειναι.. με 2.15 μ.ο ποσο βγαινουν οι ψηλοι μας αν σηκωσουν χερι ειναι πιο ψηλα αποτι να πηδαει ο μπολομποι ξερω γω..Αν δεν κανω λαθος σε ριμπαουντ και ταπες θα μαστε στις πανω πανω ομαδες..Η ταχυτητα λιγο λειπει αλλα δεν μπορεις να τα χεις και ολα..qspock έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 20, 2023 6:31 pm
O Σικμα τι θεση εχει στο ροστερ σου, 4,5?,
Αμα ειναι βαλε τον Γκος 1,5 και τον Μακισικ 2,5
Περα απο την πλακα, το ροστερ που αναφερεις πλεον αποκτα υπερπληροτητα σε ολες τις θεσεις και δεν φοβαται τραυματισμους.
Μονο μελανο σημειο η ελλειψη αθλητικοτητας.
Υπο νορμαλ συνθηκες θα προτιμουσα 2 ΜΑΠακια, ακομα και στην περιφερειακη θεση για περισσοτερη αθλητικοτητα. Βεβαια, που να βρεις και αθλητικο και σουτερ και οργανωτη...
Ο Παγκος ειναι ο,τι καλυτερο τη δεδομενη στιγμη στον ασσο, οπου ποναει η ομαδα.
Ο Πετρουσεφ ο,τι ακριβως θελει η ομαδα, τεσσαροπενταρι με σουτ. Δε ξερω ποσο καλυπτει στην αθλητικοτητα, ειναι ενας παιχτης ωστοσο σε εξελιξη, μπορει να βελτιωθει κι αλλο, θεωρω πως δεν εχει φτασει το τελικο του ποτενσιαλ και σιγουρα δε τον αφηνεις.
Απο την αλλ,η, θα εχει 5 παιχτες στους ψηλους που αμα τους βαλεις να κανουν επιτοπιο αλμα οποιος πηδηξει εφημεριδα κερδιζει...
Για Κυριακατικη εκδοση ουτε λογος...![]()
ο πετρουσεφ μακαρι να ρθει πιστευω με σκακιστη θα παει σε νεξτ λεβελ φαση..
ο πανγκος λενε δεν απασχολει ιδιαιτερα,υποθετω ενας εκ των γουινστον,ολμαν η εκπληξη με μητρου.
Υπαρχει και ενας κορευ κατι που επαιζε ερυθρο πριν 2 χρονια και ειχε ακουστει οτι τον θελαμε,ετσι κοντος τριποντερ.
ο μητρου αν ερθει εχω την εντυπωση οτι ελλαδα θα μπορει να παιξει αμεσως οπως ο αδερφος του οποτε δεν λεει και τιποτα να χασει και 4 παιχνιδια ποσα ειναι..θα μας μεινει και για του χρονου.
Τον Κορευ Γουόλντεν λες που μετά τον ερυθρό το ήθελε και ο κόουτς, θυμάμαι ότι έγραφαν τότε πως είναι η μπακ απ επιλογή του στον άσο και είχα καρα ξενερώσει.
Τελικά πήγε στην Μπαγερν για 2 χρόνια.
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... en/009866/
Δεν μου αρέσει, προτιμώ τον Γουινστον που είναι και πιο μικρός.
Για τον οποίο να πούμε ότι η φάση με το σουτ του είναι περίεργη, αλλά δεν είναι άσουτος.
Ναι, βλέπει κανείς το 33/117 28,2% που είχε στην Μπαγερν και λέει αυτός δεν πετυχαίνει ούτε παπάκι με μπαζούκας στο μισό μέτρο.
Βλέπει και το 3/12 που έχει σε 3 ματς τσου λου φέτος και το επιβεβαιώνει.
Όταν όμως έχεις διαβάσει στα σκαουτ ριπορτ να τον χαρακτηριζουν σουτερ και να αναφέρουν το σουτ του ως ένα από τα ατού του λες κάτσε ρε φίλε, σούταρε καλά μικρός και μετά δεν μπόρεσε ποτέ να το μεταφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο;
https:www.peachtreehoops.com/platform/amp/202 ... anta-hawks
Η αλήθεια είναι ότι την ίδια χρονιά στην Μπαγερν σούταρε στο πρωτάθλημα 38/92, 41,3% σε 26 ματς, ενώ φέτος στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχει 7/20, 35% σε 5 ματς.
Όπου και αν παίζει παίρνει πολλά σουτ, γεγονός που δείχνει ότι θεωρείται σουτερ, στην Αμερική σε κολλέγιο/g league/Και στα ελάχιστα λεπτά ΝΒΑ σουτάρει με 37-50%.
https://www.proballers.com/basketball/p ... us-winston
Αυτά. Εμένα μου φαίνεται να μοιάζει αρκετά σε στυλ με τον Γκος πάντως και για αυτό τον προτιμώ λίγο από άλλους, ενώ το γεγονός ότι έχει παίξει ήδη έναν χρόνο Ευρωλίγκα και είναι αυτήν την στιγμή σε καλή κατάσταση είναι μεγάλο συν σε φάση που θέλουμε κάποιον να μπει άμεσα.
Ε ίσως επίσης μου άρεσε αρκετά στην Μπαγερν και μου φαινόταν ότι έχει προοπτική.