Κανονικά θα έπρεπε να το είχε ήδη πάρει από την μέρα που το πήρε και ο αδελφός του, απλά δεν βρίσκονταν στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά!
Τώρα και το 2 βδομάδες πολύ χρόνος μου φαίνεται!

Συντονιστής: Captains
Κανονικά θα έπρεπε να το είχε ήδη πάρει από την μέρα που το πήρε και ο αδελφός του, απλά δεν βρίσκονταν στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά!
Φίλε τουλούμπα ο Λονγκ έχει βγει MVP στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, μη λέμε ότι θέλουμε. Δε λέω ότι θα έρθει και θα γαζώνει (το αντίθετο μάλιστα μιας και η επαφή με το κορυφαίο επίπεδο φαίνεται να τον προβληματίζει) αλλά ο Λούντζης δε θα γινότανε ποτέ MVP όχι στην Ιταλία αλλά σε κανένα πρωτάθλημα. Δεν έχει τα εφόδια πως να το κάνουμε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 2:52 pmαπο που προκυπτει οτι ειναι καλυτερος?τι καλυτερο εχει κανει απτον λουτζη?που ολοι λεγαμε το καλοκαιρι οτι ηταν εκπληκτικος με την εθνικη και θα επερνε ευκαιριεςHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 2:46 pm
απο που προκυπτει οτι ο Λουντζης ειναι καλυτερος του Μητρου λονγκ? η ακομα και οτι ο Λαρυ ειναι καλυτερος του Μητρου λονγκ? και στο λεω εγω που δεν ενθουσιαστηκα καθολου απο την κινηση αυτη.
μπορει να σας φαινεται καλυτερος επειδη υπαρχει η νοοτροπια οτι οτι ελληνοποιημενο ειναι και καλυτερο
εγω παντως αν μου ελεγαν να διαλεξω καποιον απτους 2 την στιγμη που μιλαμε θα διαλεγα τον λουτζη,οπως και αντιστοιχα θα διαλεγα τον κααν απτον ντορσει
Νομιζω οτι στην χρονιά του στην Μπρέσια ειχει βγει Ρουκι της χρονιάς οχι mvp.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 5:51 pmΦίλε τουλούμπα ο Λονγκ έχει βγει MVP στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, μη λέμε ότι θέλουμε. Δε λέω ότι θα έρθει και θα γαζώνει (το αντίθετο μάλιστα μιας και η επαφή με το κορυφαίο επίπεδο φαίνεται να τον προβληματίζει) αλλά ο Λούντζης δε θα γινότανε ποτέ MVP όχι στην Ιταλία αλλά σε κανένα πρωτάθλημα. Δεν έχει τα εφόδια πως να το κάνουμε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 2:52 pm
απο που προκυπτει οτι ειναι καλυτερος?τι καλυτερο εχει κανει απτον λουτζη?που ολοι λεγαμε το καλοκαιρι οτι ηταν εκπληκτικος με την εθνικη και θα επερνε ευκαιριες
μπορει να σας φαινεται καλυτερος επειδη υπαρχει η νοοτροπια οτι οτι ελληνοποιημενο ειναι και καλυτερο
εγω παντως αν μου ελεγαν να διαλεξω καποιον απτους 2 την στιγμη που μιλαμε θα διαλεγα τον λουτζη,οπως και αντιστοιχα θα διαλεγα τον κααν απτον ντορσει