Από την άλλη είναι ένας ακόμα μέτριος παίκτης που έρχεται και δεν ξέρω κατά πόσο η πρόσθεση μετρίων θα οδηγήσει σε ένα ποιοτικό άθροισμα, σε επίπεδο Ευρωλίγκας πάντα.
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Εμένα μου αρέσει η κίνηση Μήτρου Λογκ, έκανε καλή χρονιά στο Μιλάνο και δεν νομίζω ότι η αξία του είναι αυτή της Ζαλγκιρις, είμαι σίγουρος ότι με Μπαρτζωκα θα παίξει ένα 30% παραπάνω από τι είχαμε συνηθίσει και έχει το πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο που θα κάνει τον Ολυμπιακό ανταγωνιστικότερο στην διεκδικηση του πρωταθλήματος. Τον θεωρώ τίμιο παίκτη που θα βοηθήσει.
Από την άλλη είναι ένας ακόμα μέτριος παίκτης που έρχεται και δεν ξέρω κατά πόσο η πρόσθεση μετρίων θα οδηγήσει σε ένα ποιοτικό άθροισμα, σε επίπεδο Ευρωλίγκας πάντα.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- kite26
- Reactions: 1023
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν συνδυαστεί με την απόκτηση του Πετρούσεφ, δεν το λες και άσχημη κίνηση.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 10:47 pmΕμένα μου αρέσει η κίνηση Μήτρου Λογκ, έκανε καλή χρονιά στο Μιλάνο και δεν νομίζω ότι η αξία του είναι αυτή της Ζαλγκιρις, είμαι σίγουρος ότι με Μπαρτζωκα θα παίξει ένα 30% παραπάνω από τι είχαμε συνηθίσει και έχει το πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο που θα κάνει τον Ολυμπιακό ανταγωνιστικότερο στην διεκδικηση του πρωταθλήματος. Τον θεωρώ τίμιο παίκτη που θα βοηθήσει.
Να πω κάτι, και νομίζω ότι εκφράζω πολλούς. Δεν με πειράζει μια μεταβατική χρονιά (π.χ. οχτάδα και απώλεια πρωταθλήματος), απλά τουλάχιστον να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να σετάρουμε την επόμενη χρονιά.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ουοκαπ-Γκος-Ναζ-Λου
Κααναν-Σακ-Λαρε
Παπ-Μπραζ
Καλα θα παει αυτο.....σε ενα σωστα δομημενο ροστερ με 5 ψηλους-αν ερθει δηλαδη ο Πετρουσεφ ή καποιος αλλος-δυο απ τους 9 παραπανω θα ειναι εκτος 12αδας......απ την αλλη παντα θα υπαρχουν τραυματισμοι,ντεφορμαρισματα κτλ.....αν ερθει και καλος ψηλος ο Μπαρτζω θα εχει στα χερια του το πληρεστερο ροστερ της καριερας του(αν και ισως οχι το καλυτερο).......πληρες ροστερ με επιλογες για σχηματα για ολα τα γουστα......
Κααναν-Σακ-Λαρε
Παπ-Μπραζ
Καλα θα παει αυτο.....σε ενα σωστα δομημενο ροστερ με 5 ψηλους-αν ερθει δηλαδη ο Πετρουσεφ ή καποιος αλλος-δυο απ τους 9 παραπανω θα ειναι εκτος 12αδας......απ την αλλη παντα θα υπαρχουν τραυματισμοι,ντεφορμαρισματα κτλ.....αν ερθει και καλος ψηλος ο Μπαρτζω θα εχει στα χερια του το πληρεστερο ροστερ της καριερας του(αν και ισως οχι το καλυτερο).......πληρες ροστερ με επιλογες για σχηματα για ολα τα γουστα......
2
2

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μεταβατικη χρονια και πρασιν αλογα.........αν αποκτηθει 5ος ψηλος και ειδικα επιπεδου Πετρουσεφ θα ειμαστε παλι στο φαιναλ-4.kite26 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:10 pmΑν συνδυαστεί με την απόκτηση του Πετρούσεφ, δεν το λες και άσχημη κίνηση.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 10:47 pmΕμένα μου αρέσει η κίνηση Μήτρου Λογκ, έκανε καλή χρονιά στο Μιλάνο και δεν νομίζω ότι η αξία του είναι αυτή της Ζαλγκιρις, είμαι σίγουρος ότι με Μπαρτζωκα θα παίξει ένα 30% παραπάνω από τι είχαμε συνηθίσει και έχει το πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο που θα κάνει τον Ολυμπιακό ανταγωνιστικότερο στην διεκδικηση του πρωταθλήματος. Τον θεωρώ τίμιο παίκτη που θα βοηθήσει.
Να πω κάτι, και νομίζω ότι εκφράζω πολλούς. Δεν με πειράζει μια μεταβατική χρονιά (π.χ. οχτάδα και απώλεια πρωταθλήματος), απλά τουλάχιστον να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να σετάρουμε την επόμενη χρονιά.
3
2
1

- kite26
- Reactions: 1023
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι φίλε. Απλά έχω πάθει κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό, έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς. 3,2,1, πέστε να με φάτε εδώ είμαι...assistant77 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:17 pmΜεταβατικη χρονια και πρασιν αλογα.........αν αποκτηθει 5ος ψηλος και ειδικα επιπεδου Πετρουσεφ θα ειμαστε παλι στο φαιναλ-4.kite26 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:10 pm
Αν συνδυαστεί με την απόκτηση του Πετρούσεφ, δεν το λες και άσχημη κίνηση.
5
3
2

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1092
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3 2 1 Εχεις πάθει κομπλεξ με τα μεγαλα ονοματα παικτών. και σε πειραξε που δεν πηραμε κανεναν μεγαλο ονομα απο οσα ακουγοταν και τον Ναν τον πηρε ο Παναθηναικος.και μενα μου αρεσουν τα μεγαλα ονοματα και τα πολυβολα και οι σκορερ.kite26 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:26 pmΜακάρι φίλε. Απλά έχω πάθει κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό, έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς. 3,2,1, πέστε να με φάτε εδώ είμαι...assistant77 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:17 pm
Μεταβατικη χρονια και πρασιν αλογα.........αν αποκτηθει 5ος ψηλος και ειδικα επιπεδου Πετρουσεφ θα ειμαστε παλι στο φαιναλ-4.
Το μπασκετ λειτουργει πιο μαθηματικα και συστηματικα. Και ο Μπαρτζωκας το εχει παει και 2 βηματα παρακατω αυτο. Διαβαζοντας καποια πραγματα για τον Μητρου λονγκ εξηγειται γιατι τον διαλεξε ο Μπαρτζωκας.οπως π.χ οτι εχει την καθετη κίνηση στην ρακετα οπως και ο Μακ κισικ. Δεν πιστευω οτι το διαβατηριο ηταν αποκλειστικο κριτηριο. αποκτησαμε για 2,5 χρονια ενα καλο ελληνα γκαρντ που αν παει καλα θα αναγεννηθει σε εμας. δεν ηρθε ως βασικο γκαρντ ουτε να στηριχτουμε πανω του.
Απ'οτι διαισθανομαι ο πετρουσεφ ισως να κλεισει και στο τελος της εβδομαδας.
ειναι θεμα χρονου. το ροστερ οπως ειπε και ενας φιλος πριν θα ειναι πληρης. και ας μην εχουμε το αθλητικο 4αρι που λεμε καιρο. Σιγουρα αν ειχαν γινει και ενα 1-2 κινησεις διαφορετικες το καλοκαιρι θα ημασταν στα φαβορι για την ευρωλιγκα θεωρω.
Ανυπομονουμε να δουμε τον ολυμπιακο πληρη και με τις προσθηκες ενσωματωμενες(Μεσα Γενάρη) για να δουμε τι θα μπασκετ θα μας δωσει ο σκακιστης με αυτο το ροστερ.
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε kite γιατί το κάνεις αυτό ;kite26 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:26 pmΜακάρι φίλε. Απλά έχω πάθει κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό, έχουν καλύτερο ρόστερ από εμάς. 3,2,1, πέστε να με φάτε εδώ είμαι...assistant77 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 11:17 pm
Μεταβατικη χρονια και πρασιν αλογα.........αν αποκτηθει 5ος ψηλος και ειδικα επιπεδου Πετρουσεφ θα ειμαστε παλι στο φαιναλ-4.
Σου είχα απαντήσει και άλλη φορά ίσως λίγο πιο απότομα αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και για πιο λόγο ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Παναθηναϊκό;
Έχεις επηρεαστεί σε υπερβολικό βαθμό από το επικοινωνιακό σε βαθμό που φαίνεται να μην ευχαριστιέσαι πλέον το άθλημα.
Δεν θα σου απαντήσω για το ποιος έχει καλύτερο ρόστερ γιατί είναι πολλοί και σύνθετοι οι παράμετροι για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα , αλλά στα χαρτιά είναι πολλές οι ομάδες που έχουν ανάλογο αλλά και καλύτερο (στα χαρτιά πάντα) ρόστερ από τον Ολυμπιακό.
Να μην μιλήσουμε για το ρόστερ που σήκωσε Ευρωλίγκα το 2012 κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε τελικό και το ρόστερ της τότε Csska.
Ευτυχώς το μπάσκετ είναι πολύ πιο σύνθετο από την λογική "πληρώνω και σαρώνω" και στον πάγκο μας κάθεται ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο είναι από τους καλύτερους που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν εμείς θα πέσουμε να σε φάμε, αλλά το γεγονός ότι εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι έχεις αποκτήσει ένα κόμπλεξ που δεν έχει καμία ουσία κατά την δική μου άποψη .
Δείξε λίγο εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους που κατά κοινή παραδοχή έχουν καταφέρει τόσο ωραία πράγματα τα τελευταία χρόνια και κυρίως προσπάθησε να ευχαριστηθείς την όλη φάση αλλιώς χάνεται όλη η ουσία.
Αυτά από εμένα και ελπίζω αυτή την φορά να μην παρεξηγήσεις γιατί σου απαντώ καλοπροαίρετα.
1
1

-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μήτρου Λονγκ, στα δικά μου μάτια, είναι μία τίμια λύση για να προσφέρει βάθος στο ρόστερ.
Από το να πηγαίναμε για κάποιο ξένο-στοίχημα από Eurocup/BCL που θα έπαιζε μόνο Ευρωλίγκα, καλύτερα τον Ναζ που στην χειρότερη περίπτωση θα ξεκουράζει τους βασικούς στα εγχώρια και γενικά θα "μπαλώνει" τρύπες στα γκαρντ με μεγαλύτερη επιτυχία από τους υπάρχοντες.
Γιατί εντάξει, παίχτης που θα κάνει την διαφορά προφανώς και δεν είναι, αλλά όχι και χειρότερος του Λούντζη ρε παιδιά...ο Ναζ έχει κάνει και μία τίμια σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Αρμάνι, έχει κάνει και παπάδες στο ιταλικό πρωτάθλημα πιο πριν .
ΥΓ: Η σημαντική κίνηση, κατά τη γνώμη μου, παραμένει η απόκτηση ψηλού.
Από το να πηγαίναμε για κάποιο ξένο-στοίχημα από Eurocup/BCL που θα έπαιζε μόνο Ευρωλίγκα, καλύτερα τον Ναζ που στην χειρότερη περίπτωση θα ξεκουράζει τους βασικούς στα εγχώρια και γενικά θα "μπαλώνει" τρύπες στα γκαρντ με μεγαλύτερη επιτυχία από τους υπάρχοντες.
Γιατί εντάξει, παίχτης που θα κάνει την διαφορά προφανώς και δεν είναι, αλλά όχι και χειρότερος του Λούντζη ρε παιδιά...ο Ναζ έχει κάνει και μία τίμια σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Αρμάνι, έχει κάνει και παπάδες στο ιταλικό πρωτάθλημα πιο πριν .
ΥΓ: Η σημαντική κίνηση, κατά τη γνώμη μου, παραμένει η απόκτηση ψηλού.
0
-
- Reactions: 259
- Προειδοποιήσεις:
0
Α1
Θωμάς, Ναζ, Λου
Κανααν, Γκος, Λάρυ
Παπ, Μακκισικ/Μπραζ
Πιτερζ, Σικμα, Τανουλης
Μιλου,Φαλ.
Λογικά Σικμα ή Μακκισικ/Μπραζ εκτός 12αδας
Όλο κάτι φήμες κυκλοφορούν στα ίντερνετ για ιθαγένεια σε Μιλουτινοφ. Ίσως και σε Μακκισικ. Το δεύτερο δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει.
Ο πρώτος όμως κοντεύει 7ετια αν και όχι συνεχόμενη. Και έχει εντρυφήσει σε ελληνική(νέο) κουλτούρα.
Θωμάς, Ναζ, Λου
Κανααν, Γκος, Λάρυ
Παπ, Μακκισικ/Μπραζ
Πιτερζ, Σικμα, Τανουλης
Μιλου,Φαλ.
Λογικά Σικμα ή Μακκισικ/Μπραζ εκτός 12αδας
Όλο κάτι φήμες κυκλοφορούν στα ίντερνετ για ιθαγένεια σε Μιλουτινοφ. Ίσως και σε Μακκισικ. Το δεύτερο δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει.
Ο πρώτος όμως κοντεύει 7ετια αν και όχι συνεχόμενη. Και έχει εντρυφήσει σε ελληνική(νέο) κουλτούρα.
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά διαβάζω τα σχόλια για την προσθήκη του Λόνγκ και απορώ που εστιάζουμε στο αν είναι καλύτερος του Λούτζη , αν θα του φάει τον χρόνο , αν θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο κλπ κλπ.
Δεν γίνεται όλο τον χρόνο να συζητάμε για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που έχει προκύψει με τους ξένους και τώρα να συζητάμε τα αυτονόητα.
Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή πέραν του ότι έχει καταντήσει νοσοκομείο και φαίνεται ότι φέτος θα πάει έτσι η χρονιά, έχει ήδη 8 ξένους και εκ των Ελλήνων έχει έναν Πάπας που ας μην κοροϊδευόμαστε οριακά λογίζεται ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.
Αν λοιπόν έρθει και ο Πετρούσεφ (μακάρι) η οποιοσδήποτε άλλος ξένος να γεμίσει το κενό στους ψηλούς τότε πάμε αυτομάτως στους 9 , ήτοι υποχρεωτικά 2 κομμένοι στα εγχώρια.
Άντε να πούμε ότι εφόσον δεν προκύψουν νέα ζητήματα στην frontline ο Σίκμα μένει εκτός , δεν θα πρέπει να κοπεί και ένας ξένος στα guard;
Συνυπολογίζοντας λοιπόν το γεγονός ότι ο Γκος είναι γενικά ευπαθής σε τραυματισμούς και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι φέτος ο ΜακΚισικ που δεν έχει βγάλει καν προετοιμασία, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ο Λόνγκ περισσεύει και μπαίνουμε σε δεύτερες σκέψεις.
Πέραν του ότι ο Νάζ είναι παίκτης άνω του μετρίου όπως κακώς κατά την γνώμη μου παρουσιάζεται , δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην κινούνταν ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του εφόσον μένει ελεύθερος αλλά και για όλους τους λόγους που προανέφερα.
Δεν γίνεται όλο τον χρόνο να συζητάμε για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που έχει προκύψει με τους ξένους και τώρα να συζητάμε τα αυτονόητα.
Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή πέραν του ότι έχει καταντήσει νοσοκομείο και φαίνεται ότι φέτος θα πάει έτσι η χρονιά, έχει ήδη 8 ξένους και εκ των Ελλήνων έχει έναν Πάπας που ας μην κοροϊδευόμαστε οριακά λογίζεται ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.
Αν λοιπόν έρθει και ο Πετρούσεφ (μακάρι) η οποιοσδήποτε άλλος ξένος να γεμίσει το κενό στους ψηλούς τότε πάμε αυτομάτως στους 9 , ήτοι υποχρεωτικά 2 κομμένοι στα εγχώρια.
Άντε να πούμε ότι εφόσον δεν προκύψουν νέα ζητήματα στην frontline ο Σίκμα μένει εκτός , δεν θα πρέπει να κοπεί και ένας ξένος στα guard;
Συνυπολογίζοντας λοιπόν το γεγονός ότι ο Γκος είναι γενικά ευπαθής σε τραυματισμούς και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι φέτος ο ΜακΚισικ που δεν έχει βγάλει καν προετοιμασία, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ο Λόνγκ περισσεύει και μπαίνουμε σε δεύτερες σκέψεις.
Πέραν του ότι ο Νάζ είναι παίκτης άνω του μετρίου όπως κακώς κατά την γνώμη μου παρουσιάζεται , δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην κινούνταν ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του εφόσον μένει ελεύθερος αλλά και για όλους τους λόγους που προανέφερα.
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Α1 υπολογίζοντας και τον πετρούσεφ αναγκαστικά θα κόψουμε τα ξένα 3αρια μας.
1-Γουκαπ,Γκος, Λουτζης
2-Καναν, Λονγκ
3 - Παπ, λαρετζακης
4-Πιτερς ο οποίος θα παίξει και λίγο στο 3 , πετρούσεφ
5-Φαλ, Μιλου, Τανουλης
Έβδομος ξένος εκτός 12αδας ένας από τούς υπόλοιπους 3. Ανάλογα αν θέλει 3αρι η τον Σικμα.
1-Γουκαπ,Γκος, Λουτζης
2-Καναν, Λονγκ
3 - Παπ, λαρετζακης
4-Πιτερς ο οποίος θα παίξει και λίγο στο 3 , πετρούσεφ
5-Φαλ, Μιλου, Τανουλης
Έβδομος ξένος εκτός 12αδας ένας από τούς υπόλοιπους 3. Ανάλογα αν θέλει 3αρι η τον Σικμα.
0
-
- Reactions: 1092
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
για την σωστη τοποθετηση σχολιου μπες στο παρακατωRebedierdos έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 22, 2023 12:53 amΑπό τον Ναν στον Ναζ ένα γράμμα διάφορα.
Ρε τι ακούμε εδώ μέσα
https://www.sdna.gr/
1
1

-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολύ άνω του μετρίου η προσθήκη του Μιτρου Λονγκ ως πακέτο παιχτη που παίζει με ρυθμιστή την ψυχολογία του.
Σουτερ ικανοποιητικό αλλά υποπιπτει σε αρκετά λάθη σε μεγάλη πίεση.
Οπως και να χει ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα ελληνικό διαβατηριο και αφού δεν το βρήκε στους ψηλους μια χαρά επιλογή είναι ο Μιτρου Λονγκ!!!!!Ζηλεύουμε αλλά δεν χωράει στα πρασινα. Lol.Οποιοδηποτε ελληνικό διαβατηριο εγνωσμενης αξιας είναι κάτι που το ζηλεύει ο απέναντι είτε το θέλουμε είτε οχι.
Θα δώσει ξεκούραση στον άσσο στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!!!Οι Γουοκαπ και Γκος θα είναι πιο ξεκουραστοι στην απαιτητικοτατη φέτος Ευρωλιγκα.
Στην Ευρωλιγκα θα δώσει σουτ και ταχυτητα πίσω από Κανααν στο 2 και σε κοντό σχήμα με ΜκΚισσικ στο 3 θα αποδώσει μια χαρά όχι μόνο γιατί οι Γουοκαπ,Γκος !ΜκΜισσικ είναι καλοί αμυντικοι αλλά και γιατί ο ίδιος είναι αρκετά πειστικός,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τοπ αμυ τίνος!!!!!
Είναι παιχτης που παθιαζεται και σε ένα γεμάτο Σεφ θα αποδώσει αρκετά καλά!!!!!!
Αυτά τα λίγα για Μιτρου Λονγκ,αφήστε με να ζηλεύω αλλά δυστυχώς δεν χωράει στο δικό μας ροστερ ακόμα και αν φύγει ο Ναν το καλοκαιρι.Μοιραια θα επιδιώξουμε δυνατό όνομα αντί του Ναν....αν δεν παρουμε Λουντζη και τα χρηματα του Αμερικανού ίσως πανε σε τοπ 2-3αρι (αν δεν μεινει ο Γκριγκονις η δεν ελθει ο Ντορσει).....,άγνωστο αν αυτό επιτευχθεί το καλοκαιρι.Οπως και να χει δεν θα παιρνάμε στην παρούσα φάση Μιτρου Λονγκ.
Εγώ θα ήθελα Ντορσει (αν φυγει ο Γκριγκονις)και Λουτζη (ελευθερωνοντας Καλαιτζακη) το καλοκαιρι.Προσωπικη άποψη πάντα.Πιστευω ότι ο Λουντζης πλέον θα μπορεί να εχει ρόλο στον Παναθηναικο ξεκουραζοντας αρκετά Σλουκας,Βιλντοζα.
Σουτερ ικανοποιητικό αλλά υποπιπτει σε αρκετά λάθη σε μεγάλη πίεση.
Οπως και να χει ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα ελληνικό διαβατηριο και αφού δεν το βρήκε στους ψηλους μια χαρά επιλογή είναι ο Μιτρου Λονγκ!!!!!Ζηλεύουμε αλλά δεν χωράει στα πρασινα. Lol.Οποιοδηποτε ελληνικό διαβατηριο εγνωσμενης αξιας είναι κάτι που το ζηλεύει ο απέναντι είτε το θέλουμε είτε οχι.
Θα δώσει ξεκούραση στον άσσο στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!!!Οι Γουοκαπ και Γκος θα είναι πιο ξεκουραστοι στην απαιτητικοτατη φέτος Ευρωλιγκα.
Στην Ευρωλιγκα θα δώσει σουτ και ταχυτητα πίσω από Κανααν στο 2 και σε κοντό σχήμα με ΜκΚισσικ στο 3 θα αποδώσει μια χαρά όχι μόνο γιατί οι Γουοκαπ,Γκος !ΜκΜισσικ είναι καλοί αμυντικοι αλλά και γιατί ο ίδιος είναι αρκετά πειστικός,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τοπ αμυ τίνος!!!!!
Είναι παιχτης που παθιαζεται και σε ένα γεμάτο Σεφ θα αποδώσει αρκετά καλά!!!!!!
Αυτά τα λίγα για Μιτρου Λονγκ,αφήστε με να ζηλεύω αλλά δυστυχώς δεν χωράει στο δικό μας ροστερ ακόμα και αν φύγει ο Ναν το καλοκαιρι.Μοιραια θα επιδιώξουμε δυνατό όνομα αντί του Ναν....αν δεν παρουμε Λουντζη και τα χρηματα του Αμερικανού ίσως πανε σε τοπ 2-3αρι (αν δεν μεινει ο Γκριγκονις η δεν ελθει ο Ντορσει).....,άγνωστο αν αυτό επιτευχθεί το καλοκαιρι.Οπως και να χει δεν θα παιρνάμε στην παρούσα φάση Μιτρου Λονγκ.
Εγώ θα ήθελα Ντορσει (αν φυγει ο Γκριγκονις)και Λουτζη (ελευθερωνοντας Καλαιτζακη) το καλοκαιρι.Προσωπικη άποψη πάντα.Πιστευω ότι ο Λουντζης πλέον θα μπορεί να εχει ρόλο στον Παναθηναικο ξεκουραζοντας αρκετά Σλουκας,Βιλντοζα.
0
Νοέμβριο καιρό. :
Θες παίκτη στο 1-2 όχι βασικό, αλλά κυρίως συμπληρωματικο των Γουοκαπ -Γκος
γνωστη Euroleague
με αμυντικές περγαμηνές......
Και παίρνουμε παίκτη με Ελληνικό διαβατήριο σε καλή τιμή με 3ετες και όλα τα παραπάνω και παλι παραπονιομαστε????????
Πες ότι βγαίνει ο Πάπας και τον έχεις στη θέση του.....
Νισάφι πια......Τίποτα δεν μας κάνει.....
Έχεις και έξτρα λύση στην Α1.....
Θα έρθει και ο Πετρουσεφ και θεωρω ότι θα είμαστε το πιο πλήρες Ροστερ απο 2010 και μετα.....
Αν φερθουμε ανάλογα και με Ρογκαβοπουλο όταν ελευθερωθει τότε θα βαδίζουμε σε πολύ καλά Ελληνικά μονοπατια
Θες παίκτη στο 1-2 όχι βασικό, αλλά κυρίως συμπληρωματικο των Γουοκαπ -Γκος
γνωστη Euroleague
με αμυντικές περγαμηνές......
Και παίρνουμε παίκτη με Ελληνικό διαβατήριο σε καλή τιμή με 3ετες και όλα τα παραπάνω και παλι παραπονιομαστε????????
Πες ότι βγαίνει ο Πάπας και τον έχεις στη θέση του.....
Νισάφι πια......Τίποτα δεν μας κάνει.....
Έχεις και έξτρα λύση στην Α1.....
Θα έρθει και ο Πετρουσεφ και θεωρω ότι θα είμαστε το πιο πλήρες Ροστερ απο 2010 και μετα.....
Αν φερθουμε ανάλογα και με Ρογκαβοπουλο όταν ελευθερωθει τότε θα βαδίζουμε σε πολύ καλά Ελληνικά μονοπατια
0