Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 23, 2023 2:06 am

kite26 έγραψε:
Τετ Νοέμ 22, 2023 7:47 pm
eddiedimitris έγραψε:
Τετ Νοέμ 22, 2023 7:08 pm
Άκουγα νωριτερα πως για Πετρουσεφ εχει μπει και αλλη ομαδα...ελπιζω να μην ειναι η κατάληξη οπως με Μιροτιτς

Οσον αφορα τον Ντορσει προφανως λογω διαβατηρίου και επιπεδου ειναι εξαιρετικη λυση αλλα αν ο Παο του δινει 2 μυρια δεν μπορεις να τα δωσεις....Τι θα πεις μετα στους Γουοκαπ,Μιλου,Φαλ κλπ?Μηπως θα κανεις αυξηση σε ολους?
Νομιζω καπου δε βγαινει αυτο
Αν μπήκε, δε νομίζω ότι έχουμε τύχη. Για μία ακόμη φορά.

εσυ θα εκανες ωραιο ντουετο με τον Reaper που εγραψε πιο πριν.

θεωρω οτι με πετρουσεφ ειναι πιο προχωρημενο με μας. οποτε δυσκολα θα μπει αλλη ομαδα σφηνα. αν γινει κατι τετοιο και καταληξει αλλου θα γελοιοποιηθουν τελειως οι Αφοι. και δικαίως μετα απο ολα αυτα φετος στις μεταγραφες.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3343
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 23, 2023 9:30 am

Εγώ συνεχίζω να είμαι δύσπιστος ως προς τον Πετρούσεφ, έχουμε το συν ότι βλέπουμε τον Φαλ να έχει ανέβει στον Ολυμπιακό, τον Σάσα να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, τον Πίτερς φέτος, οπότε ίσως τον ψήνει η προοπτική της εξέλιξης, αλλά αν του δίνουμε 1 Μ ας πούμε και πάει ο Παναθηναϊκός (δεν ξέρω κάτι, για χάρη της συζήτησης) και του δώσει 2 Μ τι θα προτιμήσει;

Για τον Μήτρου-Λονγκ νομίζω ότι ένας από τους λόγους που τον διαλέξαμε είναι ότι είναι αθλητικός παίκτης που μπορεί να πιέσει πολύ τον προσωπικό του αντίπαλο όταν έχει την μπάλα, αν μπορέσει να προσαρμοστεί στην άμυνα μας θα είναι εξαιρετικός αμυντικός οπότε έχει το προαπαιτούμενο για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να δείξει τι αξίζει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Νοέμ 23, 2023 9:34 am

2 εκατομμύρια στον κατά τ' άλλα εξελιξιμο και ταλαντούχο πετρουσεφ δε θα έδινε ούτε ο πατέρας του με τον μισκο...

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:05 am

Για ένα μύριο είναι ο παίχτης αν έρθει από την αρχή της σεζόν! Δεν έχει πετύχει κάτι στην καριέρα του! Αν ζητάει πολλά τότε πας σε κάτι άλλο αθλητικό σκληρό.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:08 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 23, 2023 9:30 am
Εγώ συνεχίζω να είμαι δύσπιστος ως προς τον Πετρούσεφ, έχουμε το συν ότι βλέπουμε τον Φαλ να έχει ανέβει στον Ολυμπιακό, τον Σάσα να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, τον Πίτερς φέτος, οπότε ίσως τον ψήνει η προοπτική της εξέλιξης, αλλά αν του δίνουμε 1 Μ ας πούμε και πάει ο Παναθηναϊκός (δεν ξέρω κάτι, για χάρη της συζήτησης) και του δώσει 2 Μ τι θα προτιμήσει;

Για τον Μήτρου-Λονγκ νομίζω ότι ένας από τους λόγους που τον διαλέξαμε είναι ότι είναι αθλητικός παίκτης που μπορεί να πιέσει πολύ τον προσωπικό του αντίπαλο όταν έχει την μπάλα, αν μπορέσει να προσαρμοστεί στην άμυνα μας θα είναι εξαιρετικός αμυντικός οπότε έχει το προαπαιτούμενο για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να δείξει τι αξίζει.
Όπως είχα γράψει και πιο πίσω , θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο να του δώσει κάποια ομάδα αυτά τα χρήματα.
Μιλάμε για παίκτη 23 χρονών με πολύ καλές προοπτικές αλλά ως εκεί.

Ίσως κάποια ομάδα να έφτανε στο 1.5 σε περίπτωση που καιγόταν να τον φέρει ως βασικό , αλλά και πάλι δεν βλέπω να υπάρχει τόσο μεγάλο κενό στις ομάδες αυτές που μπορούν να διαθέσουν αυτά τα χρήματα.

Πάντως τίποτα δεν είναι τελειωμένο και ας κρατάμε γενικά μικρό καλάθι γιατί έχουμε δει και έχουμε ακούσει πάρα πολλά φέτος, με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece

Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:17 am

Εδώ και ένα άρθρο που εμπλέκει τον Σάσα με πιθανό trade , κάτι που θα μπορούσε υποθετικά να επηρεάσει την στάση των Kings απέναντι στον Πετρούσεφ.
Γενικά και μέχρι να μείνει ελεύθερος κακώς γίνεται η οποιαδήποτε συζήτηση αφού εκεί στο NBA γίνεται ακόμα της μετακίνησης το κάγκελο και το συμβόλαιο του Σέρβου είναι ψίχουλα για οποιαδήποτε ομάδα , πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καίγονται να το σπάσουν ακόμα και αν τον προορίζουν για σκάρτα 5λεπτα στην λήξη των παιχνιδιών.

https://www.pickandroll.gr/2023/11/23/e ... merikanoi/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:19 am

Έχει σημασία η απόφαση του προπονητή. Αν θεωρεί ότι είναι χρήσιμος, καλώς να αποκτηθεί. Είναι πολλοί παράγοντες, η χημεία, τα συστήματα, οι χρόνοι των παικτών κ ά. μέχρι στιγμής ο Λουκ δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει στην Α1. Τώρα, αν κρίνει ο κοουτς ότι χρειάζεται ο Πετρουσεφ στην Ευρωλίγκα οκ.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:55 am

georbap έγραψε:
Εδώ και ένα άρθρο που εμπλέκει τον Σάσα με πιθανό trade , κάτι που θα μπορούσε υποθετικά να επηρεάσει την στάση των Kings απέναντι στον Πετρούσεφ.
Γενικά και μέχρι να μείνει ελεύθερος κακώς γίνεται η οποιαδήποτε συζήτηση αφού εκεί στο NBA γίνεται ακόμα της μετακίνησης το κάγκελο και το συμβόλαιο του Σέρβου είναι ψίχουλα για οποιαδήποτε ομάδα , πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καίγονται να το σπάσουν ακόμα και αν τον προορίζουν για σκάρτα 5λεπτα στην λήξη των παιχνιδιών.

Νομίζω ότι το κλειδί στο σενάριο που αναφέρεις είναι η -φερόμενη--επιθυμία του παίχτη να γυρίσει στην Ευρώπη. Όντως καμία ομάδα δεν καίγεται και δεν έχει περιορισμούς σε αυτά τα μικρά συμβόλαια, οπότε αν ο παίχτης δείξει ότι δεν είναι ψημένος, γιατί να μην φέρουν έναν άλλο ελπιδοφόρο που γουστάρει στην θέση του.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με το σχόλιο σου όμως, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί είναι και αυτή περίπτωση που επηρεάζεται από πράγματα που δεν μπορεί η ομάδα να επηρεάσει.

Είναι σπαστικό να βλέπεις παιχταράδες (Βεζενκοφ, Πετρούσεφ, Μίσιτς, Κορκμαζ, Φοντεκιο κ.α.) που θα ήταν πρώτα βιολιά σε ομάδες ευρωλιγκας να κάθονται στον πάγκο και στην καλύτερη να παίζουν στην 3η 5αδα της ομάδας τους.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1647
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Νοέμ 23, 2023 11:07 am

georbap έγραψε:

Η πηγή του σάιτ γράφει υποθετικές ανταλλαγές που δεν έχουν βάση και ότι έρθει στο μυαλό του αρθρογράφου. Δεν είναι ούτε φήμη, ούτε είδηση. Συμβουλή μην διαβάζεις το pickandroll.gr, ανεβάζει πολλά τέτοια άρθρα.

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Νοέμ 23, 2023 11:21 am

mixalisgate7 έγραψε:
georbap έγραψε:

Η πηγή του σάιτ γράφει υποθετικές ανταλλαγές που δεν έχουν βάση και ότι έρθει στο μυαλό του αρθρογράφου. Δεν είναι ούτε φήμη, ούτε είδηση. Συμβουλή μην διαβάζεις το pickandroll.gr, ανεβάζει πολλά τέτοια άρθρα.
οντως. To pickandroll ειναι οτι να ναι. Σαν το sportdog του μπασκετ.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece

Πέμ Νοέμ 23, 2023 11:34 am

mixalisgate7 έγραψε:
Καλά ναι δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη το site .
Ουσιαστικά δεν κάνει δημοσιογραφία αλλά αναπαράγει φήμες που προκύπτουν από έξω.

Πιο πολύ ήθελα να τονίσω το γεγονός πως όσο δεσμεύεται ο Πετρούσεφ με συμβόλαιο θα ήταν καλύτερα να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για να μην έχουμε τα γνωστά αναθέματα σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση.

Όπως και να χει και εφόσον ο coach έχει καταλήξει στο ότι χρειάζεται τέτοιον παίκτη νομίζω θα πρέπει να έχει και plan B , εκτός και αν η εισήγηση είναι ο Σέρβος ή κανένας.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:11 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:00 am
Αν πάρει και Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός ναι θα αναβαθμιστεί πιθανώς, αλλά όχι αυτά τα τρελά που διαβάζω για φ4 και τέτοια. Δηλαδή οι άλλοι που έχουν Ντεκ, Ταβάρες κτλ. τι να πουν;
Aυτοι κατα 90% εχουν ηδη την κουπα σπιτι τους.......στο φαιναλ-4 ομως θα πανε αλλοι τρεις κι εγω δε βλεπω καποια αλλη ομαδα πλην της Ρεαλ που να με τρομαζει.....
Απαντησα επειδη ημουν εγω αυτος που ειχα πει οτι αν παρουμε αξιομαχο ψηλο θα παμε φαιναλ-4......συνεχιζω να το πιστευω....

edit......μολις ειδα οτι με προλαβε ο δεδαλος και ειχε γραψει το ιδιο.......τον οποιο μαλλον προσπαθεις ν αντικαταστησεις σε γκρινια και μιζερια.......αλλα ο τυπος ειδικα περσι ηταν αυθεντια,πως το λενε PhD......θες πολυ ψωμι ακομα για να τον αγγιξεις εστω..... :D :peace:

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
passer

senior
Reactions: 87

Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:22 pm

Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε Πετρούσεφ; Εγώ τον βλέπω πιο πολύ 5 παρά 4.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3343
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:30 pm

passer έγραψε:
Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:22 pm
Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε Πετρούσεφ; Εγώ τον βλέπω πιο πολύ 5 παρά 4.
Νομίζω ότι μπορούμε να τον λέμε stretch five. Έχει αξιοπρεπές τρίποντο για να τον αφήσεις ξεμαρκάριστο, είναι γρήγορος και με καλές κινήσεις off ball, κοψίματα προς το καλάθι ενώ έχει και post κινήσεις. Αμυντικά νομίζω ότι έχει την ταχύτητα για να μαρκάρει αρκετά 4άρια.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:52 pm

Το ρεπορταζ( :roofl: )παντως λεει οτι οι Kings αν και δεν τον πιστευουν το Σερβο δεν προκειται να τον αποδεσμευσουν πριν επιστρεψει ο Λεν......αν θυμαμαι καλα ο τελευταιος θα ναι στα πιτς για αλλες 4-5 βδομαδες.....

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”