Όταν έχεις παικτη που μορει να βαράει 30+ λεπτά μονίμως, δεν σε ενδιαφέρει πολύ το μπακαπ του. Αν δεχτεί παίκτης σαν τον Πιτερς, να μείνει, με μειωμενο χρονο εννοείται οτι ειναι ευπρόσδεκτο. Εως εκεί όμως
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Εννοείται ότι φέρνεις πίσω τον Βεζενκοφ. Πάτε καλα; Δε χωραει καν συζήτηση. Έλληνας, παικταρας που φέρνει το κάτι έξτρα από οποιοδήποτε παικτη στην ευρωπη. Φοβερός ο Πιτερς, αλλά δεν έχει την οξυδερκεια και τις ασσιστ του Σάσα. Και φυσικά ο Πιτερς δύσκολα θα σου βάλει μαρκαρισμένο σουτ στα δύσκολα. Ο Σάσα έχει αποδείξει ότι μπορεί.
Όταν έχεις παικτη που μορει να βαράει 30+ λεπτά μονίμως, δεν σε ενδιαφέρει πολύ το μπακαπ του. Αν δεχτεί παίκτης σαν τον Πιτερς, να μείνει, με μειωμενο χρονο εννοείται οτι ειναι ευπρόσδεκτο. Εως εκεί όμως
0
Ρε παιδιά από που και ως που να επιστρέψει ο Βεζένκοφ από τώρα; Μην μπερδεύουμε την επιθυμία με την πραγματικότητα.
Ο Βεζένκοφ έχει 2ετες εγγυημένο συμβόλαιο που σημάνει ότι ακόμα και αν δεν τον θέλουν οι Κινγκς (που είναι αδύνατον να ισχύει κάτι τέτοιο από τώρα) μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμβόλαιο του σαν ασετ σε μια ανταλλαγή είτε για παίκτη είτε για πικς.
Μιλάμε για τον mvp την Ευρωλίγκας με σημαντικό συμβόλαιο σε χρήματα. Για να επιστρέψει σημαίνει ότι όλες οι ομάδες της λίγκας έχουν αποφασίσει ότι δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να του εξαγοράσουν το συμβόλαιο για να τον διώξουν.
Να πω ότι δεν έχετε άξιο αντικαταστάτη; Ο Πίτερς κάνει σούπερ χρονιά και έρχεται ο Πέτρουσεφ. Εφόσον ο Μητρου Λογκ πιάσει στα χέρια του Μπαρτζώκα ένα υψηλό επίπεδο η ομάδα είναι μια χαρά, θα έχει μόνο έναν μικρό αστερίσκο απόδοσης σε κατάσταση play off.
Μια χαρά είναι οι αιώνιοι, εκτός της Ρεαλ δεν υπάρχει άλλο θηρίο, ας απολαύσουμε τα παιχνίδια ελπίζοντας για το καλύτερο.
Ο Βεζένκοφ έχει 2ετες εγγυημένο συμβόλαιο που σημάνει ότι ακόμα και αν δεν τον θέλουν οι Κινγκς (που είναι αδύνατον να ισχύει κάτι τέτοιο από τώρα) μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμβόλαιο του σαν ασετ σε μια ανταλλαγή είτε για παίκτη είτε για πικς.
Μιλάμε για τον mvp την Ευρωλίγκας με σημαντικό συμβόλαιο σε χρήματα. Για να επιστρέψει σημαίνει ότι όλες οι ομάδες της λίγκας έχουν αποφασίσει ότι δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και μάλιστα τόσο πολύ ώστε να του εξαγοράσουν το συμβόλαιο για να τον διώξουν.
Να πω ότι δεν έχετε άξιο αντικαταστάτη; Ο Πίτερς κάνει σούπερ χρονιά και έρχεται ο Πέτρουσεφ. Εφόσον ο Μητρου Λογκ πιάσει στα χέρια του Μπαρτζώκα ένα υψηλό επίπεδο η ομάδα είναι μια χαρά, θα έχει μόνο έναν μικρό αστερίσκο απόδοσης σε κατάσταση play off.
Μια χαρά είναι οι αιώνιοι, εκτός της Ρεαλ δεν υπάρχει άλλο θηρίο, ας απολαύσουμε τα παιχνίδια ελπίζοντας για το καλύτερο.
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Μια χαρά χωράνε όλοι
Φαλλ 15 Μιλ 15. Πέτρου 10
Βεζε 25 Πίτερς 10 Πέτρου 5
Παπ 20 Πίτερς 15 Μακισικ 5
Βάλε κι αρρώστιες , μικροτραυματισμούς κτλ συν ότι η λίγκα θα μεγαλώσει κι άλλο. Τα 3 παιχνίδια την εβδομάδα θα είναι συχνά. Όχι μόνο χωράνε αλλά είναι το ιδανικό σενάριο
Δε πιστεύω όμως ότι ο βεζε θα γυρίσει πριν τη διετία. Μόνο και μόνο τα εγγυημένα χρήματα είναι πάρα πολλα
Βάλε κι αρρώστιες , μικροτραυματισμούς κτλ συν ότι η λίγκα θα μεγαλώσει κι άλλο. Τα 3 παιχνίδια την εβδομάδα θα είναι συχνά. Όχι μόνο χωράνε αλλά είναι το ιδανικό σενάριο
Δε πιστεύω όμως ότι ο βεζε θα γυρίσει πριν τη διετία. Μόνο και μόνο τα εγγυημένα χρήματα είναι πάρα πολλα
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ, δε γίνεται να παίζουν από 15' οι Φαλ/Μιλου, εκεί κολλάει ακόμα περισσότερο το μην μπερδεύουμε την επιθυμία με την πραγματικότητα που ειπώθηκε παραπάνω.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:53 pmΜια χαρά χωράνε όλοι
Αν θέλεις να χωρέσεις Βεζε με Πίτερς θα πρέπει να βάλεις τον Πίτερς κυρίως στο 3 και αναγκαστικά να παίζουν κάποια ώρα μαζί, μέχρι εκεί συμφωνούμε.
Αλλά να βγάλεις 5' για τον Πετρούσεφ στο 4 και να περιμένεις να πάρει τον χρόνο του στο 5 είναι δύσκολο. Σε ένα τέτοιο ονειρικό σενάριο που επέστρεφε ο Βεζε του χρόνου, θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μην έχεις είτε Φαλ, είτε Πετρούσεφ, είτε Πίτερς.
Δηλαδή, είτε:
Φαλ, Μιλου
Βεζε, Πίτερς, Σίκμα ή παρόμοιων απαιτήσεων
ή Μιλου, Ρολιστας
Βεζε, Πετρούσεφ, Πίτερς
ή Μιλου, Φαλ
Βεζε, Πετρούσεφ, Ρολιστας
Θα θυσίαζα Φαλ ή Πίτερς πάντως, με το σκεπτικό ότι Μιλου/Πετρούσεφ/Βεζε είναι φίλοι και (οι 2,ο 3ος προσεχώς) γουστάρουν φουλ την ομάδα.
Θα θυσίαζα μάλλον Φαλ, γιατί δείχνει κιόλας να κολλάει καλύτερα ένας αθλητικός παίχτης σε μια τέτοια γραμμή ψηλών.
1
1

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
εχω ξαναγραψει οτι η σεζον ειναι πολυ μεγαλη και τα παιχνιδια σε τρεις διοργανωσεις (τεσσερεις με το σουπερ καπ ) ειναι παρα πολλα για να κανουμε συζητησεις του στυλ χωρανε η δεν χωρανε εξι τοπ ψηλοι στον Ολυμπιακο . Απο τη στιγμη που η ομαδα καθε χρονια ξεκιναει εχοντας ως στοχους την κατακτηση του εγχωριου νταμπλ (αντε να βαλουμε και το πανηγυρακι του σουπερ καπ) και το φαιναλ φορ (δεν το λεω εγω , οι προεδροι το δηλωνουν ) πρεπει να εχει το καλυτερο δυνατο ροστερ με δυο καλες εναλλακτικες σε καθε θεση και καποιους ρολιστες η και διπλοθεσιτες γαι καθε στραβη ... με λιγα λογια ας ερθει και ο σασα και ο πετρουσεφ κι οποιος αλλος θελει . ο κοουτς θα βρει τροπο να τους χωρεσει ολους . το οτι δεν ειχαμε βγαλει σοβαρους τραυματισμους δυο χρονια μας ειχε κανει καπως να ξεχασουμε πως ειναι να εχεις ομαδα νοσοκομειο . δεν λεω να παρεις 20 παικτες αλλα η 14αδα-15αδα παικτων που να μπορουν να σταθουν ευρωλιγκα παραπανω απο 5 λεπτα χωρις να αρχισει να γερνει το γηπεδο υπερ των αντιπαλων ειναι αναγκαιο αν θελεις να θεωρεισαι στα σοβαρα ενας εκ των διεκδικητων.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:55 amΠου να χωρέσουν ρε παιδιά όλοι αυτοί?
Ο Πίτερς παίρνει 28-30 λεπτά και αποδίδει έτσι,αν γυρναγε στους περσινους χρόνους θα λέγαμε πάλι για τον λίγο,σοφτ Πίτερς που δεν ήταν ποτέ του πρωταγωνιστής παρά μόνο ρολιστας των 5 πόντων μο σε τοπ ομάδες.
Επειδή θα ήταν μαλ...... να γυρναγε ο βεζε και να τον βλεπαμε με άλλες ομαδες να παίζει Ευρωλίγκα,η μόνη λύση είναι να έχει μια υγιή,πετυχημένη και μακροχρόνια καριέρα στο ΝΒΑ...![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Η μπερυλ , η μπερυ , η αλεκαινα , η μπραζντεκαινα , η γουοκαποπουλου ποσο να αντεξει πχια ο μεσος ελληνας πριν αρχισει να κοιταει αντι το παρκε τις κερκιδες ρε σεις ..assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:40 amBerry,αυτη η Μπερι η καινουρια παιζει να ναι ανηψια σου;;;;;;του αδερφου σου του Walter ντε;;;;;;;;ενα ποιοτικο δεκαλεπτο πισω απ τον Πητερς παιζει να το χει....berry έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 amΔιώχνεις σικμα παίρνεις βεζε
Πέτρου παίζει και 4 και 5
Ότι και αν γίνει παίρνεις βεζε
Και η Μπερι (χοχοχο) τούμπανο είναι
Ω ρε τι γίνεται φέτος θα σαλεψει ο Βαγγελας
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 22784.html
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Σάβ Νοέμ 25, 2023 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 1:27 pmΠιστεύω ότι ο Σάσα θα κάτσει τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο εκεί.
Το καλοκαιρι έναν τζαρελ Μάρτιν στη θέση του σικμα και είσαι Μπομπα χαρακίρι στη ρακέτα....
0
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρόσεξε άραγε κάποιος το εξής;
Ότι ο Πίτερς δεν είναι το υποκατάστατο του Βεζένκοφ, αλλά ο Βεζένκοφ υποκατάστατο του Πίτερς; Πριν μου την πέσετε μαζικά, εξηγούμε: Δεν αναφέρομαι στην γενική αξία του κάθε παίκτη, αλλά στην συμβατότητά του με την ομάδα. Τι θέλω να πω, ο Πίτερς αυτή τη στιγμή κάνει ο,τι περίπου έκανε και ο Βεζένκοφ και μάλιστα πιο οικονομικά. Οικονομικά λέγοντας εννοώ ότι έχω την αίσθηση ότι παίρνει αισθητά λιγότερες προσπάθειες από τον προκάτοχό του. Αυτό έχει διττή σημασία. Αφενός μεν δίνει το χώρο και το χρόνο και στους άλλους να δράσουν, αφετέρου το κάνει πιο αθόρυβα και παίρνουν και οι άλλοι μερίδιο ευθύνης της νίκης. Όπως και να το κάνουμε, όσο και να μην το παραδεχόταν ο Σάσα την είχε πιάσει λίγο τη φάση με το ΝΒΑ και δεν έκανε και τους καλύτερους τελικούς Ευρωλίγκας, ειδικά πέρσυ με Εφές.
Αυτά λέγοντας, ναι οκ ο Βεζένκοφ έχει μεγαλύτερη αξία σαν παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πίτερς είναι περισσότερο πολύτιμος για την ομάδα γιατι κάνει (περίπου) τα ίδια και συμφέρει, συμβάλλοντας στις ισορροπίες της ομάδας και συνεισφέρει στην συνολική δυναμική των συστημάτων που υπάρχουν.
Αυτή τη στιγμή ο Βεζένκοφ δεν λείπει και αυτό είναι τεράστια υπόθεση για τον Ολυμπιακό!
Ότι ο Πίτερς δεν είναι το υποκατάστατο του Βεζένκοφ, αλλά ο Βεζένκοφ υποκατάστατο του Πίτερς; Πριν μου την πέσετε μαζικά, εξηγούμε: Δεν αναφέρομαι στην γενική αξία του κάθε παίκτη, αλλά στην συμβατότητά του με την ομάδα. Τι θέλω να πω, ο Πίτερς αυτή τη στιγμή κάνει ο,τι περίπου έκανε και ο Βεζένκοφ και μάλιστα πιο οικονομικά. Οικονομικά λέγοντας εννοώ ότι έχω την αίσθηση ότι παίρνει αισθητά λιγότερες προσπάθειες από τον προκάτοχό του. Αυτό έχει διττή σημασία. Αφενός μεν δίνει το χώρο και το χρόνο και στους άλλους να δράσουν, αφετέρου το κάνει πιο αθόρυβα και παίρνουν και οι άλλοι μερίδιο ευθύνης της νίκης. Όπως και να το κάνουμε, όσο και να μην το παραδεχόταν ο Σάσα την είχε πιάσει λίγο τη φάση με το ΝΒΑ και δεν έκανε και τους καλύτερους τελικούς Ευρωλίγκας, ειδικά πέρσυ με Εφές.
Αυτά λέγοντας, ναι οκ ο Βεζένκοφ έχει μεγαλύτερη αξία σαν παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πίτερς είναι περισσότερο πολύτιμος για την ομάδα γιατι κάνει (περίπου) τα ίδια και συμφέρει, συμβάλλοντας στις ισορροπίες της ομάδας και συνεισφέρει στην συνολική δυναμική των συστημάτων που υπάρχουν.
Αυτή τη στιγμή ο Βεζένκοφ δεν λείπει και αυτό είναι τεράστια υπόθεση για τον Ολυμπιακό!
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- SteveNashidis
- Reactions: 3672
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απαντώ: με βάση τους κανονισμούςBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 11:59 amΕπειδή δεν μπορώ να αφήσω τις παραπάνω κατηγορίες αναπάντητες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω ορισμένα πράγματα που αφορούν την παρουσία μου στο φόρουμ και την αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους χρήστες:
1. Όταν κάποιοι γράφουν με ύφος αυθεντίας και ''γκουρού'' του μπάσκετ, σαφέστατα και θα απαντάω στο ίδιο ύφος. Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να θεωρούν μόνο τη δική τους άποψη σωστή, και λανθασμένη όποια διαφωνεί με αυτή.
2. Οι χαρακτηρισμοί απέναντι στο πρόσωπο μου, καλό είναι να λείπουν. Ούτε σας γνωρίζω προσωπικά, ούτε εσείς εμένα.
3. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια που γράφω σε αυτό το φόρουμ, έχω διαπιστώσει με λύπη μου, ότι υπήρξε και υπάρχει αυστηρότητα στην ευκολία με την οποία μου επιβάλλονται ποινές, σε αντίθεση με άλλους χρήστες, για ίδια ''παραπτώματα''. Δυστυχώς, έχω την αίσθηση ότι οι διαχειριστές μου έχουν επιβάλλει ποινές επηρεαζόμενοι από τα οπαδικά τους πιστεύω, και για τον ίδιο λόγο έχουν υπάρξει πιο επιεικείς απέναντι σε άλλους χρήστες.
4. Από τη στιγμή που έχω 5 φάουλ, δε βλέπω τι νόημα έχει να παραμείνω στο φόρουμ, δεδομένου ότι περιορίζεται έμμεσα η δυνατότητα να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κάτι το οποίο θα σκεφτώ και για το οποίο θα πάρω τις αποφάσεις μου.
Δεν ξέρω αν θα επανέλθω για να πω περισσότερα, αλλά έγραψα τα παραπάνω γιατί προτιμώ να είμαι ειλικρινής, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Αν θέλουν οι διαχειριστές να μετακινήσουν σε κάποιο άλλο θέμα το παραπάνω ποστ, ας το κάνουν.
1. - Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. app.php/good-post. Δεν υπάρχουν αυθεντίες εννοείται.
2. Αναφορά και η ποινή θα πέσει άμεσα σε περίπτωση που συνέβαινε. Όπως και προϋπήρξε η αναφορά σε όποιες ποινές έπεσαν το τελευταίο διάστημα.
3.Είναι αναληθή ότι τα φάουλ γίνεται λόγω οπαδικών προτιμήσεων. Και υπάρχουν καταγεγραμμένα στατιστικά αλλα τονιζω ότι απλά δεν υπάρχουν moderator του Παναθηναικού.
4. Οι κανονισμοί προβλέπουν οριστικό αποκλεισμό και επανεξέταση Πάσχα-Χριστούγεννα-Καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως τα Χριστούγεννα θα αφαιρούσα από ένα φάουλ σε όποια μέλη είχαν πολλά φάουλ με καλή διαγωγή οπότε ο αποκλεισμός σου θα είναι μέχρι τότε (25-12-23). Θα σε παρακαλούσα όσο καιρό μένεις απλός αναγνώστης να σκεφτείς ότι σε δημιουργικά πλαίσια μπορείς να κερδίσεις παραπάνω από ότι να βρίσκεσαι σε προσωπικές διαμαχες.
5. Τις προάλλες το έγραψα και εδώ viewtopic.php?p=136156#p136156 Μην μπερδεύετε τον σεβασμό των κανόνων ελεύθερης έκφρασης με την ελευθερία του λόγου.
Στην τελική οι προσωπικές σας διαμάχες δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Το ίντερνετ εξάλλου έχει πολλές διαθέσιμες πλατφόρμες για ανεξέλεγκτη τοξικότητα.
Συνεχίζουμε μπασκετικά.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Προειδοποιήσεις:
1