Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Rice

senior
Reactions: 345
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 26, 2023 8:13 pm

Mε την διαφαινόμενη απόκτηση του Πετρούσεφ κλείνει το ρόστερ μας και είναι πλήρες.

Είχαμε το φαινόμενο τις προηγούμενες αγωνιστικές να είναι μέσα στην δωδεκάδα παίχτες όπως οι Τανούλης,Πάπας,Αμπόσι,παίχτες δηλαδή που δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε 10 λεπτά στην Basket league αυτό τώρα τελειώνει.

Αναμενόμενα κάποιοι παίχτες στην Ευρωλίγκα θα δουν τον χρόνο συμμετοχής τους να περιορίζεται αν είναι όλοι υγιείς αυτοί πιστεύω θα είναι οι Λούντζης,Λαρυ,Σικμα.

Ο Μπαρτζώκας έχει δηλώσει παλιότερα ότι αν ένας παίχτης του αρέσει τον παίρνει και μετά βλέπει πως θα τον χρησιμοποιήσει αλλά και ότι παίρνουμε ότι μας δίνει η αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο νομίζω κινούνται και οι κινήσεις που έκανε,ο Ναζ είναι ένας παίχτης με ελληνικό διαβατήριο που δεν μπορούσε να αγνοήσει αφού έχει δυνατότητες και πια ψάχνουμε με το κυάλι τέτοιους παίχτες.

Ο Ίγκνας και ο Πετρούσεφ ήρθαν ενώ θεωρητικά ψάχναμε κάτι άλλο,όμως παίχτες με τέτοιο ταλέντο όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τους πάρεις δεν τους αφήνεις.Όλοι έρχονται με μακροχρόνια συμβόλαια που δείχνει ποσό τους πιστεύει ο κοουτς.Γνώμη μου είναι ότι και οι δυο θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στη λίγκα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Νοέμ 26, 2023 8:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:32 pm
georbap έγραψε:
Σάβ Νοέμ 25, 2023 7:58 pm

Ναι φίλε τουλούμπα αυτό πιστεύω και αυτό έγραψα αλλά πάνω από όλα χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες.
καλα μην λες μεγαλα λογια και για τον σλουκα λεγανε μερικοι ουτε με 10 εκατ στον παο και ηρθε με 8
ο ίδιος τα έλεγε αυτά στους οργανωμένους μετά το πρωτάθλημα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Νοέμ 26, 2023 9:32 pm

Ο Μπαρτζώκας είχε πει πολλές φορές ότι εμπιστεύομαι το ρόστερ μου αλλα πάντα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας στην αγορά. Τρίτο χειριστή ήθελε από το καλοκαίρι.Δεν του κατσαν κάποιες περιπτώσεις και δεν προχώρησε σε κίνηση. Τώρα που έκατσε η περίπτωση Λονγκ με Ελληνικό διαβατήριο βάζει άλλο ένα γκαρντ στην μηχανή για την Α1 και τον τρίτο χειριστή που έψαχνε. Καλύπτει έτσι και τον Γκος ο οποίος έχει τραυματιστεί 3 φορές μέχρι τώρα. Στους ψηλούς όλοι γράφαμε από το καλοκαίρι ότι δεν γίνεται να πάει με μόλις 4 παίχτες στο 4-5 και ότι σίγουρα θα πάρει κάποιον μέχρι τα Χριστούγεννα. Έκατσε η ευκαιρία πετρούσεφ και τον πήρε. Πάντα σαν πρώτες επιλογές ο κοουτς έχει παίχτες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Από την 12αδα της Α1 στους τελικούς θα κοπούν Μακισικ και Μπραζντεκις μάλλον. Θα πάμε με Παπανικολάου, λαρετζακη στο 3 και λίγο από Πίτερς αν χρειαστεί.

1- Γουοκαπ,Γκος, Λουτζης
2-Καναν, Λονγκ
3- Παπ, Λάρι
4-Πιτερς, Πετρούσεφ
5-Φαλ,Μιλου, Τανουλης

Έβδομος ξένος μάλλον Σικμα σε περίπτωση τραυματισμού ψηλού στα 3 έως 5 ματς που θα παιχτούν στους τελικούς.
Μπορεί βέβαια να πάρει έναν εκ των Μπραζντεκις η Μακισικ για έβδομο και να ρισκάρει στους ψηλούς.
Πέρσι πάντως έκοψε κάναν για να έχει 5 παίχτες στην φροντλαιν.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Νοέμ 26, 2023 9:56 pm

Η λογική λέει Πάπας χαιρετάει και πάει για δανεικός, θα την ακολουθήσω.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Νοέμ 26, 2023 10:15 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Ο Μπαρτζώκας είχε πει πολλές φορές ότι εμπιστεύομαι το ρόστερ μου αλλα πάντα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας στην αγορά. Τρίτο χειριστή ήθελε από το καλοκαίρι.Δεν του κατσαν κάποιες περιπτώσεις και δεν προχώρησε σε κίνηση. Τώρα που έκατσε η περίπτωση Λονγκ με Ελληνικό διαβατήριο βάζει άλλο ένα γκαρντ στην μηχανή για την Α1 και τον τρίτο χειριστή που έψαχνε. Καλύπτει έτσι και τον Γκος ο οποίος έχει τραυματιστεί 3 φορές μέχρι τώρα. Στους ψηλούς όλοι γράφαμε από το καλοκαίρι ότι δεν γίνεται να πάει με μόλις 4 παίχτες στο 4-5 και ότι σίγουρα θα πάρει κάποιον μέχρι τα Χριστούγεννα. Έκατσε η ευκαιρία πετρούσεφ και τον πήρε. Πάντα σαν πρώτες επιλογές ο κοουτς έχει παίχτες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Από την 12αδα της Α1 στους τελικούς θα κοπούν Μακισικ και Μπραζντεκις μάλλον. Θα πάμε με Παπανικολάου, λαρετζακη στο 3 και λίγο από Πίτερς αν χρειαστεί.

1- Γουοκαπ,Γκος, Λουτζης
2-Καναν, Λονγκ
3- Παπ, Λάρι
4-Πιτερς, Πετρούσεφ
5-Φαλ,Μιλου, Τανουλης

Έβδομος ξένος μάλλον Σικμα σε περίπτωση τραυματισμού ψηλού στα 3 έως 5 ματς που θα παιχτούν στους τελικούς.
Μπορεί βέβαια να πάρει έναν εκ των Μπραζντεκις η Μακισικ για έβδομο και να ρισκάρει στους ψηλούς.
Από φέτος θα ισχύει το 6+1 και στα play-offs. Πιστεύω ο επικρατέστερος να κοπεί πριν αυτά αρχίσουν είναι ο McKissic μάλλον, κι από εκεί και πέρα σε κάθε αγώνα η 6η θέση θα παίζεται μεταξύ Goss και Brazdeikis. Αν δεν παίζει ο Goss μπορεί να βγει ο άσσος με Walkup να παίζει γύρω στα 30 λεπτά και Μήτρου-Λονγκ και Λούντζη να μοιράζονται τα υπόλοιπα 10 όταν θα βγαίνει.

Μέχρι τότε βέβαια έχουμε λίγο πάνω από 5 μήνες, οπότε βλέπουμε.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:02 pm

Είναι πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις Λονγκ πετρουσεφ. Κι αυτοί βέβαια θα κριθούν στο γήπεδο
Τώρα που άρχισε να επικρατεί η κοινή λογική, εγώ θα πρότεινα να δούμε κι έναν Έλληνα ψηλό στη θέση του σικμα.
Ο Αγραβάνης από Γενάρη θα πατήσει γήπεδο. Στους τελικούς της α1 , η παρουσία του θα επιτρέψει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές ξένων. Θα μου πεις είναι χαζός. Το ξέρω. Αλλά όταν είδα να δίνουμε θέση ξένου και 700000 σε παίκτη που έκανε αιρμπολ διεύθυνσης σε βολή !) τρελάθηκα τελείως.
Αλλιώς να δούμε ξανά τσαλμπουρη. Από τον φετινό σικμα καλύτερος είναι. Θα βάζει και κάνα τριποντο

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:25 pm

Ο Μπαρτζώκας πάντως είχε σταμπάρει τον Πετρούσεφ εδώ και πολύ καιρό ενώ μάλιστα είχε πει πως ήταν ευκαιρία να τον δει από κοντά μετά από ένα φιλικό με την Μεγκα Μπασκετ την περίοδο της καραντίνας.
Ο Σέρβος σε αυτό το παιχνίδι είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το αναφέρω ως γεγονός που δείχνει ότι η κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτησή του δεν είναι ούτε κίνηση απελπισίας όπως τεχνηέντως παρουσιάζεται , ούτε ακυρώνει τα λεγόμενα του Μπαρτζώκα σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός θα έκανε κίνηση εφόσον προέκυπτε περίπτωση παίκτη που κατά την δική του άποψη θα έκανε την διαφορά.

Σίγουρα υπήρχε ποσοτικό έλλειμμα στους ψηλούς όπως πολλές φορές είχαμε επισημάνει αλλά αν δεν προέκυπτε ο Πετρούσεφ δεν ξέρω αν θα έκανε γενικά κίνηση ο Ολυμπιακός.
Επίσης για τον Μήτρου Λονγκ και την ανάγκη του Ολυμπιακού για ελληνικά διαβατήρια νομίζω δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητήσουμε.
Τώρα αν μέσα από αυτό έβγαλαν κάποιοι συμπέρασμα ότι έτσι "πουλάει" τον ΜακΚισικ ή ότι οι προθήκες αυτές αποτελούν παραδοχή αποτυχίας εκ μέρους του , ούτε εδώ έχω να σχολιάσω κάτι.

Άλλοι λοιπόν βλέπουν κολλημένο τον Μπαρτζώκα, άλλοι τον βλέπουν κωλοτούμπα και γενικά έχω την αίσθηση ότι όσα και να πετύχει θα είναι μονίμως αυτός που για διαφορετικούς λόγους θα στοχοποιήται από φίλους και "εχθρούς" .

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:25 pm

kojito έγραψε:
Κυρ Νοέμ 26, 2023 10:15 pm
WeRuleThisLand έγραψε:

1- Γουοκαπ,Γκος, Λουτζης
2-Καναν, Λονγκ
3- Παπ, Λάρι
4-Πιτερς, Πετρούσεφ
5-Φαλ,Μιλου, Τανουλης

Από φέτος θα ισχύει το 6+1 και στα play-offs. Πιστεύω ο επικρατέστερος να κοπεί πριν αυτά αρχίσουν είναι ο McKissic μάλλον, κι από εκεί και πέρα σε κάθε αγώνα η 6η θέση θα παίζεται μεταξύ Goss και Brazdeikis. Αν δεν παίζει ο Goss μπορεί να βγει ο άσσος με Walkup να παίζει γύρω στα 30 λεπτά και Μήτρου-Λονγκ και Λούντζη να μοιράζονται τα υπόλοιπα 10 όταν θα βγαίνει.

Μέχρι τότε βέβαια έχουμε λίγο πάνω από 5 μήνες, οπότε βλέπουμε.
Δε βγαίνει τελικός πρωταθληματος χωρις δεύτερο χειριστή επιπέδου. Θα πιει θάλασσα ο Γουοκαπ. Κομβικός παίκτης ο Γκος στα πολυ δυσκολα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 27, 2023 12:07 am

Phys87 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 26, 2023 3:38 pm
golitog7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 26, 2023 2:55 pm
Το σδνα είναι σάιτ κατινικο με συγκεκριμένο προσανατολισμό και σκοπούς. Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν πολλά τέτοια δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Αλλά τι δουλειά έχουν τα άρθρα ενός αμόρφωτου γλειφτρονιου εδώ μέσα, σε ένα μετριοπαθές μπασκετικό φόρουμ; Η λάσπη που δέχεται εδώ και αρκετό καιρο ο Μπαρτζωκας από τα πίστα αμόρφωτα σκυλιά του δπγ είναι εξόφθαλμη. Απορώ μ αυτούς που τους παίρνουν ακόμα στα σοβαρά
Στο μετριοπαθές κοινό συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που χαρακτηρίζουν, με τέτοια λόγια όπως εσυ; Είσαι ένας μετριοπαθής νεος ας πούμε;
Νέος δεν είμαι σίγουρα φίλτατε. Τώρα για το αν είμαι μετριοπαθής το αφήνω στην δικιά σου κρίση.

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Νοέμ 27, 2023 12:16 am

golitog7 έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Στο μετριοπαθές κοινό συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που χαρακτηρίζουν, με τέτοια λόγια όπως εσυ; Είσαι ένας μετριοπαθής νεος ας πούμε;
Νέος δεν είμαι σίγουρα φίλτατε. Τώρα για το αν είμαι μετριοπαθής το αφήνω στην δικιά σου κρίση.
Θα σε συμπληρώσω εγώ και θα πω μετριοπαθές φόρουμ, όσον αφορά το μπάσκετ και όχι όσον αφορά αυτούς που το ξεφτιλίζουν και το γελοιοποιούν.

Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Νοέμ 27, 2023 12:22 am

golitog7 έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Αλλά τι δουλειά έχουν τα άρθρα ενός αμόρφωτου γλειφτρονιου εδώ μέσα, σε ένα μετριοπαθές μπασκετικό φόρουμ;Αυτα είναι μετριοπαθή σχόλια ας πούμε;

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Νοέμ 27, 2023 12:23 am

sardanapalos έγραψε:
Δευ Νοέμ 27, 2023 12:16 am
golitog7 έγραψε:

Θα σε συμπληρώσω εγώ και θα πω μετριοπαθές φόρουμ, όσον αφορά το μπάσκετ και όχι όσον αφορά αυτούς που το ξεφτιλίζουν και το γελοιοποιούν.
Αλλά τι δουλειά έχουν τα άρθρα ενός αμόρφωτου γλειφτρονιου εδώ μέσα, σε ένα μετριοπαθές μπασκετικό φόρουμ;
Αυτοί που λένε για βαζελεουα και γλειφτορονια ειναι οι μετριοπαθείς ;

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732

Δευ Νοέμ 27, 2023 12:51 am

Η συζήτηση για άρθρα πέρι SDNA, ΔΠΓ, Τσουκαλάδες, Μπούκουρες κτλ να σταματήσιει εδώ αν γίνεται. Κοντέυει ήδη να ξεφύγει από τα πλαίσια του τόπικ :peace:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1086
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Νοέμ 27, 2023 4:33 am

O ολυμπιακος πλέον θα πρέπει να κόβει 3 ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό θεωρώ ότι θα δημιουργήσει σημαντική ανισορροπία στην ομάδα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Νοέμ 27, 2023 10:26 am

Το βλέμμα μου και απόψε στους καινούργιους, Μπραζ και Λουκ. Όσο ανεβαίνει ο Μπραζντεικις τόσο δε θα φαίνεται το εμφανές ντεφορμαρισμα του αρχηγού. Μακάρι σε αυτό το παιχνίδι να μπει και ο Σακίλ να είμαστε πλήρης σιγά σιγά. Και όπου βγει. Το έχω πει αρκετές φορές, θα το πω άλλη μια, καλές οι κούπες αλλά κυρίως θέλουμε να δούμε τον αληθινό Ολυμπιακό να κατασπαράζει τη μια και την άλλη ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο πια, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Να με διορθώσει κάποιος στην Ελλάδα παίζει και τώρα ο Λονγκ; αν ναι, μπορεί να ξεκουράσει πολύ τον Γουοκαπ. Λέτε το βράδυ να ξέρουμε για Πετρούσεφ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”