Δεν θυμάσαι καλά ο Ποκουσεφσκι είχε έρθει στον Ολυμπιακό πριν το παιδικό και έμεινε στην Ελλάδα μόνιμα για πάνω από 5 χρονιά!Christofis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 29, 2023 3:43 pmΑν θυμαμαι καλα δεν εχει διαβατηριο καθως εμεινε μολις δυο ή τρια χρονια στην ελλαδα. Ακομη και στην β ομαδα την πρωτη χρονια δεν επαιζε για αυτο το λογο και μετα επιτραπηκαν ξενοι στην Α2 αν θυμαμαι καλα. Τωρα η κοπελα του ειναι ελληνιδα αλλα δεν νομιζω να εχουν παντρευτει.pisto-linas έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 29, 2023 2:35 pmΟ ποκουσεφσκι όταν έφυγε από την ομάδα το 20 δεν είχε σίγουρα διαβατήριο γιατί δεν έπαιξε ποτέ Α1.
Να το έβγαλε μέσα σε αυτά τα χρόνια που παίζει ΝΒΑ?
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Το θεμα με τον ποκουσεφακι ειναι οτι παρα το υψος του ειναι παικτης περισσοτερο 3 παρα 5. Φυσικα θα ηταν ενδιαφερον σε μια ομαδα ηδη με 3’παιξτες ανω του 2.10 υψους. Μακαρι αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι το πλεον αποθανο σεναριο εκτος και αν οντως παρει διαβατηριο ο Μιλουτινοφ που ειχε κλεισει συνεχη πενταετια στην Ελλαδα και εχει και επιχειρησεις στη χωρα.
Στην Α2 έπαιξε σαν ξένος την μια χρονιά στα 18 του, την άλλη ο Βασιλακόπουλος κατάργησε τους ξένους από την Α2 αλλά τότε ήταν που έγινε ντραφτ και έφυγε για ΝΒΑ.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την διαδικασία να του βγάλεις διαβατήριο και τότε ο Βασιλακόπουλος είχες κάνει και την περίφημη δήλωση "ότι όσο είμαι εγώ δεν θα βγάλει διαβατήριο".
Παρόλο που είχε όλα τα προ απαιτούμενα και ακόμα ήρθε και στην Ελλάδα πριν τα 15 του, που θα μπορούσε ακόμα να παίξει και στην Εθνική σαν Έλληνας (φυσικά αυτός είχε προτιμήσεις την Σερβία).
Δεν ξέρω αν συνεχίστηκε η προσπάθεια για να βγάλει Ελληνικοί διαβατήριο και μετά αφου πήγε στο ΝΒΑ, αλλα μπορεί να το βγάλει γιατί έχει τα προ απαιτούμενα, ακομα μιλάει και καλά Ελληνικά. Τα καλοκαίρια περνά χρόνο στην Ελλάδα και κάνει προπονήσεις στο ΣΕΦ.
Στο εφηβικό του Ολυμπιακού παρόλο τα 2.11 του τότε (τώρα τον δίνουν και 7.2’’ δλδ 2.16) έπαιζε αποκλειστικά στο 2 και 3. Στο ΝΒΑ παίζει 4αρι και κατεβαίνει ανετά και στο 3. Έχει καλό μακρινό σουτ και μεγάλη έφεση στα κοψίματα, πέρυσι πριν τραυματιστεί στα μέσα της χρονιάς ήταν 7ος σε όλο το ΝΒΑ στα κοψίματα.