portokalopita13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2020 6:42 pm
pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2020 6:23 pm
Πολύ ωραίο θα ήταν αυτό αλλά αν έχεις 1 μύριο για να δώσεις στους 2 ξένους του 1 δεν θα ήταν καλύτερο να δώσεις τα 700-800 για κάποιον σαν τον Μπράουν και πίσω του ένα στοίχημα των 200-300 χιλιάδων από το να πάρει 2 παίκτες κατά κύριο λόγο ρολίστες;
δεν αντιλεγω.για αυτο λεω πως δεν καταλαβαινω προς τι αυτος ο απαραβατος ορος να μην ξεπερναει το υψηλοτερο συμβολαιο τα 700 ! δηλαδη οκ και με 5m δεν ειναι απαγορευτικο να πας σε συμβολαιο των 800.
το Λορεντζο+Χολ συμφωνω πιο πολυ στεκει απο το Γουολτερς+Χερμανσον!
μπορω μονο να υποθεσω οτι το σκεπτικο εχει να κανει με διατηρηση των ισορροπιων στα συμβολαια.δηλαδη δεν γινεται απο την μια να δινεις 800 και απο την αλλη να ζητας για παραδειγμα απο τον Παπαπετρου μια γεναια μειωση απο τα 800 που βρισκεται,τα οποια δεδομενα τα αξιζει..
Εκτός αν δεν φτάνει το μπάτζετ...
Αν στα 5 μύρια είναι Βόβορας και λοιπό σταφ ας πούμε ή είναι 5 μαζί με την εφορία
Γουόλτερς 500, Χολ ή αντίστοιχος 200
Φοστερ 300, Παππας 400, Μποχωριδης 100
Παπαπετρου 700, Χ 300
Ουαιτ 500, Μητογλου 500, Μπεντιλ 200
Νοκο 500, Παπαγιαννης 500
Αυτό είναι 4,7 υποθέτοντας ότι έχεις μικρές έστω μειώσεις σε Μήτογλου, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου κι επίσης δεν έχω βάλει τον Κασελάκη ούτε τους άλλους 2 πχ Παπαδάκη, Περσίδη που θες για να κλείσεις τις θέσεις 13-15.
Με αυτούς τους 3 πας στα 5
Και πάντα υπάρχει το σενάριο κάποιος από τους ξένους να θέλει περισσότερα απ'όσα έβαλα ή να χρειαστεί να πληρώσεις μια μικρή έστω αποζημίωση στον Φριντέτ που θα φάει λεφτά από το διαθέσιμο μπάτζετ
Που εγώ δεν έχω πειστεί για 7 ξένους, κυρίως επειδή δε νομίζω ότι ο Μποχωρίδης κι ο Κασελάκης θα έρχονταν για να παίζουν μόνο Α1 όταν μπορούν ανετότατα να βρουν σε ομάδες BCL ή Eurocup με καλό ρόλο.
Έχω την αίσθηση πως θα αφαιρεθεί ένας από τους κοντούς.
Δηλαδή είτε το 12-15λεπτο πίσω από τον βασικό άσσο θα το παίζει ο Φόστερ(3,8 ασσίστ είχε,ασσόδυο είναι) και θα αποκτηθεί ένα 2-3αρο ακόμα είτε το 4αρι που θα αποκτηθεί θα παίζει και λίγο 3 οπότε με αυτόν και τον Κασελάκη θα βγουν τα λεπτά πίσω από τον Παπαπέτρου.
Υπάρχει και το σενάριο να μείνει όπως είναι απλά να μην αποκτηθεί ο Χ και τα 10-12' πίσω από τον Παπαπέτρου να τα μοιράζονται ο Μποχωρίδης(σε κοντό σχήμα πάει 3) κι ο Κασελάκης αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι αυτό