Euroleague Round 12, Anadolu Efes vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 06, 2023 2:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 2:33 pm
Βρε παιδιά τα ίδια λέγαμε όλο το καλοκαίρι. Οκ, δεν σας πείραξε που έφυγε ο Σλούκας, πάμε παρακάτω.
Εμένα με πείραξε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3924
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Δεκ 06, 2023 2:43 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Βρε παιδιά τα ίδια λέγαμε όλο το καλοκαίρι. Οκ, δεν σας πείραξε που έφυγε ο Σλούκας, πάμε παρακάτω.
Εμένα με πείραξε.
δεν φαινεται καθολου :mrgreen:

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Δεκ 06, 2023 2:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 2:43 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Εμένα με πείραξε.
δεν φαινεται καθολου :mrgreen:
χαχα σωστός. :mrgreen:
Μου αρέσει ο Σλούκας γενικά σαν παίχτης! Στη μετά Σπαν Πρίντεζη εποχή έδινε το απρόβλεπτο στην ομάδα.

2
2 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Δεκ 06, 2023 3:01 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 2:32 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 2:20 pm

Μην λέμε τα ίδια. Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείοταν ακόμα και αν έχανε εκείνο το ματς. Επίσης με την λογική σου αν αντί του Σλούκα στα φάιναλ φορ Βελιγράδι και Κάουνας είχα κάποιον άλλο ξένο που παίρνει 1.800.000 θα είχα πάρει 2 ευρωπαϊκά περίπατο γιατί ο Σλούκας ήταν άφαντος.

Και για να μιλήσουμε με στοιχεία. Ο Σλούκας έχει πάει σε 10-11 φάιναλ φορ. Βρες μου ένα που βγήκε μπροστά και πρωταγωνίστησε. Γιατί τον ηγέτη όπως θέλει να αυτοαποκαλείται στα φαναιλ φορ τον θέλω να βγεί μπροστά και να βάλει μεγάλα σουτ όπως έκανε ο Σπανούλης.
Κατεμε ο Ολυμπιακος αν εχανε το τριτο ματς θα εχανε και το 4ο και θα αποκλειοταν,αλλα επειδη δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα με βεβαιοτητα,η εκτιμηση μου ειναι οτι αν ο Σλουκας δεν εκανε την ματσαρα που εκανε στο 3ο παιχνιδι με αποκορυφωμα το μπαζερ της νικης, πιθανοτατα θα εμενε εκτος φ4.
O Σλουκας δεν ειναι ηγετης επιπεδου Σπανουλη. Ειναι παικταρας,αλλα Σπανουληδες ηταν ελαχιστοι στην ευρωπη τα τελευταια χρονια.Hταν και ειναι εξαιρετικος οργανωτης,και ικανος σκορερ,μπορει να παρει και κρισιμα σουτ,αλλα Σπανουλης Διαμαντιδης Σαρας Ναβαρο κλπ, δεν ειναι ουτε ηταν ποτε.
Συμφωνώ σε αυτό. Οπότε αμοίβεται υπερβολικά γι'αυτό που είναι. Διαμαντίδης, Σπανούλης ούτε καν είχαν πάρει τέτοια συμβόλαια και τόσα έπαιρνε ο Μίσιτς πέρσι.

Στο πικ του ο Σλούκας στην Φενέρ έπαιρνε 2.000.000 και 1.800.000 στον Ολυμπιακό.

Εσείς οι παναθηναϊκοί δεν πρέπει να τον κρίνεται σαν παίχτη 3.000.000 γιατί ποτέ δεν ήταν αλλά το τι προσφέρει σαν παίχτης 1.500.000 που ειναι η αντικειμενική του αξία τώρα.

Ο Σλούκας πάντα ήταν καλός ίσως ο καλύτερος έκτος παίκτης της λίγκας να μπαίνει αλλαγή και να αλλάζει τον ρυθμο του μάτς.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 06, 2023 3:06 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Κατεμε ο Ολυμπιακος αν εχανε το τριτο ματς θα εχανε και το 4ο και θα αποκλειοταν,αλλα επειδη δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα με βεβαιοτητα,η εκτιμηση μου ειναι οτι αν ο Σλουκας δεν εκανε την ματσαρα που εκανε στο 3ο παιχνιδι με αποκορυφωμα το μπαζερ της νικης, πιθανοτατα θα εμενε εκτος φ4.
O Σλουκας δεν ειναι ηγετης επιπεδου Σπανουλη. Ειναι παικταρας,αλλα Σπανουληδες ηταν ελαχιστοι στην ευρωπη τα τελευταια χρονια.Hταν και ειναι εξαιρετικος οργανωτης,και ικανος σκορερ,μπορει να παρει και κρισιμα σουτ,αλλα Σπανουλης Διαμαντιδης Σαρας Ναβαρο κλπ, δεν ειναι ουτε ηταν ποτε.
Συμφωνώ σε αυτό. Οπότε αμοίβεται υπερβολικά γι'αυτό που είναι. Διαμαντίδης, Σπανούλης ούτε καν είχαν πάρει τέτοια συμβόλαια και τόσα έπαιρνε ο Μίσιτς πέρσι.

Στο πικ του ο Σλούκας στην Φενέρ έπαιρνε 2.000.000 και 1.800.000 στον Ολυμπιακό.

Εσείς οι παναθηναϊκοί δεν πρέπει να τον κρίνεται σαν παίχτη 3.000.000 γιατί ποτέ δεν ήταν αλλά το τι προσφέρει σαν παίχτης 1.500.000 που ειναι η αντικειμενική του αξία τώρα.

Ο Σλούκας πάντα ήταν καλός ίσως ο καλύτερος έκτος παίκτης της λίγκας να μπαίνει αλλαγή και να αλλάζει τον ρυθμο του μάτς.
Προσωπικά θα τον κρίνω σαν παίχτη 3 εκατομμυρίων, γιατί τέτοιος παίχτης είναι! 3 ευρωλιγκες και πολλά Φ4. Μπορεί να ήταν παίχτης του 1,5 εκατομμυρίου για εσάς τους φίλους του ολυμπαικου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2729
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 06, 2023 3:16 pm

WeRuleThisLand έγραψε:

Μα το ξέρουμε ότι ο Σλούκας παίρνει παραπάνω απ'όσα αξίζει. Είναι Έλληνας και ήρθε από τον Ολυμπιακό σε μία ομάδα που έψαχνε απεγνωσμένα να κάνει μία κίνηση με θόρυβο. Όποιος νομίζει ότι ο Σλούκας είναι παίκτης 3 εκατομμύριων ε τι να πώ;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέμε ξανά και ξανά και ειδικά από φίλους φιλάθλους του Ολυμπιακού όπως είπε και ο τουλούμπας που κατά κάποιο τρόπο βγαίνουν έξω από το δρόμο τους κάθε φορά να το αναφέρουν.

4
4 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Δεκ 06, 2023 3:18 pm

ο σπανουλης στο δευτερο συμβολαιο του πηρε γυρω στα 2.5
ε ο σλουκας παιρνει πραγματικα λεφτα οχι φαντασιακα 2.7 τον χρονο
η φενερ του εδινε 2.2 σαν τελικη προσφορα

η υπεραξια του πηρε απο εμας ειναι περιπου 500-600κ

παιχτες που εχουν συνδεσει το ονομα τους με παο /οσφπ θελουν παραπανω λεφτα για να κανουν την μετακινηση

και ο οσφπ εδινε πιο πολλα απο 750 στον μητογλου αλλα αυτος προτιμησε το παο
αν του εδινε ομως 1.6 ε θα πηγαινε εκει

ενας παιχτη πληρωνεται και με βαση το βιογραφικο οσο ποιο βαρυ ειναι τοσο πιο πολλα λεφτα κοστιζει,προφανως εννοειται να μην ειναι κανενας απαξιωμενος που ψαχνει για ενσημα αλλα να ειναι καποιος ενεργος οπως ηταν περυσι ο σλουκας

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1560
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Δεκ 06, 2023 3:20 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν νομιζω οτι παιρνει 3 μυρια, αν δεν κανω λαθος το Deal βγαινει κατα μεσο ορο καπου 2.7-2.8 ανα ετος αλλα anyway. Καταρχην δεν γινεται οταν ενας παικτης πληρωνεται τοσα λεφτα, να τον κρινεις σαν να παιρνει τα μισα,γιατι βαζεις στο μυαλο σου το τι παικτη θα μπορουσες να εχεις με συμμβολαιο 3 μυριων και το τι θα προσφερε ενας τετοιος παικτης. Προσωπικα ομως δεν τον κρινω σαν παικτη των 3 εκατομμυριων γιατι δεν ηταν ποτε τετοιος παικτης,συμφωνω οτι η αξια του στα καλυτερα του ειναι οσο πληρωνοταν πανω κατω στην καριερα του, αντε να πουμε μεχρι 2,2 εκ. Δεν θα τον χαρακτηριζα 6ο παικτη,ηταν ο βασικος πλευμεικερ οπου και αν ηταν και ας μην ηταν starter.

0
panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Τετ Δεκ 06, 2023 3:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 2:38 pm
nikolas_asteri έγραψε:
πως γινεται σε καθε θεμα του παο κυριως μετα απο ηττα να κυριαρχει η σλουκιαδα και μαλιστα απο ολυμπιακους προσπαθωντας να μας πεισουν οτι μας φορτωσαν ενα παλτο
Γιατί αν τον είχαν χθες θα μπορούσαν να κερδίσουν την Ρεάλ !!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Δεκ 06, 2023 3:54 pm

panpav έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

πως γινεται σε καθε θεμα του παο κυριως μετα απο ηττα να κυριαρχει η σλουκιαδα και μαλιστα απο ολυμπιακους προσπαθωντας να μας πεισουν οτι μας φορτωσαν ενα παλτο
αποκλειται αφου γουοκαπ>γκος>σλουκας λεμε

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τετ Δεκ 06, 2023 4:15 pm

panpav έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Τον Γκος αν είχαμε χτες θα είχαμε νικήσει την Ρεάλ :shot: με τον χτεσινό Σλουκα ούτε για αστείο :mutombo:

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τετ Δεκ 06, 2023 4:48 pm

Επαγγελματίας παίκτης είναι ο Σλούκας, του έδωσε τρέλα λεφτά ο Δπγ και έφυγε όπως θα έκανε ο καθένας μας εδώ που τα λέμε. Προσωπικά αφού δεν συμφωνούσε με τον κοουτς η θα έπρεπε να μείνει ο Σλούκας με τους όρους του και να φύγει ο Μπαρτζώκας η ο Μπαρτζώκας να μείνει και να φύγει ο Σλούκας.. Εγώ θεωρώ ότι ήταν σωστότερο για την ομάδα να μείνει ο Μπαρτζώκας, αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο σλουκας δεν είναι καλός παίκτης. Από τη στιγμή που υπήρχε τέτοιο θέμα δεν με πειράζει που έφυγε δικαίωμα του είναι. Δεν νομίζω ότι έχει άλλο νόημα αυτή η συζήτηση

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Δεκ 06, 2023 4:52 pm

N.I.2022 έγραψε:
panpav έγραψε:

Τον Γκος αν είχαμε χτες θα είχαμε νικήσει την Ρεάλ :shot: με τον χτεσινό Σλουκα ούτε για αστείο :mutombo:
Μαρεσουν οι απόψεις σου!!! Όπως χτες που γελούσες που έγραφα για την χαραμαδρα ελπίδας για νίκη μέσα στην Τουρκία, ενώ εσυ θεωρούσες σίγουρη νίκη του Παναθηναϊκού. Πέφτεις συχνά μέσα !!!

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τετ Δεκ 06, 2023 5:16 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Δεκ 06, 2023 4:52 pm
N.I.2022 έγραψε:

Μαρεσουν οι απόψεις σου!!! Όπως χτες που γελούσες που έγραφα για την χαραμαδρα ελπίδας για νίκη μέσα στην Τουρκία, ενώ εσυ θεωρούσες σίγουρη νίκη του Παναθηναϊκού. Πέφτεις συχνά μέσα !!!
Τι φταίω εγώ αν ο ΠΑΟ χτες ήταν για τα γέλια και τα κλάματα!
Αν εσύ έχεις τέτοια εκτίμηση στην ομάδα σου, μαζί σου, εγώ σας πίστευα για αρκετά καλύτερους!
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλη ομάδα στη Ευρωλίγκα που θα έχανε από αυτή την Εφες τι να πω??

Έχεις καλύτερους γηγενεις παίχτες σε σχέση με την Εφες (Σλουκα, Μητογλου) αλλά φαντάσου και με αυτούς μεσα την ομάδα σου να παίζει μόνο 2 ξένούς!! και βασικό σου Cender τον Κώστα Α.!!! πες μου ειλικρινά τον Κολοσσό Ρόδου πιστεύεις ότι θα τον κέρδιζες?

Πάντως εγώ αν έχανε η ομάδα μου θα ήμουν απογοητευμένος, τέτοια ευκαιρία για διπλό πιστεύω δεν θα ξανά βρει καμιά ομάδα στη φετινή Ευρωλίγκα … !

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 06, 2023 5:29 pm

Δεν το ειδα το ματς αλλα ειναι βαρια ηττα απο την εφες με 3 παικτες ..εχω την εντυπωση ομως οτι θα την σβησει με την ρεαλ αν και δεν στεκει πολυ μπασκετικα,θα το επαιζα και στο στοιχημα αν δεν ειχε μονο 2,50 αποδοση..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”