Euroleague Round 13: Panathinaikos - Real Madrid
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
5
5

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- τουλουμπα
- Reactions: 4458
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Δεκ 06, 2023 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitiris k
- Reactions: 14
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η ομάδα δυστυχώς με τα δήγματα αταμαν θα περάσει μεγάλη κρίση αγωνιστικά και διοικητικά. ο ΔΠΓ προς το παρόν όποτε χάνει τα ρίχνει στην διαιτησία και πολυ φοβάμαι οτι δεν θα αργήσει να κατηγορεί παιχτες μετα θυρα13(ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!)
και μετα θα ρθει η σειρά του αμαν αμαν. μακαρι να βγω ψεύτης. πολυ χαλαρα πείρε και της δυο ήττες ο αταμαν, με εφεσ έγινε ρεζίλι στην πόλη του που έφυγε με ύφος θα δείτε τι χάσατε. αυτή η ομάδα με αυτά τα χάλια που ειχε σε ολα τα επίπεδα χρειαζόταν εναν προπονητή σοβαρό μετρημένο που να δουλεύει πιο πολυ απ οτι μιλάει, θα επέλεγα σάρας η λάσο
και στον ασο με τιποτα σλουκα μονο αν ειχα εναν παντερ και εναν γουοκαπ και τον γραντ αλλα και παλι μονο με 2ετες τον 4εκ αλλα 3εκ το χρόνο ειναι υπερβολικά πολλά. Δεν μπορω να χωνέψω οτι εχουμε παλι εναν προπονιταρα που παραγκωνίζει παίχτες.
99% βαριά ήττα προβλέπω.
και μετα θα ρθει η σειρά του αμαν αμαν. μακαρι να βγω ψεύτης. πολυ χαλαρα πείρε και της δυο ήττες ο αταμαν, με εφεσ έγινε ρεζίλι στην πόλη του που έφυγε με ύφος θα δείτε τι χάσατε. αυτή η ομάδα με αυτά τα χάλια που ειχε σε ολα τα επίπεδα χρειαζόταν εναν προπονητή σοβαρό μετρημένο που να δουλεύει πιο πολυ απ οτι μιλάει, θα επέλεγα σάρας η λάσο
και στον ασο με τιποτα σλουκα μονο αν ειχα εναν παντερ και εναν γουοκαπ και τον γραντ αλλα και παλι μονο με 2ετες τον 4εκ αλλα 3εκ το χρόνο ειναι υπερβολικά πολλά. Δεν μπορω να χωνέψω οτι εχουμε παλι εναν προπονιταρα που παραγκωνίζει παίχτες.
99% βαριά ήττα προβλέπω.

1
1

Μπάλα δικιά σου ξεκινά πρώτος
δεν είν’ παρκέ είναι τσιμέντο άλλος κρότος
δεν έχει κόσμο έχει πιο γήινους κανόνες
δεν έχει κύπελλα εδώ οι στιγμές είναι σαν αιώνες
δεν είν’ παρκέ είναι τσιμέντο άλλος κρότος
δεν έχει κόσμο έχει πιο γήινους κανόνες
δεν έχει κύπελλα εδώ οι στιγμές είναι σαν αιώνες
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν μπουμε στο ματς οπως πρεπει κι οχι οπως στα περισσοτερα πρωτα 10λεπτα εχουμε παικτες με παραστασεις να κοντραρουν...ειναι και θεμα μπασκετικου εγωισμου...Οι προηγουμενοι παικτες των αλλων ετων ηταν να γραφει 40 ποντους...ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΦΕΤΟΣ....Εγω πιστευω οτι θα ειμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ τουλαχιστον...Μη συγχεετε το ενα ματς με το αλλο....Αλλα ολα στο ΠΑΡΚΕ....
1
1

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Δεν είμαι καθόλου αισιοδοξος για το σημερινο, κυρίως λόγω της εμφάνισης στη Τουρκία.
Ο μόνος τρόπος να νικήσουμε είναι να βγουν μπροστά παίκτες που ως τωρα είναι μέτριοι προς κακοί, και να γίνει κάνα θαύμα με περιορισμό του Ταβαρες, που πρέπει να βοηθησουν και οι άλλοι εκτός του Λεσορ.
Σίγουρα ο κόσμος θα δώσει μία ώθηση, αλλά δε ξέρω αν αρκεί για να κοντράρεις αυτή τη Ρεαλ.
Ο μόνος τρόπος να νικήσουμε είναι να βγουν μπροστά παίκτες που ως τωρα είναι μέτριοι προς κακοί, και να γίνει κάνα θαύμα με περιορισμό του Ταβαρες, που πρέπει να βοηθησουν και οι άλλοι εκτός του Λεσορ.
Σίγουρα ο κόσμος θα δώσει μία ώθηση, αλλά δε ξέρω αν αρκεί για να κοντράρεις αυτή τη Ρεαλ.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι ετσι η φυση της Ευρωλιγκας, που την μια χανεις απο μια ομαδα Eurocup και μετα απο δυο μερες εκει που λες οτι παιζω με την μακραν καλυτερη ομαδα της Ευρωπης φετος και οτι θα χασω με 20 χαλαρα, ξαφνικα παιζω παρα πολυ καλα (ασχετα αν θα κερδισω ή οχι). Ειναι το κινητρο?, Ειναι η προσοχη και η συγκεντρωση που εχεις δειξει πριν και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου? Ειναι η υποτιμηση που σου δειχνει ο αντιπαλος γιατι λεει σε εχω ευκολα? Ή μηπως ειναι η εδρα?
Ολα αυτα μαζι με κανουν να πιστευω οτι σημερα θα παιξουμε πολυ καλα και θα κοντραρουμε στα ισα την Ρεαλ, χωρις να λεω οτι θα κερδισουμε ή θα χασουμε. 30-70 υπερ της Ρεαλ θεωρω οτι ειναι, αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ματς ουτε θα ξεφυγει ουτε θα το παρατησουμε ουτε θα χασουμε με 20 ποντους.
Σημερα θα ειμαστε εκει και θα το παλεψουμε μεχρι τελους (τωρα που ειναι και της μοδας). Φτανει μονο αυτο? Οχι θα ελεγα αφου εχασες τσαμπα απο Παρτιζαν και απο Εφες, αλλα εχουμε μια ευκαιρια να ρεφαρουμε αποψε με μια μεγαλη νικη.
ΥΓ Πρεπει να ανοιξει το rotation σημερα ο Αταμαν, αλλιως με low energy ειναι αδυνατον να κερδισεις αυτην την Ρεαλ.
ΥΓ1 Θελει πολυ πιεση στα γκαρντ της, γιατι αν βαζουν την μπαλα ευκολα μεσα εχουμε τελειωσει.
ΥΓ2 Πρεπει να παρει προσπαθειες ο Γκριγκονις, να ανοιξει την αμυνα της Ρεαλ με το καλο του σουτ και να παρει καποιες καλες προσπαθειες δημιουργικες, ωστε να μην της αφηνουμε ολες σε Σλουκα.
ΥΓ3 Αναμενω καλο ματς απο Βιλντζα. Σημερα θα παρει πολυ χρονο συμμετοχης.
Ολα αυτα μαζι με κανουν να πιστευω οτι σημερα θα παιξουμε πολυ καλα και θα κοντραρουμε στα ισα την Ρεαλ, χωρις να λεω οτι θα κερδισουμε ή θα χασουμε. 30-70 υπερ της Ρεαλ θεωρω οτι ειναι, αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ματς ουτε θα ξεφυγει ουτε θα το παρατησουμε ουτε θα χασουμε με 20 ποντους.
Σημερα θα ειμαστε εκει και θα το παλεψουμε μεχρι τελους (τωρα που ειναι και της μοδας). Φτανει μονο αυτο? Οχι θα ελεγα αφου εχασες τσαμπα απο Παρτιζαν και απο Εφες, αλλα εχουμε μια ευκαιρια να ρεφαρουμε αποψε με μια μεγαλη νικη.
ΥΓ Πρεπει να ανοιξει το rotation σημερα ο Αταμαν, αλλιως με low energy ειναι αδυνατον να κερδισεις αυτην την Ρεαλ.
ΥΓ1 Θελει πολυ πιεση στα γκαρντ της, γιατι αν βαζουν την μπαλα ευκολα μεσα εχουμε τελειωσει.
ΥΓ2 Πρεπει να παρει προσπαθειες ο Γκριγκονις, να ανοιξει την αμυνα της Ρεαλ με το καλο του σουτ και να παρει καποιες καλες προσπαθειες δημιουργικες, ωστε να μην της αφηνουμε ολες σε Σλουκα.
ΥΓ3 Αναμενω καλο ματς απο Βιλντζα. Σημερα θα παρει πολυ χρονο συμμετοχης.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tα δεδομενα ως τωρα ειναι για νικη της ανετη νικη της Ρεαλ με 15+ ποντους.
Τωρα αν ως δια μαγειας παρουσιαστουμε κυριαρχικοι,παλευουμε για καθε μπαλα,παιζουμε αμυνα,δεν χανουμε τα ριμπαουντ και εχουμε πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας,βαλε και την καυτη ατμοσφαιρα στα οακα ,ολα γινονται. Εγω ειμαι εντελως απαισιοδοξος.Η φροντ λαιν της Ρεαλ, κοντρα στην δικη μας, ειναι χριστιανοι vs λιονταρια.
Τωρα αν ως δια μαγειας παρουσιαστουμε κυριαρχικοι,παλευουμε για καθε μπαλα,παιζουμε αμυνα,δεν χανουμε τα ριμπαουντ και εχουμε πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας,βαλε και την καυτη ατμοσφαιρα στα οακα ,ολα γινονται. Εγω ειμαι εντελως απαισιοδοξος.Η φροντ λαιν της Ρεαλ, κοντρα στην δικη μας, ειναι χριστιανοι vs λιονταρια.
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η Ρεάλ διανύει περίοδο ντεφορμαρισματος, απλά χάσαμε λόγω αστοχίας. Ο σοβαρός ΠΑΟ τους έχει εντός έδρας. Όσο για την πρόβλεψη, νίκη ΠΑΟ και παραλήρημα για τρομερή εμφάνιση Μητογλου-Ναν. Οι μαδριλενικες φανέλες θα σκιστούν σφόδρα λόγω του πράσινου τυφώνα!! Υπάρχει τεράστιο κίνητρο στον ΠΑΟ να πληγώσει το γόητρο του Ολυμπιακού κατακτώντας μια τεράστια και κομβική νίκη εναντίον της Ρεάλ. Άσσος
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!