Οι Αφοι δεν ειναι καθολου ικανοί διοικουντες για το μεγεθος του Ολυμπιακου.
1. Σε δυο δεκαετιες εχουν χασει τοσους εγχωριους τιτλους.
2.Δεν μπορεσαν να λυσουν εξωαγωνιστικα προβληματα ειχαν.
Τους πηρε σχεδον δυο δεκαετιες για να καταφερουν να αλλαξουν εναν Προεδρο.
Δουλεια τους ειναι να στηριζουν και να λυνουν τα εμποδια που υπαρχουν στον δρομο τους.
3.Δεν ειναι ευκαμπτοι. Απο το 2012 και μετα ορισαν εναν υποτιθεμενο δικο τους δρομο και προσπαθουν απο αυτον να παιρνουν Credits.
Τυπου "Δεν κανουμε πληστηριασμους" "Our way" κτλ
4. Δεν διαχειριστηκαν το budget τους σωστα. Ξοδευαν αλογιστα στην αρχη και τωρα που καμια φορα πρεπει να γινει μια μικρη εξαιρεση δεν την κανουν.
Αν το 1. συνεβαινε στο Ποδοσφαιρο. Τι θα γινοταν; Εδω δυο τιτλοι να χαθουν και γινεται χαμος.
Για το 2. Αντι να προσπαθησουν τοτε να λυσουν με αλλους τροπους αυτα τα προβληματα που εβγαιναν στους δημοσιογραφους και γκρινιαζαν.
Απλως εριχναν αλογιστα χρηματα. Και μαλιστα σε μεταγραφες αποτυχημενες βλεπε Childress.
Για το 3. Καλα κανουν να εχουν τον δρομο τους. Θα επρεπε να κανουν εξαιρεσεις.
Τι εννοω;
Οταν οι συγκιριες το επιτρεπουν και εχεις φτιαξει ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ για τους Χ,Υ λογους. Δεν την χαλας την κρατας στο ιδιο level.
Οι χρονιες που επαιξε διαστημικο μπασκετ ο Ολυμπιακς ειναι το 12,13, 22, 23. Το οτι δεν κρατησαν αυτες τις ομαδες ειναι δικη τους ευθυνη.
Μια Συγκριση με την προηγουμενη διοικηση. Τον Σωκρατη τον "Δον Κορλεονε"
Ο Σωκρατης οσο ασχοληθηκε(γιατι μετα απο μερικα χρονια ειχε δωσει βαρος στο Ποδοσφαιρο) εφερε συνεχομενα πρωταθληματα
και συνεχεις διακρισεις.
Η Ιστορια μετα ειναι γνωστη.
Ο Σωκρατης ασχοληθηκε με το ποδοσφαιρο.
"Αναγκασε" ενα απο τα πιο Ποδοσφαιρικα σωματεια στην Ελλαδα... να "μετατραπει" σε Μπασκετικο.
Και ετσι ελλειψει ενος αξιου αντικαταστατη του:
Την θεση του πηραν κατι κληρονομοι που αρχιζαν να παιζουν τον ρολο του προεδρου.
Αποτελεσμα. Ο Παναθηναικος χωρις εναν αξιο αντιπαλο, εχτισε την Αυτοκρατορια του στο Μπασκετ.
Θυμηθειτε οτι για να αντιμετωπιστει στο Ποδοσφαιρο, χρειαστηκε πολυμετοχικοτητα και παλι δεν τα καταφεραν.
Ελλειψει ενος Σωκρατη λοιπον.
Το Post δεν αναφερει τα θετικα που εχουν.
Ενδεικτικα:
-λογω του χαρακτηρα τους προσφερουν ενα οικογενειακο κλιμα εργασιας στους παιχτες.
-Ειναι δικαιοι. Κοιτανε την δουλεια τους.
-Κανουν οτι μπορουν
Απλα αυτο δεν επαρκει συγκριτικα με τις απαιτησεις που υπαρχουν για ενα σωματειο οπως ο Ολυμπιακος.
- ειναι αυτο που λεμε good guys φαινομενικα
-στηριζουν την ομαδα - με τις οποιες ικανοτητες διαθετουν
- ειναι κοντα στην ομαδα
Ο λογος που δεν αναφερω τα θετικα, τα οποια ειναι και αλλα προφανως.
Ειναι επειδη εκ τους απτελεσματος εχουν αποτυχει.
Το Μπασκετ δεν ειναι Ποδοσφαιρο και 500Μ να βαλεις μπορει να μην πας ουτε στους 16 του Europa.
Στο Μπασκετ με 30-40Μ και σωστε διοικητικες αποφασεις Κυριαρχεις. ΕΙΝΑΙ χαοτικη η διαφορα. Ποδοσφαιρου - Μπασκετ
Τρεις-Τεσσερις ταξεις μεγεθους (ητοι 3-4 μηδενικα)
Τα Facts ειναι
-Χαμενοι τιτλοι που στο ποδοσφαιρικο σωματειο θα γινοταν χαμος αν συνεβαινε αυτο.
Επρεπε να ειχαν λυσει τα εμποδια που υπηρχαν στους Εγχωριυος και να ειχαν ξοδεψει λιγο περισσοτερα σε 1-2 ευρολιγκες.
ΟΜΩΣ επειδη τελος του μηνα το ενοικιο θα το πληρωσω εγω και τα μπουζουκια που θα παω θα τα πληρωσω παλι εγω.
Δεν θα κατσω να σκασω με το τι κανουν 20-30 εκατομμυριουχοι - και κατι κληρονομοι που τα διαχειριζονται
Δεν περιμενω αποδοχη του θεματος.
Εδω σε καποια παιδια πηρε ενα εξαμηνο για να δουν αμυδρα το προβλημα με τις φετινες μεταγραφες - χαμηλο budget.
Το μονο που θα ηθελα, αν εχω παραβιασει καποιο κανονα. Ριξτε φαουλ και τεχνικη ποινη

Αυτη ειναι η αποψη μου για τα πραγματα στο Μπασκετ. Την μοιραζομαι μαζι σας για να την μοιραστω καπου.
Πως συζηταμε με τους φιλους τα γκομενικα. Ετσι σε μια μπασκετικη παρεα συζηταω τις σκεψεις μου για το μπασκετ.
Αυτα.