Euroleague Round 14, Olympiacos vs Valencia
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σημαντικές απουσίες για την Valencia. Ελπίζω να μπούμε δυνατά στο ματς και να μην παρασυρθούμε από τις απουσίες τους ή από το γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν θα έχουμε εμείς απουσίες λόγω τραυματισμού (μόνο ο Μήτρου θα λείπει).
Είναι από τις τοπ άμυνες της διοργάνωσης αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν ούτε στο μέγεθος μας απάντηση, ούτε στην κυκλοφορία (λογικά θα παίξει και ο Goss και ο Walkup δεν θα χρειαστεί να αφήσει τα πνευμόνια του στο παρκέ). Την επίθεση τους νομίζω θα να την βραχυκυκλώσουμε. Επιβάλλεται να κερδίσουμε πάντως.
Είναι από τις τοπ άμυνες της διοργάνωσης αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν ούτε στο μέγεθος μας απάντηση, ούτε στην κυκλοφορία (λογικά θα παίξει και ο Goss και ο Walkup δεν θα χρειαστεί να αφήσει τα πνευμόνια του στο παρκέ). Την επίθεση τους νομίζω θα να την βραχυκυκλώσουμε. Επιβάλλεται να κερδίσουμε πάντως.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 34264.htmlkite26 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 15, 2023 9:59 amΕύκολες προβλέψεις:
-Ντεμπουτο Πετρουσεφ
-Επανεμφανιση Γκος
-Νικη Θρύλου
Δύσκολες προβλέψεις:
-20+ πόντοι Πίτερς τώρα και με τις χαρές του
-Ηγετική εμφάνιση Παπανικολάου
-Μικροτραυματισμος Σίκμα αλλά όλα καλα
-Τεχνικη ποινή σε Μπαρτζώκα για μουρμούρα στο διαιτητή
Οι δύσκολες προβλέψεις γίνονται δυσκολότερες !!!
0
Θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη μου για την απουσία Πίτερς. Ναι είναι μια οικογενειακή στιγμή .
Από την άλλη είναι επαγγελματίας του 1.000.000 κι αφήνει την ομάδα σε κρισιμοτατο παιχνίδι, γυμνή στο 4. Παιχνίδι που σε βάθος χρόνου, αν χαθεί , μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό
Κάθε μέρα στον πλανήτη, εκατομμύρια άνθρωποι λόγω δουλειάς χάνουν οικογενειακές στιγμές
Ο Πίτερς θα έπρεπε να λείψει μόνο 3 ώρες. Μήπως κι μαιευτήρας ,αν δεν είναι εκεί ο Πίτερς, θα κάνει χειρότερη δουλειά;
Όλοι μας έχουμε χάσει οικογενειακές στιγμές λόγω δουλειάς
Απαραδεκτος
Από την άλλη είναι επαγγελματίας του 1.000.000 κι αφήνει την ομάδα σε κρισιμοτατο παιχνίδι, γυμνή στο 4. Παιχνίδι που σε βάθος χρόνου, αν χαθεί , μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό
Κάθε μέρα στον πλανήτη, εκατομμύρια άνθρωποι λόγω δουλειάς χάνουν οικογενειακές στιγμές
Ο Πίτερς θα έπρεπε να λείψει μόνο 3 ώρες. Μήπως κι μαιευτήρας ,αν δεν είναι εκεί ο Πίτερς, θα κάνει χειρότερη δουλειά;
Απαραδεκτος
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω μόνο να είναι καλά το παιδί και η γυναίκα του γιατί έλειψε και χτες, έλειψε και το σκ.
Κατά τα άλλα την έχουμε ξανά κάνει την κουβέντα αυτή, εγώ προσωπικά προτιμώ να είναι στην γέννηση του παιδιού του από το να πάει στην δουλειά του και αυτό θα ίσχυε για κάθε άνθρωπο οπότε δεν μπορώ να κάνω εξαίρεση στον Πίτερς επειδή έχει υψηλές απολαβές ή είναι της ομάδας μου.
Κατά τα άλλα την έχουμε ξανά κάνει την κουβέντα αυτή, εγώ προσωπικά προτιμώ να είναι στην γέννηση του παιδιού του από το να πάει στην δουλειά του και αυτό θα ίσχυε για κάθε άνθρωπο οπότε δεν μπορώ να κάνω εξαίρεση στον Πίτερς επειδή έχει υψηλές απολαβές ή είναι της ομάδας μου.
3
3

- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαλάλι του, και να έπαιζε πόσο συγκεντρωμένος να ήταν; Θα κερδίσουμε και χωρίς αυτόν, έχουμε τον δεύτερο καλύτερο ριμπάουντερ ανά χρόνο συμμετοχής της διοργάνωσης, έχουμε Πετρουσεφ έχουμε εναλλακτικές και πιστεύω πως ο Πετρουσεφ έχει τις παραστάσεις και την τακτική αντίληψη να βοηθήσει για κάποιο διάστημα.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Προσωπικα δεν την φοβαμαι την βαλενθια ,ειδικα χωρις οτζελεγιε..το οτι δεν θα παιξει ο πιτερς ισως ειναι και καλυτερο..μπορει να μπουμε πιο δυνατα στο ματς,θα δουμε σιγουρα πετρουσεφ αλλα θα ξεκουραστει και ο πιτερς που εχει ρεψει. Στα κακα μονο οτι θα δουμε αρκετο σικμα και δεν θα ξερουμε αν χαλασε η τβ η αυτος παει τοσο αργα
Μπραζντεικις 4/4 μην ξεχνιομαστε

Μπραζντεικις 4/4 μην ξεχνιομαστε

1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην το λες για τον Σίκμα, είναι δύσκολη εξίσωση η άμυνα της Βαλένθια...shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 15, 2023 8:56 pmΠροσωπικα δεν την φοβαμαι την βαλενθια ,ειδικα χωρις οτζελεγιε..το οτι δεν θα παιξει ο πιτερς ισως ειναι και καλυτερο..μπορει να μπουμε πιο δυνατα στο ματς,θα δουμε σιγουρα πετρουσεφ αλλα θα ξεκουραστει και ο πιτερς που εχει ρεψει. Στα κακα μονο οτι θα δουμε αρκετο σικμα και δεν θα ξερουμε αν χαλασε η τβ η αυτος παει τοσο αργα![]()
Μπραζντεικις 4/4 μην ξεχνιομαστε![]()
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ προσωπικά προτιμώ να μην παίξει και να λέει παντού ότι ο Ολυμπιακός τον άφησε να είναι στην γέννηση του παιδιού παρά να λέει το αντίθετο και να παίζει σημερα με το μυαλό του αλλού γί' αλλού. Αν δηλαδή σήμερα με όλες τις απουσίες της βαλένθια, χάσουμε δεν θα με προβληματίσει η απουσία του Πίτερς αλλά η παρουσία όλων των άλλων. Επιπλέον τι λογική ειναι αυτή, αφού καθομάστε στη δουλεία και αφήνουμε την οικογενεία κάποιοι από μας και καποιοι μπορούν να είναι με την δική να την πληρώσουν όλοι; Τι κάνουμε μετά, να του κοψουμε καμμια 30cm απο τα πόδια επείδη είναι ψηλότερος από τον μέσο όρο γιατί είναι άδικο για εμάς τους 1,70;Dedalos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 15, 2023 7:55 pmΘα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη μου για την απουσία Πίτερς. Ναι είναι μια οικογενειακή στιγμή .
Απαραδεκτος
3
3