τον δεδαλο δεν τον φτανει αλλα μια γρήγορη ματια στα ποστ του καταλαβαινεις τι γινεταιτουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Δεκ 15, 2023 7:26 pmκαι εγω θυμομουν οτι ειχε γραψει οτι αν μεινει ο γκριγκονις θα σταματησει να βλεπει την ομαδα αλλα δεν ημουν σιγουρος 100% οτι το ειχε γραψει ο φιςxomitsious έγραψε: ↑Παρ Δεκ 15, 2023 5:08 pm
Απλά τρολαρει ο φυς. Πρώτος απ'όλους τον έβριζε και έλεγε ότι θα σταματήσει να ασχολείται με το μπάσκετ αν ο Γκριγκονις ήταν και φέτος στην ομάδα.
Τεσταρει τη μνήμη μας. Τουλάχιστον έτσι παραδέχεται ότι είχε άδικο (χωρίς να χρειαστεί να εκτεθεί πολύ).
Ουψι Νταίηζη που λεν και στο χωριόμ.
Αν μείνει ο Γκριγκονις και βαφτίσουν το κρέας ψάρι για άλλη μια φορά, απλά θα ξέρω το ταβάνι της ομάδας πριν ξεκινήσει η χρόνια, και δεν θα χρειαστεί να παρακολουθήσω άλλη μια χρόνια με παταγώδη αποτυχία. Γκαι-Σλούκας-Γκριγκονις πρέπει να είναι η πιο σοφτ τριάδα που έχει υπάρξει ποτέ. Οι σοφτ παίχτες πρέπει να είναι λιγότεροι απο τους σκληρούς για να καλυφθεί η σοφτιλα τους.
Τον Γκριγκονις δεν τον θέλω στην ομάδα, τώρα αν τον θέλει ο Αταμαν, πάω πάσο.
Πέρυσι έλεγα ότι ο Γκριγκονις μαζί με τον Ντορσει είναι οι δυο καλύτεροι σουτέρ,