Euroleague Round 15 : Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 18, 2023 3:32 pm

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 21:30

15η στροφή της φετινής κανονικής περιόδου με μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στο πρώτο από τα δύο ματς της διαβολοβδομάδας. Οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στην Μπολόνια κόντρα στην ευχάριστη (μάλλον) έκπληξη της διοργάνωσης, αφού η Virtus αυτή την στιγμή φιγουράρει στην δεύτερη θέση μαζί με την Barcelona με ρεκόρ 10-4.
Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με στόχο την νίκη λοιπόν ώστε να "ρεφάρει" την εντός έδρας ήττα από την Valencia, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Γ. Μπαρτζώκα έκαναν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους τα τελευταία 2-3 χρόνια σκοράροντας μόλις 56 πόντους. Ένα αποτέλεσμα που τους έριξε στην 10η θέση, οπότε η νίκη είναι ίσως απαραίτητη εδώ πέρα. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν αφού αναμένεται να επιστρέψει ο Peters ο οποίος δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή προκειμένου να είναι δίπλα στην γυναίκα του που γέννησε, ενώ λογικά αναμένεται να δούμε και τον Petrusev για αρκετή ώρα, ο οποίος στο ντεμπούτο του πέρασε μάλλον απαρατήρητος.
Η Virtus φέτος όπως είπαμε προς το παρόν φαίνεται να ξεπερνάει τις προσδοκίες και έχει αναθεωρήσει τους στόχους της προς τα πάνω. Ξεχωρίζει ο Toko Shengelia ο οποίος διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και αν η ομάδα του συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να είναι ανάμεσα και στα γερά φαβορί για το βραβείο του MVP. Ενώ δεύτερη νιότη διανύει και ο Belinelli στα 37 του, ο οποίος είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ των Ιταλών με 45.7% στο τρίποντο σε περίπου 6 προσπάθειες ανά αγώνα. Γενικά είναι μια ομάδα με εκτενές rotation, αφού πέρα του Shengelia κανείς άλλος δεν έχει πάνω από 24 λεπτά χρόνο συμμετοχής κατά Μ.Ο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 18, 2023 3:56 pm

Φοβερο το πως η βιρτους εχει 10-4,θα μου κανει εντυπωση αν τερματισει στην 6δα..Ο πιτερς θα χει θεμα με την δυναμη του τοκο,θα χρειαστει και ο πετρουσεφ μιας και τον σικμα θα τον γλεντανε ολοι στην αμυνα.

Αν δεν βγαλουμε αντιδραση να κανουμε μια μεγαλη νικη θα πρεπει να χουμε στοχο τα πλει ιν και να κανουμε τον σταυρο μας μην πεσουμε στην ρεαλ.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Δεκ 18, 2023 3:57 pm

Δεν αισιοδοξω καθόλου κόντρα στην φετινή Μπολόνια που είναι ομαδάρα ενώ εμείς είμαστε ο ορισμός του περσινά ξινά σταφύλια

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 575
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Δεκ 18, 2023 4:49 pm

Κι εγώ με τη σειρά μου να πω πως το βλέπω "πολλά με λίγα" το αυριανό. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Virtus, με ποιοτικότατο (αν και λίγο γηρασμένο roster). Ελπίζω η αισχρή εμφάνιση της Παρασκευής να χει ταρακουνήσει λίγο παίκτες και προπονητικό team, ώστε να μαστε ανταγωνιστικοί. Αμυντικά πιστεύω θα τους περιορίσουμε, επιθετικά όμως πάλι σε ρηχά νερά μας βλέπω (γενικότερα δεν μας βλέπω μέσα στη σεζόν ικανούς να παράξουμε σκορ με ευκολία). Ξεκάθαρο φαβορί η Virtus κατά την άποψή μου.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Δεκ 18, 2023 5:33 pm

Τέτοιο roller coaster πάντως που είναι ο Ολυμπιακός και η διοργάνωση γενικότερα, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αύριο κερδίζαμε και την Παρασκευή χάναμε από έναν αρκετά πιο βατό αντίπαλο θεωρητικά.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Δεκ 18, 2023 6:47 pm

Νομίζω μετά το τελευταίο ξεβράκωμα από τη Βαλενθια μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Κανένας δε μας φοβάται πλέον ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες του οσφπ φαίνεται να έχουν καταλάβει ότι φέτος έχουμε χαμηλό ταβάνι. Πολλά με λίγα το βλέπω και εγώ αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν έγινε κάτι. Μια κακή χρόνια όλοι δικαιούνται. Ας εντάξουμε σιγά σιγά τους καινούριους και βλέπουμε εν καιρω πόσοι απ αυτούς θα μπορούσαν να βοηθήσουν και του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Δευ Δεκ 18, 2023 6:51 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ikites-toy
Μπάνκι: «Ο Ολυμπιακός είναι από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου»

Εχει καταντησει βαρετο...
Ολοι αυτα λενε πριν αντιμετοπισουν τον Ολυμπιακο. Κι ολοι κερδιζουν μετα... :drunk:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Δεκ 18, 2023 7:17 pm

Αιρετική η άποψη μου, αλλά προβλέπω νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολη. :cool:

Επειδή πιστεύω στην ομάδα έτσι και αλλιώς και θεωρώ ότι παίζει αρκετά χειρότερα από αυτό που μπορεί, πιστεύω ότι θα αντιδράσουν και θα παίξουν καλά. :boxing:

Η άμυνα της Βιρτους δεν τρομάζει, αν μπουν συγκεντρωμένα και πάρουν με αυτοπεποίθηση τα πρώτα σουτ, θα έχουμε πλεονέκτημα για την νίκη. :shot:
Αν πάλι δεν μπουν τα ελεύθερα σουτ :mutombo: και πάμε το πολύ στους 70π... σε βάθος χρόνου θα βρει ένα πεντάλεπτο να μας κάνει ζημιά στην άμυνα και θα το πάρει το ματς και θα γράφετε "έναν Ίφι να χαμε και εμείς", με Σικμακική ακρίβεια τώρα λέμε. :roll:

Πρέπει: Οι Φαλ/Μιλου να κοιτάξουν πρώτα το καλάθι :fire: και αφού βάλουν 1/2 και έρθουν οι βοήθειες πιο δυνατά να κοιτάξουν την πάσα.
Όταν έρθει η πάσα, πρέπει οι Παπ/Γουόκαπ να είναι σαν έτοιμοι από καιρό και να σουταρουν αμέσως, να το βάλουν το ρημάδι. :Amen:

Αν η πάσα καταφέρει να βρει Κανααν/Πίτερς ακόμη καλύτερα.
:wave:

Επόμενο καρέ, αρχίζουν τα κοψίματα προς τα μέσα. Εκεί πια έχεις ολοκληρωμένο το τρίγωνο της νίκης και καλπάζεις με Μακκισικ in the pain(the town red) . crown.gif

Η Βιρτους είναι καλύτερη από την Βαλένθια, αλλά η Βαλένθια είναι αρκετά πιο δύσκολη άμυνα για μια επίθεση που προσπαθεί ακόμα να το βρει. :obey: Από αυτήν την άποψη, αν το ότι πέσαμε σε τοίχο :hammer: με την δύσκολη Βαλένθια φέρει αντίδραση και καλύτερη απόδοση, ίσως τους βγει πιο εύκολα και από ότι περίμεναν και οι ίδιοι και με ψυχραιμία chillpill.gif κρατήσουν την όποια διαφορά όταν θα βρεθούν οι εκτός ρυθμού παίχτες στο παρκέ. :drunk:

Δεύτερη πρόβλεψη, ο Σίκμα θα παίξει εξαιρετικά απέναντι στον Σενγκελια :mrgreen:

Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; :imnewhere:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 18, 2023 7:46 pm

AlexD έγραψε:

Πρέπει: Οι Φαλ/Μιλου να κοιτάξουν πρώτα το καλάθι :fire: και αφού βάλουν 1/2 και έρθουν οι βοήθειες πιο δυνατά να κοιτάξουν την πάσα.

Επόμενο καρέ, αρχίζουν τα κοψίματα προς τα μέσα. Εκεί πια έχεις ολοκληρωμένο το τρίγωνο της νίκης και καλπάζεις με Μακκισικ in the pain(the town red) . crown.gif

Δεύτερη πρόβλεψη, ο Σίκμα θα παίξει εξαιρετικά απέναντι στον Σενγκελια :mrgreen:

Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; :imnewhere:
Βλεπω αυτες οι προβλεψεις να χουν την ιδια τυχη με την δικια μου στο προηγουμενο με το μπραζ 4/4.. :D

ο φαλ παιζει ακομα και στην προπονηση που τους βαζουν να ριχνουν σουτακια κατω απο την μπασκετα να κοιταει να δωσει πασα..

ο σακ με το ζορι πιανει την μπαλα φετος...δυσκολα να εχει τοση διαφορα σε 5 μερες..

Καλα για τον σικμα τι να πουμε..Αν και θεωρητικα θα επρεπε να μπορει να τον αντιμετωπισει ακομα και ο βαρυς τοκο θα τον περναει για πλακα στα ποδια.Ισως αν μονο παει να τον ποσταρει καπως να ανταπεξελθει.Το θεμα ειναι οτι θα κανει χαρες ο αντιπαλος προπονητης μολις δει τον εξυπνο σικμα και θα τον σημαδεψει με ολους τους τροπους..

Παντως και εγω δεν βλεπω τον λογο γιατι τοση απαισιοδοξια λες και παιζουμε με τους λεικερς..Ειδικα οτι θα φαμε πολλα απο την βιρτους δεν μου κολλαει καθολου..Εγω μας δινω ενα μικρο προβαδισμα για την νικη .

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Δευ Δεκ 18, 2023 7:53 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Δεκ 18, 2023 7:46 pm
AlexD έγραψε:

Βλεπω αυτες οι προβλεψεις να χουν την ιδια τυχη με την δικια μου στο προηγουμενο με το μπραζ 4/4.. :D

Εντάξει και εσύ δεν έπεσες τόοοόσο έξω. Τα πήρε τα σουτ, απλά δεν τα έβαλε :mrgreen:

1
1 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Δευ Δεκ 18, 2023 10:33 pm

δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αύριο από νίκη..χρωστάνε μία πολύ καλή εμφάνιση για να γυρίσει ο διακόπτης..ο iggy θα ανέβει σίγουρα..καλώς πήρε τα ελεύθερα προχθές..πρέπει να τα βάλει, να βρει ψυχολογία και να ξεμπουκώσει..είναι καλός παίκτης και έχει το πακέτο..επίσης είναι ευκαιρία για ένα καλό παιχνίδι της γραμμής ψηλών…πλασματική η εικόνα (και η θέση) της βίρτους, ενώ κλειδί θα είναι το κόψιμο της δημιουργίας του λούντμπεργκ…από τις λίγες ομάδες φέτος που δε ζηλεύω κανέναν παίκτη (άντε λίγο τον Δανιήλ αλλά και αυτός παραμεγάλωσε)

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Δευ Δεκ 18, 2023 11:42 pm

Εγώ αυτό που θέλω αύριο πέρα από την νίκη είναι επιτέλους να βγουν νέοι παίκτες μπροστά και να κάνουν καλό παιχνίδι. Όχι άλλο μόνο η 1η 5αδα και οι υπόλοιποι χαρταετό. Οπωσδήποτε ειδικά Γκος,Πετρουσεφ να μπουν στην εξίσωση με 3ποντα. Με 2 παίκτες μόνο να απειλούν δεν γίνεται δουλειά.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τρί Δεκ 19, 2023 12:38 am

prime7 έγραψε:
Δευ Δεκ 18, 2023 11:42 pm
Εγώ αυτό που θέλω αύριο πέρα από την νίκη είναι επιτέλους να βγουν νέοι παίκτες μπροστά και να κάνουν καλό παιχνίδι. Όχι άλλο μόνο η 1η 5αδα και οι υπόλοιποι χαρταετό. Οπωσδήποτε ειδικά Γκος,Πετρουσεφ να μπουν στην εξίσωση με 3ποντα. Με 2 παίκτες μόνο να απειλούν δεν γίνεται δουλειά.
Ο Γκος γενικά είναι βαρόμετρο και να κάνει καλή εμφάνιση ένας εκ των Μακκισικ/Μπραζντέικις/Λαρε. Για τον Πετρούσεφ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για το αυριανό αλλά μακάρι. Όπως και το να παίξουν καλά ΚΑΙ ο Φαλ ΚΑΙ ο Μιλου, να έχουμε 40' πύργο χωρίς να κουραστεί ένας από τους δύο πολύ, να μοιραστεί επιτέλους σωστά.

Με καλούς Γουόκαπ/Γκος και Μιλου/Φαλ, εύστοχους Πίτερς/Κανααν και έναν ακόμα μαζί με Παπ, θα είναι άλλη ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1296
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Δεκ 19, 2023 9:37 am

Καλημέρα, πάμε προβλέψεις.

Εύκολες:
- Ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει, δείχνοντας ότι έπιασαν τόπο οι φωνές που δεδομένα έπεσαν εντός αποδυτηρίων.
-Νικη με 7 ποντους διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού.

Δύσκολες:
-Ο Πετρουσεφ θα βοηθήσει περισσότερο, με 6 πόντους.
-DNP Σίκμα και ενεργοποίηση με θετικό Λούντζη
-Τεχνική ποινή σε Μπαρτζώκα λόγω διαμαρτυρίας
-Φοβερός και ορεξατος Πίτερς με 24 πόντους και 3/4 τρίποντα.
-Αλλαγή εικόνας απο Μπραζ και Μακίσικ, κλείνοντας πολλά στόματα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 19, 2023 12:21 pm

Σήμερα θα φανεί τι πρέπει να περιμένουμε φέτος από την ομάδα.. Ματς που πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Ο Πίτερς επιστρέφει, ο Πετρουσέφ πήρε και άλλες προπονήσεις και η ομάδα λογικά θα ψάξει το διπλό για να ισορροπήσει την ήττα από Βαλένθια! Αν το πάρουμε είμαστε καλά ενώ αν χάσουμε και μάλιστα εύκολα θα υπάρξει πολλή γκρίνια και εσωστρέφεια.. Περιμένω καλή άμυνα και μεγάλα σουτ για σήμερα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”