Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μου, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, με πολύ σημαντικό διπλό μέσα στο Μεσολόγγι (και με καλή σχετικά διαφορά), κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 8 νίκες - 7 ήττες. Εάν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Μίλωνα, η μοναδική εντός έδρας ήττα που στοίχισε ήταν με Έσπερο στο Σαλούν στην αρχή του πρωταθλήματος (την ρεφαρε βέβαια με το διπλό στην Ελευθερούπολη).
Πρωταγωνιστής σήμερα ο Κυριλής (20 πόντοι) που εάν και νέος στην Α2, έδειξε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του, καθώς έδωσε ανάσες σε Καρακώστα και Κοη. Θετικοί και οι Ματσάγγος και Γκρίφιν (19 και 14 πόντοι).
Ωστόσο, δεν θα πρέπει αυτή η νίκη να καλύψει κάποια θέματα κάτω από το χαλί... Και αναφέρομαι στην καθυστέρηση απόκτησης ψηλού (θέση 4-5) καθώς έχει περάσει παραπάνω από ένας μήνας και ακόμα τίποτα... Ελπίζω μέσα στις γιορτές να υπάρξουν νεώτερα, και να αποκτηθεί παίκτης (δεν ξέρω εάν θα είναι Έλληνας ή ξένος).
Επίσης, προσωπικά με προβληματίζει η σχεδόν ανύπαρκτη τροφοδοσία των ψηλών της ομάδας... Έχεις έναν έμπειρο παίκτη στη θέση 5, όπως τον Τζουγκαρακη που θα ήθελαν πολλές ομάδες της κατηγορίας, και ζήτημα να παίρνει 3-4 προσπάθειες σε κάθε αγώνα και με χρόνο συμμετοχής που σπανίως ξεπερνά τα 20 λεπτά (μόνο σε ένα ματς με Πανερυθραϊκό έπαιξε 23 λεπτά). Με Μίλωνα που θα μπορούσε να κοντραρει τα βαριά κορμιά του (Μελισσαρατος και Σκορδίλης), έπαιξε μόνο 12-13 λεπτά, με αποτέλεσμα να κάνουν πάρτι οι ψηλοί του Μίλωνα.
Ο Γαργαλης είναι 4 και πάλι εντός του ζωγραφιστού, οι προσπάθειες που παίρνει είναι πολύ λίγες (τον σώνει το γεγονός ότι έχει το τρίποντο και παίρνει προσπάθειες).
Σίγουρα η φιλοσοφία του Καρακώστα είναι να στηριχθεί στην περιφέρεια, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν και συστήματα να περνάει η μπάλα κάτω από την ρακέτα...Και τα λέω τώρα, που η ομάδα κέρδισε...Θέλω να ελπιζω οτι θα το επανεξετάσουν το θέμα...
Επομένος αγώνας, με Αίαντα εκτός, όπου είναι αρκετά ανεβασμένος και που είναι κομβικό ματς για τον Παπάγο.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία.