Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Δεν έχεις άδικο θεωρώ σε μερικούς παίκτες είναι περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 31, 2023 7:17 pmΕπαγγελματίες παίκτες που έχουν καταφέρει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να χρυσοπληρώνονται από αυτό, αλλά που δεν μπορούν να βάλουν τις βολές. Έχει καταντήσει γελοίο, εμένα να μου δώσεις μια μπάλα και να μου πεις να εκτελέσω 10 βολές, τις 5 πιστεύω ότι θα τις βάλω.![]()
Όποιος έχει παίξει μπασκετ ξέρει, αν χάσεις τη πρώτη μετά μπορεί να κάνεις σερί χαμένων.
Στα του ματς εξαιρετικός και με ορεξη ο Βιλντοζα.
Θετικο πως ξεκουρασε παίκτες.
Γενικά σε καλό φεγγάρι η ομάδα, ελπίζω τουλάχιστον 1/2 στη διαβολοβδομαδα που έρχεται αν και μπορούμε το απόλυτο.
1
1

-
- Reactions: 2701
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι. Επαγγελματίες είναι, δεν πρέπει να επηρεάζονται από ένα κακό ξεκίνημα στις βολές. Γενικά πάντως η εικόνα μας ήταν καλή, με καλό ποσοστό σε δίποντα και τρίποντα, πολλές ασίστ, και μοιρασμένο χρόνο συμμετοχής. Ξεκουράστηκαν και κάποιοι παίκτες, ώστε να είναι έτοιμοι για τους αγώνες που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα.nikosvip έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 31, 2023 9:20 pmΔεν έχεις άδικο θεωρώ σε μερικούς παίκτες είναι περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 31, 2023 7:17 pmΕπαγγελματίες παίκτες που έχουν καταφέρει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να χρυσοπληρώνονται από αυτό, αλλά που δεν μπορούν να βάλουν τις βολές. Έχει καταντήσει γελοίο, εμένα να μου δώσεις μια μπάλα και να μου πεις να εκτελέσω 10 βολές, τις 5 πιστεύω ότι θα τις βάλω.![]()
Όποιος έχει παίξει μπασκετ ξέρει, αν χάσεις τη πρώτη μετά μπορεί να κάνεις σερί χαμένων.
Στα του ματς εξαιρετικός και με ορεξη ο Βιλντοζα.
Θετικο πως ξεκουρασε παίκτες.
Γενικά σε καλό φεγγάρι η ομάδα, ελπίζω τουλάχιστον 1/2 στη διαβολοβδομαδα που έρχεται αν και μπορούμε το απόλυτο.
1
1

-
- Reactions: 1
- Προειδοποιήσεις:
0