Είμαστε μια χαρά με τα Ελληνικά διαβατήρια, γιατί να μπλέξουμε διώχνοντας παίκτες?
Ο Αταμαν θέλει ρόστερ με 15 παίκτες. Ε, ο τρίτος σε κάθε θέση λογικό να είναι Έλληνας και λογικό να παίζει λίγο.
Επίσης, φέτος ήταν ιδιαίτερη κατάσταση καθώς έπρεπε να δέσουν πρώτα οι βασικοί, και μετά, σιγά σιγά να ενταχθούν οι αναπληρωματικοί.
Του χρόνου που η ομάδα θα είναι πιο δεμένη θεωρώ πιθανότερο να βρουν περισσότερο χρόνο στην Α1 και παίκτες όπως ο Ματζουκας και ο Μωραιτης.
Και οι δύο νομίζω έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2025. Εγώ δε θα τους αποδέσμευα εκτός αν οι ίδιοι οι παίκτες το ζητούσαν.
Οι καλοί Έλληνες μειώνονται διαρκώς. Αν αφήσεις το Ματζουκα ελεύθερο και πάει στον Ολυμπιακό ούτε να τον πάρεις θα μπορείς και θα αντιστραφεί η τωρινή κατάσταση, η οποία έχει τον Ολυμπιακό με Έλληνες που δεν μπορούν να παίξουν ούτε δεκάλεπτο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ε, τόσο ο Μωραιτης όσο και ο Ματζουκας μπορούν.
Χθες είδαμε τον Αντετοκούμπο να δείχνει για πρώτη φορά ικανός παίκτης Ευρωλίγκας ενώ ξεκίνησε τρίτο πενταρι. Του Τανουλη ποιος ξέρει πόσο θα του πάρει.
Αν φύγει ο Γκάι, ο Μωραιτης μπορεί να είναι ο επόμενος που θα κάνει το βήμα μπροστά. Όσο για το Λουτζη, χωρίς να έχω άποψη για τον παίχτη, νομίζω έχει πάρει κάποιες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και δε φαίνεται να τις αξιοποιησε. Δε βρίσκω το λόγο να μπλέξεις με λύσεις συμβολαίων δικών μας παικτών για τέτοιους παίκτες.