Euroleague Round 17 : Panathinaikos - Red Star
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ. Και έλεγαν πολλά το ένα μυρριο!!! Και τελικά έφυγε…HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 10:49 pmBoloboy > Milutinov φίλε μου για μένα και άσε τους πολλούς να προτιμούν τον Σέρβο
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλος παιχτης ο Μπολο για συγκεκριμενα πραματα.......στο μπασκετ Μπαρτζωκα ειχε φτασει Μαης κι ακομα ηταν σα ζαλισμενο κοτοπουλο........για μπασκετ Σφαιρο με μονη επιθεση συνεχομενα pnr μια χαρα ειναι......δεν εχει και πολλα να αφομιωσει......αν σας ελεγαν εσας να διαλεξετε μεταξυ των 2 ας παιρνατε Μπολο κι αφηστε εμας τους καψερους με Μιλου......Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 10:55 pmΣυμφωνώ. Και έλεγαν πολλά το ένα μυρριο!!! Και τελικά έφυγε…HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 10:49 pm
Boloboy > Milutinov φίλε μου για μένα και άσε τους πολλούς να προτιμούν τον Σέρβο
ΥΓ ανετο ματσακι +15 ποντων=2 σελιδες στο φορουμ......στις ηττες ολοι παροντες.
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαλαροί έως και υποτονικοί ήμασταν. Κερδίσαμε με την άμυνα πάντως, πράγμα καθόλου κακό μιας και θα υπάρξουν κι άλλες κακές μέρες στην επίθεση - δεν είδα στατιστικά αλλά τα τούβλα πήγαν σύννεφο.
Ωραίος ο Αντετο, τα δίνει όλα το παλικάρι, επάξια κερδίζει χρόνο
Το ανησυχητικό είναι που Βιλντοζα Μπαλτσε και λιγότερο ο Χουαντσο δεν δείχνουν σημάδια προσαρμογής και βελτίωσης. Ειδικά ο πρώτος φαίνεται άνευρος μπλαζέ και ψιλοαδιάφορος. Ο Μπαλτσε έγινε ήδη τριτη επιλογή σέντερ . Ο Ισπανός υποβιβάστηκε σε ρολίστα πολυτελείας - δε νομίζω να τον πήραμε για τέτοιο ρόλο. Ας ελπίσουμε ένας από τους τρεις τουλάχιστον να βγει.
Το ανησυχητικό είναι που Βιλντοζα Μπαλτσε και λιγότερο ο Χουαντσο δεν δείχνουν σημάδια προσαρμογής και βελτίωσης. Ειδικά ο πρώτος φαίνεται άνευρος μπλαζέ και ψιλοαδιάφορος. Ο Μπαλτσε έγινε ήδη τριτη επιλογή σέντερ . Ο Ισπανός υποβιβάστηκε σε ρολίστα πολυτελείας - δε νομίζω να τον πήραμε για τέτοιο ρόλο. Ας ελπίσουμε ένας από τους τρεις τουλάχιστον να βγει.
0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Η υπομονή είναι αρετή !old boy έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 12:09 amΧαλαροί έως και υποτονικοί ήμασταν. Κερδίσαμε με την άμυνα πάντως, πράγμα καθόλου κακό μιας και θα υπάρξουν κι άλλες κακές μέρες στην επίθεση - δεν είδα στατιστικά αλλά τα τούβλα πήγαν σύννεφο.
0
Διαφωνώ για Χουαντσο, παίζει για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, προέρχεται από τραυματισμό και χρειάζεται χρόνο, όμως δίνει μέγεθος στην άμυνα, ριμπάουντ και βλέπει την πάσα. Έχει υψηλό μπασκετικό iq ο Ισπανος. Τα σουτ του χθες ήταν πολύ καλά αλλά τον "έφτυνε" η μπάλα.
Ο Βιλντοζα μέχρι στιγμής να έχει κάνει το πολύ 2 καλά ματς, δε ξέρω τι του συμβαίνει, κάνει εύκολα λάθη και φαίνεται να μην έχει καλή ψυχολογία.
Τουλάχιστον είναι καλός αμυντικός και δίνει ανάσες στη περιφέρεια.
Για Πολωνό δεν εχω να πω κάτι μέχρι και ο ίδιος ο Αταμαν έχει απελπιστεί πλέον.
Έχει καταλάβει κανείς πως χωρίς να πιάσουμε καμια σπουδαία απόδοση κερδίσαμε χαλαρά τον Αστέρα?
Ο Βιλντοζα μέχρι στιγμής να έχει κάνει το πολύ 2 καλά ματς, δε ξέρω τι του συμβαίνει, κάνει εύκολα λάθη και φαίνεται να μην έχει καλή ψυχολογία.
Τουλάχιστον είναι καλός αμυντικός και δίνει ανάσες στη περιφέρεια.
Για Πολωνό δεν εχω να πω κάτι μέχρι και ο ίδιος ο Αταμαν έχει απελπιστεί πλέον.
Έχει καταλάβει κανείς πως χωρίς να πιάσουμε καμια σπουδαία απόδοση κερδίσαμε χαλαρά τον Αστέρα?
1
1

-
- Reactions: 943
- Προειδοποιήσεις:
1
απο την αλλοι κερδισες τον ερ.αστερα χωρις να πιασεις αποδοση (που να επιανες δηλαδη εριξες εικοσαρα και κρατησες τον αντιπαλο στους 65 ποντους στην επιθεση) ...εγω μονο ως θετικο μπορω να το δω αυτο .old boy έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 12:09 amΧαλαροί έως και υποτονικοί ήμασταν. Κερδίσαμε με την άμυνα πάντως, πράγμα καθόλου κακό μιας και θα υπάρξουν κι άλλες κακές μέρες στην επίθεση - δεν είδα στατιστικά αλλά τα τούβλα πήγαν σύννεφο.
0
- tanasen01
- Reactions: 233
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι με την επιστροφή του Χουάντσο η γραμμή των ψηλών μασάει σίδερα. Ο Ισπανός είναι καταλυτικός αμυντικά και τακτικά στην επίθεση. Έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό IQ από τους ψηλούς μας και σε συνδυασμό με την αθλητικότητά του, τα σκριν του, οι αλλαγές στην άμυνα, οι τοποθετήσεις του στα ριμπάουντ όλα εκτελούνται σε ανώτατο επίπεδο, εκτός από το σκοράρισμα που πιστεύω θα έρθει και αυτό. Ακόμα νομίζω παίζει με δεμένα δύο δάκτυλα στο χέρι που σουτάρει.
1
1

- pinkhammerfish
- Reactions: 5
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan Bodiroga
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Partizan
- Προειδοποιήσεις:
0
As Dinos says, people are on their vacation nowassistant77 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 12:07 amΚαλος παιχτης ο Μπολο για συγκεκριμενα πραματα.......στο μπασκετ Μπαρτζωκα ειχε φτασει Μαης κι ακομα ηταν σα ζαλισμενο κοτοπουλο........για μπασκετ Σφαιρο με μονη επιθεση συνεχομενα pnr μια χαρα ειναι......δεν εχει και πολλα να αφομιωσει......αν σας ελεγαν εσας να διαλεξετε μεταξυ των 2 ας παιρνατε Μπολο κι αφηστε εμας τους καψερους με Μιλου......
ΥΓ ανετο ματσακι +15 ποντων=2 σελιδες στο φορουμ......στις ηττες ολοι παροντες.

1
1

-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμπερασματικά, έχουμε κάνει περισσότερα βήματα από αυτά που περίμενα για τέλος Δεκέμβρη, φαίνεται να βρίσκουμε χημεία στην άμυνα και έχουμε μειώσει αρκετά τα λάθη στην επίθεση.
Σίγουρα πρέπει να ενταχθούν Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, ευτυχώς που ανεβαίνει ο Κώστας.
Όταν παίζει ο Χουάντσο η άμυνα σφίγγει !
Καλή χρονιά σε όλους και μακάρι να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο !
Σίγουρα πρέπει να ενταχθούν Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, ευτυχώς που ανεβαίνει ο Κώστας.
Όταν παίζει ο Χουάντσο η άμυνα σφίγγει !
Καλή χρονιά σε όλους και μακάρι να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο !
0