Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Δεκ 29, 2023 3:45 pm

Με την απόκτηση Λονγκ καλύπτουμε ποσοτικά το κενό στον άσσο. Μιας και ο Γκος είναι ευπαθής στους τραυματισμούς. Στο 2 μετά τον κάναν περιμένω να ανέβει ο Μακισικ και να μας δώσει λίγο σκορ. Ξεκάθαρα στο πρόβλημα είναι στο σκορ από την θέση 3. Εκεί αν αντί του Μπραζντεκις που δείχνει να ξέχασε το μπάσκετ είχαμε ένα παίχτη που σκοράρει με όλους τους τρόπους όπως μιχαλιουκ ήμασταν για φάιναλ φορ.

Αλλά ο Μπραζντεκις δεν πρόκειται να φύγει ούτε φέτος ούτε του χρόνου. Έγινε μια επένδυση πάνω με buy out και κλειστό 3ετες.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 29, 2023 4:25 pm

Ο 5ο ψηλός ζήτημα να παίζει 5 λεπτά ο 12ος παίκτης δεν παίζει κανένα ρολο. Η μόδα των μαπ σέντερ έχει περάσει. Το πρόβλημα της ομάδας είναι στην περιφέρεια που έχει μόνο έναν καλό σουτέρ.

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Δεκ 29, 2023 8:02 pm

Αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα θα κριθεί τον επόμενο μήνα που η ομάδα θα ειναι πλήρης κ ολοι που έλειπαν θα έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια πια.Αριθμητικα πια είσαι οκ και με το παραπάνω.Η ομάδα δεν υπογράφει παίκτες για ενα χρόνο και προσπαθεί να «φτιάξει» τους παίκτες.Ακομα κ ο Σασα έγινε πέρα απο το ταλέντο κ τη δουλειά του και μεσα απο το σύστημα.Σε ποια ομάδα ο Λαρεντζακης θα του δινόταν η ευκαιρία να γίνει κανονικός παίκτης Ευρωλίγκας ?( με τα καλα και τα κακά του εχοντας ….κατατρυπησει το ταβάνι του).Που ήταν πριν ο Μακισικ ?και δεν μιλαμε και για τίποτα νιάτα οταν ήρθαν.Παιχτες επιπέδου Μιχαλιουκ που περιμένουν το ΝΒΑ μέχρι τον Οκτώβρη και θέλουν μονοετές δεν θα πάρεις ποτέ.Ακομα κ ο Ντορσι ,παίχτης που ΜΟΝΟ στον Ολυμπιακό του Μπαρτζωκα είχε σταθερή καλή χρονια ,άντε λόγω διαβατηρίου ν αξίζει κατι περισσότερο απο 1 μυριο( αυτή τη στιγμή ).Ο Μπραζ έχει πολυ καλό πακέτο και θες να τον φτιάξεις για του χρόνου κυρίως .Η ομάδα έχει συγκεκριμένο πλάνο και τροπο λειτουργίας που το …σπρώχνει ενα απο τα καλύτερα προπονητικά τιμ.Αυτο εξασφαλίζει συνέχεια .ΤΩΡΑ αν θα πετυχαίνει πάντα τους στόχους κανεις δεν ξέρει.Τυχη κ υγεία κυρίως.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 29, 2023 8:19 pm

Δεδομένου λοιπόν ότι μας κατσικωθικε ο λιθουανός, εγώ θα έβλεπα τον Πίτερς 15 λεπτά στο 4 και 10 στο 3.
Ο πετρουσεφ 15-20 λεπτά στο 4.
Κι ο αντικαταστάτης του σικμα 5 -10 λεπτά στο 4 και 5 λεπτά στο 5. Σε περίπτωση ασθένειας κάποιου ψηλού θα έχει περισσότερο χρόνο.
Αν είναι κι Έλληνας θα έχει κι χρόνο στην ,α1.
Με 200000 θα ήταν οκ. Να είναι κι ελεύθερος να μην πληρώνουμε μπάι αουτ.
Θα πρέπει να έχει και μακρυνό σουτ και να το έχει αποδείξει σε καυτές στιγμές
Θα πρέπει να είναι και σκληρός αμυντικός γιατί έχουμε γεμίσει καλά παιδιά στο 4-5
Να έχει και κίνητρο να αναδειχθεί μέσα από την ομάδα αλλά να έχει ήδη κι εμπειριες
Αν μπορεί να μαρκάρει και ψηλά 3αρια(Παπαπέτρου,Χέιζ ντειβις κτλ) θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ισως να έβρισκε 5 λεπτά και στο 3 απέναντι σε τέτοια 3αρια

Θα μου πεις που να βρούμε παίκτη με όλα τα παραπάνω. Για αυτό κρατάμε σικμα κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Έχουμε και δεδομένα 5 λεπτά γέλιου σε κάθε αγωνα.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Δεκ 29, 2023 8:46 pm

Dedalos έγραψε:
Δεδομένου λοιπόν ότι μας κατσικωθικε ο λιθουανός, εγώ θα έβλεπα τον Πίτερς 15 λεπτά στο 4 και 10 στο 3.
Κι ο αντικαταστάτης του σικμα 5 -10 λεπτά στο 4 και 5 λεπτά στο 5. Σε περίπτωση ασθένειας κάποιου ψηλού θα έχει περισσότερο χρόνο.
Θα πρέπει να είναι και σκληρός αμυντικός γιατί έχουμε γεμίσει καλά παιδιά στο 4-5
Να έχει και κίνητρο να αναδειχθεί μέσα από την ομάδα αλλά να έχει ήδη κι εμπειριες
Αν μπορεί να μαρκάρει και ψηλά 3αρια(Παπαπέτρου,Χέιζ ντειβις κτλ) θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ισως να έβρισκε 5 λεπτά και στο 3 απέναντι σε τέτοια 3αρια

Θα μου πεις που να βρούμε παίκτη με όλα τα παραπάνω. Για αυτό κρατάμε σικμα κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Έχουμε και δεδομένα 5 λεπτά γέλιου σε κάθε αγωνα.
Πραγματικά, δύσκολη εξίσωση η παραπάνω. Αναρωτιέμαι ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. :roll:

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Δεκ 29, 2023 11:35 pm

Ειναι πια σίγουρο οτι ο κοουτς διαβάζει το φόρουμ.Μου τα ματώσατε για τον Σικμα και πως και ποσο θα παίζει ο Πετρουσεφ .Στο επόμενο θα παίξω κ θα κερδίσω μόνο με Σικμα αλλαγή Πίτερς μπάς και νιώσετε κάποια πράγματα.Μπι ντισαιβς γκαις.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Δεκ 29, 2023 11:43 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Παρ Δεκ 29, 2023 11:35 pm
Ειναι πια σίγουρο οτι ο κοουτς διαβάζει το φόρουμ.Μου τα ματώσατε για τον Σικμα και πως και ποσο θα παίζει ο Πετρουσεφ .Στο επόμενο θα παίξω κ θα κερδίσω μόνο με Σικμα αλλαγή Πίτερς μπάς και νιώσετε κάποια πράγματα.Μπι ντισαιβς γκαις.
Ελπίζω για το καλό της υγείας του να μην διαβάζει τα του Ολυμπιακού στο φόρουμ :twisted:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Δεκ 29, 2023 11:49 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Δεκ 29, 2023 8:46 pm
Dedalos έγραψε:

Πραγματικά, δύσκολη εξίσωση η παραπάνω. Αναρωτιέμαι ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. :roll:
Μόνο τον Καμπόκλο πριν υπογράψει στην Παρτιζαν σκέφτομαι με βάση αυτά που ζητάει , βασικά ο,τι κοντινότερο μπορώ να βρω σε αυτά που ζητάει , μόνο την ικανότητα του point forward δεν ζήτησε στα απαραίτητα χαρακτηριστικά. O Δαίδαλος ψάχνει τον 18άρη Λεμπρόν. :hoho:

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Δεκ 30, 2023 12:12 am

επενδυση στον μπραζντεικις. θα καταληξει ανεκδοτο. νιωθω σαν να εδωσα εγω λεφτα απο την τσεπη μου με δαυτον.
ενω ειχες στα ποδια σου 3αρακι καλο τον Αλφα Ντιαλο που επαιζε στο Λαυριο, θα τον επαιρνες τσαμπα. και δεν κινηθηκαμε ουτε εμεις ουτε ο Παναθηναικος.
Να βρασω τους σκαουτερς σας,

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Σάβ Δεκ 30, 2023 12:52 am

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Δεκ 30, 2023 12:12 am
επενδυση στον μπραζντεικις. θα καταληξει ανεκδοτο. νιωθω σαν να εδωσα εγω λεφτα απο την τσεπη μου με δαυτον.
ενω ειχες στα ποδια σου 3αρακι καλο τον Αλφα Ντιαλο που επαιζε στο Λαυριο, θα τον επαιρνες τσαμπα. και δεν κινηθηκαμε ουτε εμεις ουτε ο Παναθηναικος.
Να βρασω τους σκαουτερς σας,
Ο ΠΑΟ τον πήρε και τον έδιωξε και πήγε στη Μονακό. Ο Μπαρτζώκας θέλει παίκτες από Ευρωλίγκα και μετά από ΝΒΑ. Ο μπραζντεικις δεν νομίζω α γίνει παίκτης βασικός για αυτό το επίπεδο

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Δεκ 30, 2023 12:57 am

o Mπραζντεικις θα είναι ο x factor των τελικών σαν άλλος Κανααν

Το σχέδιο Μπαρτζωκα ξεδιπλώνεται . Το τρένο για Βερολινο ξεκινά

ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Δεκ 30, 2023 8:08 am

Γιατι παιζει ακομα ο πληροφορικαριοσ;
Αραχνη εχει μπει μεσα στο σπιτι μου και δεν την πειραζω μεχρι να φυγει μονη της.
Κατι κουνουπια και κατι κατσαριδες εχω σκοτωσει. Τιποτα αλλο.
Ποιον εχω πειραξει - Ποιος με τιμωρει;

Εκανες ενα λαθος ρε Μπαρτζωκα δεν πειραζει. Δεν θα σου πει κανεις τιποτα. ΑΣΤΟΝ.
Αστον να παει στην ευχη του θεου γιατι μας τυρανας;

Ντροπη για την ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ που εχει παιξει ολα αυτα τα χρονια
ΤΑ ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ του Πληροφορικαριου και του Ελληνοαμερικοανου Χομπιστα-Βυσματια(αυτα τα λιγα που εχει μπει να παιξει).

Τοσο κριμα την θεση που επαιξε ο καλυτερος των καλυτερων, στην μετα Doncic Ευρωπαικη εποχη. Να παιρνει Nanosecond συμμετοχης αυτος.

Θα περιμενα να ειναι 12ος ο Λουτζης και 13ος και εκτος αποστολης αυτος.
ΑΛΛΑ οχι δεν θα συμβει μεχρι να αποτρελαθω να κανω δυο χρονια να ξαναδω αθλημα.

Και γραφετε εδω μεσα τα μυρια οσα, αναλυσεις των αναλυσεων.
Ο Πληροφορικαριος ΔΕΝ ειναι παιχτης ουτε για να συμπληρωσει την καλοκαιρινη προετοιμασια.
Οποιος δεν το καταλαβαινει να παει να φαει ΠΙΤΣΙΝΙΑ. Με καθε σεβασμο στα πιτσινια.

ΥΠ: Επειδη πεσαν σοβαρες αναλυσεις οχι αστεια. Εκτος του Πληροφορικαριου και του ΒυσματοςΠαπας τα υπολοιπα παιδια το ΚΟΥΠΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ.
Απλως η ομαδα ειναι ασυνδετη ετσι οπως ειναι τωρα. Ασυνδετη με τα συστηματα του μεχρι προτινος μπασκετ που επαιζε.
Θελει οπωςδηποτε εναν σκορερ και ενα Τριαρι να μοιραζεται την θεση με τον Παπ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ δεν χρειαζεται για να ειναι η ομαδα που γουσταραμε να βλεπουμε.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XamenaF4_the_return την Σάβ Δεκ 30, 2023 8:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Δεκ 30, 2023 8:11 am

XamenaF4_the_return έγραψε:
Αραχνη εχει μπει μεσα στο σπιτι μου και δεν την πειραζω μεχρι να φυγει μονη της.

Εκανες ενα λαθος ρε Μπαρτζωκα δεν πειραζει. Δεν θα σου πει κανεις τιποτα. ΑΣΤΟΝ.

ΤΑ ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ του Πληροφορικαριου και του Ελληνοαμερικοανου Χομπιστα-Βυσματια(αυτα τα λιγα που εχει μπει να παιξει).

Τοσο κριμα την θεση που επαιξε ο καλυτερος των καλυτερων, στην μετα Doncic Ευρωπαικη εποχη. Να παιρνει Nanosecond συμμετοχης αυτος.

Ο Πληροφορικαριος ΔΕΝ ειναι παιχτης ουτε για να συμπληρωσει την καλοκαιρινη προετοιμασια.
Οποιος δεν το καταλαβαινει να παει να φαει ΠΙΤΣΙΝΙΑ. Με καθε σεβασμο στα πιτσινια.
Φίλε μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά ο Λουκ είναι ο πιο καλός πασέρ που έχουμε. Αν απλά κάνει λέι απ ή καρφώνει και δε σουτάρει είναι μια χαρά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Δεκ 30, 2023 8:18 am

kite26 έγραψε:
XamenaF4_the_return έγραψε:

Φίλε μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά ο Λουκ είναι ο πιο καλός πασέρ που έχουμε. Αν απλά κάνει λέι απ ή καρφώνει και δε σουτάρει είναι μια χαρά.
Θες να πηδηξω απο το μπαλκονι στον 3ο ειμαι. Σε παρακαλω σβηστο τι ειναι αυτα που μου λες. Αμαρτια ειναι και 10 δευτερολεπτα να μπει να παιξει με το σημα της ομαδας.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Δεκ 30, 2023 8:23 am

kite26 έγραψε:

Δεν βλέπω να τον χρησιμοποιήσει και ιδιαίτερα ως τέτοιον , πάντως

Θα μπορούσε όντως , δυνητικά, να είναι post playmaker πχ όσο είναι μέσα αλλά δεν το βλέπω συχνά

Πολύ καλύτερη συνεργασία ψηλών βλέπω με Φαλ πχ

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”