Ο Αταμαν χανει 5ο ματς που ηταν δικο μας μετα απο Οσφπ, Μακαμπι, Παρτιζαν, Εφες και Μπασκονια. Και ολα με τον ιδιο τροπο, δηλαδη σημαδευουν ολοι Λεσορτ και κανουν παρτι. Σημερα στο 4ο δεκαλεπτο και ενω εχουμε φορτωμενους με φαουλ μητο-λερορτ και ενω ο Ιβανοσβιτς παιζει με κοντο σχημα και πρακτικα 1vs1 σε καθε φαση μονεκε, εμεις τον κοιταμε με Λεσορτ και Μητο που ειναι πολυ πιο αργοι.
Μητο-Χουαντσο επρεπε να ειναι το σχημα και θα χε τελειωσει με δεκα ποντους πολυ ωρα πριν. Ο Λεσορτ δεν πρεπει να κλεινει παιχνιδια, ειναι τραγικος αμυντικος. Και αντε να ελεγα οτι σε αλλα ματς επιθετικα ο Γαλλος ηταν καλος, σημερα δεν βλεποταν. Δεν γινεται 5ο συνεχομενο ματς να λεμε οτι αν εβαζε κοντο σχημα προς το τελος, το ματς θα τελειωνε υπερ μας ευκολα. Αν δεν καταλαβουμε αυτο το πραγμα, δυσκολα θα παμε ψηλα.
Επισης εχει καψει ηδη Βιλντοζα-Χουαντσο-Μπαλτσε γιατι δεν προσπαθει καθολου να προσαρμοστει εστω και λιγο στο παιχνιδι τους. Ας πουμε σημερα ο Πολωνος θα ηταν πολυ χρησιμος και αμυντικο αλλα και επιθετικα στα Χεντζ αουτ της Μπασκονια, εκει οπου αθλητικοι παικτες χανονται γιατι δεν εχουν πασα.
Του Βιλντοζα σημερα του πηγαινε πολυ το παιχνιδι, αλλα δεν του εδωσε φασεις, αν και με τοσο καλο ναν ηταν δυσκολο να παρει χρονο. Εκει που δεν καταλαβαινω ειναι με Χουαντσο, που οκ εκανε μια βλακεια και πηρε τεχνικη και μετα του εδωσαν και μουφα φαουλ, αλλα δεν γινεται να μην τον βαζει καν στα δυνατα του σημεια. Μιλαμε ο Ισπανος ειναι τρομερος σουτερ μετα απο πικ εν ποπ ή σποτ, συν τρομερος στο να κοβει στο καλαθι. Και αντι στα χεντζ αουτ να βαλει Πολωνο ψηλα σε short roll και μετα να κοβει ο Ισπανος να βαζει καλαθια, βλεπαμε ειτε 1vs1 του Ναν (που ευτυχως ηταν στην μερα του) ειτε χαζομαρες του Λεσορτ.
Ολα αυτα τα λεω γιατι ειναι πραγματικα κριμα να εχεις τοσο καλυτερο ροστερ και να εχεις τοσες πολλες ηττες σε ματς που εχεις την διαφορα και που το μονο που εχεις να κανεις ειναι να χαμηλωσεις το σχημα και να παρεις τα ριμπαουντ. Εχουμε τεραστιες δυνατοτητες, αλλα και πολλα μειονεκτηματα οπως στο ριμπαουντ και το κλεισιμο των παιχνιδιων που μας ταβανιαζουν σε παιχνιδια που θα ειναι σημαντικα.
\