Είναι ακόμα χειρότερο γιατί δεν υπολογίζονται τα σκορ των παρατάσεων στις ισοβαθμίες. Δηλαδή με ΠΑΟ και Παρτιζάν είμαστε στο 0.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 04, 2024 12:43 pmΕτσι όπως τα έχουμε κάνει και αν κριθεί στις ισοβαθμίες όπως πάει θα πρέπει να κοιτάζουμε και τις διαφορές.Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 04, 2024 12:16 pmΊσως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά θεωρώ πως σε περίπτωση ήττας χαιρετάμε πλεονέκτημα έδρας αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Αυτό διότι θα εισαι στο 0-2 από τη Μονακό και θα έχεις Ρεάλ και Μπαρτσα στην Ισπανία που σε έχουν ήδη κερδίσει εδώ. Πέραν του ότι έχεις να πας σε όλες τις άλλες Ισπανικές, δυο φορές στο Βελιγράδι κτλ…
Επίσης είναι καιρός να κάνουμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα μετά απο περίπου 2 μήνες. Γιατί μέχρι στιγμής η μόνη «εκτός προγράμματος» νίκη ήταν στην «έδρα» της Μακάμπι. Ίσως περνάει στα ψιλά αλλά έχουμε πολύ δύσκολο προγραμμα στο β’ γύρο και πρέπει να βρούμε τουλάχιστον 8 νίκες για να ελπίζουμε σε play in - play offs.
Μεταξύ μας τώρα προτιμώ να είμαστε σε κακή βραδιά και να χάσουμε παρά να ξεκινήσουμε ωραία, να παίρνουμε διαφορές και μεσα σε 2-3 λεπτά να τις χάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
΄Βγάζοντας την Ρεάλ απ' έξω έχουμε με τις ανταγωνίστριες:
Νίκες:
Μακάμπι +5
Παναθηναϊκός +11
Παρτιζάν +4
Ήττες:
Βίρτους Μπολόνια -2
Μπαρτσελόνα -11
Μονακό -8
Βαλένθια -7
Φενέρ -2
Μπασκόνια -1
Είμαστε δηλαδή στο 3-6, στο -11 στην συνολική διαφορά με 2 νίκες με μικρή διαφορά, με μια νίκη μόνο με διψήφια διαφορά και 3 ήττες οριακές και άλλες 3 πάνω από 7. κάθε νίκη με αυτές τις ομάδες που τις βάζει από κάτω μας είναι ένα συν και ακόμα καλύτερα αν πάρουμε και τις διαφορές.
Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα. Δυστυχώς εκτός από Βιλερμπάν και Αλμπα (που είναι οριακά ομάδες Euroleague), οι μόνες άνετες νίκες είναι με Εφές και Ζαλγκίρις. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει η τόση αισιοδοξία για σήμερα.
Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν στο 4ο δεκάλεπτο σήμερα δεν πιούμε θάλασσα (όπως έχει συμβεί κατά κόρον φέτος) κι ας χάσουμε.