Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

thanath

euroleague
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 23, 2020 3:22 pm

manj13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:05 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:00 pm

2,5 εκ παιρνει μονο απο τα τηλεοπτικα της ευρωλιγκας,θες να μου πεις οτι δεν θα χει 10.000 διαρκειας ο παο αν φυγει ο δγ?εγω σου λεω μην σπασετε και το ρεκορ..Μπορει να λεω και λιγα με το 5-6.
Περιμενε λοιπον να δουμε ποιος θα αποδειχθει οτι εχει δικιο....Οταν το ΠΡΟΙΟΝ απαξιωνεται παει στον πατο....Θεμελιωδης νομος της αγορας...Αν πιστευεις επισης οτι οι 7000 ποδοσφαιρικοι που εβγαζαν διαρκειας στο μπασκετ θα ξαναβγαλουν για Φοστερ/Κασελακη παλι περιμενε...Η τιμη πρεπει να παει απο 470 ευρω....στα 70....
To πρόβλημα, που αδυνατείς να κατάλαβεις μάλλον, είναι ότι ο ΔΓ απαξιώνει επίτηδες τον Παναθηναικό. Και μοναδικός του σκοπός είναι να βρεθούν κάμποσοι να του μείνε καλέ μας πρόεδρε να μας σώσεις και να το παίξει Κοκοτρώνης που μπαίνει Τριπολιτσά καβάλα στ' άλογο!

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Ιουν 23, 2020 3:26 pm

manj13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:13 pm
Gino_Bill έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:10 pm

Συμφωνώ για τον αθλητισμό και φυσικά έτσι πρέπει να είναι. Εδώ όμως μιλάμε για πρωταθλητισμό, εταιρείες, οικονομικά και μη συμφέροντα, εγωισμούς (κυρίως αυτοί) και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο. Απ' οτι φάινεται όλα αυτά τα ιδανικά (ή αυτονόητα) δεν χωράνε στην σημερινή εποχή.

Ξέρει κανένας αν όντως είχε γίνει συζήτηση με τον ΔΔ να επιστρέψει στην ομάδα σε κάποια θέση? Μετά τα σημερινά ακούγεται αστείο.

Είμαι 99% ότι πολύ σύντομα θα αποχωρήσει και ο Μάνος και πλέον η ομάδα δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτή του παρελθόντος.
Αψογος φιλε...Το ζητημα ειναι οτι ο μπασκετικος Παθηναικος ποδοσφαιροποιειται..Κι αν ειχα το μπασκετ κυριως για να κανω το γιο μου Παναθηναικο..για τον εγγονο μου μαλλον θα χρειαστει να κανω μαγικα.....Γιατι μαλλον δεν θα αρκει να του πω οτι ΄΄ολα κι ολα ειμαστε ομαδα με ηθος....΄΄
@Gino_Bill Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και το φωτογραφίζω και στο επόμενο ποστ που έκανα.
Η λογική μου είναι πως σε ένα αθλητικό-μπασκετικό διαδικτυακό χώρο, όπου έχει ένα φοβερό επίπεδο μελών όσον αφορά το άθλημα αυτό καθεαυτό, συζητήσεις γύρω από την ψυχοσύνθεση του ΔΓ είναι αμελητέου σημασίας. Όλες οι ομάδες σαν μαγαζιά λειτουργούν και όλα είναι business, αλλά εμείς εδώ δύσκολα μπορούμε να συζητάμε το παρασκήνιο. Έτσι λειτουργούν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, αλλά με καμία άλλη δεν ασχολούνται με όλα αυτά τα εξωαγωνιστικά που λαμβάνουν χώρα κατα καιρούς. Γι αυτό λέω πως χάνεται το νόημα για σοβαρή κουβέντα.

@manj13 Αν δε σε απασχολούν τα όσα γράφω παραπάνω, προσωπικά θα συμβούλευα να μάθεις την ιστορία του συλλόγου στον εγγονό, άσχετα με το που θα βρίσκεται η ομάδα την εποχή που θα μεγαλώνει. Αν μεταφέρεις τη σωστή πληροφορία, δε χρειάζεσαι ούτε μαγικά ούτε ξόρκια. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές, αλλά όταν οι κακές συνοδεύονται από τέτοιου επιπέδου γεγονότα, ε, χάνει το νόημά της οποιαδήποτε συζήτηση.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 23, 2020 3:29 pm

thanath έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:22 pm
manj13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:05 pm

Περιμενε λοιπον να δουμε ποιος θα αποδειχθει οτι εχει δικιο....Οταν το ΠΡΟΙΟΝ απαξιωνεται παει στον πατο....Θεμελιωδης νομος της αγορας...Αν πιστευεις επισης οτι οι 7000 ποδοσφαιρικοι που εβγαζαν διαρκειας στο μπασκετ θα ξαναβγαλουν για Φοστερ/Κασελακη παλι περιμενε...Η τιμη πρεπει να παει απο 470 ευρω....στα 70....
To πρόβλημα, που αδυνατείς να κατάλαβεις μάλλον, είναι ότι ο ΔΓ απαξιώνει επίτηδες τον Παναθηναικό. Και μοναδικός του σκοπός είναι να βρεθούν κάμποσοι να του μείνε καλέ μας πρόεδρε να μας σώσεις και να το παίξει Κοκοτρώνης που μπαίνει Τριπολιτσά καβάλα στ' άλογο!
Δεκτον!!!...Ποσο λες να δινει η υποθεση σου σε στοιχημα??..1,Ο5 να πραγματοποιηθει??? :wink:

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τρί Ιουν 23, 2020 3:33 pm

Fitz έγραψε:
manj13 έγραψε:

Αψογος φιλε...Το ζητημα ειναι οτι ο μπασκετικος Παθηναικος ποδοσφαιροποιειται..Κι αν ειχα το μπασκετ κυριως για να κανω το γιο μου Παναθηναικο..για τον εγγονο μου μαλλον θα χρειαστει να κανω μαγικα.....Γιατι μαλλον δεν θα αρκει να του πω οτι ΄΄ολα κι ολα ειμαστε ομαδα με ηθος....΄΄
@Gino_Bill Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και το φωτογραφίζω και στο επόμενο ποστ που έκανα.
Η λογική μου είναι πως σε ένα αθλητικό-μπασκετικό διαδικτυακό χώρο, όπου έχει ένα φοβερό επίπεδο μελών όσον αφορά το άθλημα αυτό καθεαυτό, συζητήσεις γύρω από την ψυχοσύνθεση του ΔΓ είναι αμελητέου σημασίας. Όλες οι ομάδες σαν μαγαζιά λειτουργούν και όλα είναι business, αλλά εμείς εδώ δύσκολα μπορούμε να συζητάμε το παρασκήνιο. Έτσι λειτουργούν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, αλλά με καμία άλλη δεν ασχολούνται με όλα αυτά τα εξωαγωνιστικά που λαμβάνουν χώρα κατα καιρούς. Γι αυτό λέω πως χάνεται το νόημα για σοβαρή κουβέντα.

@manj13 Αν δε σε απασχολούν τα όσα γράφω παραπάνω, προσωπικά θα συμβούλευα να μάθεις την ιστορία του συλλόγου στον εγγονό, άσχετα με το που θα βρίσκεται η ομάδα την εποχή που θα μεγαλώνει. Αν μεταφέρεις τη σωστή πληροφορία, δε χρειάζεσαι ούτε μαγικά ούτε ξόρκια. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές, αλλά όταν οι κακές συνοδεύονται από τέτοιου επιπέδου γεγονότα, ε, χάνει το νόημά της οποιαδήποτε συζήτηση.
Η πραγματικοτητα φιλε μου ειναι αδυσωπητη σε νουμερα δυστυχως...Ενα 70% των παιδιων απο το 1998 και μετα εγιναν Ολυμπιακοι.....Και μαλιστα εχω και φιλους που οι γιοι τους εγιναν Ολυμπιακοι...Η ιστορια φιλε μου γραφεται απο τους νικητες...Οχι απο τους ηττημενους....

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Ιουν 23, 2020 3:45 pm

Στην υπογραφή μου υπάρχει το λινκ για ενα καλο ποστ. Παρακαλώ διαβάστε το

Συγκεκριμένα

Μη γράφετε απλά για να γράψετε.
Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι στη συζήτηση που διεξάγεται σε ένα topic το μόνο που θα καταφέρετε με την ανάρτηση ενός αδιάφορου post είναι να διακόψετε τη ροή της συζήτησης και να εισπράξετε ανάλογη αδιαφορία από τους συμφορουμίτες. Αιτιολογήστε την εκάστοτε άποψη σας ώστε να συνεισφέρετε κι εσείς σε μια πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση. Το να ανεβείτε ένα rank έχοντας κάνει πολυάριθμα posts της μιας γραμμής δε θα πείσει παρά ελάχιστα μέλη για την αξία των απόψεων σας.

- Το φόρουμ δεν είναι chat.
Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι προσωπικό ένα μέλος μπορείτε να του στείλετε pm ή να τον ρωτήσετε για το msn του ώστε να τα πείτε κατ’ ιδίαν.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Τρί Ιουν 23, 2020 4:08 pm

Fitz έγραψε:
manj13 έγραψε:

Συμφωνώ. Δεν ξέρω όμως και που αλλού οι ομάδες αποτελούν τόσο one-man show όσο στην Ελλάδα και αν και αλλού ο μέσος οπαδός δείχνει τόσο ενδιαφέρον για μια ομάδα. Τα αίτια αυτού όμως μάλλον είναι βαθύτερα και θα βγούμε εντελώς οφφ-τοπικ.

Θα μείνω μόνο στο παράδοξο να ακούμε το πόσο μεγάλη ανάγκη είναι οι ομάδες να γίνουν αυτόνομες σε όλα τα επίπεδα και οι ιδιοκτήτες (διαχειριστές περισσότερο) να κάνουν αθόρυβα την δουλειά τους, από τον άνθρωπο (ΔΓ) που με τις ενέργειές του προσπαθεί να φαίνεται "μεγαλύτερος" από την ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τρί Ιουν 23, 2020 4:28 pm

Gino_Bill έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:08 pm
Fitz έγραψε:

Συμφωνώ. Δεν ξέρω όμως και που αλλού οι ομάδες αποτελούν τόσο one-man show όσο στην Ελλάδα και αν και αλλού ο μέσος οπαδός δείχνει τόσο ενδιαφέρον για μια ομάδα. Τα αίτια αυτού όμως μάλλον είναι βαθύτερα και θα βγούμε εντελώς οφφ-τοπικ.

Θα μείνω μόνο στο παράδοξο να ακούμε το πόσο μεγάλη ανάγκη είναι οι ομάδες να γίνουν αυτόνομες σε όλα τα επίπεδα και οι ιδιοκτήτες (διαχειριστές περισσότερο) να κάνουν αθόρυβα την δουλειά τους, από τον άνθρωπο (ΔΓ) που με τις ενέργειές του προσπαθεί να φαίνεται "μεγαλύτερος" από την ομάδα.
Δεν ειναι παραδοξο...Πικρη αληθεια ειναι...Τουλαχιστον στην Ελλαδα...Γιατι στο εξωτερικο οι οπαδοι της καθε ομαδας γενμιζουν το γηπεδο...Και εχουν μεγιστο ποσοστο διαρκειας και ενισχυουν την ομαδα τους και ως μελη...Ο καθενας οσο του επιτρεπει το στατους του...Γι αυτο και η Μπαρτσελονα με τη Ρεαλ βγαζουν το μπατζετ του μπασκετ απο το 1/20 των εσοδων χωρις να χρειαζεται καν ιδιοκτητης σε μπασκετ...Στην Ελλαδα πριν γινουν τα τωρινα...τοσο το 2012 οσο και το 2019 με το PAO ALIVE προσπαθησε ο ΔΓ να κανει τον Παναθηναικο να μην εξαρταται απο ΕΝΑ ατομο αλλα απο τους φιλαθλους του...Τα αποτελεσματα γνωστα και οικτρα...Στην Ελλαδα θελουμε ενας ιδιοκτητης να ριχνει τα λεφτα του ,να του λεμε εμεις πως να τα ξοδεψει και να τα ριχνει κιολας σε βαρελι διχως πατο....Και να πηγαινει και με τα νερα μας γιατι ειμαστε και gentlemen

.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 23, 2020 5:29 pm

Αποτι μαθαίνω ο Μανος δεν θα βρίσκεται στην ομαδα την επόμενη σεζόν, τον λόγο δεν τον ξέρω αλλά βγαινει προς τα έξω οτι δεν δέχθηκε να απολύσει τον Αλβερτη και στη συνέχεια κατέθεσε την παραιτηση του.

Δεν ξερω αν το πρόβλημα του γιαννακοπολου ειναι ηθικό ή οικονομικο. Η αλήθεια είναι πως αν δεν επιτραπούν καθολου φίλαθλοι του χρονου (απτο 50% που υπολογίζεται) ακομα κι αυτά τα 5,5 εκατ που ακούγονται για το αγωνιστκο μπατζετ θα μειωθούν αισθητά. Πάντως ποσο να κοστιζε ο Αλβερτης για να πρεπει να φύγει?

Πρέπει να περιμένουμε τη πλήρη εικόνα πριν βγαλουμε συμπεράσματα, προς το παρόν καταλαβαινω ότι ο δπγ δρα σπασμωδικά κι εκδικητικα και δυστυχώς θα τη πληρώσουν οι φίλαθλοι που δεν φταίνε σε τιποτα.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Τρί Ιουν 23, 2020 6:18 pm

Ο κοντός(πάντα απηχεί αποψεις Γιαννακοπούλου) στον σπορ φμ λέει τώρα ότι για να φτάνει σ' αυτό το σημείο ο Παναθηναϊκός να διώχνει τον Αλβέρτη κάτι έχει συμβεί σίγουρα και καλό θα είναι να μη βιαζόμαστε να κάνουμε κρίσεις. Σα να φωτογραφίζει συνυπαιτιοτητα Αλβέρτη μου φαίνεται. Κι ότι είναι ένα θέμα που δεν προέκυψε σημερα

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Ιουν 23, 2020 6:24 pm

Το σχέδιο προχωράει μαεστρικά, βρέθηκε η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκας, είναι η επόμενη του Μάνου Παπαδόπουλου όπου και θα συντάξει φαντάζομαι την ίδια ανακοίνωση (με την υπόγραφή του) όπως αυτή προ ημερών με τον Παναθηναϊκό :cool:

1
1 Εικόνα
vforvendetta85
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 6:29 pm

Αν το μέγεθος του Παναθηναικού είναι τεράστιο, τότε ουδείς αναντικατάστατος όσοι Μάνοι και Φραγκίσκοι έρθουν και φύγουν.

Κι όσον αφορά για τον Αλβέρτη, δεν ξέρω τι ρόλο έχει ακριβώς στην ομάδα, αλλά στα μάτια μου απομυθοποιήθηκε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω κυνηγετικής περιόδου. Προσέξτε, δε λέω πως δεν ήταν παικταράς, σημαία για την ομάδα, κλπ., αλλά δεν ξερω κατά πόσο είχε την όρεξη/κίνητρο να συνεχίσει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό εδώ και πολύ καιρό.

Τα διήμερα /τριήμερα πριν από κρίσιμα παιχνίδια κάτι δείχνουν.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τρί Ιουν 23, 2020 6:37 pm

vforvendetta85 έγραψε:

Κι όσον αφορά για τον Αλβέρτη, δεν ξέρω τι ρόλο έχει ακριβώς στην ομάδα, αλλά στα μάτια μου απομυθοποιήθηκε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω κυνηγετικής περιόδου.
οταν το πρωι εγραφα για κρουση απο το κυνηγεσια&κυνοφιλια κανεις δεν με πιστευε !

ουδεις αναντικαταστατος ( πλην dpg )
:obey:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 23, 2020 6:42 pm

titsokk έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 6:18 pm
Ο κοντός(πάντα απηχεί αποψεις Γιαννακοπούλου) στον σπορ φμ λέει τώρα ότι για να φτάνει σ' αυτό το σημείο ο Παναθηναϊκός να διώχνει τον Αλβέρτη κάτι έχει συμβεί σίγουρα και καλό θα είναι να μη βιαζόμαστε να κάνουμε κρίσεις. Σα να φωτογραφίζει συνυπαιτιοτητα Αλβέρτη μου φαίνεται. Κι ότι είναι ένα θέμα που δεν προέκυψε σημερα
το πρωι 10λεπτα πριν βγει απο τον Βεργη οτι τελος ο Αλβερτης,ο ιδιος ο Κοντος παλι στον σπορ φμ δηλωνε πως δεν γνωριζει τιποτα για το θεμα παρα μονο κατι φημες που διαβαζε στο διαδικτυο..!
τελικα κατι γνωριζε ε!αλλα σου λεει κατσε να κανουμε πως δεν ξερουμε,γιατι μας βολευει να το παρουσιασουμε μετα σαν ξαφνικη παραιτηση ! δεν τους βγηκε ομως ! καποιος φαινεται εδωσε στο γκαζετα και στα πρασινα σαιτ,την ακριβη ειδηση περι απολυσης και μαθαμε κ εμεις κατι που δεν θα μαθαιναμε απο τους κοντοκουβοπουλος -νικους συριγους και αλλους κυβερνητικους εκπροσωπους..

0
vforvendetta85
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 7:02 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 6:37 pm
vforvendetta85 έγραψε:

Κι όσον αφορά για τον Αλβέρτη, δεν ξέρω τι ρόλο έχει ακριβώς στην ομάδα, αλλά στα μάτια μου απομυθοποιήθηκε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω κυνηγετικής περιόδου.
οταν το πρωι εγραφα για κρουση απο το κυνηγεσια&κυνοφιλια κανεις δεν με πιστευε !

ουδεις αναντικαταστατος ( πλην dpg )
:obey:
Η "κρούση" έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. :)

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 23, 2020 7:17 pm

:-|

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”