2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 23, 2020 4:21 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:16 pm

Κατα τα λοιπά, τι φρούτο είναι ο Νιελς Γκιφάι;
Καλός παίκτης (πλάγιος) με εξαιρετικό σουτ, αλλά συμπληρωματικός στην Άλμπα των Έρικσον και Γκεντράτις που παίζουν τις θέσεις που παίζει κι αυτός. Αξιοπρεπέστατος όμως παρά τον σκλήρο ανταγωνισμό. Πέρσι στο Γιούροκαπ και την πολύ καλή πορεία μέχρι τον τελικό ήταν ακόμα καλύτερος, χωρίς τον μπόμπερ από τη Σουηδία να του κλείνει τον δρόμο.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 23, 2020 4:31 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:16 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 2:30 pm
Εγω θεωρω πως το αγωνιστικο τμήμα δεν πρέπει να επηρεαστεί από τα όσα γίνονται στα διοικητικά. Να πουν στο βοβορα τοσο είναι το μπατζετ , κανε οτι νομίζεις κι άσε μας εμας να πυροβολαμε τα πόδια μας . Πάρε 5 εκατομμυρια και κανε οτι μπορεις..

Και με αυτό το σκεπτικό εγω σαν βοβορας θα έκανα το εξής:

Γιοβιτς , Χερμανσον(pg/sg) , Αθηναιου
Φοστερ , Λαρετζακης
Παπαπετρου , Νιελς Γκιφαι(sg/sf)
Γουιτιγκτον(pf/sf) , Μητογλου , Μπεντιλ
Ννοκο , Παπαγιαννης , Βουγιουκας

Ξερω οτι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά αλλά δεν υπάρχει ούτε αγωνιστική δράση συνεπως δεν γινεται οτι έχει σχέση με το μπάσκετ να αφορα τα καπρίτσια του γιαννακοπολου για μας τους παναθηναικους.
Ο Γιόβιτς έχει συμβόλαιο ενώ έχει κι ο Λαρεντζάκης, δε ξέρω αν σε περίπτωση που δεν τον κρατήσουν μείνει ελεύθερος ή τον στείλουν δανεικό.
Κατα τα λοιπά, τι φρούτο είναι ο Νιελς Γκιφάι;

Έχεις δίκιο για Λαρε και για Γιοβιτς πως έχουν συμβόλαια. Προφανώς αναφέρομαι στη περίπτωση που κι οι 2 μεινουν ελευθεροι απτις ομαδες τους που δεν αποκλείεται κι ολας .

Ο Γκιφαι μαρεσει πολυ σαν παικτης , όχι περισσότερο από τον Γκριγκονις (που αν μεινει ελευθερος θα τον είχα ως νο1 επιλογη για το 2/3 μας και σαν εναλλακτικη τον γκιφαι) αλλα ειναι καλος .

Είναι μακρύς και ψηλος για περιφερειακός στα 2 μετρα , αρκετα αθλητικός αλλα το μεγαλυτερο του προσον ειναι το σουτ . Φετος σε 30 σχεδόν αγωνες με 19 λεπτα ανά ματς είχε 48% στο τριποντο με πάνω από ένα εύστοχο σουτ ανά ματς και 50% στο δίποντα και συνολικά σχεδόν 8,5 πόντους ανα ματς.

Βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Άλμπα (5 χρονια σιγουρα) αλλα νομίζω είναι έτοιμος για το στεπ απ , προφανως δεν έχει τη ποιότητα των ερικσον και γκιετραιτις οπως ανέφερε κι ο φίλος μπασκετ72 αλλα για αυτό κι ειναι πολυ φθηνότερος τους .

Παντως με 400χιλ θα ηταν εξαιρετικη επιλογη αθλητη με 3&D χαρακτηριστικά που καλύπτει 2 θεσεις.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 4:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:31 pm

Βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Άλμπα (5 χρονια σιγουρα) αλλα νομίζω είναι έτοιμος για το στεπ απ , προφανως δεν έχει τη ποιότητα των ερικσον και γκιετραιτις οπως ανέφερε κι ο φίλος μπασκετ72 αλλα για αυτό κι ειναι πολυ φθηνότερος τους .

Παντως με 400χιλ θα ηταν εξαιρετικη επιλογη αθλητη με 3&D χαρακτηριστικά που καλύπτει 2 θεσεις.
Εγώ θα τον έπαιρνα τον Γκιφάι ως συμπληρωματικό για τις 2 θέσεις στο φτερό. Ωραία πρόταση ο Γερμανός (έχει βγάλει αμερικάνικο κολλέγιο).
Έχετε και παράδοση στους Γερμανούς παίκτες. Κοχ, Φέμερλιγκ κι ο μακαρίτης ο Χούπμαν. :wink:

JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 23, 2020 7:03 pm

Προσπαθώντας να επιμείνω στην αποψη μου πως δεν αξίζει να ασχολούμαι με τα εξωαγωνιστικα , επανερχομαι εδω οχι για να προτεινω αλλα να κάνω κάποια σχόλια για 2-3 παικτες. Το κοινό στοιχείο και των 3 ειναι οτι παιζουν στη θεση 《1》 , τη πλέον κομβική δηλαδή για το σύγχρονο μπασκετ και το ότι είναι και οι 3 ξανθοι :P . Θα μιλήσω λοιπον για 2 μαθητές του Σαρας (Γουολκαπ και Γουολτερς) και έναν του Ρενεσες (Χερμανσον).

Ξεκινώντας απτο τέλος ο Χερμανσον ειναι ενας 26χρονος Ισλανδος με πολυ καλο σωματοτυπο για τη θέση (1'90 σε ύψος) και 2 γεμάτες σεζον σε Ευρώπη (γιουροκαπ και ευρωλιγκα) και γερμανικό πρωταθλημα . Το παράδοξο με τη περίπτωση του ειναι πως τα νούμερα του στη μετάβαση του από Γιουροκαπ σε γιουρολιγκ δεν άλλαξαν παρα τον πολυ ποιοτικότερο ανταγωνισμό της ευρωλιγκας.

Συγκεκριμενα ο Μαρτιν και τα 2 αυτα χρονια βρισκόταν στο παρκε 25 λεπτα ανά ματς , μετρώντας 10 πόντους μο φετος και 12 πέρσι στο γιουροκαπ , ενω και οι ασσιστ του έμειναν στο ίδιο ακριβώς νούμερο σε μο , δηλαδή 4,7. Επεσε αρκετα βεβαια σε ποσοστά στο τριποντο οπου ενώ πέρσι σουταρε με 45% για τρεις , φετος το ποσοστό του κατέβηκε στο 34% . Συγκεκριμένα ευστοχησε στον ίδιο αριθμό τριποντων περσι και φετος (29) με αρκετές περισσοτερες προσπαθειες ομως φετος. Όλα αυτά νομίζω πως είναι καλοί οιωνοί για τον παιχτη ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή ρουκι σεζον και πιθανώς από του χρόνου που θα χει εξοικειωθεί περισσότερο στη διοργάνωση θα διορθώσει τις οποιες αδυναμιες του στον τομέα τον ποσοστών. Δεν γνωρίζουμε βεβαια το πως το παιχνίδι του θα μεταφραστει σε μια ομαδα με περισσοτερες απαιτήσεις.. Εγω θεωρω πως είναι πανέτοιμος για το στεπ απ.

Θα συνεχίσω με τον Γουολτερς που αποτελεί άλλη μια κλασσική περιπτωση παιχτη του Σαρας οπου μακρια από το καλοδουλεμενο περιβάλλον της ζαλγκιρις οι αδυναμίες του γινονται ευκολοτερα ανιχνευσιμες. Φετος στη μακαμπι υπό τις οδηγίες του Σφαίρο ακομα και προ τραυματισμου ειχε σε 10 ματς μολις 3 ασσιστ ανά μεσο ορο και 30% ευστοχία στα 3ποντα (ποσοστό που δεν ήταν καλό ουτε στη ζαλγκιρις) , συνολικά είναι αρκετά σοφτ παιχτης που παρα τις οργανωτικές του ικανότητες δεν μπόρεσε να συμπληρώσει επάξια τους γουιλμπεκιν και ντορσει . Ειναι ήδη 29 ετών και δεν νομίζω πως είναι για πρωτος ασος σε μια ομαδα που διεκδικεί 8αδα , θα αποτελούσε ωστόσο εναν εξαιρετικό ρολιστα σε ομαδα με υψηλούς στόχους.

Τέλος να πω για τον πλέον πολυσυζητημενο Γουολκαπ... ειναι μολις 1 χρονο νεότερος απτον Γουολτερς , έχουν το ίδιο ύψος (1'93 δηλαδη) αλλα ο Γουολκαπ ειναι πολυ πιο γεροδεμένος και σκληρος. Να τονίσω καπου εδω οτι ισως μιλαμε για τον πιο βελτιωμένο παιχτη της φετινής σεζον . Έπαιξε σχεδον στον ίδιο αριθμό αγώνων περσι με φετος (περιπου 30) αλλα διπλασίασε ολα τα νούμερα του τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα ειχε φετος 9,6 ποντους μο και 5 περσι , 5,6 ασσιστ μο και 2,2 περσι και 1 κλέψιμο μο φετος με 0,5 περσι. Παραλληλα σούταρε με το εκπληκτικό ποσοστό 47% απτο τριποντο φετος ευστοχωντας 1 τριποντο ανά ματς σε αντιθεση με περσι που σούταρε μόλις με 29%.

Να τονίσω πως φετος ήταν η χρονια που ο Σαρας από 2αρι τον εκανε καθαρό ασο κι αν οι 5,6 ασσιστ που είχε δεν φαίνονται πολλές μπροστα στις 9,5 του καλαθη που είχαμε συνθησει , ας γνωρίζουμε όλοι οτι πραγματικά ελάχιστοι παιχτες στην ευρωλιγκα ξεπερνάνε τις 5 ασσιστ ανα ματς. Θα χει πολυ ενδιαφερον να δουμε τον Γουολκαπ σε άλλη ομαδα ως πρώτο για να δούμε αν θα είναι ένας ακόμη παιχτης που φανηκε καλυτερος από οτι ήταν υπό τις οδηγίες του Σαρας ή θα ανήκει στην εξαιρεση του κανόνα στην οποία προς το παρόν ανήκει μοναχα ο Μισιτς που εκτοξεύθηκε στην Εφες.

Είναι και δεν ειναι ον-τοπικ το παραπανω "σεντονι" μιας και οι 3 παιχτες έχουν απασχολήσει τον παναθηναικο. Θα θελα να ακούσω γνώμες παντως για αυτούς τους τους 3.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τρί Ιουν 23, 2020 7:42 pm

επειδη φοβαμαι πως θα αργησουμε δραματικα με τα οσα συμβαινουν
και θα χαθουν παικτες (κι ο Ννοκο ηδη φαινεται να πλησιαζει προς Αστερα )
παω σε ροστερ με στοχους που θα εχουν μεινει ανοιχτοι στα μεσα Ιουλιου
η παραμονη Σβεντ στην Χιμκι πιθανο πολυ να ευνοησει στο να μεινει ελευθερος ο Γιοβιτς πιο μετα

Παπαγιαννης,Μαθιανγκ,Καββαδας
ΑαρονΓουαιτ,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,ΤζαρελΕντι
Φοστερ,Παππας,Λαρεντζακης
Γιοβιτς,Ματζετ,Παπαδακης

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 23, 2020 7:45 pm

Πάνω που μιλάτε για Giffey και Grigonis ...εγώ θα ήθελα τον γερολυκο Milaknis για χαμηλά σχήματα και γρήγορο τεμπο

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 23, 2020 7:47 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 7:45 pm
Πάνω που μιλάτε για Giffey και Grigonis ...εγώ θα ήθελα τον γερολυκο Milaknis για χαμηλά σχήματα και γρήγορο τεμπο
αυτος φιλε δεν τον κουναει απο το Καουνας,οσες αλλαγες και να κανουν !

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 8:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 7:03 pm
Προσπαθώντας να επιμείνω στην αποψη μου πως δεν αξίζει να ασχολούμαι με τα εξωαγωνιστικα , επανερχομαι εδω οχι για να προτεινω αλλα να κάνω κάποια σχόλια για 2-3 παικτες. Το κοινό στοιχείο και των 3 ειναι οτι παιζουν στη θεση 《1》 , τη πλέον κομβική δηλαδή για το σύγχρονο μπασκετ και το ότι είναι και οι 3 ξανθοι :P . Θα μιλήσω λοιπον για 2 μαθητές του Σαρας (Γουολκαπ και Γουολτερς) και έναν του Ρενεσες (Χερμανσον).

Ξεκινώντας απτο τέλος ο Χερμανσον ειναι ενας 26χρονος Ισλανδος με πολυ καλο σωματοτυπο για τη θέση (1'90 σε ύψος) και 2 γεμάτες σεζον σε Ευρώπη (γιουροκαπ και ευρωλιγκα) και γερμανικό πρωταθλημα . Το παράδοξο με τη περίπτωση του ειναι πως τα νούμερα του στη μετάβαση του από Γιουροκαπ σε γιουρολιγκ δεν άλλαξαν παρα τον πολυ ποιοτικότερο ανταγωνισμό της ευρωλιγκας.

Συγκεκριμενα ο Μαρτιν και τα 2 αυτα χρονια βρισκόταν στο παρκε 25 λεπτα ανά ματς , μετρώντας 10 πόντους μο φετος και 12 πέρσι στο γιουροκαπ , ενω και οι ασσιστ του έμειναν στο ίδιο ακριβώς νούμερο σε μο , δηλαδή 4,7. Επεσε αρκετα βεβαια σε ποσοστά στο τριποντο οπου ενώ πέρσι σουταρε με 45% για τρεις , φετος το ποσοστό του κατέβηκε στο 34% . Συγκεκριμένα ευστοχησε στον ίδιο αριθμό τριποντων περσι και φετος (29) με αρκετές περισσοτερες προσπαθειες ομως φετος. Όλα αυτά νομίζω πως είναι καλοί οιωνοί για τον παιχτη ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή ρουκι σεζον και πιθανώς από του χρόνου που θα χει εξοικειωθεί περισσότερο στη διοργάνωση θα διορθώσει τις οποιες αδυναμιες του στον τομέα τον ποσοστών. Δεν γνωρίζουμε βεβαια το πως το παιχνίδι του θα μεταφραστει σε μια ομαδα με περισσοτερες απαιτήσεις.. Εγω θεωρω πως είναι πανέτοιμος για το στεπ απ.

Θα συνεχίσω με τον Γουολτερς που αποτελεί άλλη μια κλασσική περιπτωση παιχτη του Σαρας οπου μακρια από το καλοδουλεμενο περιβάλλον της ζαλγκιρις οι αδυναμίες του γινονται ευκολοτερα ανιχνευσιμες. Φετος στη μακαμπι υπό τις οδηγίες του Σφαίρο ακομα και προ τραυματισμου ειχε σε 10 ματς μολις 3 ασσιστ ανά μεσο ορο και 30% ευστοχία στα 3ποντα (ποσοστό που δεν ήταν καλό ουτε στη ζαλγκιρις) , συνολικά είναι αρκετά σοφτ παιχτης που παρα τις οργανωτικές του ικανότητες δεν μπόρεσε να συμπληρώσει επάξια τους γουιλμπεκιν και ντορσει . Ειναι ήδη 29 ετών και δεν νομίζω πως είναι για πρωτος ασος σε μια ομαδα που διεκδικεί 8αδα , θα αποτελούσε ωστόσο εναν εξαιρετικό ρολιστα σε ομαδα με υψηλούς στόχους.

Τέλος να πω για τον πλέον πολυσυζητημενο Γουολκαπ... ειναι μολις 1 χρονο νεότερος απτον Γουολτερς , έχουν το ίδιο ύψος (1'93 δηλαδη) αλλα ο Γουολκαπ ειναι πολυ πιο γεροδεμένος και σκληρος. Να τονίσω καπου εδω οτι ισως μιλαμε για τον πιο βελτιωμένο παιχτη της φετινής σεζον . Έπαιξε σχεδον στον ίδιο αριθμό αγώνων περσι με φετος (περιπου 30) αλλα διπλασίασε ολα τα νούμερα του τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα ειχε φετος 9,6 ποντους μο και 5 περσι , 5,6 ασσιστ μο και 2,2 περσι και 1 κλέψιμο μο φετος με 0,5 περσι. Παραλληλα σούταρε με το εκπληκτικό ποσοστό 47% απτο τριποντο φετος ευστοχωντας 1 τριποντο ανά ματς σε αντιθεση με περσι που σούταρε μόλις με 29%.

Να τονίσω πως φετος ήταν η χρονια που ο Σαρας από 2αρι τον εκανε καθαρό ασο κι αν οι 5,6 ασσιστ που είχε δεν φαίνονται πολλές μπροστα στις 9,5 του καλαθη που είχαμε συνθησει , ας γνωρίζουμε όλοι οτι πραγματικά ελάχιστοι παιχτες στην ευρωλιγκα ξεπερνάνε τις 5 ασσιστ ανα ματς. Θα χει πολυ ενδιαφερον να δουμε τον Γουολκαπ σε άλλη ομαδα ως πρώτο για να δούμε αν θα είναι ένας ακόμη παιχτης που φανηκε καλυτερος από οτι ήταν υπό τις οδηγίες του Σαρας ή θα ανήκει στην εξαιρεση του κανόνα στην οποία προς το παρόν ανήκει μοναχα ο Μισιτς που εκτοξεύθηκε στην Εφες.

Είναι και δεν ειναι ον-τοπικ το παραπανω "σεντονι" μιας και οι 3 παιχτες έχουν απασχολήσει τον παναθηναικο. Θα θελα να ακούσω γνώμες παντως για αυτούς τους τους 3.

Πολύ καλό ποστ!!
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές.

Ο Γουόλτερς όντως έπαιξε στο Κάουνας το καλύτερο του μπάσκετ, αλλά και με τον Ερυθρό είχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, τα οποία στη Ζαλγκίρις φάνηκαν καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα pg κάτω από την μπαγκέτα του Σάρας, μεταμορφώνονται και δεν είναι τυχαίο.

Τον Γουόκαπ μην τον φοβάσαι. Τον "ακολουθώ" από τη χρονιά του στη BBL κι ο τύπος έχει χαρακτήρα ιδανικό χαρακτήρα για τα δύσκολα, επιπλέον είναι σπουδαίους αθλητής.
Δεν θα έχει πρόβλημα μακριά από τον Σάρας.

* Τον Γκριγκόνις φίλε PP13 εγώ τον πιστεύω πολύ. Πέρα από τις ικανότητές του και τα προσόντα του, έχει ένα τσαγανό που παραπέμπει σε παλιούς Γιούγκους. Έχει "φονικό" ένστικτο.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 23, 2020 8:17 pm

basket72 έγραψε:

* Τον Γκριγκόνις φίλε PP13 εγώ τον πιστεύω πολύ. Πέρα από τις ικανότητές του και τα προσόντα του, έχει ένα τσαγανό που παραπέμπει σε παλιούς Γιούγκους. Έχει "φονικό" ένστικτο.
και εγω τον πιστευω.αλλα στον exasfairo εγραψα για Μιλακνις,πως εκτιμω οτι δεν τον κουναει απο το Καουνας !ο Γκριγκονις απ οτι εχει γραφτει σπαει το διετες του για να μεινει ελευθερος! δεν νομιζω ομως να απασχολησει τον Βοβορα..

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 23, 2020 8:23 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 8:17 pm
basket72 έγραψε:

και εγω τον πιστευω.αλλα στον exasfairo εγραψα για Μιλακνις,πως εκτιμω οτι δεν τον κουναει απο το Καουνας !ο Γκριγκονις απ οτι εχει γραφτει σπαει το διετες του για να μεινει ελευθερος! δεν νομιζω ομως να απασχολησει τον Βοβορα..
Γιατι να μην απασχολήσει? Εγώ σαν πρώτη επιλογή θα τον ειχα! Μετά Γκιφαι και μετά οι υπόλοιποι αμερικανοι που "παιζουν" , καναν Γιαγκ , Μαλκολμ Χιλ , Ριβερς , Τουπάν κλπ...

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 23, 2020 8:31 pm

JohnnyPao έγραψε:

Γιατι να μην απασχολήσει? Εγώ σαν πρώτη επιλογή θα τον ειχα! Μετά Γκιφαι και μετά οι υπόλοιποι αμερικανοι που "παιζουν" , καναν Γιαγκ , Μαλκολμ Χιλ , Ριβερς , Τουπάν κλπ...
ο Τουπαν ειναι Γαλλος :P αν απασχολει καποιος απ ολους αυτους που γραφεις ειναι μονο ο Γιανγκ !
ειχα την εντυπωση πως και ο Μαλκολμ Χιλ,αλλα προχθες ο Ζακκας ειπε πως οχι !
εγω απ οτι ξερεις ψηφιζω Πιερ ! ενα δυναμικο τριαρι να παιζει και σκυλιασια αμυνα !
αν παμε σε 2ρο3ρι με κυριο χαρακτηριστικο σουτ /σκορ μου αρεσουν Τζαρελ Εντι και ο αγαπημενος σου ο Γιανγκ..

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 23, 2020 8:51 pm

portokalopita13 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

ο Τουπαν ειναι Γαλλος :P αν απασχολει καποιος απ ολους αυτους που γραφεις ειναι μονο ο Γιανγκ !
εγω απ οτι ξερεις ψηφιζω Πιερ ! ενα δυναμικο τριαρι να παιζει και σκυλιασια αμυνα !
αν παμε σε 2ρο3ρι με κυριο χαρακτηριστικο σουτ /σκορ μου αρεσουν Τζαρελ Εντι και ο αγαπημενος σου ο Γιανγκ..
Εχεις δικιο για την εθνικότητα του τουπαν , με τσάκωσες.
Για Πιερ μιας και τον έχουμε αναφέρει αρκετές φορές εδω περα μαρεσει και μένα αρκετα σαν παικτης , σκληρος , αθλητικός , φαίνεται πως έχει ψηλό μπασκετικό iq αλλα γενικα είναι σχετικά μετριος τεχνικά. Επειδή έχουμε ήδη τον Φοστερ στο 2 και μαλλον από πίσω θα έρχεται ένας εκ των Λαρε/Παππα , παραλληλα θα χουμε τον Παπαπετρου βασικο στο 3 και τον Μητογλου στο 4 συνειδητοποιω οτι θα έχουμε θεμα στο σουτ 3 πόντων . Αντίστοιχα δεν ξέρουμε πως θα μεταφραστει το σουτ του Γουιτιγκτον αν ερθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας ή τι παιχτη θα πάρουμε στο 1 (μπραουν πχ). Για αυτό και θεωρω πως ο μπακαπ του παπαπετρου πρεπει να χει σοβαρό τριποντο , να μην μπορείς να τον αφήσεις ελεύθερο και παράλληλα να εχει σοβαρό μπασκετικό iq , να ξέρει να κινηθει οφ-μπαλ και να μπορει να πάρει αρκετό χρόνο στο 2.

Αντιστοιχα και για τους Γιαγκ και Εντι ξέρω οτι ειναι φονιάδες πίσω απτα 6,75 και ειδικά ο πρώτος είναι και καλος αμυντικός αλλα αμφιβάλλω για το μπασκετικο τους iq , το θρασος τους και το ενστικτο του σκορερ που αντθετως , από αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχειλίζουν οι Γκριγκονις και Γκιφαι.

Γενικα θα θελα μια ευρωπαϊκή πινελιά στο ροστερ με οτι αυτή συνεπάγεται, να σπάει το καθαρα αμερικανικό στοιχειο των ξένων του παναθηναικου τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ. Περαν των όσων εγραψα προφανως θα πρέπει να προτιμηθούν παιχτες που εχουν μια κάποια εμπειρία από ευρωλιγκα από παιχτες στοιχήματα που εχουν παιξει μαξ στο τσουλου...

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Τετ Ιουν 24, 2020 12:01 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 8:51 pm
portokalopita13 έγραψε:

Εχεις δικιο για την εθνικότητα του τουπαν , με τσάκωσες.
Για Πιερ μιας και τον έχουμε αναφέρει αρκετές φορές εδω περα μαρεσει και μένα αρκετα σαν παικτης , σκληρος , αθλητικός , φαίνεται πως έχει ψηλό μπασκετικό iq αλλα γενικα είναι σχετικά μετριος τεχνικά. Επειδή έχουμε ήδη τον Φοστερ στο 2 και μαλλον από πίσω θα έρχεται ένας εκ των Λαρε/Παππα , παραλληλα θα χουμε τον Παπαπετρου βασικο στο 3 και τον Μητογλου στο 4 συνειδητοποιω οτι θα έχουμε θεμα στο σουτ 3 πόντων . Αντίστοιχα δεν ξέρουμε πως θα μεταφραστει το σουτ του Γουιτιγκτον αν ερθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας ή τι παιχτη θα πάρουμε στο 1 (μπραουν πχ). Για αυτό και θεωρω πως ο μπακαπ του παπαπετρου πρεπει να χει σοβαρό τριποντο , να μην μπορείς να τον αφήσεις ελεύθερο και παράλληλα να εχει σοβαρό μπασκετικό iq , να ξέρει να κινηθει οφ-μπαλ και να μπορει να πάρει αρκετό χρόνο στο 2.

Αντιστοιχα και για τους Γιαγκ και Εντι ξέρω οτι ειναι φονιάδες πίσω απτα 6,75 και ειδικά ο πρώτος είναι και καλος αμυντικός αλλα αμφιβάλλω για το μπασκετικο τους iq , το θρασος τους και το ενστικτο του σκορερ που αντθετως , από αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχειλίζουν οι Γκριγκονις και Γκιφαι.

Γενικα θα θελα μια ευρωπαϊκή πινελιά στο ροστερ με οτι αυτή συνεπάγεται, να σπάει το καθαρα αμερικανικό στοιχειο των ξένων του παναθηναικου τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ. Περαν των όσων εγραψα προφανως θα πρέπει να προτιμηθούν παιχτες που εχουν μια κάποια εμπειρία από ευρωλιγκα από παιχτες στοιχήματα που εχουν παιξει μαξ στο τσουλου...
Αυτό με την εμπειρία πολύ βασικό.. Γενικά το καλύτερο είναι να υπάρξει ένας συνδυασμός από λαβράκια κ παίχτες σχετικά έμπειρους.. Από κει κ πέρα για το 5 θα προτιμούσα μοτλει από όλους που κοιτάζονται αυτή τη στιγμή.. Ο παίχτης αυτός ξέρει πολύ μπάσκετ κ δε νομίζω να μείνει στους κλιππερς. Κάτι σαν πουλέν μου

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 12:08 am

ε λογικο !τι να περιμενε αλλωστε !αφου δεν του ειχαμε κανει καν προταση !
τραγελαφικα πραγματα

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2020 12:13 am

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 12:08 am

ε λογικο !τι να περιμενε αλλωστε !αφου δεν του ειχαμε κανει καν προταση !
τραγελαφικα πραγματα
Είναι καλή επιλογή για σέντερ ο Ερυθρός. Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα αμέσως προηγούμενα, όλοι του οι σέντερ αυξήσαν κατά πολύ το κασέ τους, μετά το πέρασμά τους από τον Ερυθρό.

Εσείς μπορείτε να βρείτε καλόν σέντερ. Έχει αρκετούς ακόμα στα ίδια περίπου επίπεδα. Πολλοί ειπώθηκαν και στο φόρουμ αυτές τις μέρες. Στο pg όμως θέλει πολλή προσοχή.

Edit: Μιλώντας για pg και C και όλα αυτά με λίγα λεφτά και με καλές προοπτικές θα ξαναπροτείνω το δίδυμο της Λεβαλουά.
Μπριάντε Γουέμπερ ( καιρό τώρα αποτελεί σταθερή μου πρόταση στο νήμα αυτό- ως συμπληρωματικός άσσος) και Βιτάλι Σικοκό για το 5.
Με ένα 800ρακι οι 2 έρχονται.
Άλλα 300 για τον N. Γουίλις της Ουλμ στο 4 και άλλα 300 για τον Ινβερνίτσι στο 2-3.

Και πάτε για το μεγάλο συμβόαλαιο κοντά στο 800-900αρι στον Γιόβιτς, ή στον Πάνγκος για το 1 σας. Και κρατάτε και Μπέντιλ κι είστε οκ.
Φέρνετε και Μπουρουσάγκα με άλλα 300 και ρίχνετε βαλεριάνα στους καφέδες του Παππά και του Μπου όταν είναι σε αποστολή. :P

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Ιουν 24, 2020 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”