Euroleague Round 21, Baskonia vs Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 12, 2024 10:02 am

Στηβ Κερ έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 9:47 am
karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 9:14 am

Άμυνα την παλεύει και φέτος σε ένα βαθμό ο Παπανικολάου , και συνολικά η αμυντική μας λειτουργία είναι καλή, αλλά δεν γίνεται σε κρίσιμο ματς όπως π,χ. Με την Μπαρτσα προχτές το βασικό σου τριάρι να μένει στους 0 πόντους. Είσαι χαμένος από χέρι. Αν δεν ανεβεί αισθητά ο Παπανικολάου επιθετικά δεν θα πάμε πουθενά φέτος.
Πάντα θα ειναι φιλότιμος αλλα επιμένω στην αμυνα γιατι εκεί το …μιλισεκοντ να βρεθεί στα κλοουζαουτ πιο κοντά κάνει τη διαφορά στο αν θα σουτάρει ο αντίπαλος η θα το σκεφτεί (για παράδειγμα ).Το σε ενα βαθμό δε φτάνει (ειδικα αν δεν τα βάζει οπως σωστά λες)
Αυτή την στιγμή όπως παίζει ο Παπανικολάου, όσο και αν τον αγαπάμε, δεν είναι η απόδοση του επαρκής για βασικό τριάρι για μια ομάδα με την δυναμική και τους στόχους του Ολυμπιακού.

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 12, 2024 10:09 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 11:32 pm
AlexD έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 11:25 pm

Άστο μη το δεις. Χόρτασες νίκη σήμερα, δεν χρειάζεται να δεις και του Ολυμπιακού που μπορεί και να χάσει. :)
θα πάω να δω συναυλιάρα αύριο στο Κύτταρο και η ειρωνεία αχρείαστη
Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ειρωνεία, στην λέω ευθέως που δηλώνεις οπαδός της νίκης και λες (σε προηγούμενο αγώνα, όχι τώρα με το λαιβ) ότι δεν θα δεις την ομάδα γιατί δεν σου αρέσει. Μου φαίνεται αχαριστία για αυτήν την ομάδα και το σημειώνω, προφανώς είναι δικαίωμα σου και αφού είναι επιλογή σου λογικά δεν σε επηρεάζει αυτό που γράφω.

Καλά να περάσετε σήμερα, εγώ δεν τα ακούω αυτά τα πράματα αλλά έχω φίλους που την περίμεναν πως και πως την μέρα.

3
3 Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιαν 12, 2024 10:16 am

Ο Παπ, πέραν του ότι μεγαλώνει έτσι και αλλιώς... έχει παίξει συνεχόμενα δύο χρονιές στα κόκκινα με καλοκαίρια μέσα.

Φέτος ήταν χρονιά που κανονικά θα έπρεπε να κάνει συντήρηση την μισή σεζόν για να μπορέσει να επανέλθει. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει με τόσες απουσίες και έλλειψη προετοιμασίας και συμβαίνει τώρα που παίζει αισθητά λιγότερο.

Προσωπικά θα ήθελα να μείνει εκτός μετά το ματς με την Μακαμπι και να επανέλθει μετά την διακοπή έχοντας ξεκουραστεί.

Κατά τα άλλα, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία ο κόουτς και οι μεταγραφές παρόλο που είναι από Ευρωλίγκα αργούν να ενσωματωθούν... φαντάσου να έπρεπε να μάθουν από την αρχή το ευρωπαϊκό μπάσκετ πόσο θα τους έπαιρνε.
Πρέπει να είναι Ναν για να έχει νόημα κάτι τέτοιο, για αυτό και τον ήθελε άλλωστε τον συγκεκριμένο.

0
AlexD

nba

Παρ Ιαν 12, 2024 10:30 am

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 2:03 am
ποτε πηρε ευκολα ματς ο ολυμπιακος φετος? Γιατι καποιος εγραψε οτι θα το παρουμε ευκολα.
νομιζω κανενα παιχνιδι δεν μπορουμε να παρουμε ευκολα με την ως τωρα εικονα.

Εχουν καταρριφθει 2 θεωριες, απο την ως τωρα εικονα του Παο, που ο μπαρτζωκας τις πιστευει πολυ.
οτι μια ομαδα θελει πολυ χρονο για να χτιστεί,να δεσει και να αποδωσει και να ειναι σταθερη.
και η αλλη οτι οι NBAερς δεν πιανουν στην Ευρωλιγκα.

εμεις αυτη τη στιγμη εχουμε 2 παντελως αχρηστες μεταγραφες(Σικμα και Μπραζ), μια μεταγραφη που δεν παιζει (Λονγκ), μια μεταγραφη που δεν τον εμπιστευεται ακομα ο μπαρτζωκας (Πετρουσεφ).Μια μεταγραφη που δεν δινει αυτα που περιμεναμε(Μιλου) και μια μεταγραφη που παιρνει πανω του παραπανω απο αυτα που μπορει (Γκος).
Ε πως να παει καλα αυτο? Πονταρουμε να ειναι καλα ο Φαλ και να οργιασουν πητερς και Καναν. που και παλι μπορει να μην ειναι αρκετο.
Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει εύκολα ή σχετικά εύκολα Εφες, Ζαλγκιρις, Μπαγερν, Βιλερμπάν, Άλμπα. 5 από τα 20 ματς δηλαδή.
Πιστεύω ότι σήμερα θα είναι το 6ο.

Για τις "θεωρίες Μπαρτζώκα" σου απάντησε ο Στιβ και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Όσο για το πως μπορείς να κερδίσεις σήμερα πέραν των Φαλ, Κανααν, Πίτερς... η απάντηση είναι Μιλου, Γουόκαπ, Γκος, Μακκισικ, Πετρουσεφ.

Είναι σαν να γράφει οπαδός της Μπασκονια "στηριζομαστε πάλι στο να τα βάλει ο Χάουαρντ και να κάνουν ματσαρα οι Μονεκε/Σεντεκέρσκις" ή οπαδός του ΠΑΟ πριν το χτεσινό ότι στηρίζεται πάλι σε καλή απόδοση Γκραντ/Γκριγκόνις/Λεσορτ/Μητογλου.

Όλες οι ομάδες έχουν κάποιες σταθερές και παλεύουν να βρουν επιπλέον στηρίγματα μέσα από το ροστερ τους. Όπως περιμένουν οι απέναντι (και σωστά) παραπάνω πράγματα από τους Χουάντσο, Βιλντοζα, Παπι έστω, αν όχι και από Κώστα/Μπαλτσε... έτσι περιμένουμε και εμείς περισσότερα από Γουόκαπ/Παπ/Μιλου/Μακκισικ/Πετρούσεφ... αν όχι και από Ναζ/Λαρε/Σίκμα/Μπραζντέικις. Οι πρώτοι 5 το ξέρεις ότι μπορούν/μπορείς να τους βάλεις καλύτερα, για τους άλλους θα φανεί.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιαν 12, 2024 10:34 am

AlexD έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 11:32 pm

θα πάω να δω συναυλιάρα αύριο στο Κύτταρο και η ειρωνεία αχρείαστη
Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ειρωνεία, στην λέω ευθέως που δηλώνεις οπαδός της νίκης και λες (σε προηγούμενο αγώνα, όχι τώρα με το λαιβ) ότι δεν θα δεις την ομάδα γιατί δεν σου αρέσει. Μου φαίνεται αχαριστία για αυτήν την ομάδα και το σημειώνω, προφανώς είναι δικαίωμα σου και αφού είναι επιλογή σου λογικά δεν σε επηρεάζει αυτό που γράφω.

Καλά να περάσετε σήμερα, εγώ δεν τα ακούω αυτά τα πράματα αλλά έχω φίλους που την περίμεναν πως και πως την μέρα.
Όποιον τον καλύπτει αυτό που βλέπει συνολικά φέτος ή ότι προχθές επί 4 λεπτά δεν μπορούσε να κερδίσει ένα ματς που έγιναν τα πάντα για να το κερδίσεις , καλά κάνει και τον καλύπτει

Όποιον δεν τον καλύπτει και θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα του , καλά κάνει και δεν τον καλύπτει

Δεν καταλαβαίνω αυτά τα οπαδός της νίκης , τις ειρωνείες και αυτά τα στην λέω ευθέως επειδή δεν συμφωνουμε και γιατί πρέπει να είναι ανεκτή εδώ μέσα ενώ έχουν φύγει κόσμος και κοσμακης για λιγότερα

Οπαδός του Ολυμπιακού είμαι και δεν με καλύπτει αυτό που παρουσιάζεται φέτος. Το ότι πήγε Φ4 δεν ειναι τίτλος, είναι μια διάκριση αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το παρελθόν, κοιτάμε μπροστά εδώ αλλιώς οποίος ζει στο παρελθόν δεν έχει μέλλον

Από κει και πέρα κάντε ό,τι καταλάβετε. Ειρωνευτειτε, μπαναρετε , βάλτε γελάκια και thumbs down , ο,τι βολεύει το φόρουμ . Προσαρμόζομαι σε όλα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Παρ Ιαν 12, 2024 10:43 am

Heisenberg έγραψε:
ποτε πηρε ευκολα ματς ο ολυμπιακος φετος? Γιατι καποιος εγραψε οτι θα το παρουμε ευκολα.

Εχουν καταρριφθει 2 θεωριες, απο την ως τωρα εικονα του Παο, που ο μπαρτζωκας τις πιστευει πολυ.
οτι μια ομαδα θελει πολυ χρονο για να χτιστεί,να δεσει και να αποδωσει και να ειναι σταθερη.

εμεις αυτη τη στιγμη εχουμε 2 παντελως αχρηστες μεταγραφες(Σικμα και Μπραζ), μια μεταγραφη που δεν παιζει (Λονγκ), μια μεταγραφη που δεν τον εμπιστευεται ακομα ο μπαρτζωκας (Πετρουσεφ).Μια μεταγραφη που δεν δινει αυτα που περιμεναμε(Μιλου) και μια μεταγραφη που παιρνει πανω του παραπανω απο αυτα που μπορει (Γκος).
Ε πως να παει καλα αυτο? Πονταρουμε να ειναι καλα ο Φαλ και να οργιασουν πητερς και Καναν. που και παλι μπορει να μην ειναι αρκετο.
Φίλε δεν ισχύουν αυτά που λες, τουλάχιστον όχι στο 100%.

Και εξηγούμαι:
Πράγματι δεν πήραμε πολλά παιχνίδια εύκολα φέτος αλλά όχι κανένα. Με Άλμπα και Έφες μια χαρά εύκολα τα πήραμε. Θα μπορούσα να βάλω και του Ερυθρού Αστέρα μέσα που και αυτό μεταξύ μας εύκολα το πήραμε, δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά παρ όλο που ο Αστέρας έβαλε στο τέλος κάποια μεγάλα και τρελά σουτ.

Τώρα όσον αφορά την δεύτερη θεωρία είναι ένα τεράστιο ψέμα!! Ο κόουτς δεν είπε ποτέ αυτό που λες. Είπε ότι αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις παιχταράδες (που ούτε αυτό σου εγγυάται την επιτυχία) πρέπει να φτιάξεις την ομάδα μέσα από πρόγραμμα. Αυτό προυποθέτει χρόνο και κόπο. Αν έχεις λεφτά αγοράζεις παιχταράδες και μια χαρά τα καταφέρνεις ή τουλάχιστον αυξάνεις τις πιανότητες να τα καταφέρεις. Εμείς είπε διαλέξαμε τον πρώτο δρόμο. Με άλλα λόγια σου λέει δεν έχουμε λεφτά για μεγάλες μεταγραφές ή ότι απλά τους αρέσει περισσότερο αυτό το μοντέλο. Για τους ΝΒΑers είπε ότι είναι δύσκολο να προσαρμοστούν και να αποδόσουν αμέσως που είναι και η αλήθεια κατά τη γνώμη μου (ειδικά στο σύστημα της δικιάς μας ομάδας). Το ότι έπιασε ο Ναν στον Παο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν το δεις γενικά. Εγώ πιστεύω ότι ο Ναν αν ερχόταν σε εμάς δε θα έκανε επουδενί αυτά που κάνει στον Παο που έχειαπόλυτη ελευθερία.

Στο τελευταίο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα. Οι μεταγραφές μας φέτος είναι όλες για τα πανηγύρια (εκτός του Γκος ίσως αλλά και αυτός με ερωτηματικό). Είναι τόσο κακοί όλοι τους σε βαθμό που αναρωτιεται κανείς αν αξίζει να ακολουθήσει κανείς το δρόμο που έχουμε πάρει (μόνο εμείς). Τον δρόμο ενός συστήματος δλδ τόσο περίπλοκου που για να αποδώσει απαιτεί τόσο πολύ χρόνο. Ο Πετρούσεφ για παράδειγμα είναι τόσο καλός παίχτης που όπου και να πήγαινε ήδη θα αποτελούσε παράγοντα ενώ σε μας πάει από dnp σε dnp.

0
AlexD

nba

Παρ Ιαν 12, 2024 10:50 am

Coach Periklis έγραψε:
AlexD έγραψε:

Όποιον τον καλύπτει αυτό που βλέπει συνολικά φέτος ή ότι προχθές επί 4 λεπτά δεν μπορούσε να κερδίσει ένα ματς που έγιναν τα πάντα για να το κερδίσεις , καλά κάνει και τον καλύπτει

Όποιον δεν τον καλύπτει και θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα του , καλά κάνει και δεν τον καλύπτει

Δεν καταλαβαίνω αυτά τα οπαδός της νίκης , τις ειρωνείες και αυτά τα στην λέω ευθέως επειδή δεν συμφωνουμε και γιατί πρέπει να είναι ανεκτή εδώ μέσα ενώ έχουν φύγει κόσμος και κοσμακης για λιγότερα

Οπαδός του Ολυμπιακού είμαι και δεν με καλύπτει αυτό που παρουσιάζεται φέτος. Το ότι πήγε Φ4 δεν ειναι τίτλος, είναι μια διάκριση αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το παρελθόν, κοιτάμε μπροστά εδώ αλλιώς οποίος ζει στο παρελθόν δεν έχει μέλλον

Από κει και πέρα κάντε ό,τι καταλάβετε. Ειρωνευτειτε, μπαναρετε , βάλτε γελάκια και thumbs down , ο,τι βολεύει το φόρουμ . Προσαρμόζομαι σε όλα
Ειρωνεία υπάρχει σε ένα βαθμό και από τις δύο μεριές. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, δεν είστε μόνο εσείς που δεν τα βλέπετε καλά τα πράγματα, ούτε ζούμε κάποιοι στο παρελθόν και δεν κοιτάμε μπροστά...

Από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι θεμιτό να εκφράσεις διαφωνία και να πεις ότι δεν σου αρέσει μια συμπεριφορά. Αυτό κάνω, λέω ότι δεν μου αρέσει η οπτική σου και ο τρόπος που απαξιώνεις μια ομάδα που είναι και θεωρείται πρότυπο, επειδή την συγκεκριμένη στιγμή δεν παίζει όπως θα θέλαμε. Το βρίσκω ιεροσυλία και το λέω. Όταν σε βλέπω να γράφεις στο τοπικ των απέναντι ότι είναι ομαδαρα σε σχέση με εμάς, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θυμώνω.

Από αυτά που λες, γελάκι στο σχόλιο σου απέναντι έκανα. Ούτε έχω κάποια σύνδεση με τους διαχειριστές αν αυτό υπονοείς, ούτε thumbs down έκανα, αν και δεν θα ήταν κακο. Και εσύ έκανες στο δικό μου σχόλιο, όλα καλά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εντός πλαισίων να σου πω ότι με ενοχλεί η στάση σου, αν το βρίσκεις φάουλ, κάνε αναφορά στα σχόλια μου.

1
1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιαν 12, 2024 10:58 am

In skakistis we trust

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιαν 12, 2024 12:20 pm

AlexD έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Ειρωνεία υπάρχει σε ένα βαθμό και από τις δύο μεριές. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, δεν είστε μόνο εσείς που δεν τα βλέπετε καλά τα πράγματα, ούτε ζούμε κάποιοι στο παρελθόν και δεν κοιτάμε μπροστά...

Από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι θεμιτό να εκφράσεις διαφωνία και να πεις ότι δεν σου αρέσει μια συμπεριφορά. Αυτό κάνω, λέω ότι δεν μου αρέσει η οπτική σου και ο τρόπος που απαξιώνεις μια ομάδα που είναι και θεωρείται πρότυπο, επειδή την συγκεκριμένη στιγμή δεν παίζει όπως θα θέλαμε. Το βρίσκω ιεροσυλία και το λέω. Όταν σε βλέπω να γράφεις στο τοπικ των απέναντι ότι είναι ομαδαρα σε σχέση με εμάς, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θυμώνω.

Από αυτά που λες, γελάκι στο σχόλιο σου απέναντι έκανα. Ούτε έχω κάποια σύνδεση με τους διαχειριστές αν αυτό υπονοείς, ούτε thumbs down έκανα, αν και δεν θα ήταν κακο. Και εσύ έκανες στο δικό μου σχόλιο, όλα καλά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εντός πλαισίων να σου πω ότι με ενοχλεί η στάση σου, αν το βρίσκεις φάουλ, κάνε αναφορά στα σχόλια μου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε καλά και η ομάδα δυστυχώς δεν έχει σχέση με την περσυνή, από την άλλη ο Παναθηναικός αυτή την χρονική στιγμή είναι καλύτερος από εμάς και δυστυχώς πάλι για εμάς δείχνει και σημάδια βελτίωσης συνεχώς, δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάει και F4.
Οπότε αν σκεφτείς την ομάδα που είχαμε πέρυσι, ότι χάσαμε την κούπα για ένα σουτ που μας στεναχώρησε όλους και ότι ο βασικός μας εγχώριος αντίπαλος από τον πάτο έφτασε μέσα σε μερικούς μήνες να αποδίδει καλύτερα από εμάς, ε όπως και να το κάνεις μας στεναχωρεί όλους. Ο καθένας μας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Αλλοι είναι πιο χαλαροί άλλοι το παίρνουν βαρέως. Στην τελική όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε. Ας ηρεμήσουμε όλοι μας και να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα γιατί αν χάσουμε τα ρπάγατα θα γίνουν άσχημα για την ομάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιαν 12, 2024 12:28 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 10:43 am
Heisenberg έγραψε:

Φίλε δεν ισχύουν αυτά που λες, τουλάχιστον όχι στο 100%.

Και εξηγούμαι:
Πράγματι δεν πήραμε πολλά παιχνίδια εύκολα φέτος αλλά όχι κανένα. Με Άλμπα και Έφες μια χαρά εύκολα τα πήραμε. Θα μπορούσα να βάλω και του Ερυθρού Αστέρα μέσα που και αυτό μεταξύ μας εύκολα το πήραμε, δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά παρ όλο που ο Αστέρας έβαλε στο τέλος κάποια μεγάλα και τρελά σουτ.

Τώρα όσον αφορά την δεύτερη θεωρία είναι ένα τεράστιο ψέμα!! Ο κόουτς δεν είπε ποτέ αυτό που λες. Είπε ότι αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις παιχταράδες (που ούτε αυτό σου εγγυάται την επιτυχία) πρέπει να φτιάξεις την ομάδα μέσα από πρόγραμμα. Αυτό προυποθέτει χρόνο και κόπο. Αν έχεις λεφτά αγοράζεις παιχταράδες και μια χαρά τα καταφέρνεις ή τουλάχιστον αυξάνεις τις πιανότητες να τα καταφέρεις. Εμείς είπε διαλέξαμε τον πρώτο δρόμο. Με άλλα λόγια σου λέει δεν έχουμε λεφτά για μεγάλες μεταγραφές ή ότι απλά τους αρέσει περισσότερο αυτό το μοντέλο. Για τους ΝΒΑers είπε ότι είναι δύσκολο να προσαρμοστούν και να αποδόσουν αμέσως που είναι και η αλήθεια κατά τη γνώμη μου (ειδικά στο σύστημα της δικιάς μας ομάδας). Το ότι έπιασε ο Ναν στον Παο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν το δεις γενικά. Εγώ πιστεύω ότι ο Ναν αν ερχόταν σε εμάς δε θα έκανε επουδενί αυτά που κάνει στον Παο που έχειαπόλυτη ελευθερία.

Στο τελευταίο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα. Οι μεταγραφές μας φέτος είναι όλες για τα πανηγύρια (εκτός του Γκος ίσως αλλά και αυτός με ερωτηματικό). Είναι τόσο κακοί όλοι τους σε βαθμό που αναρωτιεται κανείς αν αξίζει να ακολουθήσει κανείς το δρόμο που έχουμε πάρει (μόνο εμείς). Τον δρόμο ενός συστήματος δλδ τόσο περίπλοκου που για να αποδώσει απαιτεί τόσο πολύ χρόνο. Ο Πετρούσεφ για παράδειγμα είναι τόσο καλός παίχτης που όπου και να πήγαινε ήδη θα αποτελούσε παράγοντα ενώ σε μας πάει από dnp σε dnp.
Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι οι φετινές μεταγραφές μας.

Τανούλης: θα δούμε τι μπορεί να κάνει σε τουλάχιστον 2 χρόνια
Σικμα: Η γκάφα της χρονιάς
Μιλουτίνοφ: Για το όνομα και τα λεφτά που παίρνει μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα
Μπραζντεικις: Κυριολεκτικά τίποτα μέχρι τώρα
Πετρούσεφ: Κυρίως DNP
Λονγκ: Τα ίδια DNP
Γκος: Ο μόνος που κάτι γίνεται, άλλα με θέματα στην άμυνα και επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Για να το πω αλλιώς έπρεπε να το προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε συνολικά τόσο χάλια μεταγραφές. Και στην τελική οκ δεν έχουμε το Budget άλλων ομάδων άλλα οκ, δεν στοιχίσανε και λίγα λεφτά όλοι αυτοί. Υπομονή θα κάνουμε άλλα αυτό που με σταναχωρεί είναι ότι δεν βλέπω σημάδια βελτίωσης, δεν πιστεύω καν ότι η ομάδα παίζει καλύτερα από ότι π.χ. τον Οκτώβριο, είμαστε μόνιμα και σταθερά μέτριοι, ομάδα που απλώς θα κυνηγήσει την θέση της στα play in και Thats it.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Ιαν 12, 2024 12:38 pm

Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Η ομάδα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την περυσινή, ό,τι κι αν λέει ο συμπαθής Μποζίκας (θυμίζει λίγο αυτοφοράκια πλέον, λέει την κοτσάνα να κάνει το αλεξικέραυνο), παρόλο που δεν άλλαξαν και τόσα πολλά πρόσωπα. Δεν πείθει ότι μπορεί να παίξει καλά στο μεγαλύτερο διάστημα ενός ματς (για ολόκληρο είναι ούτως ή άλλως ουτοπικό για οποιαδήποτε ομάδα) και έχει πολλές επιθετικές αδυναμίες.

Αυτό προφανώς το βλέπει το προπονητικό επιτελείο και λογικά ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να μένουν προσηλωμένοι στον εκάστοτε στόχο και να μην επηρεάζονται από το τι κάνει ο ΠΑΟ, όσο κι αν είναι δύσκολο αυτό. Πέρα από το πολύ σημαντικό ματς σήμερα, ακολουθεί η πολύ επικίνδυνη Maccabi και το ματς στο ΟΑΚΑ όπου πλέον μετά από πάρα πολύ καιρό ο ΠΑΟ θα ναι το μεγάλο φαβορί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1074
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Ιαν 12, 2024 12:40 pm

Απόψε το ματς είναι πιο δύσκολο από αυτό στη Βαρκελώνη. Κυρίως διότι δεν μας πολυταιριάζουν φέτος οι ομάδες γρήγορου τέμπο… Κι επίσης γιατί, αν και σχετικά νωρίς ακόμα, είναι αγώνας που υπάρχει το πρέπει αν θέλουμε να συνεχισουμε να ελπίζουμε σε τετράδα ή εξάδα.

Πέραν αυτού υπάρχει ο πονοκέφαλος Πίτερς. Στην επίθεση είναι φυσικά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αλλά με αυτόν μέσα ο Μονέκε ίσως γράψει 10 πόντους και 10 ριμπάουντ από το ημιχρονο…

Επίσης η Μπασκονια απειλεί πολύ με σουτ από τη θέση 5, κάτι που διαχρονικά ζορίζει Φαλ και Μιλου.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
AlexD

nba

Παρ Ιαν 12, 2024 12:52 pm

karamelitsa έγραψε:
AlexD έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε καλά και η ομάδα δυστυχώς δεν έχει σχέση με την περσυνή, από την άλλη ο Παναθηναικός αυτή την χρονική στιγμή είναι καλύτερος από εμάς και δυστυχώς πάλι για εμάς δείχνει και σημάδια βελτίωσης συνεχώς, δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάει και F4.
Οπότε αν σκεφτείς την ομάδα που είχαμε πέρυσι, ότι χάσαμε την κούπα για ένα σουτ που μας στεναχώρησε όλους και ότι ο βασικός μας εγχώριος αντίπαλος από τον πάτο έφτασε μέσα σε μερικούς μήνες να αποδίδει καλύτερα από εμάς, ε όπως και να το κάνεις μας στεναχωρεί όλους. Ο καθένας μας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Αλλοι είναι πιο χαλαροί άλλοι το παίρνουν βαρέως. Στην τελική όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε. Ας ηρεμήσουμε όλοι μας και να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα γιατί αν χάσουμε τα ρπάγατα θα γίνουν άσχημα για την ομάδα.
Εμ, όχι. Αυτή η κατάσταση στεναχωρεί εσάς που το βλέπετε έτσι. Δεκτό, αλλά δεν είναι για όλους έτσι. :peace:

Δεν τα βλέπω τόσο φλατ τα πράγματα.
Χαίρομαι που ανεβαίνει ο ΠΑΟ και δεν με ενοχλεί, θέλω να βλέπω ντέρμπι και ωραίο μπάσκετ, να κερδίζουμε και να χάνουμε. Αυτό το αίσχος από το δικό μας μέχρι τέλους μέχρι πέρυσι δεν το θέλω και ας κερδίσαμε τόσο πολύ.

Από κει και πέρα, μου φαίνεται αυτονόητο ότι η ομάδα θα χρειαζόταν περίοδο προσαρμογής με τόσο κομβικες αλλαγές. Δεν περίμενα να δω την ομάδα να παίζει "όπως πέρυσι" και για αυτό και δεν κρίνω αυτό τόσο καιρό. Οι βάσεις μπαίνουν, η ομάδα για τα προβλήματα που είχε έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία που είναι απαραίτητα για την συνέχεια και είναι εντός στόχων.

Όσο για τις μεταγραφές... πέρσι ποια μεταγραφή μας βοήθησε την ομάδα μέχρι Φεβρουάριο; Μπολομποι/Μπλακ έδιναν κάτι ψηλά γιατί είναι πιο εύκολο να εντάξεις έναν αθλητικό ψηλό, ο Κανααν ήταν χάλια και ο Πίτερς δεν έβρισκε χρόνο.
Όλες οι μεταγραφές (πλην Φαλ) που έχει κάνει ο Μπαρτζω ήθελαν χρόνο. Ακόμα και ο Θωμάς που στάθηκε καλά τον 1ο χρόνο, δεν έπαιζε τόσο καλά. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, είναι παράλογο να κρίνουμε Ιανουάριο μήνα ότι οι μεταγραφές και η ομάδα δεν είναι για πουθενά και έχει ταβάνι τα πλέι ιν...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιαν 12, 2024 1:04 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 12:52 pm
karamelitsa έγραψε:

Εμ, όχι. Αυτή η κατάσταση στεναχωρεί εσάς που το βλέπετε έτσι. Δεκτό, αλλά δεν είναι για όλους έτσι. :peace:

Δεν τα βλέπω τόσο φλατ τα πράγματα.
Χαίρομαι που ανεβαίνει ο ΠΑΟ και δεν με ενοχλεί, θέλω να βλέπω ντέρμπι και ωραίο μπάσκετ, να κερδίζουμε και να χάνουμε. Αυτό το αίσχος από το δικό μας μέχρι τέλους μέχρι πέρυσι δεν το θέλω και ας κερδίσαμε τόσο πολύ.

Από κει και πέρα, μου φαίνεται αυτονόητο ότι η ομάδα θα χρειαζόταν περίοδο προσαρμογής με τόσο κομβικες αλλαγές. Δεν περίμενα να δω την ομάδα να παίζει "όπως πέρυσι" και για αυτό και δεν κρίνω αυτό τόσο καιρό. Οι βάσεις μπαίνουν, η ομάδα για τα προβλήματα που είχε έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία που είναι απαραίτητα για την συνέχεια και είναι εντός στόχων.

Όσο για τις μεταγραφές... πέρσι ποια μεταγραφή μας βοήθησε την ομάδα μέχρι Φεβρουάριο; Μπολομποι/Μπλακ έδιναν κάτι ψηλά γιατί είναι πιο εύκολο να εντάξεις έναν αθλητικό ψηλό, ο Κανααν ήταν χάλια και ο Πίτερς δεν έβρισκε χρόνο.
Όλες οι μεταγραφές (πλην Φαλ) που έχει κάνει ο Μπαρτζω ήθελαν χρόνο. Ακόμα και ο Θωμάς που στάθηκε καλά τον 1ο χρόνο, δεν έπαιζε τόσο καλά. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, είναι παράλογο να κρίνουμε Ιανουάριο μήνα ότι οι μεταγραφές και η ομάδα δεν είναι για πουθενά και έχει ταβάνι τα πλέι ιν...
Τίποτα δεν κρίνουμε άλλα όλοι μας βλέπουμε χρόνια μπασκετ και μπορουμε να δούμε κάποια πράγματα και να κρίνουμε. Εχουμε τεράστιο επιθετικό πρόβλημα που δεν λύνεται εύκολα καθώς οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε δεν είναι σκόρερς. Ετσι δεν προχωράς, όσο καλοπροαίρετος και αν είναι κάποιος το πρόβλημα είναι εκει.

Επίσης δεν είναι το ίδιο η ποσότητα και ποιότητα των μεταγραφών πέρυσι με φέτος. Οπότε συγγνώμη άλλα φέτος είχα άλλες απαιτήσεις από τις μεταγραφές. Πήραμε 7 παίκτες φέτος με μερικούς από αυτούς αρκετά ακριβοί και με εξαίρεση τον Γκος δεν προφέρει κανείς τίποτα ουσιαστικά
Και όπως λέει και ο λαός μας η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Μακάρι να διαψευτούμε φυσικά.

Μιας και είμαστε και στο νήμα του αγώνα, θα παίξει τεράστιο ρόλο για το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα ο αγώνας με την Μπασκόνια σήμερα, θέλουμε πάσει θυσία νίκη έστω και με 1 πόντο.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Ιαν 12, 2024 1:04 pm

1)Οσο και να θεωρούμε ονειρική την περσινή ομαδα να πουμε πως και περσι στα περισσοτερα ματς που έφτασαν να κριθούν στο τελος η ομαδα κολουσε στο σκορ άγρια...Μέγιστο παραδειγμα ο τελικός αλλα αν δειτε και πολλα αλλα ματς τελευταια περιοδο κολλούσαμε....Περσι μαλιστα το ρίχναμε στην κούραση και το excel του Μπαρτζωκα...

2)Κατα την ταπεινή μου γνωμη Πίτερς και Γκος μια χαρα εχουν αντικαταστήσει Βεζενκοφ και Σλουκα....αν δεν ειναι στο 100% ειναι στο 85....

3)Η διαφορα σε σχεση με περσι ειναι πως μεχρι στιγμης ο Πίτερς στο 4 ειναι ολομόναχος ενω ο Βεζενκοφ περσι δεν ηταν.........Μπλακ και Μπολομποι Επισης βοηθούσαν συνολικα πολυ περισσοτερο απ τον Μιλουτινοφ ....εδω κατα τη γνωμη μου υπαρχει τεραστια διαφορα με περσι....Στο 3 Επισης η ελλειψη του Μακισικ λογω τραυματισμού εχει μετρήσει...

4)Γενικοτερα φετος ανεξαρτητως διοργάνωσης ευκολα δεν καθαρίζουμε ματς....Περσι το καναμε φετος οχι....Ακομα και με τον Άρη στο Σεφ δυσκολευτήκαμε ....αν η Μπασκονια βρει ρυθμό θα μας διαλύσει....

5)Μπραζντεικις,Πετρουσεφ,Μητρου Λονγκ εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να παιζουν πολυ στο πρωταθλημα.Δε μπορω να σκεφτω αλλο τροπο για να εγκλιματίστουν....

6) Ως Ολυμπιακός παντα ελπιζω οτι τη στιγμη που πρεπει θα ειμαστε καλοι....εξαλλου ιστορικά οποτε πηραμε μεγάλους τιτλους στην πορεια μεχρι εκει δεν ημασταν καλοι....δε ξεχνάω οτι το 97 χασαμε απ τον ΒΑΟ πριν το φάιναλ φορ....Τι να κανω ψαχνω γα θετικα για να ελπιζω :cry:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”