AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιαν 12, 2024 3:26 pm
Αρχικά να πω ότι δεν σε κατηγόρησα ότι λες πως είμαστε για πέταμα. Μια χαρά κανονικά επιχειρήματα έχεις και ας διαφωνώ σε κάποια, θεωρώ ότι κάνουμε κανονική συζήτηση και καλοπροαίρετα.
Δεν διαφωνώ ότι κάποιες ομάδες παίζουν καλύτερα/είναι σε καλύτερο σημείο από εμάς, καμία όμως δεν παίζει όντως καλά όπως η Ρεαλ ή εμείς πέρυσι. Καμία δεν λες, η τάδε δεν παίζει να μην πάει Φ4. Φαντάσου να ξεκινούσαν πλέι οφφ σήμερα. Πέραν του ζευγαριού που έχει Ρεαλ μέσα, όλα τα άλλα ζευγάρια δεν θα ήταν λίγο έως πάρα πολύ αμφίρροπα; φαντάσου ό,τι ζευγάρι θέλεις και πες μου αν έχεις στο μυαλό σου ξεκάθαρο φαβορί.
Έβαλα τα παραδείγματα των Αρμάνι/Εφες/Παρτιζαν καθαρά επειδή είναι οι 3 ομάδες που είχαν τις περισσότερες απουσίες, δεν μας συγκρίνω γενικά. Και η Παρτιζαν με την Μονακό είναι ισοβαθμία με εμάς, ενώ Μακαμπι/Φενερ/ΠΑΟ είναι 1-2 νίκες μπροστά μας (θα φανεί απόψε), δεν είναι ότι αυτοί κερδίζουν και εμείς χάνουμε. Πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Τώρα για την προετοιμασία και την κούραση από το παγκόσμιο... γενικά βασικά, δεν έχει σημασία τι θα δεχτεί κανείς ή όχι. Δεν είναι θέμα δικαιολογίας, δεν υπάρχει αυτή η λέξη.
Όταν μετά το παγκόσμιο σου λέει ότι ο Γουόκαπ (και ο Παπ) πρέπει να παίξουν ελάχιστα και να ξεκουραστουν και από τότε παίζουν 20 ματς 28'+26' αντίστοιχα, πως δεν θα είναι κουρασμένοι ακόμα; πρέπει να κάνουν μια διακοπή για να έρθει στα ίσα του το κορμί τους.
Όταν ο Μιλου πριν χτυπήσει έχει pir 20 και είναι λίγο κάτω στην λίστα με τους MVP (5ος) και από τότε που "γύρισε" παίζει σαν κουρασμένος, δεν υποψιάζεσαι και εσύ ότι παίζει με πόνους; γιατί ξαφνικά δεν ταιριάζει ο Μιλου ενώ στην αρχή ταίριαζε;
Δεν ξέρω τι συμβαίνει όντως, αλλά βλέποντας τον μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα μου φαινόταν να ταλαιπωρείται μόνο και μόνο που στέκεται.
Και όταν ο κόουτς έλεγε πέρυσι ότι το 90% της δουλειάς γίνεται στην προετοιμασία, πως το προσπερνάμε έτσι σαν να μην παίζει ρόλο ότι φέτος δεν έγινε καν; δεν σημαίνει αυτό ότι κάνει την δουλειά της προετοιμασίας παράλληλα με τους αγώνες;
Τέλος πάντων, δεν έχει μεγάλη σημασία. Έτσι και αλλιώς θα φανεί σύντομα. Αρχικά αν θα πάρουμε 3-4 νίκες μέχρι την διακοπή και μετέπειτα αν όντως θα παίξουμε καλύτερο μπασκετ μετά, έχοντας μέρες να ξεκουραστουν βασικά γρανάζια και να γίνει προετοιμασία.