Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν πάρετε και Κλαιμπερν θα είστε μάγκες αλλά οι προεδροι δεν νομίζω να δώσουν ένα σκασμό λεφτά μετά τον Τζειμς αποζημειωνοντας ταυτοχρονα και τον λιθουανο.Προσωπικη άποψη πάντα.Ο Ρογκαβοπουλος μόλις ακούσει Κλαιμπερν θα μείνει άλλη μια χρονιά Μπασκονια.Για ποτέ πιστεύετε ότι θα ανέβει κατακορυφα ο Ρογκα που ταιριάζει πολύ σε εσας;;;;;Και ο Λιθουανός πιστεύω θα πάρει άλλη μια ευκαιρία...λόγω Μπαρτζωκα.οι Μαδριλαινοι δεν νομίζω να πάνε για μέτρια πράγματα στο 3 γλιτώνοντας λεφτα απο Χεζονια, Ταβαρες.Τους κόβω για Καμπατσο-Λαρκιν-Μουσα-Κλαιμπερν-Ντεκ-Γιαμποσελε-Ιμπακα η Νιμπο...Δεν νομίζω να πάνε για Καμπαρο....
0
-
- Reactions: 1716
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τα ξαναδιαβασα.....σοβαρα τωρα,εγω ημουν επιθετικος κι ειρωνικος;;;;;;Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 8:04 pmΉσουν επιθετικός και ειρωνικός απέναντι μου. Σου συνιστώ να διαβάσεις την απάντηση σου.assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 8:01 pm
σου απανταω σοβαρα και μου απαντας με ειρωνιες και δεν καταλαβαινω το λογο......και ναι θα συνεχισω με το Φαλ ευτυχως.....
Με Φαλ-Μιλουτινοφ γίνεστε προβλέψιμοι. Ένας απο τους 2 πρέπει να αλλάξει με παίχτη τύπου Μπιρτς. Αν δεν σου αρκεί ο Ρογκαβοπουλος μαζί με τον Παπανικολάου μπορείς να κρατήσεις Μπραζντεικις έκτο ξένο. Έχει προοπτική.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θεωρώ ότι ήσουν αλλά δεν έχει νόημα ρε παιδιά, έχει; εδώ συζητάμε αν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, πρόσωπα, ψυχολογία ή πάστορα.assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:25 pmτα ξαναδιαβασα.....σοβαρα τωρα,εγω ημουν επιθετικος κι ειρωνικος;;;;;;Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 8:04 pm
Ήσουν επιθετικός και ειρωνικός απέναντι μου. Σου συνιστώ να διαβάσεις την απάντηση σου.
Με Φαλ-Μιλουτινοφ γίνεστε προβλέψιμοι. Ένας απο τους 2 πρέπει να αλλάξει με παίχτη τύπου Μπιρτς. Αν δεν σου αρκεί ο Ρογκαβοπουλος μαζί με τον Παπανικολάου μπορείς να κρατήσεις Μπραζντεικις έκτο ξένο. Έχει προοπτική.
0
Πάστορα ….AlexD έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:26 pmΔεν θεωρώ ότι ήσουν αλλά δεν έχει νόημα ρε παιδιά, έχει; εδώ συζητάμε αν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, πρόσωπα, ψυχολογία ή πάστορα.assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:25 pm
τα ξαναδιαβασα.....σοβαρα τωρα,εγω ημουν επιθετικος κι ειρωνικος;;;;;;
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε καλά δεν έχουμε κάνει και καμιά σοβαρή ανάλυση όντως (ούτε εγώ, δε το λέω για σένα) για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι φταίει ο τρόπος επίθεσης ή κάτι άλλο.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:02 pmΞεκολλήστε και εσείς μήπως ξεκολλήσει και ο προπονητής δεν είναι το θέμα οι παίκτες ως μονάδες , είναι ο συνδυασμός των παικτών και του επιθετικού μας στυλ. Και οι Γουοριορς( χωρίς προφανώς να συγκρίνω τις 2 ομάδες απλά γιατί και αυτοί έχουν το off ball motion ως αιχμή του δόρατος) τα ίδια πάθανε φέτος, ανακατεύει τις 5αδες και τα σχήματα ο Κερ για να παίξουν με το στανιό συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο, το αποτέλεσμα είναι να μην σηκώνουν κεφάλι.
Mε την Μπασκόνια σε έκτος έδρας είχαμε 45.5% στο τρίποντο, 4 παίκτες διψήφιους και τρομάξαμε να βάλουμε 69 πόντους , η συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας δε δουλεύει.
Δηλαδή τι άλλο επιχείρημα ή ανάλυση να κάνουμε ; Να σηκώσω τον Einstein από τον τάφο να το αποδείξει με εξισώσεις ;
Ή αλλάζουμε το επιθετικό μας πλάνο χθες ή τέλος η Ευρώπη για φέτος.
Είναι 14 Γενάρη ούτε ευχές ούτε προσευχές, αλλάζεις 5αδες και rotation περισσότερο Λονγκ-Πετρούσεφ πετάς έξω τον Σίκμα , πάγκο ο Παπ που σέρνεται και πας με χαμηλό σχήμα και 3 κοντούς, πας και σε ένα spread pick n roll με τον Μίλου να αρχίσεις να παίρνεις πράγματα από τον Σέρβο και ο,τι κάνεις. Από το καλοκαίρι έχουμε δει τα θέματα στην στελέχωση, από το Φθινόπωρο έχουμε δει οτι δε δουλεύει ο περσινός τρόπος επίθεσης. Πόσο θα περιμένουμε να μονταριστεί η ομάδα , στα φιλικά του Αυγούστου ;
Το γεγονός ας πούμε ότι παίζουμε τόσο αργά φέτος είναι επειδή δεν μπορούμε με αυτούς τους παίχτες να παίξουμε πιο γρήγορα άρα όσο παίζουμε με αυτόν τον τρόπο δεν θα βάζουμε πολλούς πόντους παρόλο που μπορεί να είμαστε εύστοχοι ή υπάρχουν άλλοι λόγοι (χημείας/κούρασης/ψυχολογίας γουατέβερ) και αν κάνει ανακάτεμα στα πρόσωπα και δουλέψει καλύτερα στις προπονήσεις θα μπορέσει να παίξει πιο φρέσκα και γρήγορα;
Θέλω να πω, μικρό προσαρμογές μπορείς να κάνεις (να βγάλεις συγκεκριμένα πλέι) αλλά να αλλάξεις τελείως το στυλ που ξέρουν οι παίχτες και να πας σε κάτι άλλο, δεν είναι και αυτό μέγα ρίσκο; Να βάλεις και λίγο p n r αλλά δεν μπορείς να το έχεις και σαν βασικό πλέι.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αχ Μπόνζι, triple double threat εσύ.
Σύμφωνα με τούτη δω τη λίστα λήγει το 25.
https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... 023-24/12/
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aλεξ με όλο τον σεβασμό αναλύσεις για το τι δεν θα δουλέψει , πως θα αξιοποιηθεί ο Μίλου , γιατί Μπραζ-Σικμα είναι κακά φιτ, τι λείπει στην ομάδα κτλ έχουν αναλυθεί απο το καλοκαίρι αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο με επιχειρηματολογία αλλά και με adv stats. Όχι μόνο απο την αυτομουτσουνάρα μου αλλά και από άλλους χρήστες στα γρήγορα reignman , shaq που έγραφε σεντόνια ολόκληρα. Προφανώς δεν θα έρχομαι σε κάθε ποστ να κάνω επισύναψη αυτό που έχω αναλύσει για τον χ παίκτη τον Σεπτέμβρη οτι συνεχίζει να γίνεται τον Γενάρη. Μπορείς να ανατρέξεις να δεις αν έχουν γίνει αναλύσεις και πόσες και έχουν γίνει πολλές.AlexD έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:38 pmΕ καλά δεν έχουμε κάνει και καμιά σοβαρή ανάλυση όντως (ούτε εγώ, δε το λέω για σένα) για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι φταίει ο τρόπος επίθεσης ή κάτι άλλο.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 14, 2024 9:02 pmΞεκολλήστε και εσείς μήπως ξεκολλήσει και ο προπονητής δεν είναι το θέμα οι παίκτες ως μονάδες , είναι ο συνδυασμός των παικτών και του επιθετικού μας στυλ. Και οι Γουοριορς( χωρίς προφανώς να συγκρίνω τις 2 ομάδες απλά γιατί και αυτοί έχουν το off ball motion ως αιχμή του δόρατος) τα ίδια πάθανε φέτος, ανακατεύει τις 5αδες και τα σχήματα ο Κερ για να παίξουν με το στανιό συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο, το αποτέλεσμα είναι να μην σηκώνουν κεφάλι.
Mε την Μπασκόνια σε έκτος έδρας είχαμε 45.5% στο τρίποντο, 4 παίκτες διψήφιους και τρομάξαμε να βάλουμε 69 πόντους , η συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας δε δουλεύει.
Δηλαδή τι άλλο επιχείρημα ή ανάλυση να κάνουμε ; Να σηκώσω τον Einstein από τον τάφο να το αποδείξει με εξισώσεις ;
Ή αλλάζουμε το επιθετικό μας πλάνο χθες ή τέλος η Ευρώπη για φέτος.
Είναι 14 Γενάρη ούτε ευχές ούτε προσευχές, αλλάζεις 5αδες και rotation περισσότερο Λονγκ-Πετρούσεφ πετάς έξω τον Σίκμα , πάγκο ο Παπ που σέρνεται και πας με χαμηλό σχήμα και 3 κοντούς, πας και σε ένα spread pick n roll με τον Μίλου να αρχίσεις να παίρνεις πράγματα από τον Σέρβο και ο,τι κάνεις. Από το καλοκαίρι έχουμε δει τα θέματα στην στελέχωση, από το Φθινόπωρο έχουμε δει οτι δε δουλεύει ο περσινός τρόπος επίθεσης. Πόσο θα περιμένουμε να μονταριστεί η ομάδα , στα φιλικά του Αυγούστου ;
Το γεγονός ας πούμε ότι παίζουμε τόσο αργά φέτος είναι επειδή δεν μπορούμε με αυτούς τους παίχτες να παίξουμε πιο γρήγορα άρα όσο παίζουμε με αυτόν τον τρόπο δεν θα βάζουμε πολλούς πόντους παρόλο που μπορεί να είμαστε εύστοχοι ή υπάρχουν άλλοι λόγοι (χημείας/κούρασης/ψυχολογίας γουατέβερ) και αν κάνει ανακάτεμα στα πρόσωπα και δουλέψει καλύτερα στις προπονήσεις θα μπορέσει να παίξει πιο φρέσκα και γρήγορα;
Θέλω να πω, μικρό προσαρμογές μπορείς να κάνεις (να βγάλεις συγκεκριμένα πλέι) αλλά να αλλάξεις τελείως το στυλ που ξέρουν οι παίχτες και να πας σε κάτι άλλο, δεν είναι και αυτό μέγα ρίσκο; Να βάλεις και λίγο p n r αλλά δεν μπορείς να το έχεις και σαν βασικό πλέι.
Τώρα έχεις από τις χειρότερες επιθέσεις στη Λίγκα ενώ με το ίδιο επιθετικό στυλ πέρσι είχες μια απο τις καλύτερες.Είναι Γενάρης, οι παίκτες δεν μπορούν να το παίξουν , τι είναι πιο εύκολο να κάνω rebuild Γενάρη μήνα ή να παω σε άλλο στυλ ; Ρίσκο απο ποια άποψη ; Ήδη έχουμε απο τις χειρότερες επιθέσεις πόσο χειρότερη να γίνει ; Δεν είναι οτι είμαστε σε καλό δρόμο και αν πειράξουμε κάτι ενδεχομένως για να γίνουμε καλύτεροι να εκτροχιαστούμε και να βγάλουμε τα μάτια μας.Βαράνε καμπανάκια αυτή την στιγμή. Να το κρατήσει το motion αλλά δεν χρειάζεται να το βλέπουμε 40 λεπτά , ειδικά όταν δεν δουλεύει. Δεν μπορείς να έχεις βασικό το pnr όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ είναι pnr παίκτης , οταν οι Γουοκαπ-Γκος στις προηγούμενες ομάδες τους παίζανε pnr(άσχετα πόσο καλά) , οταν ο Μπραζ που πήρες με το pick ανέβηκε πέρσι ;Ο Λονγκ motion έπαιζε στην Αρμάνι ; Aλλά έστω , ας το αφήσουμε οτι είναι ο πιο safe και διαδεδομένος τρόπος επίθεσης, αφού δε δουλεύει η περσινή πεπατημένη , φέτος θα επιμείνουμε μέχρι να δουλέψει ; Oκ, πάσο.
Όχι δεν μπορεί να παίξει πιο φρέσκα γιατί του λείπει η αθλητικότητα και το εύκολο σκοράρισμα. Γιατί τους βγαίνει η γλώσσα να κυνηγάνε στην άμυνα και μετά τους βγαίνει η γλώσσα να κινούνται 24' συνεχώς στην επίθεση. Γιατί παρόλο που βγάζουμε χ άμυνες δεν έχουν τα πόδια να βγάλουν χ αιφνιδιασμούς.Γιατί δεν είναι οτι φτιάξαμε μια ομάδα με αμυντικογενείς παίκτες που την πιάνουν απο το κοτσάνι στην επίθεση, είναι οτι φτιάξαμε μια ομάδα που από τις μεταγραφές κανένας δεν είναι τρύπα κανένας επίσης δεν είναι και ελιτ αμυντικός , που κανένας δεν είναι οικοδόμος στην επίθεση αλλά κανένας δεν είναι και ελιτ σκορερ. Και έχουμε την απαίτηση να δαγκώνουν στην άμυνα και να έχουν ρυθμό στην επίθεση, έχουμε την απαίτηση παίκτες με διαφορετικές αρετές να κάνουν αυτά που κάνουν αυτοί της βασικής 5αδας.Εχούμε την απαίτηση απο τον Μιλου να δαγκώνει στην άμυνα όπως ο Φαλ. Και ο Μπραζ να τα παστελώνει απο την περιφέρεια όπως ο Κανααν. Και αντί να βρούμε μια ισορροπία και να δούμε πως μπορούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στους παίκτες που εμείς διαλέξαμε, έχουμε την απαίτηση να προσαρμοστούν αυτοί.
5
5

Μέχρι φέτος
- shaq7
- Reactions: 6640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παντως αν δει καποιος το βιντεακι πανω για τον βεζε θα καταλαβει γιατι δεν λειτουργει η επιθεση φετος και γιατι περσι επαιζε μεχρι και 38λ ο σασα σε πολλα ματς.. Οσο και να βαζει ο πιτερς μπροστα(ο σασα πεταγε αρκετες 25ρες κιολας) δεν εχει καμια σχεση ο τροπος που παιζουν, ο πιτερς σκοραρει απο σποτ 3π κυριως η μιντ ρειντζ σουτακι.. ο Σασα ετρεχε περα δωθε ολο το γηπεδο μαζι με αυτους που τον κυνηγαγαν,βαραγε 3π απο το λογκο ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΙΠΛΑ η θα δημιουργουσε η θα σκοραρε με κοψιματα η μπασιματα κτλ.. Ηταν τρομερο αυτο που εδινε στην επιθεση μας,δεν βαζω μεσα καν την αμυνα και τα ριμπαουντ.
Αν βαλεις και το παιχνιδι του σλουκα που μπορει εμεις πολλες φορες να λεγαμε ελεος με το νταπα ντουπα και ο μπαρτζω να ηθελε συνεχεια κινηση αλλα ελα που αυτο το πικ εν ρολ οπως και οι γρηγορες πασες σεντρες που πεταγε στον σασα στα φτερα ελυνε το προβλημα στο πως μας παιζαν αμυνα.. Την φερερ πως την περασαμε με καομπουλικια και πικ εν ρολ του σλουκα.. Πλεον δεν εχουμε ουτε εναν να κανει μπουκες μεσα εκτος απο την ηγετικη φιγουρα.
τωρα οχι μονο δεν εχουμε τους παικτες να το παιξουμε το μοσιον αλλα μας εχουν διαβασει και ολοι και μας το κλεινουν για πλακα..Αν δεν το γυρισει ο μπαρτζω στο απλο μπασκετακι ολη την χρονια θα τους βλεπουμε να τρεχουνε γυρω γυρω εξω απο το 3π και η να μας μενει η μπαλα στα χερια η να την πεταει ο τελευταιος σαν βομβα.
Εγω ειμαι μεγαλος μπαρτζωκοφαν αλλα φανταστειτε να το βλεπαμε αυτο το μπασκετ απο αλλον προπονητη αν θα τον ειχαμε παρει με τις κλοτσιες..Ειναι χειροτερος πονοματος και απο τον μαστερ του ειδους σφαιροπουλου.
Αν βαλεις και το παιχνιδι του σλουκα που μπορει εμεις πολλες φορες να λεγαμε ελεος με το νταπα ντουπα και ο μπαρτζω να ηθελε συνεχεια κινηση αλλα ελα που αυτο το πικ εν ρολ οπως και οι γρηγορες πασες σεντρες που πεταγε στον σασα στα φτερα ελυνε το προβλημα στο πως μας παιζαν αμυνα.. Την φερερ πως την περασαμε με καομπουλικια και πικ εν ρολ του σλουκα.. Πλεον δεν εχουμε ουτε εναν να κανει μπουκες μεσα εκτος απο την ηγετικη φιγουρα.
τωρα οχι μονο δεν εχουμε τους παικτες να το παιξουμε το μοσιον αλλα μας εχουν διαβασει και ολοι και μας το κλεινουν για πλακα..Αν δεν το γυρισει ο μπαρτζω στο απλο μπασκετακι ολη την χρονια θα τους βλεπουμε να τρεχουνε γυρω γυρω εξω απο το 3π και η να μας μενει η μπαλα στα χερια η να την πεταει ο τελευταιος σαν βομβα.
Εγω ειμαι μεγαλος μπαρτζωκοφαν αλλα φανταστειτε να το βλεπαμε αυτο το μπασκετ απο αλλον προπονητη αν θα τον ειχαμε παρει με τις κλοτσιες..Ειναι χειροτερος πονοματος και απο τον μαστερ του ειδους σφαιροπουλου.
7
7

- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα δεν είναι μόνο τι είναι έκανε ο Βεζένκοφ, το θέμα μας είναι τι εκανες για να τον αντικαταστήσεις. Και δεν είναι οι θεσεις πλέον στο μπάσκετ. Είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας λείπουν.
Έβλεπα και τον Παναθηναϊκό. Έχουν νοοτροπία νικητή, όλοι είναι έτοιμοι να σουτάρουν, όλοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν. Χαίρεσαι να την βλεπει την ομάδα αυτή. Βέβαια, τι έκανε καλά ο ΠΑΟ; Πήρε παίκτες που όχι μόνο θέλουν, αλλά και μπορούν. Ίσως από αυτή την ανικανότητα πηγάζει και το έλλειμμα ψυχολογίας που παρουσιαζουμε. Δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, οπότε για αυτό έχεις και αίσθημα κατωτερότητας. Γιατί όπως παίζεις, είσαι κατώτερος. Ας λένε οι δημοσιογράφοι, η ομάδα δε θα είναι στη δεκάδα. Και καλύτερα κιόλας, έτσι όπως είμαστε πιο πολύ κακό θα μας έκανε μια τέτοια επιτυχία.
Έβλεπα και τον Παναθηναϊκό. Έχουν νοοτροπία νικητή, όλοι είναι έτοιμοι να σουτάρουν, όλοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν. Χαίρεσαι να την βλεπει την ομάδα αυτή. Βέβαια, τι έκανε καλά ο ΠΑΟ; Πήρε παίκτες που όχι μόνο θέλουν, αλλά και μπορούν. Ίσως από αυτή την ανικανότητα πηγάζει και το έλλειμμα ψυχολογίας που παρουσιαζουμε. Δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, οπότε για αυτό έχεις και αίσθημα κατωτερότητας. Γιατί όπως παίζεις, είσαι κατώτερος. Ας λένε οι δημοσιογράφοι, η ομάδα δε θα είναι στη δεκάδα. Και καλύτερα κιόλας, έτσι όπως είμαστε πιο πολύ κακό θα μας έκανε μια τέτοια επιτυχία.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιαν 15, 2024 10:14 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αποτυπωσες γραπτώς τέλεια την ΕΙΚΟΝΑ φιλε Σακ!!!!!ο Μπαρτζωκας έχει μέσαshaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 15, 2024 12:35 amπαντως αν δει καποιος το βιντεακι πανω για τον βεζε θα καταλαβει γιατι δεν λειτουργει η επιθεση φετος και γιατι περσι επαιζε μεχρι και 38λ ο σασα σε πολλα ματς.. Οσο και να βαζει ο πιτερς μπροστα(ο σασα πεταγε αρκετες 25ρες κιολας) δεν εχει καμια σχεση ο τροπος που παιζουν, ο πιτερς σκοραρει απο σποτ 3π κυριως η μιντ ρειντζ σουτακι.. ο Σασα ετρεχε περα δωθε ολο το γηπεδο μαζι με αυτους που τον κυνηγαγαν,βαραγε 3π απο το λογκο ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΙΠΛΑ η θα δημιουργουσε η θα σκοραρε με κοψιματα η μπασιματα κτλ.. Ηταν τρομερο αυτο που εδινε στην επιθεση μας,δεν βαζω μεσα καν την αμυνα και τα ριμπαουντ.
- μια 5αδα με σουπερ 2 και 4 στο τριποντο(δευτερης 5αδας εφαμιλλους δεν έχεις σε αυτές τις θεσεις- προβλημα αυτο!!!!!)να πετυχαίνουν τριποντα.
-5αρι αργοκίνητο δεινοσαυρο υψηλού επιπέδου όμως και οι δύο και εκεί που περιμένεις ένα 3αρι να κάνει αυτά που έκανε ο Σασα(4αρι φυσικα) μέσα στην ρακέτα( ριμπάουντ, τελειώματα,βοήθεια στο 5αρι).......
-ανταυτου έχεις προς το παρον 2 ανύπαρκτα 3αρια και ένα κοντο 3αρι(πόσα ριμπάουντ να πάρει ο ανθρωπος(ΜακΚισσικ)
-ΚΑΙ έναν όχι τόσο γρήγορο ποιντ που συμπαθητικός είναι αλλά δεν έχει την ταχύτητα του Σλουκα στην διεισδυση όπως και να το κάνουμε.(παρόλο που είναι ο Γκος καλός αμυντικος)
Κάλυψες σελίδες ατελείωτες συζήτησης με μια απλη περιγραφή.
2
2

- golitog7
- Reactions: 1846
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ και εγώ, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Φαίνεται ή τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώ, να το κατάλαβε και ο ίδιος ο κόουτς. Οι δηλώσεις του προμηνύουν αλλαγές, αλλά τι σόι αλλαγές και κατά πόσο στη φάση που είμαστε τώρα μπορούν να μας βοηθήσουν δεν ξέρω. Θεωρώ ότι η χρονιά είναι χαμένη, όπως έχω ξαναπεί θέλουμε απλώς ένα μικρό σμπρώξιμο για να καταρρεύσουμε. Μου θυμίζει λίγο την πρώτη ολοκληρωμένη χρονιά του κόουτς που μέχρι το ματς με τη Ζαλγκίρις όλοι περιμέναμε να αλλάξει το τσιπάκι, ενδόμυχα είχαμε τις ελπίδες ότι θα μπούμε play off και θα βγάλουμε το λάδι σε όλες τις ομάδες κτλ κτλ. Ε και μόλις χάσαμε και το κομβικό ματς με τη Ζαλγκίρις παραδώσαμε πνεύμα, έπεσε η κουρτίνα που έκρυβε και τότε τα σοβαρά προβλήματα μας και τελείωσε το πανηγύρι. Κάτι τέτοιο βλέπω και για φέτος. Είναι επαγγελματικός αθλητισμός, δεν γίνεται να αλλάξεις ξαφνικά στυλ τον Γενάρη. Προτείνω να ηρεμήσουν και να αξιοποιήσουν τον χρόνο απο δω και στο εξής για την επόμενη χρονιά. Ας δούνε τι λείπει και να προσπαθήσουν να το βρουν. Επαναλαμβάνω δεν έγινε κάτι με μία αποτυχημένη χρονιά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 15, 2024 12:35 amπαντως αν δει καποιος το βιντεακι πανω για τον βεζε θα καταλαβει γιατι δεν λειτουργει η επιθεση φετος και γιατι περσι επαιζε μεχρι και 38λ ο σασα σε πολλα ματς.. Οσο και να βαζει ο πιτερς μπροστα(ο σασα πεταγε αρκετες 25ρες κιολας) δεν εχει καμια σχεση ο τροπος που παιζουν, ο πιτερς σκοραρει απο σποτ 3π κυριως η μιντ ρειντζ σουτακι.. ο Σασα ετρεχε περα δωθε ολο το γηπεδο μαζι με αυτους που τον κυνηγαγαν,βαραγε 3π απο το λογκο ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΙΠΛΑ η θα δημιουργουσε η θα σκοραρε με κοψιματα η μπασιματα κτλ.. Ηταν τρομερο αυτο που εδινε στην επιθεση μας,δεν βαζω μεσα καν την αμυνα και τα ριμπαουντ.
0
- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου με μια ενδεχομένως κακή χρονιά. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δύο είναι τα μεγάλα ζητήματα για μένα:
1) Να ξεκολλήσει ο Μπαρτζώκας το μυαλό του και να μην επιμένει τυφλά σε κάτι που δεν του βγαίνει.
2) Το καλοκαίρι του 23 πιθανότατα δεν θα καταστρέψει μόνο την φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη. Τα μόνα βασικά γρανάζια που μπορούν να αλλάξουν χωρίς να σπάσουν συμβόλαια είναι οι Canaan, Peters, Παπανικολάου, που για προφανείς λόγους φαίνεται αδύνατο να μην ανανεώσουν (και καλώς κατά την άποψη μου). Άρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αλλαγών, χωρίς να σπάσουν συμβόλαια. Θα πρέπει δηλαδή να συζητάμε για αποχωρήσεις κάποιων εκ των Goss, Brazdeikis, McKissic, Miloutinov, Petrusev, Fall αν είναι να ψάξουμε για παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν καλύτερα αυτό που έχει ο κόουτς στο μυαλό του. Εκτός αν αποφασίσει να προσαρμοστεί στο υλικό που έχει, οπότε εκεί κάπως στρώνει η κατάσταση.
1) Να ξεκολλήσει ο Μπαρτζώκας το μυαλό του και να μην επιμένει τυφλά σε κάτι που δεν του βγαίνει.
2) Το καλοκαίρι του 23 πιθανότατα δεν θα καταστρέψει μόνο την φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη. Τα μόνα βασικά γρανάζια που μπορούν να αλλάξουν χωρίς να σπάσουν συμβόλαια είναι οι Canaan, Peters, Παπανικολάου, που για προφανείς λόγους φαίνεται αδύνατο να μην ανανεώσουν (και καλώς κατά την άποψη μου). Άρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αλλαγών, χωρίς να σπάσουν συμβόλαια. Θα πρέπει δηλαδή να συζητάμε για αποχωρήσεις κάποιων εκ των Goss, Brazdeikis, McKissic, Miloutinov, Petrusev, Fall αν είναι να ψάξουμε για παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν καλύτερα αυτό που έχει ο κόουτς στο μυαλό του. Εκτός αν αποφασίσει να προσαρμοστεί στο υλικό που έχει, οπότε εκεί κάπως στρώνει η κατάσταση.
0