Α2 - Αγωνιστική περίοδος 2023-24
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μας κούφαναν τελείως εκεί στον Υμηττό. Τεράστιο ρίσκο με τον Ζούπα αφού ήταν εξαιρετικός ως παίκτης αλλά δεν έχει εμπειρία ως πρώτος (και περιορισμένη ως βοηθός) και αναλαμβάνει μια ομάδα μεσούσης της σεζόν που βρίσκεται οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Β Εθνική. Αν θέλουν να σώσουν την κατηγορία στον Αμύντα θα πρέπει να τον στηρίξουν με τουλάχιστον 2 καλές μεταγραφές.
1
1

- gspara
- Reactions: 1611
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο τον τροπο που χειριστηκαν το καλοκαιρι την υποθεση 'Καρατζα' ειχε φανει οτι απλα εψαχναν καποιον 'μιας χρησης' για την μεταβαση .Το ταιμινγκ βεβαια ειναι ακατανοητο(μην πω καμμια χειροτερη λεξη)......kojito έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 1:51 amΜας κούφαναν τελείως εκεί στον Υμηττό. Τεράστιο ρίσκο με τον Ζούπα αφού ήταν εξαιρετικός ως παίκτης αλλά δεν έχει εμπειρία ως πρώτος (και περιορισμένη ως βοηθός) και αναλαμβάνει μια ομάδα μεσούσης της σεζόν που βρίσκεται οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Β Εθνική. Αν θέλουν να σώσουν την κατηγορία στον Αμύντα θα πρέπει να τον στηρίξουν με τουλάχιστον 2 καλές μεταγραφές.
0
-
- Reactions: 65
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara
- Reactions: 1611
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι γεγονος ότι ο κοουτς από κάποιο σημείο και μετά είχε έρθει σε κόντρες με Λιακόπουλο και Βαρδιανο(ο πρώτος αποχώρησε,ο δεύτερος το έκοψε).Να έφτασε άραγε τόσο πολύ ο κόμπος στο χτένι ??Όπως λες και εσύ,μακάρι και ο χρόνος θα δείξει.......mandrakoukos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 2:51 pmΣτην Πόλη έχει υπέροχο καιρό. Φαίνεται όμως ότι στον Υμηττό, όχι..Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν.
0
-
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά απορώ με αυτήν την απόφαση του Αμύντα... Και επειδή είχαμε τον Κουρή τέσσερα χρόνια στον Παπάγο, μιλάμε για έναν άνθρωπο που περνούσε αμέτρητες ώρες στο γήπεδο κάνοντας εκτός από προπονήσεις και άλλες δουλειές, που θα έπρεπε να την κάνουν άλλοι. Και φυσικά με τεράστια επιτυχία.
Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να διώχνεις έναν από τους καλύτερους προπονητή στην κατηγορία (προσωπικά θα έλεγα ο καλύτερος με βάση το υλικό και τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του για να φτιάξει την ομάδα φέτος);;;
Πέρσι ο Αμύντας την ίδια περίοδο ήταν προτελευταίος μαζί με τον Αίαντα εάν δεν κάνω λάθος και φαβορί για τον υποβιβασμό με βάση την τότε εικόνα του... Φέτος σε πολύ πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, είχε την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με όμορφο μπάσκετ.
Μου φαίνεται ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί από την αρχή της χρονιάς, και έψαχναν κάποιον μεταβατικό προπονητή προκειμένου να κάνουν τώρα αυτό που είχαν στο μυαλό τους... Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν είχε υπάρξει κάποια σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί αυτήν την απόφαση...
Anyway, το χαμόγελο των παραγόντων την άλλων ομάδων που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Αμύντα, θα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά... Απρόσμενο δώρο για όλους τούς...Αλλά μέρες γιορτών είναι... Οπότε καλοδεχούμενο
Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να διώχνεις έναν από τους καλύτερους προπονητή στην κατηγορία (προσωπικά θα έλεγα ο καλύτερος με βάση το υλικό και τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του για να φτιάξει την ομάδα φέτος);;;
Πέρσι ο Αμύντας την ίδια περίοδο ήταν προτελευταίος μαζί με τον Αίαντα εάν δεν κάνω λάθος και φαβορί για τον υποβιβασμό με βάση την τότε εικόνα του... Φέτος σε πολύ πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, είχε την ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με όμορφο μπάσκετ.
Μου φαίνεται ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί από την αρχή της χρονιάς, και έψαχναν κάποιον μεταβατικό προπονητή προκειμένου να κάνουν τώρα αυτό που είχαν στο μυαλό τους... Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν είχε υπάρξει κάποια σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί αυτήν την απόφαση...
Anyway, το χαμόγελο των παραγόντων την άλλων ομάδων που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Αμύντα, θα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά... Απρόσμενο δώρο για όλους τούς...Αλλά μέρες γιορτών είναι... Οπότε καλοδεχούμενο

0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Κόροιβος Αμαλιάδας - Ερμής Σχηματαρίου 1 Θα έχουν επηρεαστεί και οι δύο από την διακοπή. Λίγο στα τυφλά εδώ πέρα αλλά θα εμπιστευτώ τον Κόροιβο.
Χαρ. Τρικούπης - ΝΕ Μεγαρίδας 2 Μου άρεσε η ΝΕΜ στο final-4 την προηγούμενη εβδομάδα και πιστεύω θα έχει βοηθήσει και τους παίκτες ψυχολογικά. Σε περίεργη κατάσταση ο Χ. Τρικούπης τελευταία αλλά είναι καλός στην έδρα του. Παρ'ολα αυτά νομίζω η ΝΕΜ θα περάσει οριακά.
Αίας Ευόσμου - Παπάγου 1 Έκανε καλές κινήσεις ο Αίαντας και έχει αρχίσει και δίνει την εντύπωση ότι ίσως αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Πιστεύω είναι από τα ματς που πρέπει, και μπορεί, να πάρει αυτό κόντρα στον Παπάγου.
Ηρακλής - Μύκονος 1 Και οι δύο κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι. Αρκετές σχετικά κινήσεις για χειμώνα, θα χρειαστούν ίσως 2-3 ματς μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως στις νέες τους ομάδες. Θα δώσω μικρό προβάδισμα στον Γηραίο λόγω έδρας.
Έσπερος Λαμίας - Δόξα Λευκάδας 1 Ντεφορμέ ο Έσπερος που υποχώρησε αρκετά μετά το καλό αρχικό ξεκίνημα. Ευκαιρία εδώ να πάρει τα πάνω του.
Ελευθερούπολη - Πανιώνιος 1 Φλερτάρει με την ήττα στα τελευταία παιχνίδια ο Πανιώνιος αλλά έχει γλιτώσει σε όλα. Πιστεύω εδώ πάντως ότι μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει το αήττητο, απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή στο γήπεδο της.
Ψυχικό - Αμύντας 1 Καλές κινήσεις τις τελευταίες εβδομάδες το Ψυχικό με στόχο να αναστρέψει την κατάσταση. Πολύ μεγάλης σημασίας αυτό το ματς και για τους δύο αφού έχουν πλέον κοινό στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Πάμε με έδρα πιστεύοντας ότι η διακοπή έκανε καλό τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά στους Σκίουρους.
Μίλωνας - Πανερυθραϊκός 2 Θα πάω με την έκπληξη εδώ πέρα. Ενισχυμένος με Brewer ο Πανερυθραϊκός που μπορεί να κολλήσει καλύτερα από τον Μανοϊλοβιτς. Δύσκολη έδρα το Κ. Πέρσης αλλά ο Μίλωνας εδώ και καιρό δεν με πείθει απόλυτα.
Χαρ. Τρικούπης - ΝΕ Μεγαρίδας 2 Μου άρεσε η ΝΕΜ στο final-4 την προηγούμενη εβδομάδα και πιστεύω θα έχει βοηθήσει και τους παίκτες ψυχολογικά. Σε περίεργη κατάσταση ο Χ. Τρικούπης τελευταία αλλά είναι καλός στην έδρα του. Παρ'ολα αυτά νομίζω η ΝΕΜ θα περάσει οριακά.
Αίας Ευόσμου - Παπάγου 1 Έκανε καλές κινήσεις ο Αίαντας και έχει αρχίσει και δίνει την εντύπωση ότι ίσως αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Πιστεύω είναι από τα ματς που πρέπει, και μπορεί, να πάρει αυτό κόντρα στον Παπάγου.
Ηρακλής - Μύκονος 1 Και οι δύο κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι. Αρκετές σχετικά κινήσεις για χειμώνα, θα χρειαστούν ίσως 2-3 ματς μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως στις νέες τους ομάδες. Θα δώσω μικρό προβάδισμα στον Γηραίο λόγω έδρας.
Έσπερος Λαμίας - Δόξα Λευκάδας 1 Ντεφορμέ ο Έσπερος που υποχώρησε αρκετά μετά το καλό αρχικό ξεκίνημα. Ευκαιρία εδώ να πάρει τα πάνω του.
Ελευθερούπολη - Πανιώνιος 1 Φλερτάρει με την ήττα στα τελευταία παιχνίδια ο Πανιώνιος αλλά έχει γλιτώσει σε όλα. Πιστεύω εδώ πάντως ότι μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει το αήττητο, απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή στο γήπεδο της.
Ψυχικό - Αμύντας 1 Καλές κινήσεις τις τελευταίες εβδομάδες το Ψυχικό με στόχο να αναστρέψει την κατάσταση. Πολύ μεγάλης σημασίας αυτό το ματς και για τους δύο αφού έχουν πλέον κοινό στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Πάμε με έδρα πιστεύοντας ότι η διακοπή έκανε καλό τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά στους Σκίουρους.
Μίλωνας - Πανερυθραϊκός 2 Θα πάω με την έκπληξη εδώ πέρα. Ενισχυμένος με Brewer ο Πανερυθραϊκός που μπορεί να κολλήσει καλύτερα από τον Μανοϊλοβιτς. Δύσκολη έδρα το Κ. Πέρσης αλλά ο Μίλωνας εδώ και καιρό δεν με πείθει απόλυτα.
1
1

Μετά το πέρας του 1ου γύρου υπολόγιζα πως με το ανέβασμα του Αίαντα Ευόσμου η γραμμή του απευθείας υποβιβασμού θα φτάσει κάπου στις 10 νίκες και με 11 ως 13 περίπου θα είσαι στα πλει άουτ!
Οπότε η ΑΕΨ θα έπρεπε,απλά για να μην πέσει απευθείας,να κάνει έναν θετικό 2ο γύρο (8-7) και να φτάσει στον μαγικό αριθμό των 11 νικών!
Μετά τα αποτελέσματα του ΣΚ όπου κέρδισαν όλοι οι από κάτω(και ο Αίαντας πάει με σπασμένα φρένα) ,πραγματικά δεν ξέρω αν οι 11 νίκες θα αποδειχτούν αρκετές για τα play outs !
Έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά η γραμμή του υποβιβασμού!
Με εξαίρεση τον Πανιώνιο και άντε τον Μίλωνα και την Ελευθερούπολη θα πω ,δεν νομίζω πως μπορεί ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα να κοιμάται ήσυχη !
Όσο για τον αγώνα της ΑΕΨ ,πολύ καλό πρώτο ημίχρονο(25λεπτο) ,πολύ κακή η συνέχεια ,πραγματικά κινδυνέψαμε στο τέλος από τον Αμύντα που εκτός της πρεμιέρας του Ζούπα είχε και 3 σημαντικές απουσίες (Δόξας και Μπιλάλης άρρωστοι και Γκάτζο τραυματίας!).
Θέλει ακόμα πολλή δουλειά η ομάδα και υπάρχει πολύς δρόμος...
Ανηφορικός επί το πλείστον φίλε Γιάννη!
Οπότε η ΑΕΨ θα έπρεπε,απλά για να μην πέσει απευθείας,να κάνει έναν θετικό 2ο γύρο (8-7) και να φτάσει στον μαγικό αριθμό των 11 νικών!
Μετά τα αποτελέσματα του ΣΚ όπου κέρδισαν όλοι οι από κάτω(και ο Αίαντας πάει με σπασμένα φρένα) ,πραγματικά δεν ξέρω αν οι 11 νίκες θα αποδειχτούν αρκετές για τα play outs !
Έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά η γραμμή του υποβιβασμού!
Με εξαίρεση τον Πανιώνιο και άντε τον Μίλωνα και την Ελευθερούπολη θα πω ,δεν νομίζω πως μπορεί ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα να κοιμάται ήσυχη !
Θέλει ακόμα πολλή δουλειά η ομάδα και υπάρχει πολύς δρόμος...
Ανηφορικός επί το πλείστον φίλε Γιάννη!
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ δύσκολη για προβλέψεις η φετινή Basket League. Ο Αίαντας που πήγαινε καρφί για τελευταία θέση πλέον έχει βάσιμες ελπίδες ακόμα και να μπει με πλεονέκτημα στα play-outs. Ο Κόροιβος που κι αυτός ήταν στην αρχή της χρονιάς στα 2-3 πρώτα φαβορί για κάτω, κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η Μύκονος που θεωρητικά μαζί με τον Πανιώνιο είχαν τα καλύτερα ρόστερ τον Σεπτέμβριο, αμφιβάλλω ακόμα κι αν θα καταφέρει να μπει στην τετράδα στο τέλος. Αναμένονται πολύ συναρπαστικοί οι υπόλοιποι 5 μήνες.
1
1

-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ, να σου πω την αλήθεια, ως φίλαθλος του Ηρακλή κοιμάμαι μια χαρά τα βράδια! Τέλεια είναι η ομάδα με τις αλλαγές. ΓΙΑΝΝΗ, ο καινούργιος ξένος του Ηρα καλύτερος και από τον ΣΕΓΚΟΥ! Θα κάνει ΘΡΑΥΣΗ!!!!!
Την ΜΥΚΟΝΟ δεν νομίζω να την βοηθήσουν οι αλλαγές που έχει κάνει. Βλέπω πολλές μεταγραφές και από το περσινό Μαρούσι. Τον MVP, τον ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ, τον πήρανε μεταγραφή; Αυτό είναι σημαντικό να μάθουμε!!
1
1