μπα δεν τους βλεπω θερμους στην καε για μεταγραφη ψηλουLapro13 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:37 pmΠρεπει να παρουμε οπωσδηποτε 5αρι δεν βγαινει ετσι η χρονια.
Οπως οταν ελειπε ο Παπ, καναμε αλχημειες με Γκριγκονις στο 3. Τωρα που λειπει ο Βιλντοζα παλι βγανει.
Στο 5 λειπει παιχτης, ανεξαρτητα του Μπαλτζε που τωρα εκανε εγχειρηση, ουτως η’ αλλως δεν υπολογιζεται. Θα λειψει ο Λεσορ και θα τρεχουμε!
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Γενικά τις τελευταίες 3 σεζόν (2021-22, 2022-23, 2023-24), έχουμε αφύσικα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν ξέρω να οι παίκτες είναι ευπαθείς ή οι γυμναστές και φυσιοθεραπευτές της ομάδας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Μπαίνω να δω το ρεπορτάζ της ομάδας και απλά περιμένω να διαβάζω ποιος παίκτης είναι αμφίβολος, ποιος δε θα παίξει κλπ. Περιμένουμε μια φορά να δούμε την ομάδα χωρίς απουσίες και όλο και κάτι καινούριο προκύπτει!nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:37 pmΜα όλοι (σχεδόν) οι τραυματισμοί που έχουμε είναι ατυχήματα. Και του Λεσορτ μάλιστα ίσως οι πόνοι στη μέση να είναι κάνα κουσούρι από την πτώση του. Οκ, ατυχία να το δεχτώ (δεν ξέρω αν είδες πόσοι είναι αμφιβολοι στη Ρεάλ αυτή την αγωνιστική) αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αρχικό σχόλιο σου για "επαγγελματίες αθλητές".
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από τη στιγμή που πληρώνεται, είναι υποχρεωμένος να προπονείται με την ομάδα και να είναι διαθέσιμος, είτε θέλει είτε όχι. Για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.
0
-
- Reactions: 379
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλό είναι τέτοια σχόλια να τα κάνετε αν έχετε κάποια απόδειξη ή έστω από κάπου να πιαστείτε για να το δικαιολογήσετε.
Μη βγεί μετά καμιά είδηση για τίποτα σοβαρότερο, κάποιο οικογενειακό θέμα και δεν ξέρω κι εγώ τι και τρέχετε να τα μαζεύετε.
Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Ξεχνάμε ότι ο Ρούμπιο πάλευε με κατάθλιψη για χρόνια και δεν έβγαινε τίποτα έξω; Και αναγκάστηκε να σταματήσει;
Σταματάω το οφφ τόπικ, αλλά δε δέχομαι να λέμε ότι εκνευριζόμαστε με αθλητές, από την άνεση του υπολογιστή μας, χωρίς να έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.
Μη βγεί μετά καμιά είδηση για τίποτα σοβαρότερο, κάποιο οικογενειακό θέμα και δεν ξέρω κι εγώ τι και τρέχετε να τα μαζεύετε.
Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Ξεχνάμε ότι ο Ρούμπιο πάλευε με κατάθλιψη για χρόνια και δεν έβγαινε τίποτα έξω; Και αναγκάστηκε να σταματήσει;
Σταματάω το οφφ τόπικ, αλλά δε δέχομαι να λέμε ότι εκνευριζόμαστε με αθλητές, από την άνεση του υπολογιστή μας, χωρίς να έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να σέβονται τα χρήματα που παίρνουν. Και αν ισχύει κάτι που δεν ξέρουμε με τον Μαντζούκα, η ομάδα να βγάλει ανακοίνωση που να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.Fitz έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:48 pmΚαλό είναι τέτοια σχόλια να τα κάνετε αν έχετε κάποια απόδειξη ή έστω από κάπου να πιαστείτε για να το δικαιολογήσετε.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η επισημη ανακοινωση της ομαδας μιλαει για ιωση εμεις τι φταιμε?Fitz έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:48 pmΚαλό είναι τέτοια σχόλια να τα κάνετε αν έχετε κάποια απόδειξη ή έστω από κάπου να πιαστείτε για να το δικαιολογήσετε.
οπως ο καθε λογικος ανθρωπος μας φαινεται περιεργο πως ενας νεαρος αθλητης δεν μπορει να ξεπερασει μια ιωση τοσο καιρο
αν τρεχει κατι αλλο και ηθελαν να μην το μαθει ο κοσμος που ειναι σεβαστο ας ελεγαν οτι επαθε θλαση πχ και να εμενε κανα μηνα εξω να μας εκανε εντυπωση αν δεν γυρνουσε μετα απο ενα μηνα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:53 pmη επισημη ανακοινωση της ομαδας μιλαει για ιωση εμεις τι φταιμε?Fitz έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 18, 2024 5:48 pmΚαλό είναι τέτοια σχόλια να τα κάνετε αν έχετε κάποια απόδειξη ή έστω από κάπου να πιαστείτε για να το δικαιολογήσετε.
οπως ο καθε λογικος ανθρωπος μας φαινεται περιεργο πως ενας νεαρος αθλητης δεν μπορει να ξεπερασει μια ιωση τοσο καιρο
αν τρεχει κατι αλλο και ηθελαν να μην το μαθει ο κοσμος που ειναι σεβαστο ας ελεγαν οτι επαθε θλαση πχ και να εμενε κανα μηνα εξω να μας εκανε εντυπωση αν δεν γυρνουσε μετα απο ενα μηνα
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο μπαλτσε εδω και καιρο δεν υπολογιζεται καθολου και για πουθενα
δηλαδη εχουμε ουσιαστικα 6 ξενους μονο
0