Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 24, 2020 3:01 pm

θα ειχε πλακα τωρα να κανει ο Μανος τον Ντεσον να ζηταει λεφτα απο τον Παναθηναικο για να σπασει το συμβολαιο..πριν παει στην Ζενιτ !
θα ειχε πλακα ...(αν δεν ηταν για κλαματα η κατασταση :banghead: )

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 3:40 pm

ντιφενς κολ.png
ντιφενς κολ.png (78 KiB) Προβλήθηκε 6866 φορές

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1757
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 24, 2020 3:56 pm

Επειδη δεν παρακολουθω και τοσο συχνα τα του αντιπαλου, πειτε μου αν εχω χασει καποιο επεισοδιο.

Ο Μανος Παπαδοπουλος δεν ηταν επισημα μεγαλομετοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ αφου του ειχε μεταβιβασει τις μετοχες ο Γιαννακοπουλος ;;;

Πως παιρνει...μεταγραφη στη Ζενιτ ;

Τι απο τα δυο ισχυει ;

1) Υπηρχε εικονικη μεταβιβαση μετοχών (το οποιο ειναι φυσικα παρανομο).
2) Ο Παπαδοπουλος καποια στιγμη εδωσε τις μετοχες πισω στον Γιαννακοπουλο χωρις να ανακοινωθει.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 24, 2020 4:16 pm

Reaper έγραψε:
Επειδη δεν παρακολουθω και τοσο συχνα τα του αντιπαλου, πειτε μου αν εχω χασει καποιο επεισοδιο.

Ο Μανος Παπαδοπουλος δεν ηταν επισημα μεγαλομετοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ αφου του ειχε μεταβιβασει τις μετοχες ο Γιαννακοπουλος ;;;

Τι απο τα δυο ισχυει ;

2) Ο Παπαδοπουλος καποια στιγμη εδωσε τις μετοχες πισω στον Γιαννακοπουλο χωρις να ανακοινωθει.
Σοβαρά τώρα, αυτό το ποστ έχει κανένα νοημα πέραν του να προκαλέσει; Τα μισά σου ποστ είναι στα ορια του flame κι απ ότι φαίνεται οι παρατηρήσεις δεν φτάνουν.
+1 foul

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 24, 2020 4:24 pm

Διαβασα ότι Ιταλός δημοσιογράφος εγραψε στο τουιτερ για υποψηφιότητα Πεδουλακη για gm....

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 4:36 pm

μοιαζει με ανεκδοτο για Πεδουλακη,ομως δεν το αποκλειω ! στην τελευταια του συνεντευξη τυπου ο dpg ειχε πει οτι ο Αργυρης θα ειναι παντα πρωτη του επιλογη..!
ε δεν νομιζω να εννοουσε παλι για coach..

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιουν 24, 2020 5:01 pm

Για μενα με τα υπάρχοντα δεδομένα, μια χαρά μου κάνει για gm. Kι ας μην ξέρει αγγλικά. Απ το να ερθει κανας ανίδεος.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τετ Ιουν 24, 2020 5:23 pm

ο αργυρης ξερει μπασκετ, ειναι σοβαρος και ειναι παναθηναικος. η αποφαση να βοηθησει τον παναθηναικο απο αλλο ποστο, καθως ως κοουτς απετυχε, οχι μπασκετικα αλλα κυριως στη διαχειριση καταστασεων, ειναι σωστη.

ομως αυτα που γινονται τελευταια στην ομαδα ειναι για λυπηση. ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και καθε καλοκαιρι παντα στηριζα τις επιλογες των παιχτων/προπονητων και ειχα την ελπιδα οτι θα ειναι ανταγωνιστικη. ωστοσο ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. απο την κακια ευρωλιγκα, τα πουλμαν, τη διαιτησια, το γκρεμισμα καλων ομαδων, τις ηχογραφημενες συνομιλιες, τις παρεμβασεις στο ροστερ μεχρι τα στριγκακια και τις απειλες.

και τωρα αντι να παμε με μπασκετικη λογικη εστω με μειωμενο μπατζετ να κανουμε κατι υγιες κι ας μη μας βγει, η ομαδα διαλυεται. εκ των εσω παλι.
ειμαι ενα βημα να παρατησω τη μεγαλη μου καψουρα, τον μπασκετικο παναθηναικο.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 5:48 pm

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Τετ Ιουν 24, 2020 5:58 pm

Αν ασχοληθεί με την στελέχωση του roster θα λεγα πως είναι καλή επιλογή. Τον έχω για καλό recruiter

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2020 6:00 pm

Quincy έγραψε:
Reaper έγραψε:

Τι απο τα δυο ισχυει ;

Σοβαρά τώρα, αυτό το ποστ έχει κανένα νοημα πέραν του να προκαλέσει; Τα μισά σου ποστ είναι στα ορια του flame κι απ ότι φαίνεται οι παρατηρήσεις δεν φτάνουν.
+1 foul
επειδή κι εγώ είμαι καινούριος και όχι τόσο εξοικειωμένος με το τι θεωρείται προκλητικό και τι όχι στο φόρουμ, να ρωτήσω γιατί αυτό το ποστ είναι προκλητικό; και προκλητικό απέναντι σε ποιους; στους φίλους του Παναθηναϊκού; γιατί;

το ποιος έχει τις μετοχές του Παναθηναϊκού είναι κάτι που συζητείται εδώ και χρόνια και όχι μόνο από Ολυμπιακούς, έχουν υπάρξει καταγγελίες, έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις και με τις τελευταίες εξελίξεις είναι και πάλι θέμα της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού. γιατί είναι προκλητικό να συζητηθεί εδώ, στο τόπικ με τίτλο "Παναθηναϊκός - Επικαιρότητα";

προς Θεού, δε λέω ότι κάνετε κάτι λάθος ή ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάτι στο φόρουμ, εγώ είμαι ο καινούριος και έκανα εγγραφή με τη θέληση μου και οφείλω είτε να σεβαστώ τους υπάρχοντες κανόνες είτε να αποχωρήσω. εννοούνται όλα αυτά.

απλά δε μου είναι ξεκάθαρο γιατί το ποστ του φίλου θεωρήθηκε προκλητικό και έπεσε και επίπληξη και θα ήθελα να αποφύγω να συμβεί το ίδιο και με δικά μου ποστ.

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 24, 2020 7:17 pm

O Κοντός που τον άκουγα στο αυτοκίνητο έλεγε ότι το δημοσίευμα του Ιταλού περί Πεδουλάκη GM είναι ανέκδοτο, τώρα το τι ισχύει...

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Τετ Ιουν 24, 2020 7:39 pm

nikolas12 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 7:17 pm
O Κοντός που τον άκουγα στο αυτοκίνητο έλεγε ότι το δημοσίευμα του Ιταλού περί Πεδουλάκη GM είναι ανέκδοτο, τώρα το τι ισχύει...
Υποθέτω θα εννοούσε ως προς το ταιμινγκ. Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο να μην αποτελέσει σοβαρό υποψήφιο για την διάδοχη κατάσταση.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Τετ Ιουν 24, 2020 7:41 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 6:00 pm
επειδή κι εγώ είμαι καινούριος και όχι τόσο εξοικειωμένος με το τι θεωρείται προκλητικό και τι όχι στο φόρουμ, να ρωτήσω γιατί αυτό το ποστ είναι προκλητικό; και προκλητικό απέναντι σε ποιους; στους φίλους του Παναθηναϊκού; γιατί;

το ποιος έχει τις μετοχές του Παναθηναϊκού είναι κάτι που συζητείται εδώ και χρόνια και όχι μόνο από Ολυμπιακούς, έχουν υπάρξει καταγγελίες, έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις και με τις τελευταίες εξελίξεις είναι και πάλι θέμα της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού. γιατί είναι προκλητικό να συζητηθεί εδώ, στο τόπικ με τίτλο "Παναθηναϊκός - Επικαιρότητα";

προς Θεού, δε λέω ότι κάνετε κάτι λάθος ή ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάτι στο φόρουμ, εγώ είμαι ο καινούριος και έκανα εγγραφή με τη θέληση μου και οφείλω είτε να σεβαστώ τους υπάρχοντες κανόνες είτε να αποχωρήσω. εννοούνται όλα αυτά.

απλά δε μου είναι ξεκάθαρο γιατί το ποστ του φίλου θεωρήθηκε προκλητικό και έπεσε και επίπληξη και θα ήθελα να αποφύγω να συμβεί το ίδιο και με δικά μου ποστ.
Ευχαρίστως να σου απαντήσω. Προκλητικό/flame post στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται επειδή το ερώτημα του φίλου δεν είναι και τόσο εγκυκλοπαιδικό ή από το ενδιαφέρον του για την ομαδα του Παναθηναικού αλλά παρασκηνιακό και απ' αυτά που οδηγούν με συνοπτικές διαδικασίες στις οπαδικές διαμάχες. Και μάλιστα σε μια στιγμή που το κλίμα στον Παναθηναικό είναι άσχημο. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Το νόημα στους κανονισμούς δεν ειναι να είμαστε απλά politically correct στις διατυπώσεις μας, αλλά να μπορούμε να συζητάμε και να διαφωνούμε με σεβασμό προς όλους τους συμφορουμίτες. Ελπίζω να σε κάλυψα, αν όχι στείλε πμ να κλείσει εδώ η παρένθεση :)

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 24, 2020 7:43 pm

Quincy έγραψε:
Reaper έγραψε:

Τι απο τα δυο ισχυει ;

+1 foul
Συμφωνώ κι εγώ πάντως με τον φίλο παραπανω οτι ειδικα το συγκεκριμένο ποστ δεν ειναι καθολου προκλητικό, αντιθετως λεει αλήθειες που ήθελα κι εγώ να αναφέρω κάποια στιγμή. Και είμαι και παναθηναικος και ουτε που μου πέρασε απτο μυαλό να προσβληθώ ή κάτι τέτοιο.

Δεν τον παρακολουθώ τον συγκεκριμένο συμφουρμιτη και δεν ξερω αν όντως είναι προκλητικός στα ποστ του παντως το συγκεκριμενο σε καμια περιπτωση δεν αξιζε φάουλ. Σορρυ για το οφφ τοπικ

ΥΓ. Οντως αποσο ξερω ο δπγ έχει μεταβιβάσει το 89% των μετοχων του στον Μάνο και άρα ειναι και λιγο αστειο που κοστολογεί το υπόλοιπο 11% στα 25 εκατ :P

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”