Euroleague Round 22, Olympiacos Piraeus vs Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3542
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1104
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς δεν ήταν καθόλου καλή η Μακάμπι απόψε, αλλά σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο Ολυμπιακός.
Προφανώς και ήταν δύσκολο το ματς αλλά ήμουν αισιόδοξος και ευτυχώς η ομάδα με δικαίωσε.
Δεν χρειάζεται να πέσουμε στην παγίδα ότι «η ομάδα πετάει φωτιές και θα αρχίσει να βάζει 90άρες συνέχεια». Αλλά δεν είναι και του πεταματού ή να ζορίζεται να βάλει 65…
Θεωρώ πως με σωστότερη διαχείριση του υλικού μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Μένει να δούμε αν θα καταφέρουμε κι ένα μεγάλο διπλό που θα μας βάλει ξανά σε τροχιά τετράδας ή θα παλεύουμε για τις θέσεις 6-8 μέχρι το τέλος.
Προφανώς και ήταν δύσκολο το ματς αλλά ήμουν αισιόδοξος και ευτυχώς η ομάδα με δικαίωσε.
Δεν χρειάζεται να πέσουμε στην παγίδα ότι «η ομάδα πετάει φωτιές και θα αρχίσει να βάζει 90άρες συνέχεια». Αλλά δεν είναι και του πεταματού ή να ζορίζεται να βάλει 65…
Θεωρώ πως με σωστότερη διαχείριση του υλικού μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Μένει να δούμε αν θα καταφέρουμε κι ένα μεγάλο διπλό που θα μας βάλει ξανά σε τροχιά τετράδας ή θα παλεύουμε για τις θέσεις 6-8 μέχρι το τέλος.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Πέρα απο το 31.31 του Μιλου ο χρόνος μοιράστηκε ,το 33 στα δίποντα κατέληξε 49.(για να φχαριστηθω κ εγώ άνθρωπος είμαι ).Δεν είδαμε κατι που δεν ξέραμε ,πρώτη ίσως πειστική νίκη σε καλό χρονικό σημείο κιόλας.Να μείνει η ομάδα υγιής θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.Το παιχνιδι της Δευτέρας λιγότερη ουσία περισσότερο μπασκετικό ενδιαφέρον.
0
- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλοι ημασταν,δε θελω να ειμαι ισοπεδωτικος απλα ειναι και ο συγκεκριμενος αντιπαλος που θα σου αναδειξει τα καλα σου σημεια και θα κρυψει τα κακα......
Παμε τωρα Μαδριτη που δεν ειναι σαφως do or die........μονο να κερδισουμε εχουμε.....κι αν δεν παιξει ο Ταβαρες μπορει και να εχουμε την ευκαιρια μας.
Παμε τωρα Μαδριτη που δεν ειναι σαφως do or die........μονο να κερδισουμε εχουμε.....κι αν δεν παιξει ο Ταβαρες μπορει και να εχουμε την ευκαιρια μας.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα, το χάρηκα σήμερα!!! Ο Μιλουτινοφ ίσως να έκανε και το καλύτερο ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού. Πίτερς και Κανναν σταθερή αξία…μέχρι και ο Παπανικολάου ήταν σχετικά καλός σήμερα. Θα πάρει η ομάδα ψυχολογία και για το ντέρμπι την Δευτέρα. Όσο ζούμε ελπίζουμε….ξαναμπηκαμε σε τροχιά πρόκρισης στην Ευρωλίγκα.
0
ίσως η καλύτερη εμφάνιση φέτος, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη διάρκεια(σοβαροί σε όλη τη διάρκεια) καθώς και την κρισιμότητα..η πρώτη ομάδα από τις συνδιεκδικήτριες που βάζουμε από κάτω με 2-0..να σημειωθεί ότι η εφές ανεβαίνει και την έχουμε εκτός, όπως και τη Μπάγερν και τη Βαλένθια και την Παρτιζάν..μένουμε στο κόλπο σίγουρα..
ειπώθηκε ως αστείο πιο πάνω, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα δύο πεντάρια μας είναι αρκετά εγωιστές..δεν είναι τυχαίο ότι και ο Φαλ ανέβασε τρελές στροφές όταν τραυματίστηκε ο Νίκολα στον 1ο γύρο και έμεινε μόνος να παλεύει..για μένα όσο και αν ατομικά είναι και οι δύο πολύ καλοί, συνδυαστικά δεν ταιριάζουν, δεν αλληλοσυμπληρώνονται και σίγουρα δεν βοηθούν στην αλλαγή ρυθμού όταν αυτή είναι αναγκαία..αυτά με την γκρίνια
ας το χαρούμε
ειπώθηκε ως αστείο πιο πάνω, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα δύο πεντάρια μας είναι αρκετά εγωιστές..δεν είναι τυχαίο ότι και ο Φαλ ανέβασε τρελές στροφές όταν τραυματίστηκε ο Νίκολα στον 1ο γύρο και έμεινε μόνος να παλεύει..για μένα όσο και αν ατομικά είναι και οι δύο πολύ καλοί, συνδυαστικά δεν ταιριάζουν, δεν αλληλοσυμπληρώνονται και σίγουρα δεν βοηθούν στην αλλαγή ρυθμού όταν αυτή είναι αναγκαία..αυτά με την γκρίνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lukadoncic την Πέμ Ιαν 18, 2024 11:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.