Euroleague 2023-2024, 22η Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
Εγώ πάντως θα το πω τώρα .Ειδικα φέτος καλό ειναι οι ομάδες να επενδύσουν και για την εικόνα τους στα πλει οφς πέρα απο την κανονική περίοδο .Δεν είμαι κ πολύ σίγουρος οτι το πλεονεκτημα εδρας θα ειναι τόσο σημαντικό.Εχω την αίσθηση οτι με τη συσωρευμένη καταπόνηση συνεχόμενων παιχνιδιών τελικών κάπου θα μετρήσει αυτο .
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα μέτρα του Ολυμπιακού ας πούμε προτιμώ μια σειρά με μειονέκτημα (ας πούμε με την Φενέρ και στα δύο σενάρια σαν παράδειγμα) και φρέσκους Γουόκαπ/Παπ και τα 5αρια, παρά σειρά με πλεονέκτημα και μισό Παπ, μισό Θωμά και ένα 5αρι που λέει ο λόγος.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 20, 2024 12:10 amΕγώ πάντως θα το πω τώρα .Ειδικα φέτος καλό ειναι οι ομάδες να επενδύσουν και για την εικόνα τους στα πλει οφς πέρα απο την κανονική περίοδο .Δεν είμαι κ πολύ σίγουρος οτι το πλεονεκτημα εδρας θα ειναι τόσο σημαντικό.Εχω την αίσθηση οτι με τη συσωρευμένη καταπόνηση συνεχόμενων παιχνιδιών τελικών κάπου θα μετρήσει αυτο .
Αν μπούμε πλέι οφφ πάντα

Για τις από κάτω συμφωνώ για την Εφες χωρίς κανέναν αστερίσκο. Γνώμη μου είναι ότι αφού επιβίωσαν και παίζουν καλό μπάσκετ τελείωσε, μέχρι και 6αδα μπορεί να πιάσει με λίγη τύχη.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Σπόντα για το κλειστό rotation Παναθηναϊκού είναι αυτο.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 20, 2024 12:10 amΕγώ πάντως θα το πω τώρα .Ειδικα φέτος καλό ειναι οι ομάδες να επενδύσουν και για την εικόνα τους στα πλει οφς πέρα απο την κανονική περίοδο .Δεν είμαι κ πολύ σίγουρος οτι το πλεονεκτημα εδρας θα ειναι τόσο σημαντικό.Εχω την αίσθηση οτι με τη συσωρευμένη καταπόνηση συνεχόμενων παιχνιδιών τελικών κάπου θα μετρήσει αυτο .
Ουσιαστικά αναφέρεσαι στο πότε θα κάνει το peak της μια ομάδα μέσα στη σεζόν .
Το παραπάνω είναι ολόκληρη επιστήμη,Ένας από τους παράγοντες που το επηρεάζει είναι σε κάποια βαθμό το μεγάλο / κλειστό rotation όλη τη σεζόν ,βέβαια και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο οπως είναι η ένταση στις προπονήσεις ,τα βάρη ,η ψυχολογική κατάσταση των αθλητών,η ηλικία των αθλητών , η αθλητική κατάσταση τους , το ποσό επιρρεπής είναι να σε τραυματισμούς , ακομα και ο τροπος παιχνιδιου τους έχει σημασία και άλλα.
Είναι τόσο δύσκολο να το προβλέψεις και να το πετύχεις που λίγες ομάδες το καταφέρνουν στην πράξη και σε σταθερή βάση ίσως καμία.
Επίσης ακόμα και να το προσπαθησει μια ομάδα μπορεί να έχει έναν τραυματισμό στα πλειοφς και να πάνε όλα περίπατο,μέσα στο παιχνίδι είναι .
Για παράδειγμα άλλη φυσική κατάσταση έχει ο Λεσορ ο Nun ο Γκράντ και ο Γουοκαπ και άλλη ο Σλούκας ο Γκοσ και ο Μικουτινοβ , οι πρώτοι είναι τρομερά γυμνασμενοι φαίνεται και με γυμνό μάτι , δύσκολα θα επηρεαστούν από μικρό τραυματισμό ή ένταση , χωρίς βέβαια να είναι και κανόνας όλα μέσα στο παιχνίδι είναι
0